Találatok a következő kifejezésre: Mi volt a számnak (509 db)

Még a 80-as évek végén volt egy szám, a videóklippje elég rémisztő volt. A Zenebutikban többször is volt. Ha valakinek eszébe jut mi volt a szám címe írja már meg?

Úgy emlékszem 3 ember vmi gyárban egy nagyb?g?tokot húzott, de lehet, hogy vasúti sín mellett. A zene is elég gépies volt. 2 férfi és egy kisgyerek talán.

Mi volt a számodra legszebb bók, amit kaptál?

Legjobb válasz: Mikor az egyik volt barátom a fülembe suttogta, hogy "gyönyörû vagy".:) Lehet így snassz, de már lassan egy ée volt és még mindig emlékszek rá, mennyire jól esett:))

Mikor az egyik volt barátom a fülembe suttogta, hogy "gyönyörû vagy".:) Lehet így snassz, de már lassan egy ée volt és még mindig emlékszek rá, mennyire jól esett:) )
Amikor megkérdeztem tôle , hogy milyen Svàjc és az volt a vàlasza , h "gyönyörû , mint te <3" Ez szerintem nagyon aranyos volt , pedig ô nem az a bókolós fajtaxd
"Szép, okos és értelmes vagy"
"Imádom, hogy az arcod egyszerre kislányos és nõies. Mint egy igazi ifjú hölgy. Gyönyörû vagy. Szeretlek."
"Olyan kemény a farkad, hogy gyémántot lehetne vele törni."
"Pár év múlva majd megõrjíted a szépségeddel a férfiakat"
2. vagyok *éve :D
hát az utolsón besírtam xDDDD


rémlik valami, gondolkodok rajta:) )))
Desireless - Voyage Voyage
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!:D
nincs mit

Mi volt a szám címe? (tovább lent)

Július 28-án a viva tv-n leadták ezt a műsort: Conor Maynard's top 20 cover stars. Az egyik előadó a Kings of leon volt, de nem tudom, hogy mi volt a számuk címe.

Legjobb válasz: Conor Maynard - Use Somebody Szerintem.Ha nem,akkor szólj :)

Conor Maynard - Use Somebody Szerintem.Ha nem, akkor szólj :)
Ha már tudod, hogy Kings Of Leon az elõadó, miért nem keresed meg? Nyert ügyed van.. A Sex On Fire-ra tippelnék egyébként.

Mi volt a szám címe?

Vasárnap, mikor a spanyolok megnyerték az eb-t akkor ugye körbevitték a kupát, és ezalatt szólt egy szám, amit egy csaj énekelt és nem lehetett túl régi. Hallottam már valahol, de nem tudom, hogy mi a címe ...:/ Valaki segítsen pls !! O:)

Legjobb válasz: Endless Summer

Endless Summer


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!