Találatok a következő kifejezésre: Mi volt legnagyobb őrültség, amit (8 db)

Mi volt életetek legnagyobb őrültsége amit csináltatok? :D

Mondjatok vicces sztorikat, amik veletek vagy esetleg ismerősökkel történtek, őrült ötleteket stb. :D

Legjobb válasz: nagybátyám autószerelõ...(az autókhoz nem ért,de elvégezte) full részegen mentek haza,egyik ismerõsének a kocsija be volt zárva,és a kulcsot bent felejtette az autóban,a nagybátyám meg elkezdi,hogy Õ autó szerelõ álljanak félre,fogott egy bazi nagy követ,és be akarta baszni az autóüveget,de elõször csak az autóajtót találta el,utána még egyszer megpróbálta,és akkor már sikerült betörnie:'DDDDD még mindig sírva röhögök ha ezt meséli:D:D

nagybátyám autószerelõ...(az autókhoz nem ért, de elvégezte) full részegen mentek haza, egyik ismerõsének a kocsija be volt zárva, és a kulcsot bent felejtette az autóban, a nagybátyám meg elkezdi, hogy Õ autó szerelõ álljanak félre, fogott egy bazi nagy követ, és be akarta baszni az autóüveget, de elõször csak az autóajtót találta el, utána még egyszer megpróbálta, és akkor már sikerült betörnie:'DDDDD még mindig sírva röhögök ha ezt meséli:D:D

Mi volt az eddigi legnagyobb őrültség, amit a haverjaiddal viccből csináltál?

jöhetnek a válaszok!:D

Legjobb válasz: Hát, egy bokorba bele szartam egy üres tetra pakk tejes dobozba. Még biztos volt egy csomó, de hirtelen ez jutott az eszembe.

Hát, egy bokorba bele szartam egy üres tetra pakk tejes dobozba. Még biztos volt egy csomó, de hirtelen ez jutott az eszembe.

Mi volt a legnagyobb őrültség amit valaha csináltál és a szüleid rajtakaptak?

Legjobb válasz: Elszöktem otthonról. Rajtakaptak, amikor a rendõrbácsi hazavitt.

Elszöktem otthonról. Rajtakaptak, amikor a rendõrbácsi hazavitt.
A legnagyobb amire rájöttek?? .... nem is tom Rájöttek hogy bolondítom a csajokat . De nem kaptam érte semmit .
Apámnak azt mondtam, hogy elmegyek az egyik barátnõmhöz (3 percre lakik). A barátnõm meg azt, hogy átjön hozzánk tanulni. Ehelyett elmentünk egy haverunkhoz piálni (õ is kb 3 percre lakik). :D Az apám elküldte a húgom a barátnõmékhez, és itt lebuktunk, mert a barátnõm anyukája azt hitte, hogy nálunk vagyunk. Nem kaptam érte büntetést, csak jól leszidott. :D 15/l
Kitéptem egy atm automatát a puszta gondolatommal. Nem jöttek rá hogy én voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem is van ilyen történet, hát elég durva :S

Mi volt a legnagyobb őrültség amit életedben csináltál?

lehet szerelem miatt, részegen vagy bármi ami nagy hülyeség volt

Legjobb válasz: Lentiben (Zala megye) egy hazban oszetortem mindent(kepek, lampa, vitrin...), a rendorseg elvitt de nem kaptam buntetest mert reszeg voltam, es igy ez nem buncselekmeny hanem rongalas.

