Találatok a következő kifejezésre: Mi van világ után (8 db)

Mi van a világ után?

Az oké hogy a világ végtelen, de valahol mindennek vége van. Nincs igazam?

Legjobb válasz: "Az oké hogy a világ végtelen, de valahol mindennek vége van" Ez egy ellentmondást, nem lehet egyszerre valami véges, és végtelen is, azaz értelmetlen a kérdésed. Csak úgy lehetne válszolni, ha megfogalmaznád, hogy te mit tartasz a világ részének, akkor értelemszerûen a maradék ami a világ után van. De mivel minden a világ része, ezért nincs olyan, hogy világ után.

"Az oké hogy a világ végtelen, de valahol mindennek vége van" Ez egy ellentmondást, nem lehet egyszerre valami véges, és végtelen is, azaz értelmetlen a kérdésed. Csak úgy lehetne válszolni, ha megfogalmaznád, hogy te mit tartasz a világ részének, akkor értelemszerûen a maradék ami a világ után van. De mivel minden a világ része, ezért nincs olyan, hogy világ után.
De igazad van. Olvastam egy könyvben, Hogy a világ igazából nem végtelen, hanem a tér görbületei határolják!! tehát a dimenziók görbületei. ( Az atlantiszi Thoth smaragdtáblái c. könyv. ) ROLAND
A világ után világ+1 jön. De tényleg ki lett már tárgyalva...
A kérdező hozzászólása: oké, kösz a válaszokat!!
A Biblia egyedül van ezzel, de nem hogy nem tanítja, hanem egyenesen az ellenkezõjét hangsúlyozza - "...amely lélek vétkezik, az fog meghalni" (Ezékiel 18:4) A lélek nem halhatatlan ezek szerint, bár ez itt off, elnézést, de ide kívánkozott.
A végtelen a földrõl szól hiszen akárhová méssz van tovább ut, ha nem szárazföldön akkor vizen esetleg levegõben.De valahol" mindennek"vége van hiszen egyszer meghalunk, testileg, de a lelkünk soha nem hal meg mert az nem matéria
nem, nincs igazad.. mivel vegtelen, egyszeruen nincs vege, es azert nevezzuk vegtelennek mert senkit nem erdekel hogy vege van-e pontosan
Sztem az van a világ után, hogy valami még bizarabb és még megmagyarázhatatlanabb lesz.
Paradoxon az egész, ember. A világ végtelen, ergo nincs vége.
nincs igazad... ezt a kérdést már számtalanszor kitárgyaltuk ezen az oldalon- nézz utána, mielõtt kérdezel!
És a tér görbületén túl mi van? Vagy a görbület a végtelen? Ez úgy tudom, hogy nagy vita tárgya, és nincs is bizonyítva, már mint a világegyetem tér görbûlet.

Mit gondoltok, megtörténhetett volna, hogy az autózás úgy alakul ki a világon, hogy elektromos troli-autók vannak, az utak felett vezeték, és udvarba behajtásra vagy földutakra meg ilyen akkumulátor amivel egy ideig tud menni az autó vezeték nélkül?

Vagy megtörténhet az, hogy a jövőben ez lesz?

Legjobb válasz: Gazdaságtalan lenne. Gondolj bele. Ha faiparban dolgozol, akkor az erdõbe hogy mész ki? Olyan akksi nincs, ami kis helyen elfér és egy teherautót elvisz bárhova. Remélem, hogy nem elektromos meghajtás lesz, ha elfogy a kõolaj. Az közel sem lesz olyan élmény, mint a mostani Otto, vagy Diesel motorok. De fölösleges a jövõn rágódni, lesz, ami lesz. Ha az emberiség így folytatja, akkor az a bizonyos "50 év múlva" nem fog bekövetkezni. És hangsúlyozom, hogy ez nem az autók, motorok miatt van így.

