Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, mielőtt politikus (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Puzsér Róbert politikailag jobbos, vagy balos? Ideológiailag konzervatív, vagy liberális?

Facebook rajongói oldalán olvastam most vissza sok írását, de sajnos abból nem volt túl egyértelmű, hogy politikailag melyik oldalon áll.

Attól, hogy az írásaiban némileg centrista (ugyan olyan rosszallást találtam a jobb és a bal oldalra is néha), attól még teljesen biztos, hogy a politikai skálán behatárolható valahol, mellé pedig a fentebbi két ideológiából is párosítható valami?

9

Ha én elfogadom a dákoromán-kontinuitás elméletét, akkor magyarellenes és hazaáruló vagyok?

12

Szerintetek is ratyi oldal a blikk?

Ha értelmes cikkhez szeretnél hozzászólni vagy törlik az írásodat, vagy egyáltalán nem is lehet hozzászólni. De az olyan kaliberű (hírekhez) hogy x-y (sztárnak) a múlthéten szorulása volt, vagy hogy x-y-nak letört az egyik körme, ott persze töménytelen mennyiségben lehet ezt megtenni. (az én észrevételem)

6

Szerintetek Gerendás Péter miért döntött úgy, hogy mégiscsak itthon folytatja a rettegését?

Most olvastam, hogy mégis itthon marad. Mi lehet az oka? A fasiszta magyarok megfenyegethették, hogy ha elmegy, akkor baja esik? Lehet, hogy a náci kormány döntött úgy, hogy a zsidóknak nem szabad elhagyni az országot? Mi állhat a dolog hátterében? Esetleg a kis hisztijével sikerült még eladni pár lemezt, és lesz miből tankolni a Lexusát?

6

Hitlernek milyen tervei voltak Magyarországgal kapcsolatban, ha győzött volna?

Lehet erről tudni valami konkrétumot?

17

Miért nem szeretik sokan a zsidókat?

43

Ki tervezi meg, hogyan nézzenek ki a bankjegyek, igazolványok?

tegnap a lakcímkártyámat forgatva tűnt fel, milyen rondák ezek a hivatalos cuccok. kikkel terveztetik meg őket?

4

TAJ kártya cserét csak lakhely szerinti OEP-nél lehet elintézni?

1

Ha kapnál egy levelet, hogy abban a megtiszteltetésben lesz részed hogy orbán viktor, személyesen elmegy hozzátok egy család látogatás, és közös ebéd erejéig mit tennél?

13

Az európai országok hogyan állnak a vallás szabad és nyilvános gyakorlásához?

Különösen a fejkendő-téma érdekelne. Hol tiltott, hol nem, lehet-e abban fényképes igazolványt csinálni, hol volt már ebből probléma.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!