Találatok a következő kifejezésre: Mi volt Viktor (12 db)

Mi volt Orbán Viktor foglalkozása, mielőtt politikus lett?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

zsebtolvaj
bohóc egy vándorcirkuszban :D
lopásból élõ zsidó cigány
Na az elsõ hozzá szóló volt a legnormálisabb... Katonaként Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szóval katona volt utánna ügyvéd.És akkor még nem volt a politikai pályáján.Meg késöbb a KISZ titkára volt..mondjuk ki nem volt.. Utánna lett politikus.Nem volt cigány, se szarkeverõ.Magyar ember volt és most is az.
öööö válogatott focista?
Egy lófaszjóska akárcsak most!!!!
Lehetne normálisabb hangnemben is. Megjegyzem katona nem foglakozásból volt, hanem akkor még létezett sorkatonaság. KISZ titkárnak lenni nem volt kötelezõ, csak hasznos, sokan elvoltak anélkül, a KISZ teljes tagsága meg sem közelítette az érdekelt korosztály létszámát. Ügyvéd nem volt, nem sokkal végzése után alakította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét néhány diák és tanártársával (köztük Fodor Gábor), és ezzel a politikusi pályát választotta. Politikusi pályáját a Fidesz megalakításával kezdte, 1989 elõtt nem volt sem politikus, sem karriert nem épített (hacsak nem a Bibó István Szakkollégium tagjaként).
lol :D:D:D:D
Életében sohasem dolgozott, munkahelye nem volt.
eredetileg ügyvéd, de nem hinném, hogy egy percig is dolgozott volna...
õ politikusnak született, szégyenkezik is miatta az édesanyja otthon a faluban...
Jahhm cigány az nem nem volt csak román, mert alapból Romániából származik!!!!!!
Hivatásos szarkeverõ akárcsak most!
cigány:)
Miért kell bántani a régi rendszer politikusait, hisz a mai 40 éves emberek mind azt a rendszert szolgálták. Többek között te is, ha nem, akkor úgy jártál, ahogy Lázár János mondta, hogy nem vitted semmire. Látod Õ igen. MIÉRT,
ügyvééd? lol a kis köcsög..ki az a fasz akinek ilyen ügyvéd kell?xD

Mi volt az a nagy vita Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor között 2006-ban?

2006-ban a kormányváltás idején. Ugy tudom még a tvbe is leadták.

Legjobb válasz: Hát vita az nem volt.Frenki felmosta a felcsúti gnómmal a padlót.Én mind a kettõvel felmosnám :)

Hát vita az nem volt.Frenki felmosta a felcsúti gnómmal a padlót.Én mind a kettõvel felmosnám :)
Gyurcsány számháborúzott egyet, gyõzött a vitában, majd nem sokkal késõbb kiderült, hogy kozmetikázta a számokat, aminek még az Európai Unióba is eljutott a híre. Ekkor kezdett megromlani a viszony az EU és Magyarország között és ekkor kezdett szétesni az MSZP.
Jó azért ezt visszanézni, kár, hogy ma már nem kell vitát tartani ahhoz, hogy gyõzzön egy párt, mint egyébként minden normális országban választás elõtt... Még kicsi voltam, mikor ezt néztük a tévében, és akkor még nem nagyon értettem hozzá. És mire érdekelne, azóta meg már nincs ilyen...

Mire volt jó Orbán Viktor forradalmi harca az Eu-val szemben, most pedig minden feltételt elfogadunk tőlük, annak érdekében, hogy hitelhez jussunk?

Kinek a parancsára tette, hogy a forintunk romlott, a besorolásunk bóvli lett és a magyar nép tapsolva asszisztált hozzá.

Legjobb válasz: Senki parancsára nem tette, a saját hülyesége volt. A forint pedig nem csoda, hogy romlott. Már én is azon gondolkoztam, hogy kiviszem a pénzem, nemhogy egy befektetõ.