Gazdaságtalan lenne. Gondolj bele. Ha faiparban dolgozol, akkor az erdõbe hogy mész ki? Olyan akksi nincs, ami kis helyen elfér és egy teherautót elvisz bárhova. Remélem, hogy nem elektromos meghajtás lesz, ha elfogy a kõolaj. Az közel sem lesz olyan élmény, mint a mostani Otto, vagy Diesel motorok. De fölösleges a jövõn rágódni, lesz, ami lesz. Ha az emberiség így folytatja, akkor az a bizonyos "50 év múlva" nem fog bekövetkezni. És hangsúlyozom, hogy ez nem az autók, motorok miatt van így.
Megtörténhetett volna! Láttam egy filmet valahol, hogy anno még nagyon régen, a tudósoknak és mérnököknek 2 közül lehetett választaniuk, az autógyártás terén: Elektoromos, vagy robbanómotoros autókat kezdjenek el gyártani! Õk a robbanómotorosok mellett döntöttek, bár tudták, hogy mérgezõ gáz keletkezik akkor amikor a motor jár, és hogy ez késõbb kihatással lehet a földünkre! Így ezeket kezdték el fejleszteni! Épp most olvastam valahol, hogy a 2013-as Citroen C4 piacasso fogyasztása vegyesben 4 liter! Ha az akkumlátorokat kezdték volna el fejleszteni egy telefon akkumlátora sem 10-30 órát bírna hanem akár hónapokig! Sokkal jobb lett volna az akkumlátoros kocsik gyártása illetve elterjesztése! Nem kapna bõrrákot az ember, 20 perces napozás után. Nem lenne az, hogy nappal 40-42 fok árnyékban meg van 32-35 fok éjszaka meg 20-25! Megtörténhet még hidd el! SOk hibrid kocsit lehet már kapni de ezeknek többsége nagyon drága! Mert mit csinál az ember, pl: Itt van ez a toyota auris 4 millió forintért. Megveszem enyiért vagy pedig 6-7 millió ft-ért a hibridet amio jóval kevesebbet eszik! Mit mond erre az átlag ember: Jöjjön a benzines. Valahol hallottam, hogy svájcban vagy Amerikában 40-50%-kal támogatják azokat az embereket akik hibrid kocsikat akarnak venni! Meg fog történni, csak kb 20 év múlva lesz az, hogy a hibrid lesz az a tipus ami az utcákon fog járni! Vagy lehet hgogy már a hibrid is elavult lesz? http://www.origo.hu/auto/20130123-psa-peugeot-citron-air-hyb.. A citroen kifejlesztette azt, hogy a kocsi valamilyen szinten azzal a levegõvel mûködjön amit mi emberek is belélegzünk! És lehet hogy 2016-ban már indul is a sorozatgyártás?
Kevdes elsõ! Nem lenne gazdaságtalan! Nem romlana el, mi van benne: Aksi, 2-3 fogaskerék meg egy villanymotor! És hidd el, hogy meglehetne oldani, hogyha az akkumlátorokat továbbfejlesztenék!
Megtörténhetett volna! Amíg annyi kõolaj, földgáz, olajhomok, alajpala van, hogy belefulladunk, addig ne reménykedj.kb. 70 év, és érdekes módon feltalálják az örökké tartó, baromerõs akksit. addig nem. a franc tuggya mér?
2, és szerinted az elektromos autókat hogy töltik fel árammal? Elárulom, fosszilis erõmûvekkel, amik több káros anyagot bocsátanak ki mint a kocsi bocsátana ha azt az olajat inkább abban égetnék el, így egyáltalán nem lenne környezetbarátabb az sem
Utolsó. Részben igazad van. Viszont vannak más módszerek is. Például szélerõmû, napkollektorok, stb. De egy elektromos jármû hol ér annyit, mint egy belsõégésû motoros? 60 kilométer egy belsõégésûvel mondjuk 1 óra, ugyanaz a távolság elektromossal 3 óra? Nem hiszem, hogy lenne bármi értelme is. Elvégre akkor már rég gyártanák.
Nyomva kell tartani a bal egérgombot és nem kattintgatni.
hááát... Ez alapján a kérdés alapján nem nagyon értesz a minecrafthoz... keresd fel a minecraft wiki-t


Mikor kezdődik a Való világ következő szériája? Pár év után, minek akarják adni újra? Erre van igény? Fogjátok nézni?

