Találatok a következő kifejezésre: Mi van teában (312 db)

Multkor megengedtem a barátomnak hogy az arcomra élvezzen. Nekem nem jött be a dolog, de ő nagyon élvezte. Azóta folyton cukkol (de aranyosan, kedvesen) hogy "mi van te kis g*ci? " eleinte még nevettem de most már idegesít.

Mondtam neki hogy hagyja abba,de folyton ezt csinálja.Vajon mit gondolhat így rólam?Miért csinálja?

Legjobb válasz: Azért csinálja, mert primitív. Állítsd le vagy ha nem megy, mond neki Te is ugyanúgy. Hívhatod még kisp*csnek, fa*oknak, stb... Ne haragudj, nem szoktam vulgáris lenni de ez azért nagyon durva...

Azért csinálja, mert primitív. Állítsd le vagy ha nem megy, mond neki Te is ugyanúgy. Hívhatod még kisp*csnek, fa*oknak, stb... Ne haragudj, nem szoktam vulgáris lenni de ez azért nagyon durva...
Pff.. "Mi van te kis g_ci?" Kajak ilyet beszól a barátod??? Aaaaaz kemééény :O:O:O Szerintem mond meg neki hogy ez nálad nem pálya és hogy már nagyon idegesít, sõt szarul is esik h így beszél veled. Mióta vagytok együtt? Hány évekesek vagytok? Ha még elég friss a kapcsolat akkor elég nagy ... lehetsz a szemében. Én legalábbis ezt venném le akkor. Ha meg hosszabb ideje vagytok már együtt akkor is szemét dolog ez tõle.
Ez durva.Ha az ezelottiek nem valnak be(foleg a hiszti de ketlem, h ne valna be) akkot mond meg, hogy ez miana volt ugy, h o a g*ci!
Beszarok a pasidon :DDD Ez LOL :D És mivan, ha nem neked mondja folyton, hanem annak a kis ragacsos folyadéknak az arcodon, aki ott folyik végig a szádon, arcodon ? :D
Elég durva, ha még viccbõl is. Hát egyszerû, állítsd le, vagy ha nem ért a szóból, akkor meg nõ vagy, tudsz duzzogni, hisztizni. :)
Szia! Az, hogy mások mit gondolnak arról, hogy veled így beszél nem számít. Tudod vannak olyan emberek , akik értik a poént és vannak , akik nem.Vannak, akik tulságosan érzékenyek még egy enyhe beszólásra is. Nem gondolom úgy, hogy azzal kapjuk meg a tiszteletet, ha párunk folyton szépen beszél velük és semmi rosszat nem mond ránk.És ezzel a "g'ci" szóval sokan viták közben élnek vagy arra használják, hogy valakit szidjanak vele.De ez nem jelenti azt, hogy arra is gondol közben. Kell, hogy szabad legyél a szavakkal egy kicsit, de mindenkinél más a határ. Na , de a kérdésedre a válasz. Ez egy pornó film jelenethez hasonlít.Nézi a filmeket tetszik neki és ki akarta próbálni.Te megtetted a kedvéért.Erre õ büszke és elmondhatja , hogy õ is csinált már ilyet. De tudod, sok fiú már az ilyen filmek sokasága után elfelejti, hogy mirõl szól a szerelmeskedés, a szex és az ezzel járó dolgok.Te nem felejtetted el , ezért nem tetszett neked.Ez nem baj. Nem gondol rólad rosszat, de azt viszont gondolhatja, hogy nekem milyen vagány csajom van...stb A szexnek nem errõl kellene szólnia. És határozottan mond meg neki, hogy fejezz be, mert neked ez nem jó!Ha te kedveskedtél neki, akkor õ ennyit meg tud tenni.
Szerintem mikor már szépen benedvesitetted magad kapd afejét a lábaid közé és jól dörgüld bele az arcát..aztán lesz egy ász a kezedben ha ismét beszólna.. NpNg
Viccnek is rossz...Biztos nem hagynám annyiban és rég visszaszóltam volna, hogy nem a qrvád vagyok, hanem a párod, mellesleg marhára nem élveztem a dolgot és csak a te kedvedért mentem bele. Megjegyzem már azt is látnia kellett volna, hogy viszolyogsz a dologtól és nem megtenni az arcra élvezést...De te tudod mit csinálsz. Tûrd, ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: én 18L õ 20F és õ pont nem ez a primitív ember...elég jól kiismertem de nem értem miért csinálja.Amúgy mostanában már nem mondja de vhogy mindig elõjön a téma
Szia! Szerintem egy nagyon kõcsõg a barátod! Hamár megtetted neki ezt akkor legalább ne lenne ijen bunkó!
A kérdező hozzászólása: szó sincs arról hogy rám kellett ezt erõltetnie.Én abszolúlt benne voltam a dologban és így utólag nem bántam meg.Megbeszéltük ezt és most már poénként is fel tudom fogni, csak eddig elbizonytalanodtam.Azt mondta hogy nem bántásként vagy megalázásként mondogatta, hanem mert még sose volt olyan csaja akivel extrémebb dolgokat is kipróbáltak.De köszönöm a hozzászólásokat.
Én a helyedben szimplán nyakszirten rúgnám és hidd el, abba fogja hagyni! :)
Én nem vettem észre ilyet.
Én ilyesmit még nem vettem észre, de az is igaz, hogy még senkinek nem mondtam olyant, hogy mivategec*
Én sem tapasztaltam ilyet.
2 órán belül? ilyen lassú felfogású ismerõseid vannak?
Én nem szoktam két órát várni, ha nem válaszolnak - általában továbbmegyek vagy leteszem a telefont.
A kérdező hozzászólása: Akkor sajnos csak nekem vannak ilyen elcseszett ismerõseim. :(
Én nem is vagyok olyan ismeretségi körben, ahol a "Mi van te g.ci" dívna (vagyis van egy-két volt o.társam, aki a haverjaiból így beszél, de velük sem vagyok beszélõ viszonyban, csak köszönök, ha találkozunk). Olyan egyszer volt ugyan, hogy az egyik barátnõm a blogomban egy bejegyzésre sem reagált jó ideje, olyasvmire sem, ami nagyon lelkis volt, és örültem volna neki, de amikor elmélkedtem vmirõl az õ egyetemi közegével kapcsolatban (nem kifejezetten úgy, hogy XY egyeteme, hanem reál vs. bölcsész szak, általánosságban, és az oktatással kapcs. volt, és nem is sértõen), ami neki nem tetszett, azért arra vette a fáradságot, hogy írjon egy jó hosszú kioktatást.
Ha hülyén szólsz hozzá, alkoholt sejt, gyorsan kimenti magát és max 1-2 óra múlva indul segíteni.

