Találatok a következő kifejezésre: Mi volt mai magyar (3 db)

Magyar emberek! Számotokra mi volt a mai nap csúcspontja, a Békemenet vagy Orbán Viktor ünnepi beszéde a Hősök terén?

Én nem nagyon tudom eldönteni, ugyanis mindkettőt nagyon élveztem. A Békemenet a nevéhez méltóan békés volt, nem volt képes megzavarni semmilyen baloldali provokátor sem az eseményt. Orbán Viktor ünnepi beszédét élőben hallgatni pedig felemelő érzés volt, ilyen jó ünnepi beszédet rég hallottam.

Legjobb válasz: A bundás alma.

Csodálatos idõ volt úgyhogy kirándulni mentünk. TV-t be se kapcsoltam, nem idegesítem magam politikával. Ti úgyse tudtok rajta változtatni. Rendszerváltás óta nem változik semmi.
Hát jó nagy kérdés elé állítottál, egyszerûen nem tudok dönteni (max egy Orbán szobrot :D) Egyik sem volt épp csúcspont, de Orbán beszédén meglepõdtem, hogy viszonylag sokat beszélt 56-ról és, hogy olyan rövid volt.
Ha mentem volna beszédre, akkor egy politikamentes, ünnepi beszédre mentem volna el, nem arra, hogy egyik politikus szidja az összes többit egy mikrofon elõtt. Gyurcsány pl. nem is beszélt egy szót sem '56-ról. Én többre tartottam volna, ha Orbán is inkább arról beszél, hogy fél évszázada ezért az országért, egy brutális birodalommal szemben is felálltak az emberek.
A bundás alma.
A reggeli kávém. Elég jól sikerült!
Amikor reggel 7-kor keltem és rájöttem, hogy ma aludhatok délig.
A nap csúcspontja a Person of Interest aktuális része volt.
Nekem az, mikor végre foglalkozni kezdtek olyan problémákkal, mint a kivándorlás, a munkanélküliség, a cigányprobléma, a szegénység, az elöregedés és a korrupció. Ja nem, bocsánat, ezek közül egyikkel sem foglalkoztak az elmúlt 20 évben. És ebben benne van az Orbán kormány majdnem 8 éve is, ami alatt kegyeskedett tökéletesen figyelmen kívül hagyni a felsorolt problémákat. Végül is csak az ország létezése a tét...
Én találkoztam egy kedves lánnyal az este, de ennek semmi köze a rendezvényekhez szerencsére.
egyértelmûen feri beszéde: -ha kell keresztben felszántom az országot oda-vissza -orbán egy hazug gazember
"Csúcspont? Elképesztõ, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsõíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt, tele hazugsággal" Képzeld még van ennél több olyan ember is aki ki ment volna, de nem tudott az Orbánt "dicsõíteni"... Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol..
Orbán az elsõ és utolsó beszédét mondta el a Hõsök terén. Mindkettõ ugyanarról szólt, csak az elsõt õ írta, a másodikat neki írták. Kinek nem elég csúcspont ez?
"Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol." Attól hogy nem nézek TV-t, miért ne lehetne ilyen kérdésekre válaszolni? Ez már rég nem 56-ról szól, hanem a mocskos politikájukról.
"Ez már rég nem 56-ról szól, hanem a mocskos politikájukról." A békementet meg nem Orbán dicsõítésérõl szól.
Vona Gábor beszéde.
Nekem is csodás napom volt, bár a meneteket meg gyûléseket meg fene tudja miket ügyesen elkerültem, amennyire tudtam, a tévét meg eszem ágában se volt bekapcsolni este. Korábban mindig figyeltem a politikai beszédeket, de már olyan szinten unalmas és színvonaltalan az egész politikai közélet, hogy az embernek herótja van. Hogy utána a nagytudású politológusok még képesek órákon át elemezni a hülyeségáradatot, az egyszerûen a vicc kategória. Hát könyörgöm, a politikusok is magyarul beszélnek, akinek van egy csöpp esze, az csak érti politológus nélkül is a dolgot.
Kedves kérdezõ (aki szerintem a 29%-os), nagyon örülök, hogy életed legboldogabb napja volt a mai. Orbán Viktort élõben látni a Hõsök terén október 23-án egy életút csúcspontja lehet. Innentõl fogva már biztos lehetsz, hogy nem éltél hiába, bármi is jöjjön a késõbbiekben :)
29%-os nem szólt hozzá. Gyanús. A kérdezõ maga lehet a 29%-os :)
Köszönjük neked kedves kérdezõ az esti propagandát, enélkül aludni se tudtam volna.
Csúcspont? Elképesztõ, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsõíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt, tele hazugsággal. A többiekét már meg sem hallgattam. Már évek óta az ünnepek nem ünnepek, hanem pártcsatározások. A Horthy korszakban jártam iskolába. Akkor is több párt rendszer volt. De a pártok csak a választások elõtt tartottak kortesbeszédet, nemzeti ünnepeinken NEM. Március 15.-én a szónokok a márciusi ifjakról, a 12 pontról a Pilwax-közben történtekrõl, Táncsics kiszabadításáról beszéltek, és elszavalta valaki a Nemzeti dalt. Elénekeltük a Himnuszt és a Szózatot. Aug. 20.-án a téma Szent István és az államalapítás volt, okt. 6.-án pedig az aradi vértanúkra emlékeztünk. Soha nem volt szó az aktuálpolitikáról, vagy a pártokról. Akkor ünnepelnénk méltóan az ünnepeinket, ha ma is így tennénk.
A mûszak utáni sör.
"A békementet meg nem Orbán dicsõítésérõl szól." Ezt te se gondolod komolyan. "Szeretünk Viktor", "Orbán az élõ Isten", stb stb.

A mai vacsoracsatában a műsor végén énekeltek egy millió éves magyar számot, és elfelejtettem, hogy mi volt. Nem nézte valaki, nem emlékeztek?

Nagyon rég hallottam ezt a dalt és nagyon szerettem, és nagyon örültem neki, de nem jut eszembe egy szó sem bel?le..

Legjobb válasz: Dolly Roll - Vakáció

Dolly Roll - Vakáció
az rtlmoston meg talalod
A kérdező hozzászólása: tényleg az volt, kösziiiiii!!!

Mi volt a mai magyar érettségin?

Legjobb válasz: Nem akarok plagizálni: http://oktatas.origo.hu/20080505/erettsegi_tetelek_-_nehez_f..

http://oktatas.origo.hu/20090504/magyarerettsegi_megoldasok az elõzõ válaszoló a tavalyit írta le, ez az idei
Szerintem nagyon könnyû volt:]
Én megnéztem az elmúlt összes magyar érettségit. Úgy gondolom hogy a 2009-es volt a legkönnyebb:)
Szopás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!