Találatok a következő kifejezésre: Mi volt tegnapi (986 db)

Mi volt tegnap a MÁV-val? Minden irányban 1/2-1 órás késések. Ez nem lehet baleset, felsővezeték-szakadás, meg ilyesmi. Akkor mi volt ez?

Legjobb válasz: Minden irányban biztos nem volt késés... A Nyugatiból Cegléd felé induló vonatok késtek, de ennél jóval többet, mert Kõbánya-Kispest és Teher között mindkét vágány fölött felsõvezeték-szakadás volt.

Minden irányban biztos nem volt késés... A Nyugatiból Cegléd felé induló vonatok késtek, de ennél jóval többet, mert Kõbánya-Kispest és Teher között mindkét vágány fölött felsõvezeték-szakadás volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, meg a Szob felé menõ is. Meg a párom mondta, hogy Szeged vagy Szolnok felé is. Már nem emlékszem melyiket mondta.

Mi volt tegnap (febr.28. ) az a narancssárga villanás kinn (jégkorong döntő közben) este?

Legjobb válasz: Jézusom én nem láttam, pedig néztem! Mikor volt ez?=S

Jézusom én nem láttam, pedig néztem! Mikor volt ez?=S
2. vagyok, de hazafelé sétáltam meccs elõtt, és akkor volt vmi fehér csík a Hold alatt, néztük, hogy milyen fura =S
egy tûzgömb volt, sok helyen megfigyelték.

Mi volt tegnap a South Park-ban a harcos részben, amikor Butters szemét kiszurják?

Akkor amikor cartmanék azzal a 4 másik sráccal verekszik akkor ment.

Legjobb válasz: jajj elronntottam ugy értem hogy mi volt a zene akkor amikor ott harcolnak

A kérdező hozzászólása: jajj elronntottam ugy értem hogy mi volt a zene akkor amikor ott harcolnak
én nem tv-ben nézem a sorozatot, szóval nem tudom, melyik volt tegnap, de szerintem errõl van szó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Egy_kellemes_nap_fegyverekkel


Mi volt tegnap 04 15. a youtube-on az a kis videokazetta link, a felvétel engedélyezéssel? Mára eltűnt, érdekes nem?

De minek van az ill volt?

Legjobb válasz: A VHS kazetta x. évfordulója miatt volt.

A VHS kazetta x. évfordulója miatt volt.
Google az évfordulók tiszteletére teszi fel, sokszor animálva. Miért zavar ez téged?
A kérdező hozzászólása: Ne szopassatok már az elõbb néztem a tegnapi filmet a mit félbehagytam és még ma is ott volt de most az elõbb már megint eltûnt és az volt ráírva hogy rögzítés engedélyezése tehát egy funkciógombról beszélek a fogaskerék mellett . De akkor ez ilyen szopatás volt? mert most tényleg eltûnt arról a vidirõl is.

Mi volt tegnap a bódvavölgyén? Mért volt olyan sok kerékpáros, és gyalogtúrás?

Tegnap jártam arra, de rengeteg kerékpáros, és gyalogtúrás volt. Ma én is eltekertem edelényből a rakacai tóhoz, de kevés kerékpárost láttam. Volt valami rendezvény tegnap?

Legjobb válasz: Ez nem lehet: http://www.szendroitura.hu/VII-vitezlo-50-km-gyalog-tav.html

A kérdõjel lemaradt. :)

Mi volt tegnap a vámpírnaplók vége? Mert pont elment az áram!

Sziasztok! addig láttam, mikor Demon megöli azt a sz?ke hajú vámpírt!

Legjobb válasz: hát utána nemsok minden történt a vége fele volt :D de annyi hogy a stefan meg akarta ölni ezért a damont de elena lebeszélte róla! hazament és elkezdtek verekedni és beleszúrt a stefan egy fadarabot damon hasába és mondta hogy még nem öli meg vagy vmi ilyesmi aztán ugy lett vége hogy a bonnie rosszat álmodott és valahol az erdõben ébredt fel

hát utána nemsok minden történt a vége fele volt :D de annyi hogy a stefan meg akarta ölni ezért a damont de elena lebeszélte róla! hazament és elkezdtek verekedni és beleszúrt a stefan egy fadarabot damon hasába és mondta hogy még nem öli meg vagy vmi ilyesmi aztán ugy lett vége hogy a bonnie rosszat álmodott és valahol az erdõben ébredt fel
A kérdező hozzászólása: jajj de aranyos vagy hogy leírtad!! Köszönöm!
nincsmit:) ))

Mi vol tegnap a Született feleségekben?

elaludtam:S részletesen minden fontosat irjatok le léccci

Legjobb válasz: fent van a neten..le lehet tölteni,és megnézheted..Egyébként jó volt ez is:)

fent van a neten..le lehet tölteni, és megnézheted..Egyébként jó volt ez is:)
hát egyszerûen csak nézd meg és megtudod

Mi volt tegnap a Senorita Szösziben?

