Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jó ötletnek tartjátok?

Létrejön a Kárpáti Föderáció a következő tagokkal: Magyarország,Ausztria,Szlovákia,Csehország,Szlovénia,
Horvátország,Bosznia-Hercegovina, valamint Romániából Erdély, Szerbiából Vajdaság,Ukrajnából Kárpátalja,Horvátországból Fiume, Olaszországból Dél-Tirol és Trieszt. A tagállamokat csak a közös államfő és a kül - és hadügyek kötik össze. A Kárpáti Föderáció parlamentje kétkamarás. Alsóháza 500 tagú,tagjai a szövetségi államok lakosságának megfelelően oszlanak meg. Felsőháza 26 tagból áll,minden állam 2 szenátort küld. A felsőház választja négy évre a Föderáció közös államfőjét,Kárpátországok elnökét,akinek feladata inkább ceremoniális. A kül - és hadügyek intézésére megalakul egy Közös Hadügyminisztérium, egy Közös Külügyminisztérium,és az ezzel kapcsolatos pénzügyeket a Közös Ügyek Pénzügyminisztériuma igazgatja. A három minisztert az elnök nevezi ki a parlament javaslata alapján. A három miniszter választja a közös miniszterelnököt,aki reprezentatív feladatokat lát el,mivel minden szövetségi állam maga intézi belügyeit. A közös testületek központja Bécs,de az elnöknek minden állam fővárosában (így Bécsben is) van kirendeltsége,melyet a szövetségi államok névleges jogú államfőjének szerepét ellátó kormányzó vezet. Kérlek titeket,tűrhető hangnemben válaszoljatok,mert ha nem,akkor azért lepontozás jár automatikusan. Hogyha normál hangnemben fejezitek ki véleményeteket,pl.: úgy,hogy "Ez szerintem nagyon jó ötlet",stb. (de hogyha azt írjátok,hogy "Ez szerintem nem jó ötlet" akkor is) automatikusan jár a zöld vagy kék kéz - attól függ,mennyire tartom hasznosnak a választ. Előre is köszönöm a válaszokat!

3

Mennyire fontos a sajtószabadság?

Azt látom, hogy általában fontosnak tartják az emberek, azonban mégis korlátozzák itt-ott, ahol elméletileg sajtószabadság van; ilyen korlátozások általában vagy a történelemmel függenek össze, vagy egyes népcsoportokkal, vagy a mindenkori hatalmat érintő negatív véleményekkel.
Persze az abszolút szabadság megengedné a fent említetteken kívül gyermekpornográfiát és a nyílt szexualitást is, amik bizony a társadalom súlyos vétségei lennének.
De akkor hol a határ? Határok nélkül bízhatnánk a jó erkölcsben és az etikus viselkedésben? Vagy kell, ami megmondja, hogy meddig lehet elmenni.

3

Gázspray-ből milyet ajánlanátok?

Mostanában egy kissé érzem hogy veszélyes lett a környék,és a biztonság kedvéért jól jönne valami önvédelmi eszköz.Gázspray-re gondoltam de ha van más legális eszköz is az is jó lenne.Válaszokat előre is köszönöm.

4

Ezeket a rajzfilmeket kik csinálják?

http://www.youtube.com/watch?v=niicDbbSky0

Szellemesek.

Én az amerikaiakra tippelek , ők szeretnek ilyesmiket csinálni.

2

Átvertek interneten mit tehetek?

A hétvégén a neten beszéltem egy emberkével és vettem volna tőle egy müszaki cikket. Elutaltam neki 60.000Ft ot de nem válaszol vissza.
Mit tehetek ilyenkor?
Van rá esély hogy visszakapjam a pénzem?
Megvan a telszáma számlaszáma, számlaszámhoz tartozó név, és egy állítólagos lakcím.
TUDOM hogy én voltam a naiv de ez mégis csak büncselekmény.

Segitsetek akár privátban. Teljesen el vagyok keseredve:(

8

Mikor lehet majd biztosan kimondani, hogy a 2008-ban kirobbant világválság véget ért?

3

Ez komoly, vagy csak pánikkeltés? :O

http://webhir.com/2050_kegyetlen-virus.html

5

Mi van akkor, hogyha egy ország csődbe megy?

Mi lesz utána?vagy mi történik??

5

A németek miért mentek bele egy annyira kockázatos kétfrontos háborúba 1914-ben?

Más haditervük nem volt, csak a Schlieffen-terv?

3

Újabb magyarellenes esemény?

http://www.salzburgi-magyar-koer.org/index.php?option=com_co..

Emlékeztek már arra a linzi "open air" kiállításra? Kb 1 évvel ezelőtt volt.

Voltak ételporok kirakva és át volt rajtuk photoshoppolva az írás.PL:"Cigánypecsenye a krematóriumból" meg"szűz cigánypecsenye" "cigányból készül szalámi"...stb

Aki készítette ezeket egy zsidó (micsoda véletlen) "művésznő" volt.

Itt pedig ennek a nőnek a blogja:

Ha beleolvastok a blogba láthatjátok, hogy ez a "művész" súlyos cigányfétisben szenved.

A legrosszabb , hogy ezeket a műveket, az EU sem találta törvénysértőnek.
Szerencsére egy karakán magyar hölgy megtépkedett néhányat.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!