Mi van akkor ha az avonbol rendeltek tőled és nem fizették ki neked és te meg ugy vagy vele h a tiedböl nem fogod? és már küldtek felszólítást és mára credit controltok hívtak fel betudják rajtad hajtani vagy ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Tudod, az üzletemberek (asszonyok) élete ilyen. A kockázat a tiéd. Te rendelted, tehát tõled kérik nyilván az árat. Az Avonnak ahhoz semmi köze, hogy te nem tudtad eladni. Add el másnak. Mindenképp ki kell fizetned. Ha pedig kifizeted nekik, és a nyakadon marad, akkor tekintsd "házi készletnek" amit bármikor pénzzé tehetsz (eladhatsz).

Tudod, az üzletemberek (asszonyok) élete ilyen. A kockázat a tiéd. Te rendelted, tehát tõled kérik nyilván az árat. Az Avonnak ahhoz semmi köze, hogy te nem tudtad eladni. Add el másnak. Mindenképp ki kell fizetned. Ha pedig kifizeted nekik, és a nyakadon marad, akkor tekintsd "házi készletnek" amit bármikor pénzzé tehetsz (eladhatsz).
A fentiek mellett érdemes megválogatni az ügyfélkört. Nem fûnek-fának árulni, hanem annak, aki megbízható. Nyilván azzal aki nem fizet, késõbb nem állsz szóba (üzletileg).
Ahogy mondja az elsõ, ez bizony a te kockázatod, ezért neked ki kell fizetned.
Miért, az avonnál nem adhatod vissza a terméket, ha nem vagy megelégedve vele?!?
Ne haragudj, de te voltál a butus, ha valakinek odaadtál valamit, mielõtt kifizette volna. Én a helyedben minél elõbb kifizetném nekik, mert képesek még 100 Forintért is pert akasztani a nyakadba. Legközelebb elõbb gondolkozz...Ha meg a nyakadon maradt valami, azt is ki kell fizetned, talán késõbb még el tudod adni.
Be tudják hajtani. Közjegyzõnél lehet fizetési meghagyást kérni, bíróságra sem kell vinni az ügyet. Visszáruzd, ha nem akarod megtartani.
Ezt: Egyszerûen csak érdekelsz. Érdekel mi van veled. Kedvellek ezt te is tudod. :)

1, 5 hetem van szülésig. De abszolút semmit nem produkálok. Vagy még korai lenne bármit is? Mi van ha nem tágulok majd rendesen? Vettem málnalevél teát, de nem merem elkezdeni, nem tudom, hogy igyam (arány, napi mennyiség)

Már alíg várom,hogy megszülessen a pici.De napról napra fogy a magabiztosságom is.

