Találatok a következő kifejezésre: Mia különbség DDR és a DDR2 (2 db)

Mia különbség a DDR és a DDR2 RAM között?

Legjobb válasz: A DDR2 sokkal gyorsabb viszont nem sokkal srágább. Ha venni szeretnél akkor mindenképp DDR2-t mert elõnyösebb az ár/teljesítmény arány. Természetesen fontos leellenõrni hogy az alaplapod támogatja-e a ddr2-es ramokat.

A DDR2 sokkal gyorsabb viszont nem sokkal srágább. Ha venni szeretnél akkor mindenképp DDR2-t mert elõnyösebb az ár/teljesítmény arány. Természetesen fontos leellenõrni hogy az alaplapod támogatja-e a ddr2-es ramokat.
elnézést, az elsõ sorban a srágább=drágább
DDR 2 gyorsabb
Ez nem igaz. A DDR gyorsabb mint a DDR2, de a DDR2 magasabb órajelen fut. Bár ha 1066 Mhz-s a DDR2, akkor már lehet gyorsabb is, de CL (válaszidõ) is számít.
mit akartok mindjárt itt a DDR4

Mi a különbség a sima DDR és DDR2 Ram között?

Legjobb válasz: Sok minden. Mondjuk kezdetnek az, hogy a DDR régebbi, mint a DDR2, teljesen inkompatibilisek egymással. A DDR2 magasabb órajeleket mutat a DDR-hez képest, alacsonyabb feszültségen, de magasabb késleltetés mellett. Épp ez igaz a DDR2 <-> DDR3 viszonylatban is. Ezzel együtt a DDR generációk váltakozásával a kapacitásuk is igencsak megnõtt már. Természetesen fizikailag is inkompatibilisek egymással. De manapság már a DDR2 is elavultnak tekinthetõ, kifutó termékek. Ez az árukon is látszik. Jelenleg a DDR3 a szabvány, amit új gépekben használnak.

Sok minden. Mondjuk kezdetnek az, hogy a DDR régebbi, mint a DDR2, teljesen inkompatibilisek egymással. A DDR2 magasabb órajeleket mutat a DDR-hez képest, alacsonyabb feszültségen, de magasabb késleltetés mellett. Épp ez igaz a DDR2 <-> DDR3 viszonylatban is. Ezzel együtt a DDR generációk váltakozásával a kapacitásuk is igencsak megnõtt már. Természetesen fizikailag is inkompatibilisek egymással. De manapság már a DDR2 is elavultnak tekinthetõ, kifutó termékek. Ez az árukon is látszik. Jelenleg a DDR3 a szabvány, amit új gépekben használnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És nagyobb a DDR2-esnek a teljesítménye?Többet tud?
wikipédia
Nem tud többet, mindkettõ memória csak. Az ideiglenes adattárolás csak a dolga, azt csinálja. De igen, nagyobb a teljesítménye. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!