Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, mielőtt (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

20 év múlva milyen megszorításokat, adókat vezet majd be az akkori kormány?

egyre kevesebb az ötlet, szerintetek mik lesznek?

6

Magyarországon miért nem valósult meg az iskolabuszos rendszer?

Főleg az elővárosokba kellene.

Gyakori , hogy a diákok nem férnek fel a "sima" buszra vagy nagyon korán kell kelniük és emiatt romolhat a teljesítményük.

1-2 településnek sikerült ezen a problémán segítenie , külön iskolabuszokat vettek ,így megfelelően tudják szállítani a diákokat.

Pontosan ilyen buszokat:

3

Hogyan alakult volna valószínűsíthetően Magyarország sorsa, ha 1941 júniusában nem kapcsolódik be a Szovjetunió elleni hadjáratba, hanem kivár?

10

A Nyilaskereszt a számítógépeken, telefonokon az áthelyezés/mozgatás jele. Ott szabad?

http://pixabay.com/hu/lapos-szimb%C3%B3lum-t%C3%A9ma-fell%C3..
Csak a zöld színű nyilaskerezst számít nyilaskeresztnek?
Ez engedélyezve van?

11

Miért akarja bezáratni a józsefvárosi kínai piacot Kocsis Máté polgármester?

Talán gondolhatna a VIII. kerület és a főváros szegény lakosaira is, akik csak ott tudnak megvenni egy csomó alapvető ruhát, élelmiszert. Vagy ha annyira muszáj bezárni, miért nem gondoskodik valami más hasonló árszínvonalú lehetőségről? Az engem nem győzött meg, hogy közbiztonsági és adóhatósági problémák vannak. Egyrészt én teljes biztonságban éreztem ott magam, másrészt egy olyan országban, ahol a világon a legmagasabb az áfa és adók, vegyék tudomásul, hogy ezeket az emberek egyre nagyobb tömege nem tudja megfizetni. Se a kereskedők, se a vevők.

<http://nol.hu/belfold/a_jozsefvarosi_piacnak_annyi__?ref=sso

21

Ha Horvátországban magyar bankkártyával fizetek, azt közép árfolyamon váltják?

7

Lényegében Romániának, vagy Magyarországnak rosszabb a megítélése külföldön?

Általánosan melyik népet utálják jobban?

10

Csak én vagyok az egyetlen aki nem aggódik NSA (Nemzetbiztonság) kémprogramja miatt?

Tehát aki facebookot,google,skypot használ érintett,vagyis adatokat gyűjtenek az amerikaiak mindenkiről.Jó hát tudtam,hogy biztos van valami turpisság,de ha akarják csinálják.Facebookon is csak átlagos dolgokról beszélgetek,átlagos dolgokra keresek rá a googlen.De ki az aki nem?Mi számít "rossznak"?Egyáltalán miért csinálják,miért használnak az emberekről kémprogramot?

6

Chemtrail. Hiszel benne?

11

Az RTL, TV2 csatornákkal nem lehet valamit csinálni, hogy pártatlanok maradjanak a politikában?

Alapvetően szeretem az RTL-t még ha egy szenny csatorna is, bár inkább csak a híradót nézem mert utálom a reklámokat meg a "profi" színészek által játszott Barátok közthöz hasonló műsorokat.
De mivel ez a legnagyobb nézettségű csatorna Mo.-n szerintem nem szabadna,hogy ennyire egyértelműen baloldaliak legyenek.Az egy dolog ha az ATV eldurrog ott magában, vagy mondjuk a másik véglet az Echo tv, de egy nagy befolyásoltsággal bíró csatorna NE.

Néha már azon is elgondolkodom, hogy basszus, ez magyar tv?
Ha a zsidóknak van baja az vezető hír, a Holokauszt emléknap szintén vezető hír, de egy magyar nemzeti ünnep vagy gyász nap az elvész az utolsók között.Ha magyarokat vernek akkor azt csak más csatornákról vagy az internetről lehet megtudni, mert nem számolnak be róla.
Az Izraelben történt dolgok szintén nem számítanak hírnek(palesztinok), de Irak Amerika az jöhet minden mennyiségben.
(vagy egyik se legyen hír vagy mindkettő)
A Bajnai körül történt dolgok nem hírek, nehogy lejárassák, ha egy Jobbikos tilosban parkol az vezető hír.
Bárki bármit mond nagy befolyása van a médiának, főleg az RTL és a TV2-nek, és szerintem elég nagy baj,hogy nem pártatlanok.
Ez ellen valami olyasmit nem lehetne,hogy egyességet kötnek,hogy nem pártolnak egy politikai pártmellé sem?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!