Legjobb válasz: Nekem teljesen zárt volt a méhszájam a 40. hét elejéig. Rá 3 napjára 5 perces fájásokkal indítottam 1 óra alatt 2 ujjnyira kitágultam. Sajnos császárral szültem, de nem a tágulás miatt, hanem mert nagy volt a babám és nem is kísérleteztek velem, hogy meg tudom-e szülni. Úgyhogy ha indul a fájás tágulsz is. A teát ihatod, én homeopátiás bogyókat szedtem a 36 héttõl egyre nagyobb dózisban, de nem indult meg korábban a szülés. Úgyhogy semmi sincs veszve még gyors szülésed is lehet.

Nekem teljesen zárt volt a méhszájam a 40. hét elejéig. Rá 3 napjára 5 perces fájásokkal indítottam 1 óra alatt 2 ujjnyira kitágultam. Sajnos császárral szültem, de nem a tágulás miatt, hanem mert nagy volt a babám és nem is kísérleteztek velem, hogy meg tudom-e szülni. Úgyhogy ha indul a fájás tágulsz is. A teát ihatod, én homeopátiás bogyókat szedtem a 36 héttõl egyre nagyobb dózisban, de nem indult meg korábban a szülés. Úgyhogy semmi sincs veszve még gyors szülésed is lehet.
Szülésem elõtti napon voltam a dokimnál vizsgálaton, aki azt mondta, itt még mostanában nem lesz semmi. Másnap este már meg is született a kisbabánk. Hajnalban elfolyt a magzatvíz, de mivel fájásaim nem voltak, és továbbra is zárt voltam, délután megindították a szülést. 5 óra múlva már ki is bújt, természetes úton. Én is nagyon vártam, de nyugodj meg, ha eljön az ideje minden rendben lesz. A málnalevél teát én már a 36. héttõl ittam. Szerintem kezdd el, elõször reggel és este 1-1 bögrével, aztán már napi 3-at is ihatsz. Majd írd meg, ha már megvan a pici! Könnyû szülést!
Nekem még a szülés elõtti napon sem volt semmi: se pocakleszállás, se jósló, se puffadás, se hasmenés, zárt méhszáj... Aztán egyszer csak jöttek a fájások :) és nagyon hamar tágultam, nagyon gyors szülésem volt. Viszont szerintem a málnalevél teát igyad, most már napi több bögrével is nyugodtan. Egy bögrébe egy kiskanálnyi tea kell, és ízesítsd nyugodtan cukorral, citrommal. Könnyû szülést!
Nálam sem volt semmi se keményedés, se hasmenés semmi, teljesen zárt voltam! Erre hajnalban jöttek a fájások, délben bementünk a kórházba, 6-rá kitágultam teljesen, de nem jöttek a toló fájások pedig már percenként jöttek a fájások, így 9- kor császár lett!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a válaszokat! 2.válaszoló, mindenképpen megírom ha meglesz a pincur. Én zacsis málnalevélteát vettem nem filtereset az nem baj?Abból mennyi kell?
Szia! Én a 39. hét végén szültem. Délre bementem ctg-re a szülésznõhöz: SEMMI! Méhtevékenység még annyi sem volt mint addig, méhszáj 1 ujjnyi (már 3 hete). Mondta a szülésznõ, hogy ebbõl még jó darabig semmi sem lesz. :( Hazamentem és délután 5-kor hívtam a szülésznõt, hogy: Akkor, én most visszamennék, mert szivárog a magzatvíz... 7-tõl voltak fájásaim, hajnal 1-kor megszületett a kisfiam! :) ) Málnalevél teát ittam napi 2 csészével (2-2 teáskanál málnalevél), de nem tágultam jól az elején, kaptam gyógyszert+ oxitocint és utána minden jól ment. Könnyû és gyors szülést kívánok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megmondom õszintén a tágulás miatt félek kicsit, mi van ha nem tágulok eléggé.
Én Kb a 37. héttõl nyitva voltam 1 ujjnyira és megrövidült a méhszájam úgy hogy egyetlen keményedésem fájásom semmim nem volt. Túlhordtam a babámat és indították zöld magzatvíz miatt. Félt a dokim is hogy nem tágulok majd rendesen (túlsúly miatt) de az oxitocin után 3 órával már teljesen kitágultam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást.:-))))

Most akkor mi van a teával?

Most néztem meg az itt feltett kérdéseket a teákkal kapcsolatban. Az oké, hogy nincs benne kalória, de valaki azt írta, hogy pl. a belerakott citromlé nagyon roncsolja a fogakat. Ez akkor is számít ha megiszok napi 2 l teát és literenként kb 2 tk. citromlevet rakok bele? (Akkor nem lesz 'hártyás' a teteje) Vízből sajnos nem tudok ilyen sokat inni, nem annyira kívánom, bár valamikor sikerül 1-1,5 l vizet innom. Nagyon rossz a tea? Csak annyi citromot rakok bele amit írtam, se méz, se cukor, se ízesítő.