Nagyon megköszönném ha valaki leírná röviden!:)

Legjobb válasz: átrakták vasárnapra, és nem volt.

átrakták vasárnapra, és nem volt.
Ekkora hulladék mûsört baz*meg

Mi volt tegnap (2012.11.28. -án) kora reggel a 3-as metrón? Miért kelletett pótolni Újpest központ és az Árpád híd közötti szakaszát?

Semmi információt nem találtam err?l az eseményr?l. A metrópótló buszra szállva, még a megállókat sem mondták be, nemhogy még azt, hogy meddig megy.

Legjobb válasz: Nyugi, egy csomó sofõr még a pótló útvonalát sem tudja, így ilyen megállókat hagynak ki sokszor mint Árpád híd, Nyugati pu., Népliget, mivel felmennek a felüljáróra, ahol nincs is megállóhely kialakítva.

Nyugi, egy csomó sofõr még a pótló útvonalát sem tudja, így ilyen megállókat hagynak ki sokszor mint Árpád híd, Nyugati pu., Népliget, mivel felmennek a felüljáróra, ahol nincs is megállóhely kialakítva.
A kérdező hozzászólása: Ez már tényleg gáz! Ha egy metrót pótolnak, az nem egyenlõ azzal, amikor egy busz gyullad ki. Egy metró sokkal több utast szállít, nem is beszélve a ráhordó járatokról. De mindegy, gondolom, megint mûszaki hibára fogják ezt, pedig a Forgách utcánál mentõket is láttam.
Kérdezõ! Attól mi lesz jobb a lelkivilágodban, ha valaki megírja hogy igen leugrott valaki, emiatt mentek pótlóbuszok?? Ezer és egy oka lehet a mentõk ottlétének (pl. rosszul lett a metróvezetõ vagy egy utas stb. ) Ne akard már, hogy minden ilyen eset benne legyen a tv-ben...
A kérdező hozzászólása: Ne menjünk bele abba, hogy miket adnak le a hírekbe és miket nem. Én csak kíváncsi voltam, hogy miért volt a metrópótlás, hátha tudja valaki, mert úgy veszem észre, hogy egy pár BKV-s, vagy BKV 'rajongó' is látogatja az oldalt.

Szerintetek, mi volt tegnap este Gyöngyöspatán? Mindenki össze vissza beszél, ti mit tudtok?

Legjobb válasz: 80 becsületes roma állampolgár, munkából hazafele menet szembesült 4 nem dolgozó segélyekbõl elõ agresszív jobbikossal, akik szidalmazták, majd megtámadták õket. Munkában edzõdött romáink azonban hõsies küzdelemben megfutamították az elpuhult magyarokat. Otthon ezután együtt olvastak és mûvelõdtek.

