Találatok a következő kifejezésre: Mi volt első kérdés az (23 db)

Mi volt az első kérdés az oldalon?

Legjobb válasz: kösz

A kérdező hozzászólása: kösz

Mi volt az első kérdés a Gyakorikérdéseken?

Legjobb válasz: Elsõ kérdés is teherbeeséssel volt kapcsolatos. lol

Elsõ kérdés is teherbeeséssel volt kapcsolatos. lol
mit kérdezzek?

Mikor volt az első barátnőtök/barátotok? (több kérdés)

Mikor mutattátok be a szüleiteknek? Mit szóltak hozzá? Hány évesek voltatok? Ha 14-15 éves korotok körül volt az első, akkor ti hogy viselkedtetek a szüleitek előtt? Adtatok egymásnak puszit vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Már alsóban volt egy "barátom". :D Asszem 3.-ban... Fogtuk egymás kezét, puszit az arcra, ajándékokat adtunk egymásnak, ilyesmi. Az elsõ barátom, akivel csókolóztam, az 14 évesen volt, õt nem mutattam be, de az elõzõeket sem. Aztán 15 évesen volt egy barátom, akit 2 hónap után bemutattam, ott fogtuk egymás kezét, meg néha megöleltük egymást, egyébként mást nem nagyon csináltunk. :) 16L

Már alsóban volt egy "barátom". :D Asszem 3.-ban... Fogtuk egymás kezét, puszit az arcra, ajándékokat adtunk egymásnak, ilyesmi. Az elsõ barátom, akivel csókolóztam, az 14 évesen volt, õt nem mutattam be, de az elõzõeket sem. Aztán 15 évesen volt egy barátom, akit 2 hónap után bemutattam, ott fogtuk egymás kezét, meg néha megöleltük egymást, egyébként mást nem nagyon csináltunk. :) 16L
16 évesen. Kb. 3 hónap után mutattam be a szüleimnek. Puszit simán adtunk egymásnak, de nem ment egyfolytában a nyalifali :-)
13 évesen
15 évesen volt egy barátom, 1 hét után bemutattam otthon, 2 hét múlva szakítottunk. Rá 5 hónapra lett egy másik, vele jobban vigyáztam 3 hónap után mutattam be. Szülõk elõtt csak szájrapuszi, ölelés, kézfogás.
egy hete volt, de szakítottam vele, mert nem foglalkozott velem. nem mutattam be nekik :D 15/L
16 évesen. egy hónap után mutattam be :)
A legelsõ barátom 14 éves koromban volt. Egyáltalán nem volt tartós, így be sem mutattam. Aztán jött még 3 hasonló kaliberû kapcsolat, végül a 4., ami immáron közel két éve tart. Csak õt mutattam be eddig. De mivel õ is haveromból lett a barátom, ez a bemutatás dolog még a haverság alatt megtörtént alapszinten, így nem volt gáz. L/18
15 leszek õsszel most van az elsõ barátom, kicsit több mint 3 hónapja, és nagyon szeretjük egymást. Puszi, kézfogás, ölelés, csók. Szülõk elõtt csak átkarolt.. én meg hozzábújtam. Anyukám kb 1nap múlva tudta (nagyon jó a kapcsolatunk) apumnak õ adagolta be finoman.. (apum nagyon jó fej, de egyetlen pici lánya egy fiúval.. ijesztõ volt neki)


Mi volt az első kérdés a gyakori kérdések.hu-n?

Mi volt és ki kérdezte? ötletek: :D

Legjobb válasz: **** Hogyan jelentkezhetek a hírlevélre? 2006-10-21 17:14 **** Ez volt a legrégibb, amit találtam, Egyéb kérdések / GYIK rovatban.

**** Hogyan jelentkezhetek a hírlevélre? 2006-10-21 17:14 **** Ez volt a legrégibb, amit találtam, Egyéb kérdések / GYIK rovatban.

