Találatok a következő kifejezésre: Mi volt vége a (496 db)

Mikor volt az a pont amikor azt mondtátok jó akkor itt a vége a kapcsolatnak!?

Legjobb válasz: Amikor már azt éreztem utálom és ki ráz a hideg tõle.Már nem érdekelt mi van vele,hol jár.Jobb volt egyedül lenni mint vele.Ez az õ hibája volt részben hogy ezt éreztem már a végén.

Amikor már azt éreztem utálom és ki ráz a hideg tõle.Már nem érdekelt mi van vele, hol jár.Jobb volt egyedül lenni mint vele.Ez az õ hibája volt részben hogy ezt éreztem már a végén.
Kb ugyanazok, mint amit elõttem leírtak. Nem érdekelt, nem voltam rá kiváncsi, nem akartam hozzáérni. Mindig mindent nekem kellett csinálnom, mert "õ elfáradt a munkában" (ugyanannyit dolgoztam, mint õ, de nekem jutott még minden házimunka is). És mivel mindent én csináltam, így mindenért engem lehetett leszúrni. Plusz rájöttem, hogy semmi közös nincs bennünk. De lépni még nem tudtam. Ahhoz az kellett, h kirúgják, õ meg bánatában berúgott, mint az albánszamár (50 ezret ivott el egy este alatt a haverjaival úgy, h egyedül nem tudtam volna fizetni a lakást), majd hazajött, én elkezdtem veszekedni, õ bepipult, és szétvert mindent... Az asztalt a földhöz csapta, kitépte a kislámpát a falból, és elindult felém is, de a haverja - aki hazahozta - szerencsére ott maradt és megvédett. Másnap kiraktam. Életem legjobb döntése volt. Ne féljetek lépni, mielõtt túl késõ nem lesz. 24N
Amikor már nem volt kedvem hozzáérni, örültem ha nincs velem, nem kell a hangját se hallani. Fokozatosan érte el hogy megundorodjak tõle. Sajnálatból még vele voltam pár hónapig, nem volt szivem otthagyni miután a hõn szeretett nagyija meghalt, az apját pedig mûteni kellett, féltem hogy hülyeséget csinál ha otthagyom.
amikor a közös ágyunkban találtam egy riheronggyal...
Amikor minden mozdulata idegesítõ volt, amikor már nem érdekelt a szex, m tudtam mikor mi fog következni, és csak a hibáit láttam, pedig nem olyan rossz, m amilyennek láttam akkor. Néha még hiányzik is, de jobb így. Most haverok vunk, túl gyakran nem találkozunk, m másik városba költözött a szakításunk után. Sok szép emlékünk van, de a szerelem elmúlt. Nem tudtam úgy nézni rá mint egy ffira. Az utolsó idõkben olyan v nekem, mintha a tesóm lett vna. A tesójával meg nem szexel az ember(jobb helyekem)
Egyik reggel úgy keltem, mintha elvágták volna az egészet, mintha nem is velem történne. Sok volt már a drog, nõk, játékgép. A sorrend tetszõleges volt. Összevesztünk és másnap felkeltem, mintha teljesen új ember lennék, és mintha soha semmilyen közöm nem lett volna hozzá!
Amikor a tükörbe néztem, és nem magamat láttam. Semmi sem tetszett neki, ami én magam voltam (és nem a külsõre értem). Nálam ez volt az a pont.
Én is azt éreztem mint az 1 és a 3 válaszoló. Nem érdekel hol van, hova megy, kivel beszél. Nem volt kedvem a szexhez. Úgy néztem rá mint egy barátra, akivel beszélgetek, alig-alig fogtam meg a kezem, kevés puszi, csók nulla, szex havi 1-2 az is hogy essünk túl rajta. Utáltam amiért mindig én voltam a hibás, ha ideges volt rajtam töltötte ki. Soha nem volt semmihez kedve stb...
Utolsó válaszoló:Gratulálok nektek!Megérdemlitek a boldogságot!Nagyon tanulságos a történetetek! Az én sztorim:22 éve tartó házasság. Olykor italozó, de amúgy rendes, dolgos, de unalmas , sótlan férj.Akit csak a horgászat érdekel.2-3 nap külön, mert a haverjával horgászik, én itthon a gyerekekkel.Szex 2heti egy alkalom, ölelés , csók, simogatás beszélgetés minimális, vagy semmi. Már a váláson gondolkoztam. Majd derült égbõl villámcsapás.Kiderült, hogy egy haverja élettársánál kerete a boldogságot.A nõ csak a jó oldalát látta, (amit mutatott neki), sokat beszélgettek, felnézett rá, tisztelte stb.(õ nem látta részegen stb..) Egyértelmû volt: elzavartam, váláson gondolkoztam, de most már komoly oka volt. De hoppá: 10 nap különélés alatt rájöttem, még szeretem, hiányzik...Kezdtem érdekesnek találni, hogy a másik nõnek annyira kell.(milyen gyarló az ember) Sokat beszélgettünk.Megegyeztünk, adunk még 1 esélyt egymásnak.Feltételem, szakít a nõvel( 2 hetes volt a viszonyuk, elõtte csak jó ismerõsök voltak), és abba hagyja az italozást. Szakított a nõvel, akit alig lehetett levakarni.Terhességet hazudott, kavart... Az italt nehezebben tette le, bár sokkal ritkábban nyúlt utána, mint azelõtt.Sok közös program, beszélgetés, szex, csók, ölelés, újra kézenfogva járunk... 2 éve történt. 44 évesen megszerezte a jogsit(elõtte csak motorozott), szinte már alig iszik:) ) Végül is , ez adott lökést mind a kettõnknek, mert lehet, hogy elváltunk volna... Idén ünnepeltük a 25. házassági évfordulónkat. A volt szeretõ maradt az élettársával, a 3. gyereküket várja, de még mindig nem emésztette meg, hogy nem hagyott ott érte a férjem... Hát, ez van, az élet produkál olykor furcsa dolgokat...de ez nálunk, jól sült el, tudom, ritka... Már a váláson gondolkoztam.