Senki parancsára nem tette, a saját hülyesége volt. A forint pedig nem csoda, hogy romlott. Már én is azon gondolkoztam, hogy kiviszem a pénzem, nemhogy egy befektetõ.
Egyszerûen idióta az az ember. Én simán el tudom képzelni, hogy azt hitte, õ dirigálhat az eunak, aztán amikor rájött, hogy nem fog menni, igyekszik menteni a menthetõt. Ha egy kicsit is okosan politizált volna, nem itt tartanánk, ennyire nem volt rossz a helyzet, amikor átvette az irányítást :(
A Kedves vezetõ, puszta "jó indulatból" cselekszik, és hogy öregbítse a Dakoták oly nagy hagyományát, a szájból való seg.gcsinálást... pardon! Oszt jónapot!
Rgyetértek az elõzõekkel. Még annyit tennék hozzá, hogy így akart híveket szerezni az EU ellenes Jobbikosok körében.
Ez csak egy gyenge manipuláció volt, aminek a segítségével sikerült elhitetnie a sok birkával, hogy érdekli a magyarság sorsa. Ezt is csak a hatalma bebetonozása érdekében csinálta.
Az utóbbi hetek legjobb kérdése! Miért, miért és miért?

Mi volt Orbán Viktor eddigi legnagyobb politikai baklövése?

dátum balra lent

Legjobb válasz: A 2006-es választás elõtti tévévita. Azt a pár %-ot ott bukták el. Annyira bénának lenni... Soha nem volt még olyan. Persze mindez megelõzhetõ lett volna, ha eltakarítják a 'kommunizmus' maradékát. Bár azt inkább az elsõ kormánynak kellett volna megtennie.

A 2006-es választás elõtti tévévita. Azt a pár %-ot ott bukták el. Annyira bénának lenni... Soha nem volt még olyan. Persze mindez megelõzhetõ lett volna, ha eltakarítják a 'kommunizmus' maradékát. Bár azt inkább az elsõ kormánynak kellett volna megtennie.
Amikor kormányra kerültek nem pucolták ki a politikai és gazdasági életet a volt kommunista vezetõktõl és családjuktól. A csehek megtették.
Hogyan takaríthatták volna el a kommunizmus maradékát, amikor egy jelentõs része épp náluk húzódott meg (ízelítõ névsor az itt belinkelt videó vége felé: http://www.youtube.com/watch?v=0sMjXLt6ITo&feature=related ) ? Önsebészettel, netán? Bár tény, hogy mindenképp érdekes lett volna, és kétségkívül nagyot dobott volna a hitelességükön.
Az, hogy elhatarolodott a Magyar Gardatol...
Az, hogy valamikor anno, belépett a KISZ-be stb.
Egyszer egy beszédre hatalmas embertömeget gyûjtött össze. Ott volt a kezében a kormányváltás lehetõsége, de Viktor Viktor nem csinált semmit...
Nem tiltotta be az MSZP-t 1998 és 2002 között, amikor kormányon volt.
Õ maga egy nagy baklövés.
Az, hogy beszállt a politikai életbe.

Király Viktornak és tesójának az együttese mi volt?

Volt valami együttesük. Valami hülye aranyásós számuk is volt. Régebben játszották a Viván. Tudja valaki az együttes nevét?

Legjobb válasz: Twinz volt a neve. Nézd ezt találtam neked: http://www.szub.hu/?p=1044

Twinz volt a neve. Nézd ezt találtam neked: http://www.szub.hu/?p=1044
http://www.youtube.com/watch?v=r33VmpkOJBE Vámpír kiszívja a vérem.... Az aranyásók kihaltak már régen :) !
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek!! Rettenetesen rühelltem ezt a számot meg a "zenekart" is. Csak a napokban valahogy eszembe jutott és már az õrületbe kergetett, hogy nem jöttem rá. Még egyszer köszi!!

Magyar emberek! Számotokra mi volt a mai nap csúcspontja, a Békemenet vagy Orbán Viktor ünnepi beszéde a Hősök terén?

Én nem nagyon tudom eldönteni, ugyanis mindkettőt nagyon élveztem. A Békemenet a nevéhez méltóan békés volt, nem volt képes megzavarni semmilyen baloldali provokátor sem az eseményt. Orbán Viktor ünnepi beszédét élőben hallgatni pedig felemelő érzés volt, ilyen jó ünnepi beszédet rég hallottam.

