Találatok a következő kifejezésre: Mi volt legrosszabb dolog (11 db)

Kamaszok, mi volt a legrosszabb dolog, ami egy osztálykiránduláson történt veletek?

Legjobb válasz: legrosszabb-legkínosabb: egyik osztálytársammal (fiú) kicsit lemaradtunk, rá akartunk gyújtani:-) 5.-osztálytól 8.-ig mindenki volt. Mi ketten lemaradtunk, elszívtuk a cigit, majd elindultunk...de nem tudtuk merre! Útközben senkivel nem találkoztunk,elõször fel sem tûnt, ez arborétumban volt, kijelölt ösvény vagy ezer.. másfél óra bolyongás és egy doboz cigi után találtuk meg a fõút vonalat, azt követve újabb fél óra, mire elértük az iskolabuszokat..nagy röhögés,tapsvihar fogadott, vörösödtek a tanárok is, persze igen leizzadtunk, mire kijutottunk, ezt is félreértették. Nagyon kínos volt, és bosszantó, hogy egy egész felsõ iskola rajtunk röhögött. Én akkor lehettem 12-13 éves kislány.. ennek már lassan 20 éve, de a mai napig emlékszem arra a napra... persze, most már én is viccesnek találom :-)

legrosszabb-legkínosabb: egyik osztálytársammal (fiú) kicsit lemaradtunk, rá akartunk gyújtani:-) 5.-osztálytól 8.-ig mindenki volt. Mi ketten lemaradtunk, elszívtuk a cigit, majd elindultunk...de nem tudtuk merre! Útközben senkivel nem találkoztunk, elõször fel sem tûnt, ez arborétumban volt, kijelölt ösvény vagy ezer.. másfél óra bolyongás és egy doboz cigi után találtuk meg a fõút vonalat, azt követve újabb fél óra, mire elértük az iskolabuszokat..nagy röhögés, tapsvihar fogadott, vörösödtek a tanárok is, persze igen leizzadtunk, mire kijutottunk, ezt is félreértették. Nagyon kínos volt, és bosszantó, hogy egy egész felsõ iskola rajtunk röhögött. Én akkor lehettem 12-13 éves kislány.. ennek már lassan 20 éve, de a mai napig emlékszem arra a napra... persze, most már én is viccesnek találom :-)
Kifestették álmomban a körmeimet, jobb híján bicskával kaparásztam le. Ja, fiú vagyok.
Hû hát volt pár. 1. 2.-ban buszozás közben hülyéskedtünk és az elõttünk ülõk csak annyit hallottak hogy kiabálok hogy hányingerem van.Szóltak a tanárnak aki leszállt velem a buszról hányni. 2. 3.-ban a szálláshelyrõl lementünk a Balaton partra és csak ott vettük észre hogy nincs meg az egyik osztálytársunk.Negyed órát voltunk lent amibõl 10 percig kerestük, aztán visszamentünk és kiderült hogy végig ott volt a szálláshelyen, csak vécézett mikor elindultunk. 3. Ez osztálytársammal történt, de gondoltam leírom.3 idióta elcsórta a telefonját és este elkezdték dobálni kint.Az új teló teljesen tropára ment, engem meg lehívtak éjjel hogy segítsek nekik megkeresni az aksit ami kiesett belõle.
Felgyalogoltunk egy dombra, én meg botlottam egy kilógó fadarabban és "legurultam". Így sikerült eltörnöm a lábam...
Rosszul voltam és majdnem elhánytam magam egész kiránduláson.A legrosszabb az volt hogy rengeteg hegyet meg kellet mászni, meg lépcsõzni, és persze egy toronyba felgyalogolni. Szörnyû volt :D
velem úgy nagyon nem volt semmi. inkább én "rontottam el a szobatársaim gyerekkorát" XDDD az volt, hogy éjjel volt (tudok ám írni!:P) és unatkoztunk. én aludtam az emeletes ágyon, a többiek alul. nekem vakus telóm van, ezért rávilágítottam a micsodámra, és látszott a szõr a falon meg minden, és ott árnyjátékoztam XD ezen röhögtünk mint állat, viszont a gyerekkoruk tönkrement XD (4személy, 12/F)
Hát, indultunk volna a szálláshelyrõl, nagy kapkodás és eltûnt a telefonom. Rezgõre volt állítva, és csak a rezgést hallotuk. Elkezdtem káromkodni, erre bejott ofõ, és szép dolgokat hallott:D Nyolcadikos voltam. Másik dolog: Elmentünk a Margit-szigeten sétálni, szabadidõ volt. Késõbb indultunk el, mindenki ossze vissza, aztsemtudtukk hol a gyülekezõhely, hát...négy kilométerrel odébb...koszonjuk osztályfõnõk :D Mindenki százfele aztsemtudjuk holvagyunk, egyik fele azosztálynak a semmi kozepén mások a vízparton a harmadik megeltévedt úgy hogy aztse tudta holvan. Két buszt lekéstünk, két óra kellet mire mindenki odatalált. Mi egy órát gyalogotunk.