Mi volt tegnap a vámpírnaplók vége? Mert pont elment az áram!

Sziasztok! addig láttam, mikor Demon megöli azt a sz?ke hajú vámpírt!

Legjobb válasz: hát utána nemsok minden történt a vége fele volt :D de annyi hogy a stefan meg akarta ölni ezért a damont de elena lebeszélte róla! hazament és elkezdtek verekedni és beleszúrt a stefan egy fadarabot damon hasába és mondta hogy még nem öli meg vagy vmi ilyesmi aztán ugy lett vége hogy a bonnie rosszat álmodott és valahol az erdõben ébredt fel

hát utána nemsok minden történt a vége fele volt :D de annyi hogy a stefan meg akarta ölni ezért a damont de elena lebeszélte róla! hazament és elkezdtek verekedni és beleszúrt a stefan egy fadarabot damon hasába és mondta hogy még nem öli meg vagy vmi ilyesmi aztán ugy lett vége hogy a bonnie rosszat álmodott és valahol az erdõben ébredt fel
A kérdező hozzászólása: jajj de aranyos vagy hogy leírtad!! Köszönöm!
nincsmit:) ))
csak álmában volt a váróban :) nem tudom jobban elmagyarázni bocsi :$
A kérdező hozzászólása: Nem baj, értem így...:)

Egyedülálló anyukák! Mi volt az a pont, amikor úgy döntöttetek, hogy kész, vége, elég. Inkább egyedül folytatjátok tovább?

Egyre több a gond körülöttem és sokszor azon kapom magam, hogy egyedül könnyebb lenne mint "családdal". Van egy 1 éves babóm. Apuka részér?l viszont, ha jönnek a gondok csak a tenni nem akarást látom....

Legjobb válasz: Hogy érted most,gyerek nélkül? A férfiak meg ilyenek,nem csak te küzdesz ilyennel!Szerintem minden 3 anyuka.Nem hiába az anyuka az összetartó kapocs a családban.Szinte mindent nekünk kell megoldani, tervezni,terelgetni a férjünket,azt hallgatni hogy õk mennyire el vannak fáradva. Mikor meglátod hogy tisztába teszi a gyereket rosszul vagy hogy hogyan áll neki,szólni kell neki mindenért mint egy gyereknek mert magától eszébe se jutna. Ha megcsinál valamit,amire semmi szükség akkor meg azt mondja neked nem jó semmi! Ha értelmes férjed van és szeret,akkor este amikor haza ér üljetek le, és beszélj vele mond el hogy mit gondolsz ne" köntõr falaz" hogy sok neked ez így segítségre szorulsz...stb.Mond el hogy min kéne változtatnotok,és azt is hogy ha ez így megy tovább nem lesz jó vége,de te ezt nem akarod! Nálam ez vált be,olyan sokkal nem lett jobb a helyzet de azért változott!