Legjobb válasz: A bundás alma.

Csodálatos idõ volt úgyhogy kirándulni mentünk. TV-t be se kapcsoltam, nem idegesítem magam politikával. Ti úgyse tudtok rajta változtatni. Rendszerváltás óta nem változik semmi.
Hát jó nagy kérdés elé állítottál, egyszerûen nem tudok dönteni (max egy Orbán szobrot :D) Egyik sem volt épp csúcspont, de Orbán beszédén meglepõdtem, hogy viszonylag sokat beszélt 56-ról és, hogy olyan rövid volt.
Ha mentem volna beszédre, akkor egy politikamentes, ünnepi beszédre mentem volna el, nem arra, hogy egyik politikus szidja az összes többit egy mikrofon elõtt. Gyurcsány pl. nem is beszélt egy szót sem '56-ról. Én többre tartottam volna, ha Orbán is inkább arról beszél, hogy fél évszázada ezért az országért, egy brutális birodalommal szemben is felálltak az emberek.
A bundás alma.
A reggeli kávém. Elég jól sikerült!
Amikor reggel 7-kor keltem és rájöttem, hogy ma aludhatok délig.
A nap csúcspontja a Person of Interest aktuális része volt.
Nekem az, mikor végre foglalkozni kezdtek olyan problémákkal, mint a kivándorlás, a munkanélküliség, a cigányprobléma, a szegénység, az elöregedés és a korrupció. Ja nem, bocsánat, ezek közül egyikkel sem foglalkoztak az elmúlt 20 évben. És ebben benne van az Orbán kormány majdnem 8 éve is, ami alatt kegyeskedett tökéletesen figyelmen kívül hagyni a felsorolt problémákat. Végül is csak az ország létezése a tét...
Én találkoztam egy kedves lánnyal az este, de ennek semmi köze a rendezvényekhez szerencsére.
egyértelmûen feri beszéde: -ha kell keresztben felszántom az országot oda-vissza -orbán egy hazug gazember
"Csúcspont? Elképesztõ, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsõíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt, tele hazugsággal" Képzeld még van ennél több olyan ember is aki ki ment volna, de nem tudott az Orbánt "dicsõíteni"... Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol..
Orbán az elsõ és utolsó beszédét mondta el a Hõsök terén. Mindkettõ ugyanarról szólt, csak az elsõt õ írta, a másodikat neki írták. Kinek nem elég csúcspont ez?
"Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol." Attól hogy nem nézek TV-t, miért ne lehetne ilyen kérdésekre válaszolni? Ez már rég nem 56-ról szól, hanem a mocskos politikájukról.
"Ez már rég nem 56-ról szól, hanem a mocskos politikájukról." A békementet meg nem Orbán dicsõítésérõl szól.
Vona Gábor beszéde.
Nekem is csodás napom volt, bár a meneteket meg gyûléseket meg fene tudja miket ügyesen elkerültem, amennyire tudtam, a tévét meg eszem ágában se volt bekapcsolni este. Korábban mindig figyeltem a politikai beszédeket, de már olyan szinten unalmas és színvonaltalan az egész politikai közélet, hogy az embernek herótja van. Hogy utána a nagytudású politológusok még képesek órákon át elemezni a hülyeségáradatot, az egyszerûen a vicc kategória. Hát könyörgöm, a politikusok is magyarul beszélnek, akinek van egy csöpp esze, az csak érti politológus nélkül is a dolgot.
Kedves kérdezõ (aki szerintem a 29%-os), nagyon örülök, hogy életed legboldogabb napja volt a mai. Orbán Viktort élõben látni a Hõsök terén október 23-án egy életút csúcspontja lehet. Innentõl fogva már biztos lehetsz, hogy nem éltél hiába, bármi is jöjjön a késõbbiekben :)
29%-os nem szólt hozzá. Gyanús. A kérdezõ maga lehet a 29%-os :)
Köszönjük neked kedves kérdezõ az esti propagandát, enélkül aludni se tudtam volna.
Csúcspont? Elképesztõ, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsõíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt, tele hazugsággal. A többiekét már meg sem hallgattam. Már évek óta az ünnepek nem ünnepek, hanem pártcsatározások. A Horthy korszakban jártam iskolába. Akkor is több párt rendszer volt. De a pártok csak a választások elõtt tartottak kortesbeszédet, nemzeti ünnepeinken NEM. Március 15.-én a szónokok a márciusi ifjakról, a 12 pontról a Pilwax-közben történtekrõl, Táncsics kiszabadításáról beszéltek, és elszavalta valaki a Nemzeti dalt. Elénekeltük a Himnuszt és a Szózatot. Aug. 20.-án a téma Szent István és az államalapítás volt, okt. 6.-án pedig az aradi vértanúkra emlékeztünk. Soha nem volt szó az aktuálpolitikáról, vagy a pártokról. Akkor ünnepelnénk méltóan az ünnepeinket, ha ma is így tennénk.
A mûszak utáni sör.
"A békementet meg nem Orbán dicsõítésérõl szól." Ezt te se gondolod komolyan. "Szeretünk Viktor", "Orbán az élõ Isten", stb stb.
Michael Jackson - They don't care about us
A kérdező hozzászólása: Köszih:D

