Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megyék GDP-je?

Van olyan grafikon,amin a megyék GDP-jét megtudom nézni?

2

Ha egy Budapesthez közeli nagyközséget várossá nyilvánítottak, akkor van esély, hogy Budapesthez tartozzunk?

Tök jó lenne:) Gyakrabban járna erre busz, meg minden:) És jól is jönne, mert itt lakok a település legeslegeslegvégén a bús komor francban.

3

Ki ez a Showden, hogy ennyit foglalkoznak vele?

1

Mi volt az oka, hogy az I. világháborúban a németek megverték az oroszokat, de a II. világháborúban már nem voltak képesek rá?

Én úgy tudtam, hogy a náci Németország hadserege eredményesebb és erősebb volt, mint a császári Németországé. Franciaországot is lerohanták 6 hét alatt, az I. vh-ban meg 4 évig szenvedtek velük. Hol volt a hiba?

14

A járási hivataloknál a lacím átírását is el tudom intézni?

1

Ki ő? 1934-ben készült. Valaki felismeri? Talán politikus, talán nem, nem tudom.

http://kepfeltoltes.hu/130801/gy_ri_dezs__008__665x890__www...

5

Romániában hogyhogy nincs olyan magyar párt, ami Erdély elszakadását támogatja?

Minden párt csak Székelyföld autonómiájáról beszél itt.

4

Arab, muszlim államokban vannak cigányok?

gondolom oda nem vándoroltak mert az arabok nem engedték volna oda őket, meg ott a liberalizmus,demokrácia nem népszerű

6

Ez milyen repülő volt?

mi a típusa, és mire használják, katonai vagy személy szállítás?
hát pontosan nem tudom körül írni de hátha, olyan volt mint egy Boeing személyszállító csak kisebb, és valami tányér szerű antenna vagy mi volt a tetején. filmekben láttam már ilyet de nem emlékszem milyen célt szolgált, nem tudom talán az air force one volt, vagy nem tom,

11

Miért lett divat, hogy bűnözőkből, gyilkosokból mártírt, szent állatot csinálnak?

Vagy velem van a probléma, hogy én egyáltalán semennyire sem tudom sajnálni se Stohl-t, se Breiviket, se a többit?
Miért akarják ezeket védeni?

3 ismertebb példa:

1. Breivik diákokat, gyerekeket, és járókelőket mészárolt le, kb 70-en meghaltak. Erre itt (pl a GyK-n) olyanokat olvasni, hogy "érthető a gondolatmenete, csak kicsit szélsőséges", "utálja a liberalizmust, de az normális", stb stb. Most komolyan, miért kell egy elmebeteg tömeggyilkost sajnálni?

2. Az a pasas, aki miatt kitörtek az angliai zavargások. Lelőtték. Erre egyből mindenki : "2 gyerekes rendes családapa volt". Azzal már senki sem foglalkozott, hogy ő ugyanúgy lövöldözött, és rengeteg ember életét tette tönkre, és ő is ölt. De ez senkit sem érdekelt?

3. Stohl András. Ugyanez. Abból a média csinált szent tehenet, meg most azt hiszi, hogy ő a mindenható, ha drogozott, és most küzd a drog ellen.

Komolyan, nem provokálásnak szánom, de miért kell ezt? Az ilyen embereknek akkor is ez lenne a véleménye, ha pl Breivik az ő gyerekét ölte volna meg?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!