Hogy érted most, gyerek nélkül? A férfiak meg ilyenek, nem csak te küzdesz ilyennel!Szerintem minden 3 anyuka.Nem hiába az anyuka az összetartó kapocs a családban.Szinte mindent nekünk kell megoldani, tervezni, terelgetni a férjünket, azt hallgatni hogy õk mennyire el vannak fáradva. Mikor meglátod hogy tisztába teszi a gyereket rosszul vagy hogy hogyan áll neki, szólni kell neki mindenért mint egy gyereknek mert magától eszébe se jutna. Ha megcsinál valamit, amire semmi szükség akkor meg azt mondja neked nem jó semmi! Ha értelmes férjed van és szeret, akkor este amikor haza ér üljetek le, és beszélj vele mond el hogy mit gondolsz ne" köntõr falaz" hogy sok neked ez így segítségre szorulsz...stb.Mond el hogy min kéne változtatnotok, és azt is hogy ha ez így megy tovább nem lesz jó vége, de te ezt nem akarod! Nálam ez vált be, olyan sokkal nem lett jobb a helyzet de azért változott!
Nem babó, hanem gyermek, nem neked, hanem nektek. És ezek szerint ~ 21 hónapja vered az egoista hisztit, hidd el eléggé fárasztó mindig erre hazamenni. A szexes nõk valahogy ezt jobban kezelik és a mindennapokban is konstruktívabbak. A spermaszerzõk pedig nyavalyognak életük végéig, hiszen a nõhatalmú társadalom már (sajnos)csak néhány kínai völgyben található. Üdv
Basic Vacation - I believe -re gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, de nem erre gondoltam. Abban a zenében nem énekeltek. És talán a két héttel ezelõtti Telesport végén is ezt adták.

Mi volt az a pont amikor azt mondtad:kész, vége elválsz, és nem bántad meg utólag!?

kort,nemet is írhattok,

Legjobb válasz: 30 éves vagyok. 25 voltam amikor elváltam. Az ok a volt férjem alkoholizmusa,agresszivitása volt. Terrorizált,vert. Nem vagyok büszke rá,de még így is tûrtem neki pár évig,gyerekeket szültem neki,házat építettünk,reménykedtem,hogy megváltozik. Aztán fogtam a gyerekeimet,elmenekültem,elváltam. Nem bántam meg,megtaláltam azt az embert aki szeret engem a gyerekeimmel együtt,apjukként neveli õket. Az igazi apjuk nem tartja a kapcsolatot velük. Ha tudtam volna,elõbb lépek,nem várom meg azt a pár évet sem!

30 éves vagyok. 25 voltam amikor elváltam. Az ok a volt férjem alkoholizmusa, agresszivitása volt. Terrorizált, vert. Nem vagyok büszke rá, de még így is tûrtem neki pár évig, gyerekeket szültem neki, házat építettünk, reménykedtem, hogy megváltozik. Aztán fogtam a gyerekeimet, elmenekültem, elváltam. Nem bántam meg, megtaláltam azt az embert aki szeret engem a gyerekeimmel együtt, apjukként neveli õket. Az igazi apjuk nem tartja a kapcsolatot velük. Ha tudtam volna, elõbb lépek, nem várom meg azt a pár évet sem!
1 De ahhoz meg kell találni azt az embert, aki hajlandó veled együttmûködni. Az úgy nem fair, ha csak az egyik ember izzad és tûr el mindent. én akkor válnék el, ha nem illene hozzám a párom, sõt, ha ez így lenne, akkor hozzá se mentem volna.
Nem volt ilyen. A házasság nem babaruha, amit akkor dobok el, amikor megunom. Tenni kell azért, hogy jól mûködjön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bárcsak nekem is ennyi erõm volna mint a kedves utolsónak..
miért, téged mi tart vissza a válástól?
Erre én is kíváncsi lennék...
Ugyanezen cipõben járok, csak éppenséggel engem annyi tart vissza, hogy képes legyek a családom, szüleim elé állni, hogy közöljem velük, mert õk úgy tudják, hogy minden rendben a házasságommal :(
Amikor beindították a barátjával a kifosztjuk hadmûveletet. Összeállt ugyanis egy taxis pasival, akivel kieszeltek egy gátlástalan tervet, hogy kiforgassanak a vagyonomból. Összehazudtak mindent a hatóságoknak, akik meg el is hitték nekik, mert õ a nõ, ráadásul volt tanúja is. Persze a perben kiderült hogy a tanúja is meg õ is folyamatosan hazudik, de addig pokollá tette az életem. (Ha kisebbet hazudnak, talán többre mentek volna.) Ráadásul annak ellenére, hogy elvileg vége és dupláját kapta, mint ami járt volna neki, még mind a mai napig azon agyal, hogy mivel tud beperelni, szivatni, stb. De nem foglalkozom vele, nem hagyom hogy hatással lehessen rám. Úgyhogy egyáltalán nem bántam meg, csak azt, hogy nem léptem korábban. (44F)

Mi volt az a dolog? Minap a barátnőmmel lefeküdtünk egymással és természetesen használtunk óvszer, de amikor vége volt a dolognak kimentem a fürdőszobába és az óvszer külső részén egy ilyen nyálkás zselés összefüggő valamit találtam.