A megasztáros Király Viktor régebben énekelt egy számot a tesójával. Mi volt a címe?

Vmi olyasmi volt benne h "Vámpír...kiszívja a véred.." valami ilyesmi azt hiszem :D de nem biztos.

Legjobb válasz: Twinz-Aranyásók http://www.youtube.com/watch?v=oaaNefeS2iU Kicsit mások voltak még akkor a Király ikrek :P

Twinz-Aranyásók http://www.youtube.com/watch?v=oaaNefeS2iU Kicsit mások voltak még akkor a Király ikrek :P
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike!!!!! Hát igen, de csak is jó irányba ;-)

Szerintetek Cortez szűz volt még mielőtt összejöttek volna Renátával? És ha Renátát szerette akkor minek jött össze Viktóriával? :oo

Legjobb válasz: Cortez nem volt szûz, valahol említették is hogy lefeküdt Viktóriával. Egyébként nem értem az elsõ válaszolót. Utálom az olyanokat, akik mindig bele bírnak kötni valamibe!

Cortez nem volt szûz, valahol említették is hogy lefeküdt Viktóriával. Egyébként nem értem az elsõ válaszolót. Utálom az olyanokat, akik mindig bele bírnak kötni valamibe!
És miért írod ki a teljes nevet? És hogy lehet ilyen ostoba kérdést feltenni? olvasd újra azokat a részeket, amik erre utalnak, ha egyszeri olvasás után nem esett le...
A kérdező hozzászólása: *Csak normális válaszokat ... egyébként én kérek elnézést TÕLED hogy kiirtam a teljes nevüket kérlek bocsáss meg ... (amugy a 7 és 8.részt még nem olvastam)
A kérdező hozzászólása: köszi kedves 2. !! hát igen én is utálom az olyanokat khm khm khm ..!
Nagyon szívesen!!:)
Nem volt az, le van írva...
1716. okt. 16. Musztafa ben Halef
HIVATALOSAN õ volt az utolsó szovjet katona aki elhagyta Magyarországot.Lehet hogy amit az elsõ mond jó.De te a hivatalosra gondoltál nem?Mert honnét a fenébõl tudjuk hogy ki volt az a török aki kiment innét utoljára a 150 éves megszállás után.
Az elsõ csak viccelt (biztos forrásból tudom). A dátum Temesvár visszafoglalása, Savoyai Jenõ által. Abban az idõben csak az átlagembert (katonát) nem tartották úgy számon, mint manapság. A nevet csak kitalálta(m). A vicces, hogy az utolsó temesvári pasát tényleg Musztafának hívták.(A teljes nevét nem találtam meg.) A várat végül feladta, szabad elvonulás fejében. Akár lehetett õ is. Tehát a válasz: 1716. okt. 16. Musztafa pasa

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!