Találatok a következő kifejezésre: Mi volt legrosszabb (91 db)

Kamaszok, mi volt a legrosszabb dolog, ami egy osztálykiránduláson történt veletek?

Legjobb válasz: legrosszabb-legkínosabb: egyik osztálytársammal (fiú) kicsit lemaradtunk, rá akartunk gyújtani:-) 5.-osztálytól 8.-ig mindenki volt. Mi ketten lemaradtunk, elszívtuk a cigit, majd elindultunk...de nem tudtuk merre! Útközben senkivel nem találkoztunk,elõször fel sem tûnt, ez arborétumban volt, kijelölt ösvény vagy ezer.. másfél óra bolyongás és egy doboz cigi után találtuk meg a fõút vonalat, azt követve újabb fél óra, mire elértük az iskolabuszokat..nagy röhögés,tapsvihar fogadott, vörösödtek a tanárok is, persze igen leizzadtunk, mire kijutottunk, ezt is félreértették. Nagyon kínos volt, és bosszantó, hogy egy egész felsõ iskola rajtunk röhögött. Én akkor lehettem 12-13 éves kislány.. ennek már lassan 20 éve, de a mai napig emlékszem arra a napra... persze, most már én is viccesnek találom :-)

legrosszabb-legkínosabb: egyik osztálytársammal (fiú) kicsit lemaradtunk, rá akartunk gyújtani:-) 5.-osztálytól 8.-ig mindenki volt. Mi ketten lemaradtunk, elszívtuk a cigit, majd elindultunk...de nem tudtuk merre! Útközben senkivel nem találkoztunk, elõször fel sem tûnt, ez arborétumban volt, kijelölt ösvény vagy ezer.. másfél óra bolyongás és egy doboz cigi után találtuk meg a fõút vonalat, azt követve újabb fél óra, mire elértük az iskolabuszokat..nagy röhögés, tapsvihar fogadott, vörösödtek a tanárok is, persze igen leizzadtunk, mire kijutottunk, ezt is félreértették. Nagyon kínos volt, és bosszantó, hogy egy egész felsõ iskola rajtunk röhögött. Én akkor lehettem 12-13 éves kislány.. ennek már lassan 20 éve, de a mai napig emlékszem arra a napra... persze, most már én is viccesnek találom :-)
Kifestették álmomban a körmeimet, jobb híján bicskával kaparásztam le. Ja, fiú vagyok.
Hû hát volt pár. 1. 2.-ban buszozás közben hülyéskedtünk és az elõttünk ülõk csak annyit hallottak hogy kiabálok hogy hányingerem van.Szóltak a tanárnak aki leszállt velem a buszról hányni. 2. 3.-ban a szálláshelyrõl lementünk a Balaton partra és csak ott vettük észre hogy nincs meg az egyik osztálytársunk.Negyed órát voltunk lent amibõl 10 percig kerestük, aztán visszamentünk és kiderült hogy végig ott volt a szálláshelyen, csak vécézett mikor elindultunk. 3. Ez osztálytársammal történt, de gondoltam leírom.3 idióta elcsórta a telefonját és este elkezdték dobálni kint.Az új teló teljesen tropára ment, engem meg lehívtak éjjel hogy segítsek nekik megkeresni az aksit ami kiesett belõle.
Felgyalogoltunk egy dombra, én meg botlottam egy kilógó fadarabban és "legurultam". Így sikerült eltörnöm a lábam...
Rosszul voltam és majdnem elhánytam magam egész kiránduláson.A legrosszabb az volt hogy rengeteg hegyet meg kellet mászni, meg lépcsõzni, és persze egy toronyba felgyalogolni. Szörnyû volt :D
velem úgy nagyon nem volt semmi. inkább én "rontottam el a szobatársaim gyerekkorát" XDDD az volt, hogy éjjel volt (tudok ám írni!:P) és unatkoztunk. én aludtam az emeletes ágyon, a többiek alul. nekem vakus telóm van, ezért rávilágítottam a micsodámra, és látszott a szõr a falon meg minden, és ott árnyjátékoztam XD ezen röhögtünk mint állat, viszont a gyerekkoruk tönkrement XD (4személy, 12/F)
Hát, indultunk volna a szálláshelyrõl, nagy kapkodás és eltûnt a telefonom. Rezgõre volt állítva, és csak a rezgést hallotuk. Elkezdtem káromkodni, erre bejott ofõ, és szép dolgokat hallott:D Nyolcadikos voltam. Másik dolog: Elmentünk a Margit-szigeten sétálni, szabadidõ volt. Késõbb indultunk el, mindenki ossze vissza, aztsemtudtukk hol a gyülekezõhely, hát...négy kilométerrel odébb...koszonjuk osztályfõnõk :D Mindenki százfele aztsemtudjuk holvagyunk, egyik fele azosztálynak a semmi kozepén mások a vízparton a harmadik megeltévedt úgy hogy aztse tudta holvan. Két buszt lekéstünk, két óra kellet mire mindenki odatalált. Mi egy órát gyalogotunk.
