Találatok a következő kifejezésre: Mia különbség DDR és a (11 db)

Mi a különbség a DDR és a GDDR közt?

Pl: Vidikártyánál, vagy RAM-nál.

Legjobb válasz: annyi hogy a DDR az a RAM memória a GDDR meg a VGA-é... Magasabb számú a gyorsabb és az újabb technológia ás általában az olcsóbb is...

annyi hogy a DDR az a RAM memória a GDDR meg a VGA-é... Magasabb számú a gyorsabb és az újabb technológia ás általában az olcsóbb is...
A kérdező hozzászólása: csak mert láttam egy kérdésnél, hogy a másiknak 4x8 gb GDDR5-ös Ramja volt...
VGA-ba nincs annyi RAM... Az biztos nem az volt...
A kérdező hozzászólása: igen, furcsa de ez nem a vidikártyája volt hanem a ramja lol. érdekes...
A RAM meg nem GDDR, egyébként stimmel...
Pláne nem DDR5-ös, mert még a 4-es sem sûrûn van...

Mi a különbség a DDR és a GDDR memóriák közt VGA-kon?

Legjobb válasz: " keresõ használata luxus ?? :) " Ma már olvasta egy ilyen hozzászólást. Na ne már!! Ha tényleg ennyire nehéz válaszolni akkor nem kellene. Bírom hogy valaki annyira okosnak hiszi magát,és akkor már mindegy neki milyen stílusban "nyomja" ! Az oldal nem azért van hogy [email protected] nagyképûek legyünk,hanem ha valaki meg szeretne tudni valamit akkor fel tehesse a kérdését. Nah, és most jól le lehet pontozni!!

" keresõ használata luxus ?? :) " Ma már olvasta egy ilyen hozzászólást. Na ne már!! Ha tényleg ennyire nehéz válaszolni akkor nem kellene. Bírom hogy valaki annyira okosnak hiszi magát, és akkor már mindegy neki milyen stílusban "nyomja" ! Az oldal nem azért van hogy [email protected] nagyképûek legyünk, hanem ha valaki meg szeretne tudni valamit akkor fel tehesse a kérdését. Nah, és most jól le lehet pontozni!!
komolyan mondtam a g betût.... tényleg nincs semmi különbség a kettõ között :) ))))
az év világon semmi a "G"-betûn kívül keresõ használata luxus ?? :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem válaszolsz akkor minek válaszolsz? Le van korlátozva a netem és ez egy kis igényû oldal amit viszonylag hamar betöltök szóval igen, luxus a keresõ nekem.
Még a G betû sem különbség. Csak van ahol kiírják, van ahol nem. Ugyanazt a memóriát jelentik.
a g az csak megkülönbözetés miat van ott de egy ddr meg egy gddr az ugyan az pl ddr5 gddr5..
A kérdező hozzászólása: Oh, ez azért meglepõ ~.1 Thy

Mia különbség a DDR és a DDR2 RAM között?

Legjobb válasz: A DDR2 sokkal gyorsabb viszont nem sokkal srágább. Ha venni szeretnél akkor mindenképp DDR2-t mert elõnyösebb az ár/teljesítmény arány. Természetesen fontos leellenõrni hogy az alaplapod támogatja-e a ddr2-es ramokat.

A DDR2 sokkal gyorsabb viszont nem sokkal srágább. Ha venni szeretnél akkor mindenképp DDR2-t mert elõnyösebb az ár/teljesítmény arány. Természetesen fontos leellenõrni hogy az alaplapod támogatja-e a ddr2-es ramokat.
elnézést, az elsõ sorban a srágább=drágább
DDR 2 gyorsabb
Ez nem igaz. A DDR gyorsabb mint a DDR2, de a DDR2 magasabb órajelen fut. Bár ha 1066 Mhz-s a DDR2, akkor már lehet gyorsabb is, de CL (válaszidõ) is számít.
mit akartok mindjárt itt a DDR4


Mi a különbség a DDR és a GDDR közt?

Videokártyát szeretnék vásárolni és ki is néztem egyet, de a mûszaki adatoknál láttam, hogy a memória típusa GDDR!Ez számít valamit?

Legjobb válasz: videókártyánál csak gddr van max nem írják ki a g betût ami a graphics-ot jelöli

videókártyánál csak gddr van max nem írják ki a g betût ami a graphics-ot jelöli
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A videokártyáknál is van DDR3! Olcsósága miatt alsó kategóriás VGA-kba teszik, gyakran nagy mennyiségben (2, 4GB), ami teljesen fölösleges, mert ezt a mennyiséget nem tudják kihasználni. Ráadásul jóval lassabb, mint a GDDR5. (Néha a GDDR5-re DDR5-ként hivatkoznak, de ez tévedés. DDR RAM-ból még csak DDR4 létezik, az sincs még piacon. )

Mi a különbség a sima DDR és DDR2 Ram között?

Legjobb válasz: Sok minden. Mondjuk kezdetnek az, hogy a DDR régebbi, mint a DDR2, teljesen inkompatibilisek egymással. A DDR2 magasabb órajeleket mutat a DDR-hez képest, alacsonyabb feszültségen, de magasabb késleltetés mellett. Épp ez igaz a DDR2 <-> DDR3 viszonylatban is. Ezzel együtt a DDR generációk váltakozásával a kapacitásuk is igencsak megnõtt már. Természetesen fizikailag is inkompatibilisek egymással. De manapság már a DDR2 is elavultnak tekinthetõ, kifutó termékek. Ez az árukon is látszik. Jelenleg a DDR3 a szabvány, amit új gépekben használnak.