Emlékszem, hogy már benne volt az újságban, hogy kiesett, de amúgy még bent volt a villában, ennyit az él? valóság show-ról!

Legjobb válasz: egy ideig azt gondoltam hogy a tv társaságok nézik gyépésnek a népet ezzel hogy valóságshow 1-2-3-4-5, "tehetség"kutató 1-2-3-4-5, de sajnos azt látom hogy ezeknek a gyökereknek tényleg erre van igényük, szerintem a barátok közt se véletlen fut egy évtizede, meg a gaáspárgyaõzõt is tényleg nézték. szomorú, de úgy néz ki, a többség tényleg megelégszik a szarral. :)

egy ideig azt gondoltam hogy a tv társaságok nézik gyépésnek a népet ezzel hogy valóságshow 1-2-3-4-5, "tehetség"kutató 1-2-3-4-5, de sajnos azt látom hogy ezeknek a gyökereknek tényleg erre van igényük, szerintem a barátok közt se véletlen fut egy évtizede, meg a gaáspárgyaõzõt is tényleg nézték. szomorú, de úgy néz ki, a többség tényleg megelégszik a szarral. :)
Ha nem tetszik, nem kell nézni. Szerintem jó volt. Erre a kukkolásra úgy látszik van igény. A Gyõzike persze más, Õ buta mint a s..g, ezért nézhetetlen. De megannyi különbözõ ember annyi ideig bezárva, konfliktusok stb. még érdekes is lehet.

Hogyha a való világ élő akkor hogy lehet, hogy ott reggel van? Meg honnan tudja Balázs, hogy mi lesz a reklám után?

Legjobb válasz: a VV-ben mindig az elõzõ nap összefoglalóját nézzük,és Balázs azért tudja,hogy mi lesz mert õ már elõttünk megnézi az összefoglalót,mivel valamit beszélnie kell róla

a VV-ben mindig az elõzõ nap összefoglalóját nézzük, és Balázs azért tudja, hogy mi lesz mert õ már elõttünk megnézi az összefoglalót, mivel valamit beszélnie kell róla
A kérdező hozzászólása: De akkor miért írja hogy élõ?
mert maga a mûsor élõben megy
A kérdező hozzászólása: Ahh, köszönöm. :D
Balázst mikor látod az élõ meg mikor bejelentkezik a villalakóknak Lilu vagy Balázs az igaz h utána le kéne venniük a feliratot amíg az összefoglaló megy
Szerintem örülj, hogy van egy gyereked, legyen elég ennyi, ha nem akarsz örökbe fogadni.
Nekem is 11 évvel késöbb érkezett a tesó.
Lombikozzatok tovább! Sikerülni fog! Nekem a 6. sikerült :)
nekem 11éves fiam van.természetesen fogant.kislányom most 7hetes.ennyit vártam rá.én elmentem nõgyógyászho kértem kivizsgálást.ráadásul betegség véget injekciót szedtem.ez a sárgatest hormont kiölte belõlem.írtak fel norculutot amit 2hónapig szedtem megvan határozva hogyan.hormon endocrinológiai vérvizsgálaton is voltam.addigra megfelelõ petéim voltak.rá egy évre teherbe estem mikor már nem gondoltam rá.kislányom is abban az idõben fogant mint fiam.december30.születet szeptember25.fiam január28 születet október27.biztos akkor vagy te is termékeny mikor a fiad készült.számold ki.az én meglátásom ez.sárgatesthormon kell a gyermekfogantatáshoz.van e, mikor vagy termékeny.
Szerintem is keress másik orvost. A 4. beültetésnél elvetéltem, a 7.!! lombik lett sikeres, és lett egy tünemény kisfiúnk. Nagyon szeretnénk tesót, de anyagilag nem bírnánk. Reménykedek, hogy összejön spontán, de erre nem sok esély van
Szerintem keress fel egy másik orvost, meddõségi klinikát. Valami nem stimmel... szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igazad van.Ezt én is igy látom, örülök a fiamnak, hiszen õ az életem értelme.Megprobálok csak a családomra koncentrálni, de valahogy mindig ott motoszkál a fejembe a gondolat.
Én bár nem úgy fogalmaznék, hogy "legyen elég ennyi" :) ... Mert szerintem természetes hogy a másodikat, harmadikat ugyanúgy szeretné az ember. Viszont azzal én is egyetértek, hogy ne ess kétségbe, hanem örülj annak hogy van egy gyermeked!!! Sok nõ van itt, akik 8-10 éve próbálkoznak és még egy gyermekünk sincs. Nekem pedig pl. az utolsó trimeszterben halt meg a babám és azt mondták örüljek ha egy gyermekem lesz... ne is próbálkozzak másodikkal... Szóval ilyen is van és nem esünk kétségbe :) Persze megértelek, ne értsd félre, mindenkinek a saját "problémája" a legnagyobb, de nagyon vigyázz magadra és a családodra, örülj annak hogy vagytok hárman, ne hagyj emiatt árnyékot vetni a családi békére. Biztos a férjednek és a gyermekednek sincs öröme egy kétségbe esett anyára :) Szóval fel a fejjel és keresd az örömöt abban ami megadatott :)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ugyanugy várom ezt a babát, mint más az elsõt!
A kérdező hozzászólása: nem lombikozunk egyenlõre, spontán szeretnénk, de jólenne ha valaki vagy valami kitörölné az fejemböl ezt a témát, mert igy nehéz.