Lefeküdtem a tanárommal. Bár az a legjobb is volt egyben.
Összejöttem a suli leggázabb pasijával!
A legrosszabb eddig tán az volt, hogy 8.ban egy eldugott kis faluba mentünk oszt.kir.-re. De elég fain kis diákszállót képzeljetek el. Egy dombon álltam /fotóztam/ és ahogy mentem lefel sikerült össze esnem úgy, hogy lábra se bírtam állni. De ebbe az a poén, hogy 15 perc után rohant ki valami ottani vendéglátós, hogy jól vagyok-e. /és azután jöttek csak a tanárok/ Kórházba mit ne mondjak 2 órával késõbb voltak hajlandóak bevinni. /rohadtul nem értem miért nem rögtön vittek mert kétszerese volt már a bokám/
Lerobant a busz és vagy 6órát a semi közepén voltunk már nem is tudtunk sehovameni csak haza ):
8. okirandulason eletemben eloszor bevettem egy ekit es ugy megcsavarodott a vilag hogy mind a 3 napot vegig vegetaltam
Németországban voltunk, és megálltunk egy kis étterem mellett hogy a tanárok kávézzanak, mi meg kicsit levegõzzünk, körülnézzünk.Én ott álltam a busz mellett, pontosan az ajtó mellett.Kicsit elbambultam, és mi történt?Rám nyitódik az ajtó, kisebb sokkot kaptam utánna, persze mindenki röhögött.Utólag már én is, hogy ilyen szerencsétlen vagyok.XD Azthiszem soha nem fogom elfelejteni.:D 12/L
7.-ben kettõ osztálytarsammal hajnal 1-2 körül átmentünk két lányhoz hülyéskedni, de kicsit hangosak voltunk és felébredt az egyik tanár. Elkezdett kopogni és kisebb szívrohamot kaptunk :D 15 percig kopogott az ajtónál aztán leült az ablak elé. Újabb 10 perc várakozás után elbújtunk a fürdõbe, és beengedték a a lányok. Hamar megtalált. Le lettünk osztva és másnap mindenki rólunk beszélt. Egy másik tanárnõ lovagoknak nevezett minket, és a történtek után nem mehettünk aznap éjjel sehova :DD
tegnap infon elolvastam ezeket barátmõnnel hát a 4esen(pontosan ezen: "az volt, hogy éjjel volt") meg hogy belenyúltam a kakába xD de amúgy nekem talán az volt a legrosszabb dolog hogy 3.be elmentünk iskolai táborba és nem elég hogy beteg voltam, de még a hálózsákomba bele is pisiltem..ami nem is volt a miénk.:D
Mindig volt egy j gyerek, aki az összes kirándulást szabotálta azzal, hogy mindent összehányt.
erdei suliban megjött. Csak tampon volt nálam, mert eldöntöttem h kipróbálom. Vittem volna betétet is, de elfelejtettem...Sileresen megjött a háromnapos kirándulás leghosszabb kirándulása után egy múzeumban. Szuper volt azzal kísérletezni a múzeumi wc-ben h fel tudom-e rakni, mielõtt elindul az osztály.
Míg én fürödtem, valaki bezárta a szobaajtónkat, és nem tudtam kinyitni. Ott álltam törülközõben kb. 10 percig, mire meg tudták csinálni. Mondanom sem kell, mennyire kínos volt. 14/L
anyám is jött... (8-ban...)
pánikroham jött rám...azt hittem ott halok meg.
Végigbõgtem az egészet, mert hiányzott a barátom. Tök ciki volt...
Egy hosszabb út alatt megálltunk a busszal az út mentén pisiszünetre. Én maradtam utoljára, a busz meg elindult. Letolt sliccel rohantam kapálózva utána, mondanom sem kell, hogy mindenki rajtam röhögött. :)
7.-ben a hegyekbe mentünk kirándulni.Belenyúltam egy kakába( mai napig nem tudom, hogy hogy csináltam) és normális körülmények között nem tudtam kezet mosni.Borzalmas volt. 16/L
Hajnali 3kor a részeg osztálytársamat kellett összekaparni, hogy ne tomboljon az ofõ. A drága megivott legalább 2 deci pálinkát, és kijelentette hogy elhagyta a felesége. Felemelõ élmény volt hajnalban lerohanni a közös ábori kukához a pálinkásüveggel 10 fokban rövidgatyában -.- És ez a gyerek tetszett...

