Találatok a következő kifejezésre: Mi volt a számnak a (509 db)

Mi annak a számnak a címe, ami M1-nek volt a zenéje vágóképeknél? Pl mikor ajánló volt, vagy reklám, vagy társadalmi célú hirdetés.

tudjátok, mikor azok a magyar népi motívumos tárgyakat mutogatták és közben olyan népies stílusú volt a zene. mi annak a címe és el?adója. amúgy asszem valami magyar szám. hallottam is már az MR2n...

Legjobb válasz: Hello! Keress rá valamely oldalon a Pozsi & Basic - Valamerre c. számára! :)

Hello! Keress rá valamely oldalon a Pozsi & Basic - Valamerre c. számára! :)

Mi volt a számodra legszebb bók, amit kaptál?

Legjobb válasz: Mikor az egyik volt barátom a fülembe suttogta, hogy "gyönyörû vagy".:) Lehet így snassz, de már lassan egy ée volt és még mindig emlékszek rá, mennyire jól esett:))

Mikor az egyik volt barátom a fülembe suttogta, hogy "gyönyörû vagy".:) Lehet így snassz, de már lassan egy ée volt és még mindig emlékszek rá, mennyire jól esett:) )
Amikor megkérdeztem tôle , hogy milyen Svàjc és az volt a vàlasza , h "gyönyörû , mint te <3" Ez szerintem nagyon aranyos volt , pedig ô nem az a bókolós fajtaxd
"Szép, okos és értelmes vagy"
"Imádom, hogy az arcod egyszerre kislányos és nõies. Mint egy igazi ifjú hölgy. Gyönyörû vagy. Szeretlek."
"Olyan kemény a farkad, hogy gyémántot lehetne vele törni."
"Pár év múlva majd megõrjíted a szépségeddel a férfiakat"
2. vagyok *éve :D
hát az utolsón besírtam xDDDD


Mi ennek a számnak a címe és előadája (talán filmzene is volt)?

A rádiókban sokat hallani, és biztosan ismeri szinte mindenki. Angol nyelv? zene, és a refrénjében egy csaj énekel elég magashangon valami olyasmit hogy eee jee eee... Sajnos csak ennyire emlékszek bel?le. Ha valaki ért a zenéhez, annyit eltudok még mondani, hogy a refrén énekdallama egy A dúr hármashangzat felbontásra épül. Ilyen tipikus 90-es évekbeli zene, és ilyen rockosabb. Köszi el?re is!

Legjobb válasz: http://www.midomi.com/ ezen az oldalon bedúdolod a szám valamelyik részét és ha minden igaz kiírja a szám címét! :)

http://www.midomi.com/ ezen az oldalon bedúdolod a szám valamelyik részét és ha minden igaz kiírja a szám címét! :)
Desireless - Voyage Voyage
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!:D
nincs mit
A kérdező hozzászólása: nem.
A kérdező hozzászólása: dee.kösziii.:)

Régebben volt 1 Shakira szám. Mi volt a címe? A klipp részletes leírása lent.

nem emléxem túl sokra bel?le, benne volt a pasija és 1 lány akivel megcsalta/új bn? nemtudom, de volt benne egy kocsi, és a végén a csaj + a csávó "kifeszítve" egy keréken forogtak... ez most betegen hangzik de a szám maga nagyon jó volt:D:$

Legjobb válasz: objection tango

objection tango
Shakira - Don't bother
menj youtube-ra, nézd meg a shakira klipeket, és majd megtalálod..
A kérdező hozzászólása: nem, nem ez volt:/
A kérdező hozzászólása: Igen ezaz!!!!!:D:D:D köszönöm nagyon kb 3 éve gondolkozok h vajon melyik szám ez, már a végén ott tartottam h csak behallucináltam magamnak de nem!:D köszönöm[L] különben kerestem már youtubeon csak nem találtam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!