Bírható az út, amire kerültem? Min változtassak? Van helyem a világban? Mi határozza meg ezt?

Amikor megszülettem, 20 órán keresztül szült anyám. Nehéz szülés, de úgy t?nt, minden rendben van velem. De nem így történt. 5 évesen vettem észre, kölyökfejjel, hogy nem látok bal szemre. Az orvosok, miután megvizsgáltak, megállapították, hogy látóideg-sorvadás, gyógyíthatatlan. Akkor nem tudott érdekelni, fel sem fogtam. Továbbá - Vallottam - sosem láttam két szemre, teht nm tudom, mir?l is maradok le. Rövidesen szürke hályog települt a szememre,és mivel nem használódik, kancsal lett. Ennek kés?bb fontos része lesz az életemben. Aztán jött a suli...Én voltam a legalacsonyab, és mindössze 19 kg! Ráadásul agy fogam volt,és van is sajnos a mai napig. Mindenki megtalált...mindig megvertek, szüleim sem álltak ki úgy mellettem ahogy én szerettem volna. Mindig sírtam, és ahgy én vallom, egy jódarabig küls? szemlél? voltam. Úgy érzem, jódarabig megfigyeltem az emberi agressziót, s a rosszindulatot. Egészen hetedikig... Amikor elkezd?dött a nyoladik osztály, akkor sikerült beilleszkednem. Vagyis, már nem mertek kötözködni, mert a nyár alatt nagyon megizmosodtam.Így inkább megbarátkoztam velük, és mivel nem ítéltek el a küls?m alapján, lettek barátaim. Eddig tartott, egy maroknyi embernek megmutatni ki is vagyok valójában. De a szívem nem felejtett: végig ott volt bennem az a sok sok évi bántalmazás, és lelki összevissza törés, ezért nem mondanám ?ket igazi barátoknak...Akkor Ezzel párhuzamosan, azaz a 8. évi el?tti nyári szünetben megismertem Valakit. Valakit, aki elég távol lakott t?lem. Mégis, olyat kaptam t?le, amit eddig mástól sohasem: megértést. mire eljutottunk ideáig, már voltak barátaim. De el is l?ttem majdnem, mivel csak vele, ezzel a lánnyal csetelgettem, és a többiekkel nem foglalkoztam, elfordultam t?lük: A lánnyal egyszer találkoztunk is, 5 napig. E volt, a középiskola el?tti nyáriszünetben. Úgy éreztem, az életem végre sínen van, de nem így történt... A nyári szünet alatt lassan kezdett minden összeomlani körülöttem...rengeteg barát elvesztése. Szinte, mire kezd?dött a gimnázium, magamra maradtam. csak az a lány aradt meg. Szinte. És úgy éreztem elég is, ezért úgy álltam hozzá a sulihoz, hogy engem nem érdekel senki...jól ráfaragtam... Ugyanis ez a lány október közepén közölte, hogy már nem tekint olyan fontos barátnakm mint ahogyan eddig. Erre összetörtem, egy világ d?lt össze bennem. Nem voltak barátaim, se elismerésem. Semmim. Sokáig tartott, mie kijöttem ebb?l az állapotból. Aztán jött valaki... Hasonló szitu az el?z?höz képest: távkapcsolatban lév? lánnyal barátság. csakhogy ennek akkor lett vége, amikor bepasizott, és akkor a pasija bekavart olyat hogy én el akarom t?le szedni, meg valami hasonló cundárék, nem tudom már...De vele is