Mi jelenleg a legjobb és a legrosszabb dolog az életetekben? Vagy ha most nincs, akkor mi volt a legjobb és mi a legrosszabb?

Legjobb válasz: Régen legjobb:cigi,volt kihez szólnom,élt a nagymamám,nem fordult el tõlem mindenki. Most:leszoktam,minden szar,szexhiányom van,mindenki kerüli a társaságom,egyáltalán nem tudok kivel beszélgetni,emberi kapcsolataim egyenlõek a nullával,senki nem foglalkozik velem.és ennek tetejében még csak nem is cigizhetek.

Régen legjobb:cigi, volt kihez szólnom, élt a nagymamám, nem fordult el tõlem mindenki. Most:leszoktam, minden szar, szexhiányom van, mindenki kerüli a társaságom, egyáltalán nem tudok kivel beszélgetni, emberi kapcsolataim egyenlõek a nullával, senki nem foglalkozik velem.és ennek tetejében még csak nem is cigizhetek.
Régen a legjobb az volt, hogy élt a mamám, nem voltam magányos, nem voltak a gondok olyan nagyok. Most a legjobb...... Régen a legrosszabb nem tudom mivolt, mert mostanára már jelentéktelen. Most a legrosszab, hááát minden, annyira magányos vagyok, hogy attól félek megbolondulok, pedig vannak barátnõim, családom meg miden, de senki nem ért meg szóval szar a helyzet....

Mi volt a legjobb ill. a legrosszabb dolog, ami eddig történt veled életedben?

Legjobb válasz: legjobb talán az, amikor felvettek egyetemre, pedig senki nem hitt benne, hogy sikerül. legrosszabb, amikor összejöttem életem elsõ, és eddigi egyetlen pasijával. inkább lennék még szûz.

legjobb talán az, amikor felvettek egyetemre, pedig senki nem hitt benne, hogy sikerül. legrosszabb, amikor összejöttem életem elsõ, és eddigi egyetlen pasijával. inkább lennék még szûz.
Legjobb: nem emlékszem ilyenre Legrosszabb: mindennapi életem 90%-a
legjobb: Felvettek egyetemre, ahol tök normális barátokat szereztem és csodás kalandokat éltem meg velük. legrosszabb: Meghalt apukám.
A legjobb: összejöttem jelenlegi barátommal =) A legrsszabb: a nagyszüleimmel kell élnem, mert a szüleim itthagytak
Legjobb: mikor megtaláltam a választ arra hogy ki vagyok valójában (mbti -> intj ha ez mond valakinek valamit) Legrosszabb: na ez most nem nagyon jut eszembe, pedig nem vagyok egy pozitív gondolkodó (fujj)
Legrosszabb:az az ember akit szeretek, összetörte a szivemet. Legjobb:egy napig csak vele(akit az elöbb említettem) lehettem, kettesben, életem legszebb napja volt (:
Legjobb: mikor találtam állást, olyan emberek között voltam akikkel kellemes az idõtöltés Legrosszabb: van egy lakáshitelem és elveszítettem az állásomat, és az enyimen és a szülõi házon rajta a jelzálog és nem találok munkát. Vagyis találok de igen hamar megbukok (építõipar) pedig próbálok teljesíteni (jeleneg van így és NAGYON FÉLEK!!!)