Lefeküdtem a tanárommal. Bár az a legjobb is volt egyben.
Összejöttem a suli leggázabb pasijával!
A legrosszabb eddig tán az volt, hogy 8.ban egy eldugott kis faluba mentünk oszt.kir.-re. De elég fain kis diákszállót képzeljetek el. Egy dombon álltam /fotóztam/ és ahogy mentem lefel sikerült össze esnem úgy, hogy lábra se bírtam állni. De ebbe az a poén, hogy 15 perc után rohant ki valami ottani vendéglátós, hogy jól vagyok-e. /és azután jöttek csak a tanárok/ Kórházba mit ne mondjak 2 órával késõbb voltak hajlandóak bevinni. /rohadtul nem értem miért nem rögtön vittek mert kétszerese volt már a bokám/
Lerobant a busz és vagy 6órát a semi közepén voltunk már nem is tudtunk sehovameni csak haza ):
8. okirandulason eletemben eloszor bevettem egy ekit es ugy megcsavarodott a vilag hogy mind a 3 napot vegig vegetaltam
Németországban voltunk, és megálltunk egy kis étterem mellett hogy a tanárok kávézzanak, mi meg kicsit levegõzzünk, körülnézzünk.Én ott álltam a busz mellett, pontosan az ajtó mellett.Kicsit elbambultam, és mi történt?Rám nyitódik az ajtó, kisebb sokkot kaptam utánna, persze mindenki röhögött.Utólag már én is, hogy ilyen szerencsétlen vagyok.XD Azthiszem soha nem fogom elfelejteni.:D 12/L
7.-ben kettõ osztálytarsammal hajnal 1-2 körül átmentünk két lányhoz hülyéskedni, de kicsit hangosak voltunk és felébredt az egyik tanár. Elkezdett kopogni és kisebb szívrohamot kaptunk :D 15 percig kopogott az ajtónál aztán leült az ablak elé. Újabb 10 perc várakozás után elbújtunk a fürdõbe, és beengedték a a lányok. Hamar megtalált. Le lettünk osztva és másnap mindenki rólunk beszélt. Egy másik tanárnõ lovagoknak nevezett minket, és a történtek után nem mehettünk aznap éjjel sehova :DD
tegnap infon elolvastam ezeket barátmõnnel hát a 4esen(pontosan ezen: "az volt, hogy éjjel volt") meg hogy belenyúltam a kakába xD de amúgy nekem talán az volt a legrosszabb dolog hogy 3.be elmentünk iskolai táborba és nem elég hogy beteg voltam, de még a hálózsákomba bele is pisiltem..ami nem is volt a miénk.:D
Mindig volt egy j gyerek, aki az összes kirándulást szabotálta azzal, hogy mindent összehányt.
erdei suliban megjött. Csak tampon volt nálam, mert eldöntöttem h kipróbálom. Vittem volna betétet is, de elfelejtettem...Sileresen megjött a háromnapos kirándulás leghosszabb kirándulása után egy múzeumban. Szuper volt azzal kísérletezni a múzeumi wc-ben h fel tudom-e rakni, mielõtt elindul az osztály.
Míg én fürödtem, valaki bezárta a szobaajtónkat, és nem tudtam kinyitni. Ott álltam törülközõben kb. 10 percig, mire meg tudták csinálni. Mondanom sem kell, mennyire kínos volt. 14/L
anyám is jött... (8-ban...)
pánikroham jött rám...azt hittem ott halok meg.
Végigbõgtem az egészet, mert hiányzott a barátom. Tök ciki volt...
Egy hosszabb út alatt megálltunk a busszal az út mentén pisiszünetre. Én maradtam utoljára, a busz meg elindult. Letolt sliccel rohantam kapálózva utána, mondanom sem kell, hogy mindenki rajtam röhögött. :)
7.-ben a hegyekbe mentünk kirándulni.Belenyúltam egy kakába( mai napig nem tudom, hogy hogy csináltam) és normális körülmények között nem tudtam kezet mosni.Borzalmas volt. 16/L
Hajnali 3kor a részeg osztálytársamat kellett összekaparni, hogy ne tomboljon az ofõ. A drága megivott legalább 2 deci pálinkát, és kijelentette hogy elhagyta a felesége. Felemelõ élmény volt hajnalban lerohanni a közös ábori kukához a pálinkásüveggel 10 fokban rövidgatyában -.- És ez a gyerek tetszett...

