Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi tesz benneteket jobboldalivá?

Alapvetően 18 és 34 év közöttiek válaszára lennék kíváncsi. Azt szeretném tudni hogy ezen korosztályba tartozók közük akik magukat jobboldali beállítottságúnak vallják, mondják meg hogy tulajdonképpen mitől is érzik magukat pontosan így. Igazán érdekelne, de szeretném hogyha más indokot is felsorolnátok a hazaszereteten kívül. Véleményem szerint ugyanis a hazaszeretet normális esetben (mint ahogy számos nyugat-európai ország esetében is) nem kellene hogy jobb vagy baloldali elkötelezettségtől függjön. Kort is írjatok legyetek szívesek.

7

Ha egy meleg, rózsaszín papruhában parádézik, hogy milyen jó melegnek lenni, közben Bibliát gyaláz, miért várja el, hogy toleránsak legyenek vele az emberek?

14

BAZ-ban miért van annyi cigány? (Borsod Abaúj Zemplén )

?

2

A Waffen SS katonáknak milyen volt a testedző programjuk?

Milyen gyakorlatokat csináltak?

1

Van más ország is, ahol "nemzeti dohánybolt"-ban lehet csak cigit kapni?

Nem vagyok dohányos, csak sokat röhögök Ficamland Abszurdisztán Agyarország agyament hülyeségein. És kíváncsi lennék, hogy a világban vagy az EU-ban mindez hogy van?

22

Hogy hívják az ilyen politikai ideológiát?

Mi a megnevezése annak a nézetnek, ha valaki romagyűlölő, erősen nemzeti öntudata van, emellett úgy gondolja, hogy egyenlőséget ember és ember között csak akkor lehet teremteni, ha az állam összpontosítja a munkalehetőségeket, tehát kommunista nézeteket is vall, ezek után elsőre érdekes lehet, de mindemellett úgy gondolja, egy működőképes államot csak diktatúrával lehet fenntartani, tehát egy teljhatalommal rendelkező személyre van szükség eme rendszer irányításához?

7

Ez a videó miről szól és miért van tele szimbólumokkal?

http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

5

Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?

Komolyan érdekelne, mire büszkék? Az aberráltságukra? Vagy a perverz voltukra?

Vagy ha ez provokáció, miért nem tiltják be, mint pl. Romániában vagy Oroszországban? Az állítólag keresztény Orbán miért folytatja szinte mindenben az elődje politikáját?

63

Mit gondoltok erről a "rasszizmusról" készült térképről? Hitelesnek találjátok?

http://mondoweiss.net/images/2013/05/racism-map3.jpg

18

Mióta épül a Klark Ádám téren a 4es metró?

Megyek a lánchídon, nem értettem mért van szembe már évek óta egy építkezés. Lesz ott is 4es metró?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!