Mikor tették fel az első kérdést, és mi volt az?

Legjobb válasz: Nem az elsõ válaszolónak van igaza. -.-'

Nem az elsõ válaszolónak van igaza. -.-'

Mi volt az elsõ kérdés ezen az oldalon?

Vagy ha nem tudjátok akkor linkeljetek valami régi kérdést 2006-ból, ha jól tudom akkor indult az oldal

Legjobb válasz: Egy valami biztos: ez a kérdés mostanában elég gyakori.

Egy valami biztos: ez a kérdés mostanában elég gyakori.
Szerintem az utolsó, vagy utolsó elötti oldalon.
A kérdező hozzászólása: igen találtam egyet amit 2013-ban kérdeztek és azóta sincs rá válasz.
Szerintem már az volt az elsõ kérdés is "hogyan tudom törölni a kérdésem" :D

Mi volt az első GYIK kérdés? És arra ki válaszolt?

Legjobb válasz: Bocs rossz a link, keress vissza! elsõ voltam.

Bocs rossz a link, keress vissza! elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Akkor a moderátorok válaszoltak rá ahogy elnézem :D
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt is :D

Ki mikor regisztrált a GYIK-n és mi volt az elsõ kérdése?

Legjobb válasz: Nem emlékszem mikor reggeltem, vagy 2 éve.

Nem emlékszem mikor reggeltem, vagy 2 éve.
Elsõ kérdést nem tudom, de már minimum 4 éve itt vagyok. :) Azt hiszem, van az 5 is, emlékszem, 13 évesen még nem merten odaírni a korom a válaszaimhoz, mert akkor nem vettek volna komolyan. :D

Lehet sokszor volt már a kérdés, de csajok, ti mit vettetek a pasitoknak az első évfordulótokra? Adjatok tippeket mi (ke) t vehetnék a barátomnak? ! Vagy pasik, ti minek örülnétek a legjobban?

Az értelmes válaszokat köszi!

Legjobb válasz: hát az én barátom elég speciális eset, én egy báránybõrbe bújtatott farkas plüsst vettem neki:D de õ nagyon szereti az ilyesmiket. én meg tõle egy husky plüsst kaptam. idén leszünk két évesek, de ezúttal én csinálok neki modellezõgyurmából valami olyan figurát, amit tudom, hogy szeret.

hát az én barátom elég speciális eset, én egy báránybõrbe bújtatott farkas plüsst vettem neki:D de õ nagyon szereti az ilyesmiket. én meg tõle egy husky plüsst kaptam. idén leszünk két évesek, de ezúttal én csinálok neki modellezõgyurmából valami olyan figurát, amit tudom, hogy szeret.
Hát mi sosem tartottunk ilyen évfordulót, nem is számoltuk. De ha lett volna akkor biztos valami jó pulcsit vagy pólót vettem volna neki.
Volt aki kinyomtatta a közös fotókat. Vagyis így rendes fényképek lettek a telefonos képekbõl. és egy albumba tette és ezt adta a lánynak.
ÉN egy képkeretet vettem neki, és beletettem a kedvenc közös képünket :$
én vettem egy kis noteszt, amire szalvétával dolgoztam elõlapot, középen szivecskébe kivolt vágva, oda egy közös fényképet raktam. bele írtam a történetünket és végére közös képeket ragasztottam. néhol picit elmaszatoltam és a képek sem lettek a legjobbak, de nagyon örült neki. :) ez biztosan egyedi. :)

Mikkor indult be a gyakorikérdések.hu és mi volt az első kérdés?

gyakorikérdések.hu,GYK

Legjobb válasz: Google a barátod Wiki meg a barátnõd http://hu.wikipedia.org/wiki/Gyakorik%C3%A9rd%C3%A9sek.hu

Google a barátod Wiki meg a barátnõd http://hu.wikipedia.org/wiki/Gyakorik%C3%A9rd%C3%A9sek.hu
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!