80 becsületes roma állampolgár, munkából hazafele menet szembesült 4 nem dolgozó segélyekbõl elõ agresszív jobbikossal, akik szidalmazták, majd megtámadták õket. Munkában edzõdött romáink azonban hõsies küzdelemben megfutamították az elpuhult magyarokat. Otthon ezután együtt olvastak és mûvelõdtek.
utolsó: azért nem hiszem h valaki negyedmagával nekiáll megverni 80 cigányt =D
Hát te tényleg hülye vagy b+! "4 részeg gárdista elvert egy 14 éves gyereket" :D:D Annyi ilyen történik, hogy a részeg gárdisták randalíroznak, és agyonvernek mindenkit...nap mint nap millió ilyen történik. De szerencsére olyat még nem hallottam, hogy a cigányok csoportokban támadva agyon vertek volna bárkit is. Becsületes, dolgozó nép, akik a légynek sem ártanak! TE ISTENVERTE IDIÓTA!
Igen, 80 cigó botokkal rátámadt 4 hazafelé induló fehér emberre, és rommá verték õket. Mit gondoltál? Hogy 4 fehér lelézerkardozott 200 cigányt?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:39 :DD:D::D:D:D:D boldogok a hülyék, igaz haver?
11:40 Sztem is pont így történhetett.
azt hogy 4 gárdafantom, Herr Vona vezetésével odament és kirekesztett majd elholokausztált 6CSILLIÓ szegény romát.
11.43-ra a válasz :DD:D::D:D:D:D boldogok a hülyék, igaz haver? Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:42
Gyöngyöspatán az történt amit a kedvenc kis pártod szépmosolyú-csillagszemû pártelnökének elhiszel! Vegyétek már észre, hogy az összes párt úgy manipulál és hat az érzelmeitekre ahogy nekik tetszik! Aztán ti még el is hiszitek, csak mert a kuruc, index, barikád, mno, nol azt mondta!
4 részeg gárdista megvert egy 14 éves cigánygyereket, ezután tört ki a tömegverekedés. Számomra ez a hihetõbb sztori! Az Index meg a Brrikád nem hiteles forrás. Az igazságot pedig csak az tudja, aki ott él.
A rendõrség képtelen rendet csinálni , kell a különítmény, csendõrség, tartalékos katonaság , deszantosok! Pintérnek le kell mondani! Már jelentkezett 4-7 település , hogy a cigányokkal nem bírnak , - szégyen az országunkra nézve!
Vegyétek már észre hogy mindkét oldal ugyanúgy ferdít. A cigányok azt h a Véderõsök voltak 15-20an, a VÉderõsök meg azt hogy a cigányok 80an...egyik meredekebb mint a másik. És mindkét félbõl kinézi az ember h verekedést provokáljanak.
ha igy ferdítenek akkoris az arányok lehettek mondjuk 40-10
Walter, te egy igazi hülye vagy! Mi vagyunk a prolik, mert nem szeretjük a bûnözõ cigányokat? Itt nem provokációról van szó..menj le szépen ha van egy kis szabadidõd, és kérdezd végig a falu fehér lakosait, hogy örülnek-e, hogy itt a járõrözés miatt rend és fegyelem van?! Hát szegíny roma nem tud meggyilkolni kifosztani még egy félfalunyi magyar öreget, és ez a kiba*ott nagy sérelmük! Kezdenek éhen halni, mert nem a RENDhez vannak szokva! Világos?
Rend és fegyelem? Hülye vagy b*zmeg? Nem szarrá vertek néhány Véderõst a cigányok egy pár napja? Nem a rendõrök voltak ott akkor is akik végül is rendet tettek? Kapjál már a fejedhez, az ilyen Gárda, Véderõ meg más unatkozó fotelrambók nem fognak rendet teremteni (kezdjük ott, hogy erre mindenféle képzetlen jöttment senkiházinak nincs is joga), csak a konfliktus fokozásában jók!
Rend és fegyelem??? Provokáció és feszültségkeltés inkább.. Én ha ott élnék így még csak jobban tartanék attól hogy lesz valami visszacsapás a roma oldalról. Mert a Véderösök is kollektíven minden cigányt "támadnak" (mmint elviekben támadnak) így a cigányok se fognak válogatni.
anyám! 2 lmp-s!:) Rend és fegyelem volt, amíg ott voltak a szebb jövõért mozgalom tagjai! Nem vertek meg senkit, nem csináltak semmit, csak járõröztek, illetve bûnözõt fogtak úgy, hogy kihívták a rendõröket. TV2 híradóból vagytok ilyen jól értesültek? Most, hogy elmentek onnan, a maradék pár embert összeverték a cigányok...szerinted nincs 80 cigány egy faluban? Õk nem olyanok mint a fehérek, hogy 2 kimegy verekedni a többi az ablakból nézi! Falkában támadnak. A saját bõrömön tapasztaltam, szóval ne osszátok az észt a rózsadombról, meg a tv2+retek klub híradásai alapján p**fejek!