Kolisok! Mi volt a leges legrosszabb dolog ami kollégiumban történt veled? (Megszivattak, vagy akármi)

Legjobb válasz: A szintünkön lakott egy srác, elmondások szerint már 5 éve, de még csak másodéves volt. Nem ez a lényeg, hanem hogy éjjelente azzal szórakozott, mikor már kidobták a büfébõl is, hogy felhívta a szintünkön lévõ nyilvános telefont (ez a telefon a folyosón volt, ezen hívtak mindenkit otthonról, aztán aki felvette az beszólt abba a szobába, ahonnan kerestek vkit - azóta minden szobába felszereltek egy készüléket), tehát éjjel kettõkor vagy hajnali fél ötkor megszólalt a telefon, s persze senki sem mászott ki az ágyból, hogy felvegye, így csak szólt és szólt... Ha megunta a srác, hogy a kutya se veszi fel, akkor feljött és üvölteni kezdte, hogy szintbuuuliiii. Volt amikor leüvöltötték, volt amikor megverték, de másnap éjjel megint megcsörrent a telefon... de utáltam!

A szintünkön lakott egy srác, elmondások szerint már 5 éve, de még csak másodéves volt. Nem ez a lényeg, hanem hogy éjjelente azzal szórakozott, mikor már kidobták a büfébõl is, hogy felhívta a szintünkön lévõ nyilvános telefont (ez a telefon a folyosón volt, ezen hívtak mindenkit otthonról, aztán aki felvette az beszólt abba a szobába, ahonnan kerestek vkit - azóta minden szobába felszereltek egy készüléket), tehát éjjel kettõkor vagy hajnali fél ötkor megszólalt a telefon, s persze senki sem mászott ki az ágyból, hogy felvegye, így csak szólt és szólt... Ha megunta a srác, hogy a kutya se veszi fel, akkor feljött és üvölteni kezdte, hogy szintbuuuliiii. Volt amikor leüvöltötték, volt amikor megverték, de másnap éjjel megint megcsörrent a telefon... de utáltam!
A kérdező hozzászólása: utolsó 2! :O ezen nagyon meglepõdtem megkérdezhetem, reggel mikor keltek és utána mikor értek haza? nekem 1 óra az út és nem vagyok kolis
Gimiben tök jó, csendes volt a kollégium. Egyetemre kerülve az elsõ este éjfél körül is még kinn ültek a felsõbbévesek két hatalmas hangfallal, üvöltõ zene, hangos éneklés és röhögés. Kimentem, kértem, hogy halkítsák le, mert így nem tudok aludni. Erre az egyik srác közölte, hogy jobb, ha megszokom, mert minden este kb ez lesz. Na ez elég rossz volt. Ami még emlékezetes: szintén kinn a folyosón buli, valakinek szülinapja volt. Hoztak abszintot, megkínáltak. Kérdeztem, hogy mennyire erõs, mert én nem bírom az alkoholt. Azt mondták, hogy a szaga rossz, de nem erõs, valamint az utóíze nagyon-nagyon finom, ezért húzóra kell inni. Én naiv el is hittem és jól meghúztam. Hát valami még dereng, hogy úgy visznek be a szobába, de inkább csak a másnap... :S Vagy egy hónapig nem beszéltem utána azokkal az emberekkel, akik ott voltak :D
A kérdező hozzászólása: semmi baj! én 5-kor kelek de már ezt sem bírom:) nekem túl korán van azt hittem bejárósok közül nem kelnek ennél hamarabb
Négykor kelek ha idõben fel akarok érni Pestre -kb. hét utánra-, de van amikor csak fél ötkor és akkor éppen beesek nyolcra:) Visszafelé csak óránként jár vonat, hogy kb. mikor érek haza nem tudom megmondani, mert összevissza van az órarendem, de nem zavar kb. két és fél óra oda és ugyanennyi vissza. De én a vonaton élem már az életemet, ott tanulok menet közben, ott írom a házit stb.:) De engem nem zavar, szeretek vonatozni:) Bocs, hogy eltértem a tárgytól!
Én is ezért ingázok napi 100 km-t! OKJ-s képzésen voltam középiskolai koliban, nem volt semmi fegyelem, pofátlan szobatársak stb. Idén mondtam nem köszönöm inkább igázok. És egyáltalán nem bántam meg, a fõiskolai kolikat pedig el sem akarom képzelni.
na ezért van az, hogy én inkább utazok napi majdnem 4 órát:D
Mi volt a legrosszabb? Hmmm orvostanhallgatóként egy hónapot húztam le két FEEK-essel egy szobában. Azóta az a véleményem, hogy a FEEK-nek semmi köze nincs az egyetemhez. A két srác az egy hónap alatt konkrétan 0 percet tanult, és végtelen percet bulizott.
A kérdező hozzászólása: eléggé rossz lehetett :S köszi hogy válaszoltál
tegnapi 17:51-es vagyok. ha 8ra kell mennem, akkor 5kor kelek, 3/4 6kor indul a busz, a népligetig 1 óra, onnan még kb 3/4 óra a suli. hazafelé rosszabb, mert tuti pont lekésem a buszt és akkor várhatok fél-1 órát.