Mi volt a legrosszabb szexuális élményed, és miért épp az volt az?

Legjobb válasz: Szerencsétlenségemre nekem az elsõ alkalom volt a legrosszabb. Mintha egy idegennel vesztettem volna el a szüzességem, semmi érzelem nem volt benne és azóta is bánom, akkor azt hittem jól cselekedek, de most.. Bárcsak visszafordíthatnám az idõt!

Szerencsétlenségemre nekem az elsõ alkalom volt a legrosszabb. Mintha egy idegennel vesztettem volna el a szüzességem, semmi érzelem nem volt benne és azóta is bánom, akkor azt hittem jól cselekedek, de most.. Bárcsak visszafordíthatnám az idõt!
Amikor nem volt hozzá kedvem.Csak azért mentem bele, h a másiknak jó legyen.Egyáltalán nem tudtam élvezni.
szexuális bántalmazás és erõszak...
Szerintem mindenkinek van ilyen élménye , vagy ha még nincs akkor majd lesz. Nekem is volt ilyen élményem, a leg elsõ méghozzá, mondjuk ez érthetõ hogy a legelsõnél az ember bizonytalan és még fél is, de elég kinos volt. Én 14 éves voltam és persze én fiú vagyok , a lány aki elhivott hozzá a 19 volt. Én meg reszkettem és féltem , bizonytalan voltam õ meg csak tanitott.
Szintén mint az elsõ válaszoló. semmi érzelem nem volt benne, nem figyelt rám, 0 elõjáték csak betette és kész...

Mi volt életed legnemesebb, legszebb, legönzetlenebb stb. cselekedete és mi volt a legönzőbb, legrosszabb, leggerinctelenebb tetted?

Legjobb válasz: a legjobb, hogy megmentettem valakit 3oo.oo ft pénzkidobástól, a legrosszabb, hogy kitöröltem valakinek a tornafelszerelésével. mnah, nem volt budipappir, és kellett : / nem fogok mégegyszer tuti ilyent csinálni.