Ez kicsit elbizonytalanított. Átlátszó volt, nem volt fehér, de mi volt az? Megtöltöttem az óvszert vízzel és nem ereszt szóval nem lyukas, de idegesít, hogy mi volt az a nyálkás cucc. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Az a "nyálkás cucc" valószínûleg a barátnõd hüvelyváladéka volt, amit azért "termelt" mert irtóra beindult rád, és mert vaginális orgazmusnál elõfordul azok a bizonyos mirigyek "túltermelése" tehát, ne aggódj, ha nem szivárgott az óvszer, csak ez lehet. L/17

Az a "nyálkás cucc" valószínûleg a barátnõd hüvelyváladéka volt, amit azért "termelt" mert irtóra beindult rád, és mert vaginális orgazmusnál elõfordul azok a bizonyos mirigyek "túltermelése" tehát, ne aggódj, ha nem szivárgott az óvszer, csak ez lehet. L/17
Elég nagy fájdalom lenne neked ha a barátnõd nem termelné azt az "összefüggõ zselés, nyálkás cucc"-ot :) !
Erre én is kiváncsi lennék. Esetleg nedv nem ? vagy folyás ...de ha nem volt szaga szine akkor nincs baj !
A kérdező hozzászólása: Huh nagyon köszönöm:) Akkor jól gondoltam:) Kicsit azért paráztam. Megszagoltam és nem volt semmi extra szaga és színe sem. Nagyon köszi a 2. kommentelõnek!!:)

Mi volt az a zene ami a tegnapi X-Faktor végén ment amikor kiválasztották kik mennek a mentor házba? Leona Lewis talán?

Legjobb válasz: Igen, ha jól emlékszem, Leona Lewis: Happy volt. https://www.youtube.com/watch?v=v1l3JbBRpA8

Igen, ha jól emlékszem, Leona Lewis: Happy volt. https://www.youtube.com/watch?v=v1l3JbBRpA8
Akkor nekem úgy tûnt, mintha ez lett volna: http://www.youtube.com/watch?v=L8q6f4CvINE Persze simán lehet, hogy félrehallottam, nem áll szándékomban belekötni az elsõ válaszolóba.:)

Mi volt az a pont ahol besokalltál, amikor azt érezted nem bírod tovább, itt vége?

Én nem tudom mit gondoljak. Néha úgy érzem boldogtalan vagyok, hogy elegem van a férjemb?l, már nem szeretem. Igazából ez azóta van így, amióta anyagi gondjaink vannak. Õ csak lustálkodik, munkát nem igazán talál, a gyerek körül épp, hogy csak segít. Reggel, ha nem ébresztem, akkor ? akár 10ig is aludna. Napközben szinte mindig gép el?tt van, vagy éppen azon sajnálkozik, hogy mennyire fáradt és álmos. Én is fáradt vagyok, én is álmos vagyok, de van egy gyerek aki miatt nem tehetem meg lustálkodjak. Ma is pl. megjött, szarul vagyok, görcsölök egész nap. Meg volt beszélve, hogy ? altatja ma, erre fürdés közben ? elalszik. Egyszer?en utálom ilyenkor. Ha beteg is vagyok, hiába kérem meg, játsszon ? vele, egy ideig el vannak aztán nem tud mit kezdeni vele.. HOzza utánam..

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy nincs segítségedre, és még hátráltat, és akadályoz is, és nem lehet vele megbeszélni, és nincs benne szándék , hogy változtasson, akkor válóok. Az én férjem ha látja, hogy fáradt vagyok, vagy nem érzem jól magam, kérés nélkül mindenben segít.