megszakadt a kapcsolat. Ezzel párhuzamban sikerült az új sulimban is elismerést, és barátokat szereznem, noha ezt nem gyakran éreztem(err?l kés?bb szó lesz még). ELkezd?dött a szünet, és akkor a helyi barátaimmal barátkoztam össze. Ez a szünet volt életem legjobbja! Aztán elkezd?dött a suli, és megint minden megváltozott... Jelenleg az az llapotom, hogy van egy legjobb barátom, az osztályomból, akinek a lelkemet is kiöntöttem. Senkiben nem bízom meg úgy, ahogy benne egyszer?en külöönleges személy a számomra, Néha...Úgy érzem, az el?z? két lány folytatása ?. Viszont a lelki állapotom... Mivel a szemem miatt mindig nehéz volt beilleszkedni, pedig sok ember kedvel...és szeret. Csa....senkisem tekint rám pasiként, ami rettent?en rosszul esik...mert csak rámnéznek és elundorodnak...és sajnos, mire bebizonyítom, hogy normális vagyok, már esélytelen egy kapcsolat vagy ilyesmi. Eddig sért?dékeny is voltam: minden rosszul esett. ilyen...világ fájdalmát magamra vettem mindig. Érdekelt ki hogyan van a baráti körömb?l, de talán ezzel is csak a saját problémáim el?l menekülök. S?t, biztos. A személyiségem...amíg nem kedzek el lelkizni, addig mindenki kedvence is lehet akár. De elkezdek panaszkodni, besért?dni...onnantól megutál mindenki. De mit tegyek? Annyira üresnek érzem magam...És úgy érzem, ha nem monodm el valakinek, valakiknek, hogy szarul vagyok, és hogy mit hogy gondolok, felrobbanok. Utóbbi id?kben tudoásul vettem ezt, és nemnagyon panaszkodom. De a szemem...a kinézetem...ezzel képtelen vagyok mit kezdeni...Emlékszem, még mikor 5 voltam, hogy nem érdekelt...Nem hittem volna, hogy valaha is így megkeseríti az életemet. Csak azért nem fogratom a fejemben az öngyilkosságot, mert várom, mit hoz az élet...miért születtem meg...Boldog akarok lenni...Boldog, de nem találom a megoldást...Mit tegyek? mi err?l a véleményetek/véleményük. Aki szeretne nekem segíteni, beszélgetni velem(nemsok ilyen van) Az kérem írjon üzenetet.:/

Legjobb válasz: Nagyin nehéz lehet neked. Az élet veled nagyon kicseszett. Én nem is bírnék ennyit ki. Kitartás, hátha jobb lesz. ..

Nagyin nehéz lehet neked. Az élet veled nagyon kicseszett. Én nem is bírnék ennyit ki. Kitartás, hátha jobb lesz. ..
"cundáré"
A kérdező hozzászólása: (ami kimaradt) Azt a két lányt...egyszerûen...annyira hiányoznak nekem...de képtelen vagyok még mindig túllépni rajtuk. és ez is bát nt...zenék, helyszínek, illatok...hirtelen eszembe jutnak és nem tudok örülni...Ez ellen mit tudnék tenni? Örökre ezzel a hasadással kell élnem? Amúgy: 16/F
Gondolj a legjobb barátodra... legyél hálás, hogy van, bárcsak nekem is lenne egy ilyen barátom...
Írj könyvet, vagy rajzolj, tanulj meg valamilyen hangszeren játszani. A mûvészettel sok fájdalmat ki lehet adni magadból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!