Találatok a következő kifejezésre: Miből áll 90 napos diéta Mire (2 db)

Miből áll a 90 napos diéta? Mire jó?

Méregtelenítés vagy fogyás?Mindenhol ezt olvasom,de nem tudom,hogy mit jelent.

Legjobb válasz: Igazából mindkettõ. S a lényege, hogy a szervezted át álljon a soványabb ételek fogyasztásához, ne vigyél be olyan sok kalóriát. Ezért is vannak szét osztva a napok. De ha bõvebb információt akarsz kapni a diétáról, akkor látogass el erre az oldalra: http://www.fogyi.vilaga.hu Minden le van írva, amit a diétáról tudni kell, vannak ételtippek, s a szerkik is ezt a diétát csinálják! Tõlük is lehet kérdezni!

Igazából mindkettõ. S a lényege, hogy a szervezted át álljon a soványabb ételek fogyasztásához, ne vigyél be olyan sok kalóriát. Ezért is vannak szét osztva a napok. De ha bõvebb információt akarsz kapni a diétáról, akkor látogass el erre az oldalra: http://www.fogyi.vilaga.hu Minden le van írva, amit a diétáról tudni kell, vannak ételtippek, s a szerkik is ezt a diétát csinálják! Tõlük is lehet kérdezni!
http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381 Itt is megtalálod a leírását, sõt receptek is várnak rád a diétához.
A mindmegette receptjei nem igazán jók, eléggé keverednek az ételek! pl zöldséget, sajtot szénhidrát napon? Azt ajánlom alaposan olvassátok el mit mikor lehet enni, és a recepteket is így nézzétek hozzá!

Miből áll a 90 napos diéta és mit kell enni?

Legjobb válasz: Komolyan mondom ideges leszek.... Mikor kiírtad a kérdést, kb ötezer UGYANILYEN kérdés jött fel, épp tegnap válaszoltam meg UGYANEZT kérdést és ott van az a nyomorék google is, hogy rákeress!!! napok sorrendje: 1)fehérje 2)keményítõ 3)szénhidrát 4)gyümölcs leírás és receptek a mindmegette.hu-n Tartható víznap is, gyümölcsnap után, de nem kötelezõ és nem kell midnen négy nap után, én pl. egyszer tartok egy hónapban.

Komolyan mondom ideges leszek.... Mikor kiírtad a kérdést, kb ötezer UGYANILYEN kérdés jött fel, épp tegnap válaszoltam meg UGYANEZT kérdést és ott van az a nyomorék google is, hogy rákeress!!! napok sorrendje: 1)fehérje 2)keményítõ 3)szénhidrát 4)gyümölcs leírás és receptek a mindmegette.hu-n Tartható víznap is, gyümölcsnap után, de nem kötelezõ és nem kell midnen négy nap után, én pl. egyszer tartok egy hónapban.
A kérdező hozzászólása: köszike mondjuk a gyümölcs napon csak gyümölcsöt ehetek?
Tényleg rengeteg irodalma van! Mondjuk kezdd a mindmegette.hu-val
igen, csak gyümölcsöt...megmondjuk kevés gyümölcslevet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!