08:43 kérdezõ.. marhára nem hinném, hogy nekem kéne félidõs várandósan kiállnom a nagy cigányság elé és rendet tenni. :) képzeld, lakik az utcánkba 2 fõ cigány, egy idõs és a fia. rendesek, nem kötekednek. nincs velük probléma. De van a településünkön egy utca, ahol lakik az alja népe... és mivel nem innen "származom" sikeresen be is költöztünk annak az utcának az elejére anno 9 éve... hát köszi, volt balhém velük.. és kiálltam!! de maradni nem bírtam.. De csessze meg, mindenki okoskodik, ezt kéne , azt kéne... Hol vannak az igazi férfiak akik mernek is lépni? 48ban is mertek lépni... a cigányoknak több eszük van baccus, összefognak!!!!! A mi férfijaink ezt miért nem teszik meg??? Mi a jó eget tudna tenni a nagy orbán király, ha összefogna a magyar, aki még mindig többen van (!!) és nekik ugrana?? bezárná a fél országot? ugyanmár!! Kár, hogy tényleg mindenkinek CSAK a szája jár :( De tûrjük csak, balga nép a magyar :(
Mondjuk szerintem ha a fél ország fellázadna akkorsem tudnának 50000 embernél többet lecsukni, a kormány meg tuti összeomlana
ezt mondom én is:) és akkor már a rendõrök sem a fenti utasítgatásokat lesnék... anno a katonák is a nép mellé álltak.. :)
Mért nem lehet megvárni a hivatalos jelentést? Amúgy teljesen mindegy ki kezdte, mind2 tábor egy kritikán aluli csürhe banda.
Tényleg jobb lenne elholokausztolni 6 csillió romát!
Én sem, de ez attól még nem zárja ki, hogy a vérjobberek elõtte megverjenek valakit.
10 db tojásgránát, és a probléma le lett volna zárva, perceken belül.
Úristen, ismét elholokausztáltak hatcsillió szegény romát?
Romák-Magyarok (sok-0)
"Tételezzük fel, hogy tényleg megverte a 4 gárdista a fattyút. Mondjuk kapott két pofont, és csenevész gyerekként még a bicskát se volt ideje elõkapni. Erre vajon az a megoldás, ami kimeríti az önbíráskodás esetét?" Természetesen nem. Csak arról van szó, hogy Gyöngyöspatán mindenki provokál mindenkit. Itt egy beszólás, ott egy pofon, itt egy vonulás, ott egy lincselés. Meggyõzõdésem, hogy az összes politikai oldal szándékosan gerjeszti még tovább a feszültséget, hogy aztán a prolik vak hittel kövessék õket. A gyûlölettel is nagyszerûen lehet követõket szerezni.
engem az érdekelne (errõl akár egy külön fórum is mehetne) , hogy a nagy magyar férfiak hol vannak? Mindenki okoskodik , fújtat mint a nagymacskák, ezt kéne - azt kéne, de nem tesz senki semmit.. mindenki a másiktól várja a csodát. összefogás kéne végre!!
egy kérdés.. 4 embert lincseltek, hol volt a többi? hol az a nagy összeszervezett véderõ meg a fene tudja kik /mik? senki nem vette észre, hogy majdnem kinyirták azt a 4 férfit? ugyan kérem.
Ha tömegével voltak ott a véderõsök, akkor hol a többi sérült? A több tucatból csak 4-et bírtak lecsapni a morék? Hiába voltak õk maguk 80-an?
állítólag van ott térigyelõ kamera NA azt kéne megnézni mert eddig a legtöbb hírportálon mind az ilyen cigokisebbségi okostojások meg kocsmapulttámasztó szemtanúimitátorok harsogják a magukét.
Cigányokkal lehetetlen normális körülmények között együtt élni, nincs rend az országban, és az emberek, illetve ilyen szervezetek veszik kezükbe az irányítást, ez siralmas, szóval számítani kell ilyesmikre, amíg meg nem szilárdul a közrend, vagy amíg a cigányok meg nem tanulnak viselkedni, vagy amíg el nem hagyják az országot.
A válasz megírásának idõpontja: 04-28 19:55 Hol vannak az igazi férfiak? Talán dolgoznak? Persze a nõk is melóznak, õk is kiállhatnak nyugodtan, ahogy 56-ban. A másik, hiába van 5 vagy 10 ezer ember aki tenne valamit, mikor a többség szarik az egészre, vagy már annyira agy mosottak, hogy csak a divat és a szórakozás a fontos számukra. Na meg nem ártana egy terv, egy vezetõ, és meg lehetne valósítani egy újabb szabadságharcot... de addig csak tûrünk. Egyedül meg nem fogok kiállni a parlament elé egy vasvillával, hogy takarodjatok. :) Amúgy nehogy azt hidd más országba nem ez megy, ott is kevesen tüntetnek, fel is oszlatják õket a sünök. Tudom Magyarországon mindenki várja a csodát, de akik ténylegesen tennének valamit, nem csak írják, kevesen vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!