a legjobb, hogy megmentettem valakit 3oo.oo ft pénzkidobástól, a legrosszabb, hogy kitöröltem valakinek a tornafelszerelésével. mnah, nem volt budipappir, és kellett : / nem fogok mégegyszer tuti ilyent csinálni.
A legrosszabb, hogy találtam egy arany nyakláncot a sulinkban és ahelyett hogy leadtam volna a portán beadtam a zaciba:S (Tudom, nagyon gáz, azóta is gyötör a lelkiismeret-furdalás). A legönzetlenebb? Hát, nem tudok nagy dolgokat felsorolni, inkább sok kicsit: pl. ha egy bogár felfordul a hátára, nem tudok elmenni mellette, megfordítom; akkor a pénz az nekem nem számít, ha a barátaimról van szó, mindig szívesen adok, a kóbor kutyáknak mindig adok kaját, még ha én nem is eszem aznap a suliban, és még sok ilyen.
Jó a kérdés, kár hogy nem írnak...
A kérdező hozzászólása: köszike!
11:36 mit töröltél ki?Csokis tálat?Nem mindegy:-)) Lehet hogy annak még örült is! Leg.....cselekedetem...kollégám cukorbeteg, és itt a munkahelyen a [email protected] kavarta iszonyatos erõvel, és láttuk, hogy az inzulint nem azzal az új, menõ tollszerûséggel adja be, hanem egy kis üvegcsébõl szívja fel, injekcióstûbe.Összebeszéltünk a kollégáimmal, és mivel mindben dolgozott a bosszúvágy, az üvegcséjébe vizet töltöttünk(inzulin ment a kukába belõle), és gyógyszertári cseppeket tettünk, hogy ugyanolyan színe legyen, és nehogy lebukjunk.A nõci heteken át adta magának ezt az egyveleget, és olyan rosszullétei voltak, és hiperglikémiája lett(ugye ez, amikor felmegy a cukor), és itt az irodában bekómált egy délután, összeesett.Kollégákkal találtuk meg, és nem tudtuk, hogy mit csináljunk(hiszen mind sárosak voltunk, és féltünk, hogy kiderül, és mi lesz a következménye). Kihívtuk a mentõket aztán hamar, õk meg bevitték.Heteken át volt kómában, a cukorháztartása teljesen felborult, azt mondták az orvosok hajszál választotta el attól, hogy meghaljon.Idõbe telt, mire helyrehozták neki, de szerencsére nem derült ki, hogy mit tettünk vele, senki nem tudta meg az okát.Mindez 11 éve történt, a nõ már nincsen a munkahelyen, máig "lepel fedi" a tettünket.
Hmm.. most egy dolog jut eszembe. Nem tudom melyik szó illik erre, legnemesebb vagy legönzetlenebb.. amikor legjobb barátnõm bejelentette hogy szerelmes abba a srácba akibe én. Vagyis én már elõtte több hónappal is bele voltam esve, csak barátnõm úgy tudta hogy elfelejtettem. Mivel nem akartam fájdalmat barátnõmnek, azt mondtam neki h nem tetszik már a srác és nyugodtan összejöhetnek, holott nagyon nagyon fájt. Leggerinctelenebb.. bnõm nem jött össze a sráccal.. viszont én annál közelebb kerültem hozzá.. konkrétan nála aludtam, filmeztünk, csókolóztunk.. bnõm még nem tud róla, mostanában történt. Barátnõm még mindig szereti a srácot..

Mi volt eddig a legjobb és a legrosszabb munkád és melyik cégnél milyen végzettséggel hány évesen és mennyi fizetésért?

Légyszi nagyjából írjátok le a munka körülményeit is pl munkaid?, fizetés munkavégzés körülményei.

