Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amerikában mennyivel drágább az élet mint itthon?

2

Mi lett Csintalan Sándorral? Nem látni mostanában.

6

Nálunk miért nem volt egy Kemál Atatürkhöz hasonló rátermett hazafi 1918-19-ben?

Aki a magyar lakosságú területeket megvédhette volna és az új nemzeti Magyarország részévé tehette volna. Miért csak egy Károlyi-féle ostoba alak állt a rendelkezésünkre akkor?

15

Magyarnak lenni vallás, vállalás?

9

Az Európai nemzetek, népek közösségének jó ami most van, stagnálunk, vagy mi van most az EU-val, merre kellene tovább haladjon ez a szekér?

2

A szocializmus alatt azok könnyebben mehettek nyugatra, akiknek amerikai állampolgárságuk is volt a magyar mellett?

Dédanyám öccse kint született az USA-ban, még az I.világháború idején, így amerikai állampolgárságot is kapott.(20-as évek elején hazajöttek) Ha akart volna, könnyebben mehetett volna ő nyugatra mondjuk a 60-70-es években, mint aki "sima" magyar állampolgár?

2

Havi étkezés 50% 3 gyerekes támogatás megvonása a hó közepén? Bővebben lent

Szóval nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz (lehet rossz helyen is tettem fel) elvált családban eddig anyummal laktam és most apumhoz kerülök 5évre és átiratunk (17 vagyok van egy öcsém és egy nővérem aki eddig egy háztartásban élt) a kérdések sokasága pedig:

Így elveszítjük a támogatásokat igaz? (ebéd, ingyen tankönyv)
Ha igen a következők :
a végleges áthelyezés szeptember 15 ezért még ingyen tankönyvet kapok viszont apu fél fizetése amit tartásdíjként adott tesóm ösztöndíja és egyebek megrekedtek... átíratás után még akkor vissza kell adni és megvenni a tankönyveket vagy idén még használhatom?

A menza befizetés így hogy "függőben vannak a dolgok" hangsúlyozom nem kapunk semmi "juttatást" félárú lesz vagy teljes?

Tudom hogy össze-vissza az egész és lehet nem is értitek de ha valaki ért ehhez vagy átment hasonlón kérem segítsen mert teljesen összezavarodtam .

Köszönöm hogy elolvastad:)

1

A honfoglaló magyarok miért a Kárpát-medencébe telepedtek meg?

a vánorlás iránya meg minden azt mutatja hogy, alapból ide akartak jönni, miért?
és szerintetek ha "Ukrajnában" maradunk akkor el szlávosodtunk volna? vagy a török tatár népek be olvasztásával meg maradtunk volna?!

10

Hogy-hogy genetikailag rokonok vagyunk az ukránokkal, mikor nem is nagyon keveredtünk velük?

Hallottam hogy genetikailag az ukránok az egyik legközelebbi rokonaink, pl. miért közelebbiek a németeknél és a szlovákoknál, vagy a honfoglaló magyarok keveredtek velük erősen azrt?

18

Ha Sztálin nem köt megegyezést Hitlerre 1939 aug.23-án, akkor is kitört volna a világháború?

Vagy a Molotov-Ribbentrop-paktum nélkül Hitler nem merte volna megtámadni a lengyeleket?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!