Legjobb válasz: A TÖMÉNY citromlé roncsolhatJA a fogakat, ha SOKAT fogyasztasz belöle. A citromos TEA nem, abban annyira kevés a sav, hogy egyáltalán nem kell vele foglalkozni.

A TÖMÉNY citromlé roncsolhatJA a fogakat, ha SOKAT fogyasztasz belöle. A citromos TEA nem, abban annyira kevés a sav, hogy egyáltalán nem kell vele foglalkozni.
Ennyire azért ne görcsölj rá a témára, ízesíteni kell a dolgokat nem lehet aszkéta életet élni :D Diéta szempontjából csak a cukor meg a méz nem jó.
A kérdező hozzászólása: Jaa, nem azért nem ízesítem mert az 'rossz'. :D Csak a mézet nem szeretem annyira és a cukrot is feleslegesnek tartom mert szerintem simán is finom :D

Mi van akkor ha én vagyok Te és Te vagy Én?

Legjobb válasz: vagy ikerek vagyunk és egy a lelkünk vagy nem érdekel az egész! am csak azért írtam mert senki nem írt!! legyen jó napod!

vagy ikerek vagyunk és egy a lelkünk vagy nem érdekel az egész! am csak azért írtam mert senki nem írt!! legyen jó napod!
EZ egy be ugratós kérdés mert ha te vagy én és én vagyok te ez nem lehetséges mivel ninc sien izéd hogy te legyél én és én te szal ez fizikailag lehetetlen vagy egyszerûen az öcsém vagy xD
Akkor éppen a tükörképedhez beszélsz :)
Akkor én fingottam.
sztem. csak "ceppet" tudathasadásos vagy és épp tárgyalást folytatsz önmagaddal
A kérdező hozzászólása: és ha te vvagy tudathasadásos és azt hiszed hogy Te én vagy? :D
A kérdező hozzászólása: pontosabban Te az hiszed Te vagy, közbe pedig mégse? :D
tudathasadásosnak lenni jó dolog legalábbis unatkozni sose fogsz van vki magadon kívül aki megért

Miben van több cukor: 7 dl 2 púpos evőkanál cukorral ízesített teában vagy ugyanannyi dl Pepsi-ben?

Legjobb válasz: a pepsiben, sztem. a két evõkanál cukor nem sok, 7 deci teába.

a pepsiben, sztem. a két evõkanál cukor nem sok, 7 deci teába.
jaja viccen kívõl az 1l ájsz tíí ben is annyi cukor van
Pepsi-ben 100%

Málnalevél teát lehet peteéréskor és utána inni? És mi van a palástfű teával?

Legjobb válasz: Vérzés elsõ napjától ovulációig málnalevelet, ovulációtól vérzésig palástfüvet. A peteérés egy hosszabb folyamat, nem egy napos. Nem keverendõ össze az ovulációval, más néven tüszõrepedéssel.

Vérzés elsõ napjától ovulációig málnalevelet, ovulációtól vérzésig palástfüvet. A peteérés egy hosszabb folyamat, nem egy napos. Nem keverendõ össze az ovulációval, más néven tüszõrepedéssel.
én most vettem meg a palástfüvemet:D ugy tudom h napi kétszer kell innni p.é után mensiig most iszom az elsõmet:D kiváncsi leszek

Mi van akkor, ha a palástfű tea mellé még iszom a cickafark teát is? Tudom, hogy PÉ-ig a cicka, utána a palástfű, de még próbálkozni nem akarunk, mert nemrég volt egy missed ab-om.

Igazából er?síteni szeretnék, és a Maria Treben könyvben olvastam, hogy a két tea kombinálható. A napokban azt éreztem, hogy PÉ-m van, és gondoltam holnaptól elkezdem a palástfüvet, de mellette 1 csésze cickafark talán nem árt meg... Vagy? Eddig nem foglalkoztam ilyesmivel, mert gyorsan, 2. próbálkozásra összejött a baba, de sajnos itt hagyott bennünket...:(

Legjobb válasz: Peteérés után ne idd a cickafarkot,mert ha megfogan a baba,akkor vérbõséget okozhat! PÉ után csak palástfû!Sok sikert!

Peteérés után ne idd a cickafarkot, mert ha megfogan a baba, akkor vérbõséget okozhat! PÉ után csak palástfû!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De most még nem is akarom, hogy megfoganjon, még nem lehet...:( Akkor sem szabad? A cél egyenlõre a regenerálás, erre hallottam, hogy a cickafark szépen rendbe rakja a dolgokat ilyen mûtét után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!