Ha úgy érzed, hogy nincs segítségedre, és még hátráltat, és akadályoz is, és nem lehet vele megbeszélni, és nincs benne szándék , hogy változtasson, akkor válóok. Az én férjem ha látja, hogy fáradt vagyok, vagy nem érzem jól magam, kérés nélkül mindenben segít.
Én azt gondolom, hogy az egész munkamegosztás szoktatás kérdése. Már a legelején kellett volna minden munkát megosztani. Késõbb már szinte lehetetlen vállalkozás. Talán egy párkapcsolati pszichológus rá tudná ébreszteni, hogy ez így nem folytatható, mert a házasság nem lesz hosszú életû. Ezek tapasztalatok.
Szerintem is ez egy mélypont.Sokaknál így van manapság.Szerintem is ha munkát találni biztos h változna.Csak tartsatok ki és menni fog.
Szerintem érdemes lenne a gyerekeddel elköltözni a szüleidhez. Majd rájön a férjed, hogy semmi nem fog a segge alá menni hipp-hopp. Tudom, könnyen beszélek, nincs férjem és gyerekem, de ha rossz a kapcsolat, nem kell erõltetni. Nála jobbat érdemelsz, és találsz is.
Sajnos a munkanélküliség ezt hozza ki az emberbõl. Gondolom még nem rétóta vagytok házasok, ha pici babátok van. Tudom, hogy nagyon nehéz, de ha a lelked mélyébe nézel, és úgy érzed, hogy egyébként szereted õt, csak ezek a dolgok idegesítenek, akkor légy még egy kis türelemmel. Ha tudsz, segíts neki az álláskeresésben, és hidd el, ha ujra lesz munkája, minden másképp lesz! Az pedig, hogy nem tud a kisgyermekkel mit kezdeni, hát sajnos nem õ az egyetlen apuka, hidd el. Ez még nem válóok.( ha egyébként szereted)
Na akkor figyelj: az én férjem detto u.-ez volt, de SOHA nem is altatta a gyereket, játszani vele meg hülyeség, játsszon egyedül. Mind. De õ itt is hagyott, 3-mal, messze õ a nyertes, és én mégis sajnálom, mert egyedül nagyon nehéz. Szóval válaszom: igen, túlreagálod, nem válni, beszélni kellene. Ha egyedül maradsz, soha nem fog a gyerekkel játszani, altatni, stb., mennyivel lesz jobb?
Mennyi ideje vagytok házasok? Szerintem, ha talál munkát a férjed, másképp lesz.
Tipikus látszat házasság...
"Mert ma kellett volna a segítsége és nem segített.." Itt mire gondolsz? Arra, hogy elaludt altatás elõtt? Ha igen, akkor hogy történt? Felvette a pizsamáját, hálósapkáját, betakarózott, befordult a fal felé, és elaludt? Ha nem, akkor miért nem keltetted fel? Ha igen, akkor is miért nem keltetted fel? Legközelebb keltsd fel!
Az enyém hasonló, csak neki van munkája. Ettõl függetlenül azt hiszi, hogy az õ hozzájárulása abban a napi 8 órában le van tudva, én meg csináljam az én "munkámat" napi 24 órában, mert szerinte nekem ez a dolgom. A gyereket is egyedül, meg a háztartást is és még ásványvíz is legyen itthon. Ha hazaért, akkor õ pihenni akar, és nem gyereket fürdetni. Pedig a saját gyereke. Ebbõl hamar elegem lett. Nem így beszéltük meg az elején, becsapva éreztem magam, ezért beadtam a gyereket bölcsibe és elmentem dolgozni. Akkor meg a szaranya szarfeleség lettem. Erre mondtam, hogy háztartásbelinek is sz.r voltam neked, most legalább nem jöhetsz azzal, hogy én kevesebbet csinálok...Naggyon nem tetszett neki, rengeteget visszavett az arcából, azóta semmit nem kritizál amit csinálok, rendszeresen fõz, néha már a gyerekkel is foglalkozik, és kikönyörögte, hogy csak félállásban legyek, mert akkor még volt "családi béke". Így már nekem is könnyebb :-)
Szexeljetek többet! Az mindent megold! Szerintem csak az a bajod, hogy kielégületlen vagy! Üdv.: 16/L
Vállóok az amit annak tartasz, de semmi értelme egy házasságnak, ha minden kis gond miatt vállást emlegetünk. Akkor már inkáb csak össze kell állni mint a ....
Lolita95 te minden felnõtt topikot összerondítasz a hülyeségeiddel? Ha még komolyan is gondolod, te aztán jó kis firma vagy. Tudod a felnõtt világban nem lehet mindent szexszel megoldani :-P
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nem kell minden apróságért válni, de ez az alvás probléma nálam kiveri a biztosítékot. Nem hinném, hogy egy felnõtt férfinak aki házas és gyereke van, 10-12 órát kell aludnia 1 nap. Heti 1x OK, de többször nincs rendjén. Az a gond, ha felemlítem neki, akkor támad, hogy én ilyen-olyan gonosz vagyok, mert csak a rosszat látom a jót nem. Pedig sok dologért még csak nem is szólok.. És a szex nem old meg mindent! De ha felnõsz akkor majd megtudod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!