Legjobb válasz: A legrosszabb az volt amikor élelmezésvezetõ lettem, 20 évesen teljesen tapasztalatlanul úgy, hogy nem volt aki betanítson, egy több milliós konyháért valamint egy kb 3 millió forintos árukészletért vállaltam felelõsséget, a havi nettó 72 ezer forintomból amit kaptam... Reggel héttõl dolgoztam kb délután négyig-ötig, de ez senkit nem érdekelt mert a heti 40 óra volt beírva. Na kb ennyi, habár most sem sokkal jobb a helyzetem...:S

A legrosszabb az volt amikor élelmezésvezetõ lettem, 20 évesen teljesen tapasztalatlanul úgy, hogy nem volt aki betanítson, egy több milliós konyháért valamint egy kb 3 millió forintos árukészletért vállaltam felelõsséget, a havi nettó 72 ezer forintomból amit kaptam... Reggel héttõl dolgoztam kb délután négyig-ötig, de ez senkit nem érdekelt mert a heti 40 óra volt beírva. Na kb ennyi, habár most sem sokkal jobb a helyzetem...:S
Legrosszabb: irodavezetõ voltam egy ingatlanirodában, ami egy kis garázs volt berendezve. Wc nem volt, a 10 percre lévõ plázába, (de lehet h. 12) kellett mennem pisilni, víz egy kannából folyt egy vödörbe, a vödröt nekem kellett üríteni, és egy ici pici kagylóba így elmosogatni a többiek kávéscsészéjét, stb. A meló: rögzítsd fel 4-5 adatbázisban az 4-5 ingatlanos összes ingatlanát (egyenként is vagy 25 perc képekkel) képeket töltsd le a fotógéprõl, photshopban dolgozd fel méretre, szépre. Közben folyamatosan csörög a telefon, hisz te egy ingatlaniroda vagy, hogy mit akar megnézni, vegyük fel az ingatlanát. Közben be is jön az ügyfél, te veszed fel az ingatlanjai adatait. Te vagy a kasszás, közben meg a Rózsadombi fõnököd ír, hogy menj el neki a plázába szörpöt venni, meg a Mauritiusi nyaralásának a képeit elõhivatni, meg a nagyanyja szülinap ajándékát megvenni. Töltöd fel az adatokat, a többiek macerálnak, hogy az õ ingatlanát még miért nem töltötted fel, közben küldd körbe mindenki ingatlanát az összes partnernek szépen megszerkesztett levélben, de ha nem, lecsesznek. És takarítsd ki az irodát hetente, és menj kávéért és te vagy a kasszás is, a számlát is te írod, te utalsz... ja és nem volt fûtés se csak egy olajradiátor, de délig kabátban ültem. És mindenzt 80.000 ért csináltam. De a csúcs az volt, hogy volt egy bazi nagy rács az ajtón, és azt nekem minden nyitáskor záráskor le-föl tenni kellett, de én egy 45-50 kilós lány voltma, és fizikai képtelenség volt, de senkit nem hatott meg. Hát 3 hónapig bírtam, és felmondtam az utódom viszont 3 hétig, a nõnek ezért be kellett zárni az irodát. Ezt ma már nem csinálhatná meg velem senki, arra az ért jó volt. Jó munkám egy egyetemi tanárnõnél volt félállásban az asszisztense voltam, mindig kedves, udvarias volt, ha tudott adott jutalmat, ha egyik nap túlóráztam, másnap mondta: menjél el annyival elõbb, stb. stb. csúcs jófej volt, De ilyen csak egy volt. Most is épp egy kiherélésig való melóztatáson vagyok túl, felmontam erre meg vannak rám sértõdve, mert kiálltam a kiállhatatlan terhek alól, épp dolgoznom kéne kezdeni, de én lázadok és még el sem indultam otthonról, és marha ideges vagyok rájuk :-) Ha tudsz valami irodai melót, vagy marketingest (nem telesales) kérlek szólj. Köszi:-)

Mit álmodtál? És mi volt a legjobb és legrosszabb álmod életedben?

Legjobb válasz: A legjobb az hogy végtelen sok kivánságom volt... A legrosszabb (abbol volt tobb)szitává lottek mindekit,dinszauruszok kergettek,halál a családban...meg ilyenek... :)

A legjobb az hogy végtelen sok kivánságom volt... A legrosszabb (abbol volt tobb)szitává lottek mindekit, dinszauruszok kergettek, halál a családban...meg ilyenek... :)
Most egy völgyrõl álmodtam, ahol minden kék volt, gyönyörû volt az egész és nagyon romantikus. Legrosszabb álmomban skizofrén voltam. Annak az álomnak a legjobb része még az volt, hogy felébredtem. Legszebb álmom... most nem jut eszembe egy ilyen sem.