Mi volt a legrosszabb dolog az életedben?

Legjobb válasz: egyszer egy pénteken délután bedurrant az egyik fogam. (mikor máskor) Nosza irány a fogászat. Egy kb. (vasággyal együtt)50kg-os nõ úgy döntött ki kell húzni. 1 órányi szenvedés 5 lidokain és néhány majdnem összeszarás után közölte, hogy ez nem fog menni, menjek el a szájsebészeti ügyeletre. Taxi, ügyelet. Röntgen. (jobb késöbb, mint soha) Közölték, hogy ez már annyira szét lett barmolva, hogy csak akkor tudják kivenni, ha szétvésik 3 darabra. Viszont nem fog menni, mert több lidokaint nemkaphatok. A hétvégén nem dolgoznak, úgyhogy viszlát hétfõn. Hétfõn már anyám volt kollégájának, aki szájsebész és vasárnap jött haza a nyaralásából, magánrendelõjébe mentem. 1 lidokain, (kabátvétellel és köszönéssel) 15 perc, õ jobban leizzadt, mint én. Azóta nem mentem, csak magán fogászatra.

egyszer egy pénteken délután bedurrant az egyik fogam. (mikor máskor) Nosza irány a fogászat. Egy kb. (vasággyal együtt)50kg-os nõ úgy döntött ki kell húzni. 1 órányi szenvedés 5 lidokain és néhány majdnem összeszarás után közölte, hogy ez nem fog menni, menjek el a szájsebészeti ügyeletre. Taxi, ügyelet. Röntgen. (jobb késöbb, mint soha) Közölték, hogy ez már annyira szét lett barmolva, hogy csak akkor tudják kivenni, ha szétvésik 3 darabra. Viszont nem fog menni, mert több lidokaint nemkaphatok. A hétvégén nem dolgoznak, úgyhogy viszlát hétfõn. Hétfõn már anyám volt kollégájának, aki szájsebész és vasárnap jött haza a nyaralásából, magánrendelõjébe mentem. 1 lidokain, (kabátvétellel és köszönéssel) 15 perc, õ jobban leizzadt, mint én. Azóta nem mentem, csak magán fogászatra.
mikor meghalt anyukám aki egyben a legjobb barátnõm is volt.akkor számomra megállt az élet.nem akartam mást csak meghalni...de sajnos rám találtak...2 hónapot kezeltek egy pszichiátrián, állandóan nyugtatókkal tömtek, úgy bántak velem mint egy elmebeteggel.aztán szembe kellett néznem a tényekkel újra.anya nincs többé!!hallgatni a szemrehányásokat, hogy miért tettem.látni hogy ujjal mutogatnak rám, hogy kibeszélnek a hátam mögött.és szembe kellett néznem a saját lelkiismeretemmel is.és megpróbálni feldolgozni, hogy elvesztettem az édesanyámat, a legjobb barátnõmet, a lelki társamat!!!ennél rosszabb nem történt velem.ez lassan 8 éve volt, és még mindig nem tudtam feldolgozni.talán nem is fogom...
Mikor apam meghalt es ra 2 honapra elvesztettem eletem legnagyobb szerelmet is. Tok ures volt az eletem. Csak leteztem.
Mikor meghalt apukam mikor 16 eves voltam es ra 3 evvel meghalt a gimis osztalytartarsunk es ra egy honappal a legjobb baratnom.
MOst!Nagyon!Mert a pasim szakítani akar Velem és az a legrosszabb hogy nem miattam hanem Saját maga miatt mert nem is tudja mit akar valójában ...Eléggé labilis személyiség!Semmi jele nem volt annak hogy nem mûködik a kapcsolat, már 5 hónapja járunk és egyiknapról a másikra közölte Velem a dolgokat!Aznap összeomlott a világ!
röviden, tömören: az egész életem.
