Találatok a következő kifejezésre: Miböl áll detox (1 db)

Miböl áll a "detox"?

Ma´snapossa´g ellen van.

Legjobb válasz: Detoxikálóba általában mérgezéssel kerül az ember: ilyen mérgezés alkohol, drog egyéb gyógyszer. Nem jó mulatság akár egészen durva elvonási tünetei lehetnek az illetõnek. Ez NEM a másnaposágot szünteti meg. LLehetnek a tünetek. fejfájás, hányigenr, hágyás enyhe esetben. Aztán van még halucináció és az igazán súlyos a delirium tremens. Ez utobbi akkor alakul ki ha valaki masszív alkoholista és bekerül a detox-ba a hirtelen alkohol megvonástól alakul ki. Olyan élethûen halucinál, hogy akár kiugirhat az ablakon azt képzelve tud repülni stb.. ez életveszélyes állapot.

Detoxikálóba általában mérgezéssel kerül az ember: ilyen mérgezés alkohol, drog egyéb gyógyszer. Nem jó mulatság akár egészen durva elvonási tünetei lehetnek az illetõnek. Ez NEM a másnaposágot szünteti meg. LLehetnek a tünetek. fejfájás, hányigenr, hágyás enyhe esetben. Aztán van még halucináció és az igazán súlyos a delirium tremens. Ez utobbi akkor alakul ki ha valaki masszív alkoholista és bekerül a detox-ba a hirtelen alkohol megvonástól alakul ki. Olyan élethûen halucinál, hogy akár kiugirhat az ablakon azt képzelve tud repülni stb.. ez életveszélyes állapot.
Én már voltam detoxikálóban.....hát nem volt kellemes. Egy kiránduláson ittunk a csoporttársaimmal. Az egyik srác nemrég jött haza Japánból, és ott kapott ajándékba egy 30éves Szakét. Azt ittuk meg....olyan rosszul lettem tõle, hogy elájultam és alkoholmérgezést kaptam. Hidd el, nem a másnapossás miatt kerülnek oda az emberek. 2 hétig voltam bent, mert a májam majdnem leállt a mérgezés miatt. Senkinek se kívánom! Azóta szigorúan antialkoholista vagyok! ;)
A kérdező hozzászólása: Félreértettetek.Tudom, hogy mi a detoxikáló.Ez a "detox" valami lötty, amit a tescoban lehet venni, és másnaposságra van.A kérdések között volt válaszként.Azért érdekelne, hogy miböl áll-mi az összetevöje????
Lehet, hogy a kérdezõ a másnaposság elleni italra gondolt. Tesóm egyszer ivott, nem emlékszem mi volt benne, de azt mondta, hogy olyan, mint a Red Bull, csak sokkal édesebb.
Szerintem ha kint jársz a Tescoban vedd le a polcról és olvasd el mi van benne.
Az egy energia ital nem?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ortopéd műtét, fogadott orvossal, hálapénzt?

Magánrendelésen egyeztettünk az orvossal, hogy műteni kell a lábam. A János kórházban lesz a műtét. Valahogy eszembe se jutott megkérdezni, hogy kell e fizetnem a műtétért, de most rákérdeztek itthon hogy mennyibe fog kerülni.
Még elképzelésem sincs a nagyságrendről, szerintetek mennyi lehet? 20 ezer, vagy inkább 60-70 ezer Ft-hoz lehet közelebb? Még egyszer találkozom a dokival, a műtét előtt, a kórházban, a laborra ad majd beutalókat, akkor nem lesz ciki erre rákérdezni?

5

90/60 körüli vérnyomás nagyon alacsony?

Mindig ilyesmi szokott lenni, de nem érzem magam rosszul. Sokat (10-12 órákat) szoktam aludni.
17/L

2

Mit jelenthet ez a leletemen? (lent)

Azt tudni kell rólam, hogy 16 éves lány vagyok és 72 kiló. Tudom, hogy ez sok, de nagyon nehezen olvadnak le a kilók, mert pajzsmirigy-betegségem van:/
Nemrégiben felfedeztem egy kis csomót a nyakam bal alsó oldalán, és elmentem vele orvoshoz, aki elküldött vele vérvételre. A leletem szerint minden rendben van, csak valami Eosinofil 3,6 % és mellé van téve egy + jel. Ez mit jelenthet?
Előre is köszönöm a válaszokat.!:)

2

Arcüreggyulladásnál mindkét arcüreg fáj?

Nagyon fáj a felső fogam, oldalt, és a szemem alatti csont. Arra gondoltam ezért van, de mivel csak egyik felől vannak fájdalmak, lehet nem is, hanem csak mert kicsit megütöttem azt a csontot?

1

Mi van a térdemmel?

Ma reggel a térdemben egy kis golyó szerűséget észleltem, amit lehet mozgatni. mi ez?

0

Mik az önkezű szúrás jellegzetességei?

3

Pisi és sperma "fogyasztása" egészséges?

Elméleti kérdés.

4

Samponokon/balzsamokon/hajvégápolókon hogy van rá írva a szilikon az összetevőknél?

Mondták hogy a hajvégápolóm szilikon tartalmú és hogy inkább ne használjam, de elolvastam az összetevőket és nemtudom melyik a szilikon benne, nem láttam olyan hogy Silicon vagy ilyesmi. Hogy van ráírva?

3

Mozgásszervi panaszokkal hova fordulnátok? Az ortopéd orvos szerint semmi bajom, majd magától elmúlik a fájdalom. Én azért meg szeretném nézetni még valakivel.

A fenekemben és az ágyékomban érzek fájdalmat, alig bírok ülni. Arra gondoltam, hogy elmegyek egy olyan helyre, mint ez:
csak attól félek, hogy még ha tényleg nincs is bajom és csak várni kell, ahogy az ortopédián mondták, akkor is elküldenek mindenféle tornára, hogy náluk költsem a pénzemet. Mit gondoltok?

1

A 127/78- as vérnyomás és a 56-os pulzus megfelelő egy 14 éves fiúnak?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!