Mi volt az eddigi legjobb és legrosszabb álmod?

Legjobb válasz: A legjobb sok volt. A legrosszabbra nem emlékszem, csak arra, hogy ébredés után még kb. fél óráig halálfélelmem volt. Teljesen valósághûnek tûnt.

A legjobb sok volt. A legrosszabbra nem emlékszem, csak arra, hogy ébredés után még kb. fél óráig halálfélelmem volt. Teljesen valósághûnek tûnt.
Legjobb: barátnõmmel összeházasodtam, együtt éltünk már régóta és egy nyári reggel palacsintát ettünk a kertünkben. Legrosszabb: Egy kínai foszer rajtam keresett valamit es mivel nem tudtam holvan, elkezdte felvágni a kezem a könyökömig egy késsel, majd mikor ez sem használt, elkezdte a szeretteimet kínozni... fél napig a fülemben csenett a barátnõm sikolya.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet tudatosan álmodni? Magyarázza már meg valaki.
A legjobbat inkább megtartom magamnak (tudatos álom és egy másik világban jártam :p) Legrosszabb: elhagyatott várban éjszaka barangoltam O_o
megküzdöttem csak norris nevezetû földlakóval és nyertem, de mondom ez nem lehet igaz, nyomtam egy reset-et, majd normál kimenetelû volt az álom újra, elvert, mint jég a határt:)
nekem a legjobb mesebeli volt -remélem "folytatódik" majd az álom tudatos álom formájában.. a legrosszabb meg az volt hogy megöltek.. :( itt nagyon féltem és kértem a gyerekeket ne bántsa engedje el.. ráadásul rokon volt a késelõ :( most lenne egy késes önvédelmi tábor gondolkodtam is nem ártana elmennem hátha ez az álmom teljesedik be :(
A legjobb az volt amikor az egész akatsuki képességével rendelkeztem, és úgy gyaptam a troll enemyjeimet! :) Legrosszabb nem volt....nagyon! :) Az én barátom is tud tudatosan álmodni! :)
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet tudatosan álmodni?
Mióta tudatosan álmodok nem szoktam rosszat álmodni mert én irányítóm az álmaimat..)
Egyszer azt álmodtam, h egy titkos szekta tagjai -saját szórakoztatásuk érdekében- lekötözött egy asztalra és élveboncolást hajtottak rajtam végre. Én pedig végignéztem ahogy szedik ki belõlelem a szerveimet. Mikor felébredtem utána egész nap hálát adtam az Istennek, h ez csak álom volt.

Mi jelenleg a legjobb és a legrosszabb dolog az életetekben? Vagy ha most nincs, akkor mi volt a legjobb és mi a legrosszabb?

Legjobb válasz: Régen legjobb:cigi,volt kihez szólnom,élt a nagymamám,nem fordult el tõlem mindenki. Most:leszoktam,minden szar,szexhiányom van,mindenki kerüli a társaságom,egyáltalán nem tudok kivel beszélgetni,emberi kapcsolataim egyenlõek a nullával,senki nem foglalkozik velem.és ennek tetejében még csak nem is cigizhetek.

Régen legjobb:cigi, volt kihez szólnom, élt a nagymamám, nem fordult el tõlem mindenki. Most:leszoktam, minden szar, szexhiányom van, mindenki kerüli a társaságom, egyáltalán nem tudok kivel beszélgetni, emberi kapcsolataim egyenlõek a nullával, senki nem foglalkozik velem.és ennek tetejében még csak nem is cigizhetek.
Régen a legjobb az volt, hogy élt a mamám, nem voltam magányos, nem voltak a gondok olyan nagyok. Most a legjobb...... Régen a legrosszabb nem tudom mivolt, mert mostanára már jelentéktelen. Most a legrosszab, hááát minden, annyira magányos vagyok, hogy attól félek megbolondulok, pedig vannak barátnõim, családom meg miden, de senki nem ért meg szóval szar a helyzet....