Amikor a fiam apja külföldi tartózkodásunk során belémrúgott (terhes voltam akkor már), elvette a telefonom, pénzem én meg rohantam utána bõgve, mert egyszerûen nem tudtam mást tenni. Nem is a csalódás fájt annyira, hogy milyen ember, nem az, amit õ csinált (az volt az utolsó csepp a pohárban, szóval már korábban rájöttem, hogy milyen, csak még reménykedtem), hanem a tehetetlenség, az, hogy rá voltam utalva.
Amikor megaláztak az iskolában. És közben a "legjobb barátnõm" a többiekkel együtt röhögött rajtam.
Mikor láttam nagypapámat holtan
Hogy olyan gyenge, naív, és hülye(!!!) voltam, hogy az elsõ babámat elvetettem! Azóta eltelt 5 év, született azóta egy babám, de a mai napig úgy el tudom magam bõgni, hogy ilyet tettem, és mennyire egy gyenge jellem vagyok. Ezért utálom magam, illetve azokat a perceket, mikor végül ugy döntöttem, hogy "így lesz a legjobb", és aláírtam, a papírt. Ennél rosszabb nem lehet semmi! :'(:'(
Amikor megerõszakoltak a szomszéd fiúk 5 évesen. Legszívesebben kitörölném az emlékét.
Amikor elveszítettem a gyermekem.
Most: A barátom nálam jelentkezett be iwiwre, majd énis beakartam , és véletlen az övével sikerült, üzizni akartam, és találtam egy rakás üzit, amiben más lányokkal akar találkozni, vagy lányok vele.... :S:(
3 hónap TÖMÉNY, ágybanfekvõs depresszió! Kisebb csoda, hogy túléltem!
Amikor gyerekként folyamatosan vertek, amikor kiközösítettek az iskolában, amikor a nagyapám, az egyetlen, aki kiállt értem a családban meghalt, amikor a szerelmem csajozásai kiderültek, és meg akart csalni... Hát soha nem lesz ennek vége?
Hogy a világra jöttem, nem kértem mégis itt vagyok pedig nem akartak és ezt érzem-éreztem eddigi életemben....
Amikor az egyik nagy szerelmem végleg eltaszított magától. de ezen már túl vagyok. a másik nagyon rosszat jelenleg is vívom: 1 éve pszichoszomatikus betegségim vannak, valós fizikai fájdalmakkal. és nem tudnak vele mit kezdeni, mert a kulcs bennem van, amitõl meggyógyulhatnék végre de nem lelem seholsem.
Nekem több is van: Nem ismertem a mamámat a papámat, amejiket igen az is hamar meghalt. ja, és apám elköltözött és nem érdeklem
Amikor megszülettem.....
Fogadd õszinte együttérzésemet!
Múlt hét vasárnap. Akkor halt meg a kisbabám
Amikor elvesztettem azokat akikkel kerek volt a világ.
Mikor megvertek a suliban és anyám pont abban az idõszakban volt a pszichiátrián...
Nincs olyan, hogy legrosszabb élmény. Minden rossz dologból lehet okulni, így máris nem lesz rossz az egész élmény. Lehetnek rossz élményei az embernek, de ha ügyes, tudja kontextusában nézni a dolgokat.
Irigylem a sültkrumplis válaszadót... Nekem rémálom volt mikor elhagyott a párom. Szerencsére helyre sikerült hozni köztünk a dolgot, de akkor nagyon szomorú voltam. Úgy éreztem valami meghalt bennem.
Amikor sültkrumpli volt az ebéd, a tesóm meg kinyomta az utolsó csepp ketchup-ot is.
Mint már többen is írták, szerintem is az a legrosszabb, ha meghal valaki akit szeretünk.Nekem, már sok mindenkim meghalt, ami tragikus, hiszen én még az elsõ kutyámat is úgy meggyászoltam, hogy eltemettem a kertbe, és 12 éve ápolom a sírját, és még mindig nagyon hiányzik.
Konkrét példát nem tudok/akarok hozni. De ami a legrosszabb, hogy nem tudok egy filmet képet vagfy videoklipet rendesen megnézni, csak szakértõi szemmel. Ez nagyon zavaró egy idõ után.