Lentiben (Zala megye) egy hazban oszetortem mindent(kepek, lampa, vitrin...), a rendorseg elvitt de nem kaptam buntetest mert reszeg voltam, es igy ez nem buncselekmeny hanem rongalas.
Szinguláris magvú parciális integro-differenciálcsapágyat raktam be a Simson blokkomba. A fordulatszáma 18 ezer körül volt, amikor darabjaira hullott.
Én 600 km-t :D
Én 300 km-t utaztam, és én sem hallottam akkor még a hangját se :) És csak pár órát lehettünk együtt, de az volt életem egyik legjobb napja. Akkor történt az elsõ csókom is.
este 15 km bicajoztam h tudjak vele beszélni...
91km-t bicajoztam... Fõbb részét éjszaka, hogy kisebb legyen a zavaró forgalom a fõúton... Csak azért, mert reméltem, hogy láthatom. /Nem beszélgettünk, plátói szerelem volt.../ 20/F
Beteg volt és nagyon hiányoztam neki, így hajnal 1kor kocsiba pattantam hogy elmenjek hozzá(100km). 22L
Bár ezt olyan nagy õrültségnek nem is mondanám.. :) De ez volt a legnagyobb.
Én hetente 240km-t utazom, hogy lehozzam. Csak azért utazok 2x3 órát.
Elvettem feleségül.
Leutaztam 170km-ert csak oda azért hogy lássam pedig mégcsak a hangját se hallottam :) Egyenlõre még nem volt ennél dúrvább :) 21/F
A kérdező hozzászólása: Eddig a 4. válasz tetszett legjobban :) de elismerésem mindenkinek. Várom a további õrültebb õrültségeket!
Kibékültem az anyjával
elmondtam neki, hogy szeretem
vártam(és várok rá)már öt hónapja úgy, hogy egy hónapot voltunk együtt... és még ki tudja mennyit kell...</3 :( 20L
Éjjel 3-kor öltöztem és mentem habozás nélkül, amikor felhívott, hogy találkozzunk, pedig a legmélyebb álmomból ébredtem. 26 N
Elszöktem, már 3éve együtt voltunk, 22évesen(2000-ben), Bp-re fiú miatt, anyu nagyon megdöbbent. Jóval késõbb 2006. azért utaztam, hirtelen 5lettõl, h együtt legyek az aktuális pasimmal, d.u.3kor és még aznap este vissza, mer másnap 8h vizsgáztam, sikerült..:) Még abban az évben, 19h felutazni Bp.re egy buli miatt, buli bahnhof-ban volt 3ig aztán a népligetnél arra várni, h mikor indul az elsõ busz vissza.. Unokabátyám 2008 esküvõje helyett randira mentem, hangját hallottam, tali a stadionoknál egri volt, ahogy jött felém odaléptem, megcsókoltam, visszacsókolt, Margit szigeten voltunk egész nap, késõbb kb.1hónapjára 300km, h 1hétvégét vele lehessek. 2009.06. elsõ tali rá 3hóra összeköltöztünk, azóta is együtt vagyunk♥.
*2007-ben volt
*2007-ben volt az esküvõ \o/ Mér is emlékeznék hisz ott sem voltam..

Mi volt a legnagyobb őrültség amit megtettél?

hobbiból, fogadásból,vagy akár spontán valamiért

Legjobb válasz: Ittam zsemlés,szalámis,kakaós,nemtudom milyen penészes Siót:S Pfleeeejjj... Ne próbálja ki otthon senki!!! És máshol se!!!

Ittam zsemlés, szalámis, kakaós, nemtudom milyen penészes Siót:S Pfleeeejjj... Ne próbálja ki otthon senki!!! És máshol se!!!
más helyett mentem el nyelvvizsgázni és lebuktam, nagyon ciki volt:D
Az hogy betettem a lábam valaha egyetlen diszkóba is!Az összes egy sz'rtelep!
anno 16 évesen jogosítvány nélkül, részegen levezettem 15 km -ert egy diszkóig, hogy még többet ihassak. és a kocsinak nem voltak papírjai. :D
elolvasni ezt a kérdést

Mi volt a legnagyobb őrültség, amit fiatalon csináltál buliból, haverokkal?

Legjobb válasz: Még 2 barátnõmmel éjjel az út közepén mezítláb futva azt kiabáltuk hogy ÉBRESZTÕ !!!!!! :D:D:D