Kinek milyen volt a nyara? Kinek mi volt a legjobb és legrosszabb (legcikibb) hejzete, élménye? Mindenki beszámolóját várom lányokét/fiukét!

Kezdem:

Legjobb válasz: Nekem naggyából jó. :) Kicsit uncsi volt az elején. Legjobb: vonulok a debreceni karneválon Legrosszabb: kb. 3 héten át minden éjjel rosszat álmodtam :S Legcikibb: a moziba leestem a székrõl szoknyába :$

Nekem naggyából jó. :) Kicsit uncsi volt az elején. Legjobb: vonulok a debreceni karneválon Legrosszabb: kb. 3 héten át minden éjjel rosszat álmodtam :S Legcikibb: a moziba leestem a székrõl szoknyába :$
A legjobb az az öt nap volt a hajduszoboszlói strandon, amit a barátommal töltöttem. A legrosszabb, hogy sátorral az ott lévõ kempingben a 4 éjszaka kettõnknek 20000 forintba került. A legcikibb, hogy úgy leégett az arcom, hogy tojást lehetett volna sütni rajta.
Az enyém tûrhetõ volt... Legjobb élmények: egy nagyon jó koncert. :-) Láthattam élõben a Jogos Önvédelmet, a Gungnírt és a Vér Kötelezt. Néha felkaptam a hathúros holokauszt-frekventátoromat, lereszeltem rajt pár akkordot, és ez a reszelés néha úgy sikerült, hogy majdnem kiesett a pengetõ a kezembõl. Láttam egy paródiát, amiben egy olyan viccet sütöttek el, amin még most is görcsbe rándul a rekeszizmom. A rossz kb. annyi volt, hogy nem találkoztam a haverokkal, nem voltam benne az osztály-légkörben. Meg a szülinapomra beszerzett bakancsomat próbáltam betörni... Inkább az tört be engem. :-P (Egyszer úgy mentem boltba, hogy az ominózus lábamon sebragasz, fásli, zokni: nuku, be a bakiba... Érdekesen lépkedtem...)
Szóval nem találkoztam haverokkal, szinte nem is mozdultam ki. Ennek az elõnye: nem égtem (barnultam) le. (Na, nem állhattam meg, hogy valami célzást ne írjak...XD) Bár mondjuk huszadikán buli lesz, úgyhogy lehet, hogy kicsit pákós színem lesz... :-S XDXD
Régen volt a nyár, de én már akkor tudtam, hogy helyzet és nem hejzet.

Mi volt az eddigi legjobb és a legrosszabb álmod?

Mirõl szóltak?

Legjobb válasz: Azok az álmok mikor sikerül úgy álmodni, hogy teljesen úgy érzed mintha ott lennél és veled történne, ezekbõl volt a legjobb és a legrosszabb is.

