Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor foglalkozása, (1 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jár az aktív korúak segélye (azaz a rendszeres szociális segély) abban az esetben, ha van a nevemen egy lakás ami 1/1 arányban azaz teljes mértékben az enyém, független attól hogy devizahiteles vagyok?

3

Miért nem mennek rá a rendőrök a nyíltan illegális szereket forgalmazó emberekre?

Facebook-on is több olyan oldalt láttam,ahol szteroidokat,fogyasztó csodaszereket,szintetikus drogokat árulnak.Emellett tele van az internet apróhirdetésekkel és a kutya nem szól nekik.

Bezzeg,engem a múltkor fél órán keresztül faggattak,hogy miért van nálam egy levél gyógyszer doboz és leírás nélkül,pedig csak mentem haza munkából az autómmal.

8

Bethlen Gábor erdélyi fejedelem és Bwthlen István egykori miniszterelnök rokonok voltak?

Ha igen, milyen kapcsolat volt köztük?

3

Ettől miért lennék rasszista szülő?

Egyes magyarok mitől lettek ilyen furcsák?
Elmesélem...

A lányomat átírattam egy másik óvodába, mivel nem érezte jól magát és többször bántották is.
Ebbe az óvodában sok kisebbségi fiatal is jár.

Amikor új intézményt kerestem, próbáltam kutakodni, hogy mennyi kisebbségi jár oda, nem akartam, hogy újra megismétlődjön az ami történt.
Pár ismerősöm szerint én ezért rasszista vagyok, mert aszerint választok óvodát, hogy milyen az odajárok etnikai összetétele.

Nem értem , hogy ez miért rasszizmus.
Ahova sok kisebbségi gyermek jár, azok az óvodák nem jó hírűek és ok szülőtől érkezik panasz.

13

Nem tudtok egy olyan oldalt, ahova ki van írva, hogy a közeljövőben, jönnek-e, és mikor, valamilyen delegációk, miniszterelnökök Budapestre?

5

Közalkalmazotti munkavállaláshoz milyen erkölcsi igazolásra van szükség, csak a büntetlen előélet vagy más is számít? Mit kell bejelölni az erkölcsi bizonyítván kérő lapon?

0

Mit kell bejelölni az erkölcsi bizonyítvány igénylőlapon, ha közalkalmazotti munkavállaláshoz kell?

3

Mi az oka, hogy nem lehet szavazni az eutanáziáról?

a href="http://www.origo.hu/itthon/20131008-nem-szavazhatunk-az-eutanaziarol.html" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20131008-nem-szavazhatunk-az-euta..

4

Ti Hitlert mivel büntetnétek meg?

14

Amerikában mikor lesz a következő szavazás?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!