Mi volt a legrosszabb dolog amit tett veletek a barátotok/barátnőtök?

Legjobb válasz: egyik exem állandóan féltékenykedett, az nagyon rossz volt. persze dobtam. ami nagyon rossz, azt nem kell elviselni senkitõl.

egyik exem állandóan féltékenykedett, az nagyon rossz volt. persze dobtam. ami nagyon rossz, azt nem kell elviselni senkitõl.
pár barátjának akikkel összevesztem, kitalációkat mondott, meg akartam vele beszélni, kerülte a társaságomat, nem vette fel a telefont, majd smsbe írta meg hogy szakít velem. majd azt mondta azért nem akart velem beszélni, hogy nehogy mégjobban megbántson.
megcsalt és még közben féltékenykedett is..
2 éve szilveszterkor összejöttem volt nõmmel, aztán rá 4 órára már benn smároltak az egyik szobába az egyik legjobb barátommal :) . Hát csunya vége lett a szilveszternek 20/F
Felkészületlenül a számba élvezett.
megölte a kecskét, mert féltékeny volt rá!
Másik lánynak írt "csúnya" üzeneteket, aztán kétszer a szemembe hazudott letagadván az egészet.
Amikor fekszik mint egy darab szõrös kula. Legyen aktív!
ha közben nincs ott, azt nem szeretem
Legrosszabb szexuális élmény? 4x b.tak meg analízisbõl az ELTE-n.
nekem az mikor aznap hasmenése volt és este csináltuk és közbe befosott
Jessy :D A barátom egyszer mondta, hogy csak feküdtem, mint egy darab fa - nem is lett semmi aznap reggel -, de örültem, hogy élek. Már akkor lázam volt... :D
Azt, amit az 1. írt + karmolászás, harapdálás

Mi volt a legrosszabb dolog, amit utazás közben láttál?

Legjobb válasz: Mármint hol? a vonat wc-jén, a busz wcjén, a vonat padlóján, az autó kormányán... hol?

