Találatok a következő kifejezésre: Miböl áll detox (1 db)

Miböl áll a "detox"?

Ma´snapossa´g ellen van.

Legjobb válasz: Detoxikálóba általában mérgezéssel kerül az ember: ilyen mérgezés alkohol, drog egyéb gyógyszer. Nem jó mulatság akár egészen durva elvonási tünetei lehetnek az illetõnek. Ez NEM a másnaposágot szünteti meg. LLehetnek a tünetek. fejfájás, hányigenr, hágyás enyhe esetben. Aztán van még halucináció és az igazán súlyos a delirium tremens. Ez utobbi akkor alakul ki ha valaki masszív alkoholista és bekerül a detox-ba a hirtelen alkohol megvonástól alakul ki. Olyan élethûen halucinál, hogy akár kiugirhat az ablakon azt képzelve tud repülni stb.. ez életveszélyes állapot.

Detoxikálóba általában mérgezéssel kerül az ember: ilyen mérgezés alkohol, drog egyéb gyógyszer. Nem jó mulatság akár egészen durva elvonási tünetei lehetnek az illetõnek. Ez NEM a másnaposágot szünteti meg. LLehetnek a tünetek. fejfájás, hányigenr, hágyás enyhe esetben. Aztán van még halucináció és az igazán súlyos a delirium tremens. Ez utobbi akkor alakul ki ha valaki masszív alkoholista és bekerül a detox-ba a hirtelen alkohol megvonástól alakul ki. Olyan élethûen halucinál, hogy akár kiugirhat az ablakon azt képzelve tud repülni stb.. ez életveszélyes állapot.
Én már voltam detoxikálóban.....hát nem volt kellemes. Egy kiránduláson ittunk a csoporttársaimmal. Az egyik srác nemrég jött haza Japánból, és ott kapott ajándékba egy 30éves Szakét. Azt ittuk meg....olyan rosszul lettem tõle, hogy elájultam és alkoholmérgezést kaptam. Hidd el, nem a másnapossás miatt kerülnek oda az emberek. 2 hétig voltam bent, mert a májam majdnem leállt a mérgezés miatt. Senkinek se kívánom! Azóta szigorúan antialkoholista vagyok! ;)
A kérdező hozzászólása: Félreértettetek.Tudom, hogy mi a detoxikáló.Ez a "detox" valami lötty, amit a tescoban lehet venni, és másnaposságra van.A kérdések között volt válaszként.Azért érdekelne, hogy miböl áll-mi az összetevöje????
Lehet, hogy a kérdezõ a másnaposság elleni italra gondolt. Tesóm egyszer ivott, nem emlékszem mi volt benne, de azt mondta, hogy olyan, mint a Red Bull, csak sokkal édesebb.
Szerintem ha kint jársz a Tescoban vedd le a polcról és olvasd el mi van benne.
Az egy energia ital nem?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gombás fertőzést el lehet kapni cseppfertőzés útján?

0

Shea vajat hol tudnék venni?

Corvinban vagy Arénában tudok valahol venni?

1

Diszkalkuliát milyen orvos állapít meg?

Kihez, milyen orvoshoz kell menjek, hogy megvizsgáljon, ha van egy ilyen gyanúm?

3

Annak milyen oka lehet, hogy futás után (minden alkalommal) mindkét lábszáram belső részébe zsibbadó fájdalom nyilal be?

Tavaly még nem éreztem, de idén már annyira erős a fájdalom futás után, hogy majd összeesek. Tapintásra fokozódik. Sajnos lúdtalpas is vagyok. De a fájdalom egy idő múlva elmúlik. 20 éves korosztály.

1

Anyukám vakbeles. Meg fog gyógyulni?

Most derült ki hogy vakbeles anyukám:( Meg fog gyógyulni? :( 12l

2

Ha lyukas foggal megyek el fogat fehéríttetni, mi történik?

1

Van itt olyan, aki Concort szed magas pulzusszámra és alacsony a vérnyomása?

Szeretném megkérdezni mennyire vált be?Voltak mellékhatásai? Nem vitte le nagyon a vérnyomást is?

3

Hülyeség napi 5 alkalommal kondizni?

2 fajta edzéstervem van. Egyik nap és másik nap.
A hasamat szeretném, hogy gyorsabban fejlődjön.
Hülyeség minden alkalommal csinálni a hasat?
Mert igy hat 2x jön ki hogy hasazok és szerintem az kevés.

2

Berúghatok este? (komoly kérdés)

1 hete vannak Neurológiai problémáim. fáj a fejem, szédülök, (a fejfájás mindíg más jellegű) nem sokára megyek Mr-re! .. a kérdésem az lenne, hogy ennek ellenére berúghatok-e este?

4

Közel hajoltam a mikróhoz, lehet valami bajom tőle?

Kicsit közel hajoltam a mikróhoz, kb. húsz-harminc centire, és kábé tizenöt másodpercig voltam ilyen távolságra tőle, lehet ettől valami bajom?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!