Azok az álmok mikor sikerül úgy álmodni, hogy teljesen úgy érzed mintha ott lennél és veled történne, ezekbõl volt a legjobb és a legrosszabb is.
kisebb koromban többször volt rémálmom (a legtöbben üldöztek, és menekülnöm kellett), de a legrosszabb az volt, mikor pestre mentem egy ismerõsömmel, elkeveredtem, és azt se tudtam, hol vagyok és merre menjek. akkor sírva ébredtem legjobbat nagyon nem tudok mondani, talán az, amikor volt barátom, aki mellett biztonságban éreztem magam :)
Volt benne 3 lány. Ezek közül az egyik elvesztette a fejét (nem szó szerint:D) és megbolondult, teljesen befeketedett a szeme. Ez a fekete szemû lány üldözte a kér másikat. Õk nagyon menekültek mindenhova felmásztak. Aztán egyszer csak utolérte az egyiket a fekete szemû és meg is ölte. A másik csajszi életben maradt, mert felébredtem.
Egyszer azt álmodtam, hogy visszavonták a Rezsicsökkentést(TM). Szörnyû volt :((((((
a legrosszabb álmom az volt amikor a kisöcsémmel mentem valahova éjjel, aztán már nem emlékszem csak arra hogy egy padon ültünk és egy pasi elkezdte felvágni kisöcsémnek a fejét, aki 9 éves volt akkor, olyan fejet vágott hogy utána egy hétig a sírás kerülgetett, a mai napig elsápadok ha eszembe jut az álom
A legjobb az volt, amit képes voltam irányítani, egy világ tárult fel elõttem, és tudtam, hogy álmodom. A legrosszabb: gyilkoltam, elástam a hullát, és rettegtem, hogy kiderül, és megtalálnak. Ráadásul valami elmebeteg lehettem, mert még abban sem voltam biztos, hogy én követtem el, de végül egyértelmû jeleket találtam erre.

Mi volt eddig a legrosszabb sampon, amit valaha próbáltál?

Mit?l érdemelte ki a "legrosszabb sampon" címet? :)

Legjobb válasz: WU2 volt a legrosszabb. Nagyon kiszárította a hajam, teljesen kezelhetetlen lett, majd másfél nap múlva meg csöpögött a zsírtól. Nagyon nem jöttek be még az Avon samponok, a Babydream, Bübchen, Lush, és még sorolhatnám. Alapvetõen nálam azok számítanak rossznak, amiket mikor öblítek le és végighúzom a kezem a hajamon ilyen nyikorgó hangot ad. Ezek marják a hajat, annyira erõsek, és nagyon károsak.

WU2 volt a legrosszabb. Nagyon kiszárította a hajam, teljesen kezelhetetlen lett, majd másfél nap múlva meg csöpögött a zsírtól. Nagyon nem jöttek be még az Avon samponok, a Babydream, Bübchen, Lush, és még sorolhatnám. Alapvetõen nálam azok számítanak rossznak, amiket mikor öblítek le és végighúzom a kezem a hajamon ilyen nyikorgó hangot ad. Ezek marják a hajat, annyira erõsek, és nagyon károsak.
A legrosszabb samponnak nem nevezhetõ kotyvalék amivel hajat mostam az a Syoss. Amikor elõször használtam nem észleltem változást a végeredményben az elõzõ samponomhoz képest, de amikor másodjára mostam meg vele, hazafelé észrevettem, hogy undorítóan zsírosnak tûnik, élettelennek és fénytelennek.Semmi tartása nem volt a hajamnak csak úgy szomorúan lógott a vállamra.Szemrebbenés nélkül kidobtam a kukába.
A kérdező hozzászólása: Nekem a kéntartalmú Médea sampon volt :/ nagyon zsíros a hajam, ezért gondoltam, hogy vmi kénes készítményt kéne használnom. 1. hónapokon át rendszeresen mostam vele hajat, de a zsírosságán egyáltalán nem segített 2. annyira kiszárította a hajam (nem vasalom, nem festem, nem szárítom, semmi), hogy egy héttel fodrász után már töredezettek voltak a hajvégeim 3. miután megmostam iszonyat húzódott a fejbõröm, szinte fájt, annyira száraz volt 4. olyan büdös szaga volt, hogy miután leálltam vele, akkor is 3 hajmosás kellett , hogy kijöjjön belõle a kénes szag. Soha többé az tuti !
1. vagyok. Azt el is felejtettem, hogy a Médea milyen rossz volt. Még évekkel ezelõtt próbáltam a zsíros hajra valót, de valami rettenet...
Garnier Naturals Avokádós Karités ha jól emlékszem (sárga-barna flakonos)...kiöblíthetetlen a hajból, rögtön szárítás után tiszta zsír a hajam akármennyit öblítettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!