Részegen, poroltó készülékkel párbajoztunk a soproni erdõben a nyolcanas években az osztrák határ közvetlen közelében. (Osztálykiránduláson)
Még 2 barátnõmmel éjjel az út közepén mezítláb futva azt kiabáltuk hogy ÉBRESZTÕ !!!!!! :D:D:D
Húú, nagyon sok volt :D Mondjuk az, amikor Székesfehérvárra mentünk és a pályaudvaron karácsonyfadíszekkel fociztunk (ez valamikor Karácsony elõtt volt), meg a hajunkban is karácsonyfadíszek voltak. Minket már alapból mindenki nézett, mert hát belibeg a pályaudvarra 6 punk csaj, felállított tarajjal, és akkor még ilyen hülyék is... :D:D:D
lássukcsak... - 7-en egyszál pöcsben szaladozni a fõutcán szombat esti vigadalom idején - vegyvédelmi öltözékben berohanni szórakozóhelyre és érthetetlenül ordítozni - poroltóval dark-goth köcsögöket rémisztgetni a temetõben - rendõrautóra filccel fasztrajzolni - rendõröket igazoltatáskor a kocsiból nem kiengedni " elnézést, nem vettem észre, hogy rossz helyen álltam" mondással - bevásárlókocsit éjszaka közepén felcsempészni általános iskola tetejére - magasan lévõ dolgokat madzaggal összekötni másik magasan lévõ dologgal és rá nejlonzacskót, papirszalagot, lufit és mindenféle baromságot kötözni ( két kémény, kémény háztetõ, közöttük focipálya) egyenlõre igy nagyjából ennyi jut eszembe.
Egészen friss élmény: van egy tanárom, akinek borzalmasak az órái, szinte fizikai fájdalmat éreztünk minden egyes végigült 180 perc után. Aztán egyszer pár csoporttársammal kitaláltuk, hogy ez így nem mehet tovább, és hármasban megittunk egy lityó (!) vodkát, majd bementünk órára. Ez még nem is lett volna gond, csakhogy a tanár folyamatosan minket kérdezett fel, nekünk kellett verseket elemezni élesben, úgyhogy nagyon vicces volt a helyzet. Megoldottuk, de örök élmény marad. :)
12-en (alig ismertem õket, volt, akit egyáltalán nem) hamis vonatjeggyel Marokkóba utaztunk. 2 hónapig utazgattunk össz-vissz. 25 voltam.
Talán az, amikor tizenévesen nagyon szerelmes voltam egy fiúba, és õ is belém.Amikor elment a drágám katonának, nem bírtuk egymás nélkül sokáig, és én egy napon leutaztam a laktanyába, és (pár jó katona falazásával) benn aludtam vele egy éjszakát a laktanyába.
Hõsök terén hastáncot oktattunk a túristáknak.Akkor sztritízeltek a fiúk az egyetem mellett, kerítettünk egy hivatalos rendõrségi jegyzõkönyvet arról, hogy a lápi boszorkány tiltott vegyészkedéssel felrobbantotta a kacsalábon forgó palotáját és az orkok fellázadtak.Örökbefogadtunk a bp-i állatkertbn egy durrfarkú szurcsókot.Megfürödtünk szökõkutakban. Nem tudom, van egy pár.
nekem elég nagy bolondságnak tünt mikor a plázába mikor millioan nyüzsögtek akkor barátnömmel a felfelé menö mozgolépcsön lefelé mentünk :D
Nekem az azért elég szép volt amikor 8-an beálituk a plázába a billiárdterembe, és volt köztünk 4 aki már be volt állva a piától. Azt billiárdozni akartak, és épp az ajtó mellett lett asztalunk, és ott megmutatták a "tudásukat", a dákóval szépen leverték a villanyt, tömve volt a pláza is meg a terem is, és ott már mindenki minket nézett, meg kintrõl is, voltak akik már megálltak megnézni, kik ezek az állatok. Aztán végülis a biztonsági õr azt kitoloncolt minket. :D Még azóta se engednek be minket, pedig már vagy fél év eltellt. Pöppet ciki volt, de neeembaj. :D
én a gyõri színház elõtt pisiltem :D
A legnagyonn õrültség, amit valaha elkövettem az az, hogy majdnem megöltem magam egy pasi miatt. Soha többé nem teszem, mert egy pasi sem ér annyit.

Milyen őrültséget tetetetek már meg párotokért vagy a párod érted? Vagy mi volt az a legnagyobb dolog amit megtett érted?

Legjobb válasz: A párom végig mellettem volt kisfiunk születésénél, pedig párszor láttam rajta, hogy szívesen menekült volna. :))

A párom végig mellettem volt kisfiunk születésénél, pedig párszor láttam rajta, hogy szívesen menekült volna. :) )
Azt, hogy elhittem hogy szeret sok-sok év után és kicsalt sok sok millió pénz tõlem a csaj.
Ketten csintunk örültséget :D Hát elmentem hozzá nem egy helyen lakunk de csak kb 10-20 km re lakik egy faluba elmentem hozzá busszal mini egyberuhába 10cm magassarkuba várt a buszmegbe mert mentunk volna egyutt bulzini összevesztunk én meg elkezdtem szaladni magasarkuba meg mini szoknyába huu már kiértem a faluból utánam jött kocsival és amien tempoba mentem jött melettem h szálljak már be ne pukadjak meg ennyire mennyire örülhetet a többi kocsis amikor kb 10km jött meltettem v kevesebbel XD
Egyszer nagy hóesésben a szomszédos városból elgyalogolt hozzánk, mert nem jártak a vonatok a hó miatt, és mivel hiányoztam neki, úgy döntött, hogy eljön gyalog. Amikor megláttam nem akartam hinni a szememnek, bõrig ázott, át volt fagyva, de mosolygott mint egy tejbetök, hogy láthat.
vártam rá hajnali 4ig míg végzett a munkájával kábé 2kerületet gyalogoltam keresztül esõben szerelmes voltam belé.
én egyszer otthagytam a barátomat, mert kicsit tahó volt..és elindultam vissza egy kávézóba...õ meg úgy futott utánam kb 1 km-t h csavarok vannak a lábában, és fagyi volt a kezében :D
A kérdező hozzászólása: az õrültségek ugy értettem hogy legyalogoltérted 100 km-t északázott a vasutálomáson miattad vagy iylesmikre gondoltam de azért köszi
és ezt te hagytad?elég naiv vagy .
Betörtem hozzájuk :) amikor õ aludt és a szülei nem voltak otthon. Elég õrültség?
Osztom az elsõvel a véleményemet, elhittem , hogy szeret....
Az enyém kicsi történet, de azért nekem megható volt. Volt anno a nagy BKV sztájk. Nos õ egy órára lakik tõlem, és legyalogolta az utat csak azért, hogy láthasson...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!