Mármint hol? a vonat wc-jén, a busz wcjén, a vonat padlóján, az autó kormányán... hol?
A buszon vagy a buszból?
ellopták a fényképezõmet Lettországban, mocskos tolvaj banda
Ami a legrosszabb volt hogy egy óriási darázs repkedett az autóban amikor vezettem.És egyedül voltam , nem volt aki lecsapja.Hirtelen nem tudtam megállni de végül megoldottam a problémát.
Bangkok: A taxis át akart vágni és horribilis összeget kért el a fuvarért, úgy, hogy a taxióra be volt kapcsolva és nem is az az összeg szerepelt rajta, amit követelt. Mikor közöltem hogy azt fizetem ki ami az órán szerepel, akkor elkobozta a csomagom és nem akarta visszaadni addig amíg nem fizetek neki.
az, hogy a cigányok jegy nélkül akartak utazni busszal
Egyszer láttam amikor egy roma lerúgott egy embert a 99 buszon.Szegény kiesett az ajtón és betört a feje.
Az osztrák-magyar határnál a magyar oldal leírhatatlan elmaradottságát minden téren (utak, házak stb.)
A kérdező hozzászólása: akárhol

Gyerekek, mi volt a legrosszabb dolog, ami valaha történt veletek?

Legjobb válasz: Pedomaci xDxD :D Ez jóvolt!

Pedomaci xDxD :D Ez jóvolt!
az hogy sok a pedomaci
az, hogy elolvastam ezt a kérdét:@:)

Mi volt a legjobb és a legrosszabb dolog, ami ma történt veled?

Legjobb válasz: ma eddig semmi rossz nem történt:D

ma eddig semmi rossz nem történt:D
A kérdező hozzászólása: töri az jó, azt szeretem :) kémiát viszont én is utáltam :D
Jajj, kémiaóra... Nekem ma legjobb: úgy érzem, jól sikerült a töriverseny. Legrosszabb:kémiadoga... kb. semmit nem tudtam. (:
A kérdező hozzászólása: nekem legjobb: végre túl estem a német nagyfelelésen legrosszabb: a felelés alatt bepánikoltam, teljesen leblokkoltam és alig tudtam mondani valamit...
legjobb: hülyülés legrosszabb:vérvétel, kémiaóra XD
Ma nekem a legjobb a haverjaimmal való beszélgetés volt (mivel nem sok van, csak kettõ). A legrosszabb az, ami mindig, hogy az iskolában rosszul bánnak velem. És hogy el kell az apámat viselnem a közelembe ma is egész este.
legjobb: Ma délután haverokkal foci, baromkodás.:D legrosszabb: Asszem ilyen nem volt.:D 15L
legrosszabb: az osztályfõnököm felb*szta az agyam... legjobb:zenesuliban kaptam 2 ötöst, mert ügyes voltam.:DD xD és neked?:D
a jó dolog..hmm az hogy reggel a napocska keltett fel:) a legrosszab pedig.. ma még rossz dolog nem történt velem.remélem nem is fog:)
Szakitott velem álmaim pasija és ugy érzem az életemnek smmi értelme..az egyetlen jó dolgo ami történni fog pár órán belül az hogy öngyilkos leszek...ugyh szia világ...elmegyek..
Legjobb dolog volt egy nagggyon jo ágyjelenet a baratnõmmel, és a legrosszabb, h egész nap a projektemet készitettem, és mire elkellett volna menjek a tanarommal h beszéljem meg, hogy hogy is allok, addigra nekem se tetszett, amit addig csinaltam. Ja és még nincs vége a napnak.
A legjobb, hogy kibékültem a lleges-legjobb barátnõmmel. A legrosszabb, hogy a srác, aki bejön nekem, úgy nézett rám, mint egy csótányra (nem tudom, hogy nekem szólt-e, mert eddig mindig mosolygott rám... de olyan rossz volt). :'(
Én is szeretem nagyon a törit. Egyébként tévedtem, 50%-os lett a feladatlap. xD De mentségemre szóljon, hogy én mindent megtettem, csapatverseny volt. :P (Az a jó a csapatmunkában, hogy mindig van kit hibáztatni.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!