Sok minden. Mondjuk kezdetnek az, hogy a DDR régebbi, mint a DDR2, teljesen inkompatibilisek egymással. A DDR2 magasabb órajeleket mutat a DDR-hez képest, alacsonyabb feszültségen, de magasabb késleltetés mellett. Épp ez igaz a DDR2 <-> DDR3 viszonylatban is. Ezzel együtt a DDR generációk váltakozásával a kapacitásuk is igencsak megnõtt már. Természetesen fizikailag is inkompatibilisek egymással. De manapság már a DDR2 is elavultnak tekinthetõ, kifutó termékek. Ez az árukon is látszik. Jelenleg a DDR3 a szabvány, amit új gépekben használnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És nagyobb a DDR2-esnek a teljesítménye?Többet tud?
wikipédia
Nem tud többet, mindkettõ memória csak. Az ideiglenes adattárolás csak a dolga, azt csinálja. De igen, nagyobb a teljesítménye. :D

Ha pl van egy DDR II-es RAM akkopr mi a különbség a SS és a DS típus között? és ezt honnan tudhatom meg, hogy melyik az? Meg melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: Kül:teljesítmény,gyártás kezdete,Ár,Csatoló felület. így lehet fogalmazni: legjobbak a legújabb ramok:Nagyobb órajelük van átl.1333-tól kezdõdnek és olcsóbbak mint a régi ramok mint pl a ddr 1-2 és sd.

Kül:teljesítmény, gyártás kezdete, Ár, Csatoló felület. így lehet fogalmazni: legjobbak a legújabb ramok:Nagyobb órajelük van átl.1333-tól kezdõdnek és olcsóbbak mint a régi ramok mint pl a ddr 1-2 és sd.

Mi a különbség az SD és a DDR ram között? Talán jobb az egyik mint a másik?

enyémbe ddr van,de b?víteni akarom de sd is megy az alaplapba,azt szeretnék venni mert állítólag olcsóbb,nem nagyon értek hozzá de gondolom nem véletlenül van ilyen olyan fajta,mi a különbség közöttük?

Legjobb válasz: Egyszerre mindkettõ nem fog mûködni. Mellesleg a DDR lényegesen gyorsabb, mint az SD (Double Data Rate, mégpedig az SD-hez képest dupla).

Egyszerre mindkettõ nem fog mûködni. Mellesleg a DDR lényegesen gyorsabb, mint az SD (Double Data Rate, mégpedig az SD-hez képest dupla).
A DDR RAM gyorsabb, modernebb és újabb technológia, mint az SD RAM.Azért is érdemesebb DDR1-es ramot venned, mert a másikat már nehezebb beszerezni és drágább is, mivel elavult és nem gyártják.
A kérdező hozzászólása: mi?? dupla gyorsabb a ddr ram? az igen, köszi a válaszokat, akkor maradok a ddr-nél...

Mi a különbség és mit jelent a BRD és a DDR?

Legjobb válasz: Elsõ a volt NSZK, második a volt NDK. BundesRepublik Deutschland: Német(ország) Szövetségi Köztársaság Deutsche Demokratische Republik: Német Demokratikus Köztársaság

Elsõ a volt NSZK, második a volt NDK. BundesRepublik Deutschland: Német(ország) Szövetségi Köztársaság Deutsche Demokratische Republik: Német Demokratikus Köztársaság
nyugat és keletnémetország ottani rövidítése. budesrepublik deutschland, és deutsche demokratische republik. de majd biztos lesz aki kijavít :P
Bundesrepublik Deutschland, - Deutsche Demokratische Republika. Tovább is van mondjam még?
A második világháború után szovjet megszállási övezet maradt Németország egyik része. Az lett DDR, másnéven, magyarul: NDK. Az amerikai-angol megszállási területbõl lett az NSZK, azaz BRD.
Gyurcsány nagymamák régi szép idõi.. :) )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Mi a különbség a high density és a low density ddr ram között? Egy ASUS P5RD 1-V alaplap képes-e kezelni a high density ramot? Kerestem, de nem írja egyik alaplap leírás sem.

Legjobb válasz: Paraméterei szerint igen, de ez a gyártó számomra teljesen ismeretlen mondhatni "meleg pite" ha véletlenül garanciázni kell akkor cirmi lesz....

Paraméterei szerint igen, de ez a gyártó számomra teljesen ismeretlen mondhatni "meleg pite" ha véletlenül garanciázni kell akkor cirmi lesz....
Nem ma kezdtem az informatikai szakmát, de high density és low density a DDR memóriákkal kapcsolatban még nem merült fel, nem is értem mire gondolsz. Legutóbb high density a floppy lemeznél volt... Maximum arra gondolhatsz, hogy a memóriamodulnak 1 vagy 2 odlalán vannak a memóriachipek, illetve a chipek kapacitása modulonként más lehet. Nos, ezek közül elvileg mindegy melyiket rakod az alaplapba.
A kérdező hozzászólása: Akkor pontosítanék. http://cgi.ebay.co.uk/1GB-PC3200-184PIN-400Mhz-DESKTOP-1-GB-.. Ezt tudja-e fogadni egy ASUS P5RD 1-V alaplap?
ugyanaz.
szemmel láthatólag és fizikailag sem egyforma a slot amibe beleakarod erõltetni...
ddr1 ram nincs. ddr ram van, ddr2, ddr3, stb. amikor kijött a ddr, még nem sorszámozták, nyilván senki sem gondolta, hogy a következõ ddr2 lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!