Találatok a következő kifejezésre: Miből áll 90 napos diéta (4 db)

Miből áll a 90 napos diéta? Mire jó?

Méregtelenítés vagy fogyás?Mindenhol ezt olvasom,de nem tudom,hogy mit jelent.

Legjobb válasz: Igazából mindkettõ. S a lényege, hogy a szervezted át álljon a soványabb ételek fogyasztásához, ne vigyél be olyan sok kalóriát. Ezért is vannak szét osztva a napok. De ha bõvebb információt akarsz kapni a diétáról, akkor látogass el erre az oldalra: http://www.fogyi.vilaga.hu Minden le van írva, amit a diétáról tudni kell, vannak ételtippek, s a szerkik is ezt a diétát csinálják! Tõlük is lehet kérdezni!

Igazából mindkettõ. S a lényege, hogy a szervezted át álljon a soványabb ételek fogyasztásához, ne vigyél be olyan sok kalóriát. Ezért is vannak szét osztva a napok. De ha bõvebb információt akarsz kapni a diétáról, akkor látogass el erre az oldalra: http://www.fogyi.vilaga.hu Minden le van írva, amit a diétáról tudni kell, vannak ételtippek, s a szerkik is ezt a diétát csinálják! Tõlük is lehet kérdezni!
http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381 Itt is megtalálod a leírását, sõt receptek is várnak rád a diétához.
A mindmegette receptjei nem igazán jók, eléggé keverednek az ételek! pl zöldséget, sajtot szénhidrát napon? Azt ajánlom alaposan olvassátok el mit mikor lehet enni, és a recepteket is így nézzétek hozzá!

Mibol all egy 90 napos dieta?

En 16 eves vagyok es majdnem 60 kg :(...szeretnek leadni labrol, hasrol leginkabb. Lehetseges ez egy ien dieteval?

Legjobb válasz: Szerintem elég, ha elolvasod az itt leírtakat... alul külön keresõ van létre hozva eme csodás témában

Szerintem elég, ha elolvasod az itt leírtakat... alul külön keresõ van létre hozva eme csodás témában

Miből áll a 90 napos diéta és mit kell enni?

Legjobb válasz: Komolyan mondom ideges leszek.... Mikor kiírtad a kérdést, kb ötezer UGYANILYEN kérdés jött fel, épp tegnap válaszoltam meg UGYANEZT kérdést és ott van az a nyomorék google is, hogy rákeress!!! napok sorrendje: 1)fehérje 2)keményítõ 3)szénhidrát 4)gyümölcs leírás és receptek a mindmegette.hu-n Tartható víznap is, gyümölcsnap után, de nem kötelezõ és nem kell midnen négy nap után, én pl. egyszer tartok egy hónapban.

Komolyan mondom ideges leszek.... Mikor kiírtad a kérdést, kb ötezer UGYANILYEN kérdés jött fel, épp tegnap válaszoltam meg UGYANEZT kérdést és ott van az a nyomorék google is, hogy rákeress!!! napok sorrendje: 1)fehérje 2)keményítõ 3)szénhidrát 4)gyümölcs leírás és receptek a mindmegette.hu-n Tartható víznap is, gyümölcsnap után, de nem kötelezõ és nem kell midnen négy nap után, én pl. egyszer tartok egy hónapban.
A kérdező hozzászólása: köszike mondjuk a gyümölcs napon csak gyümölcsöt ehetek?
Tényleg rengeteg irodalma van! Mondjuk kezdd a mindmegette.hu-val
igen, csak gyümölcsöt...megmondjuk kevés gyümölcslevet


Miből áll a 90 napos diéta?

Legjobb válasz: http://90naposdieta.lap.hu/ Sztem itt mindent megtalálsz.

http://90naposdieta.lap.hu/ Sztem itt mindent megtalálsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!