Találatok a következő kifejezésre: Mi van rossz lesz (46 db)

Az ének hang, mitõl függ, hogy jó lesz-e vagy rossz lesz-e az adott emberben? Lehet-e fejleszteni, ha valakinek rossz adottságai vannak, de jó hallása e mellett?

Mindig szerettem volna énekelni, de sajnos hallom, hogy nincsen jó hangom, tanár tudna ezen segíteni? Illetve mondjuk az is érdekelne, hogy pl.: Michael Jacksonnak meg a hozzá hasonló nagy énekeseknek, hogyan maradhatott mutálás után is jó hangjuk? ( Nekem pont ezzel van bajom, hogy miután kialakult a férfias hangom, már nem bírok magas hangokat kiénekelni abszolút, sõt recsegõssé vált a hangom ).

Legjobb válasz: Mintha Bozsek Márk interjúban mondott volna ilyet, hogy nem volt valami jó hangja; de érzett ilyen késztetést, hogy énekeljen is, és elkezdett vele foglalkozni; Shakirának meg asszem azt mondták, hogy maradjon inkább a táncnál ,de nem adta fel, és énekesnõ lett. Amúgy nem baj, hogyha recsegõs a hangod, plusz, Katy Perry sem tud valami nagy hangterjedelemben énekelni szerintem, mégis vannak jó számai.

Mintha Bozsek Márk interjúban mondott volna ilyet, hogy nem volt valami jó hangja; de érzett ilyen késztetést, hogy énekeljen is, és elkezdett vele foglalkozni; Shakirának meg asszem azt mondták, hogy maradjon inkább a táncnál , de nem adta fel, és énekesnõ lett. Amúgy nem baj, hogyha recsegõs a hangod, plusz, Katy Perry sem tud valami nagy hangterjedelemben énekelni szerintem, mégis vannak jó számai.
Saját tapasztalatból mondom: Nem biztos, hogy rossz a hangod mutálás után, csak furcsa hallani, mivel hozzászoktál a magas hangodhoz. Nekem is ez volt a bajom. Próbálj olyan dalokat keresni, amelyeket mutálás elõtt nem tudtál kiénekelni. Szerintem ezt próbáld meg: Sam Smith - Stay With Me. (Csak egy oktávval lejjebb) Sok szerencsét ;)

Az iskolába két év alatt 4-szer oltottak be minket, ebből 1-szer rosszul lettem, és a következőbe el is ájultam. Szóval jobban mondva tűfóbiám van és nem sokára megint lesz 1 oltás és nagyon félek hogy megint rosszul leszek tőle valami ötlet?

Mit lehetne ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Nem nézel oda, beszélgetsz közbe, próbálj másra gondolni. Nem kell félni tõle, attól sem félsz ha megcsíp egy szúnyog, pedig ez kb ugyanolyan érzés, csak elõre megijedsz, mert tû. Nem kell, gondolj bele mit tud ártani!? :D semmit, sima védõoltás, tényleg ne nézz oda és gondolj másra...nagyjából 5 másodperc az egész. attól igazán nem kell félned (:

Nem nézel oda, beszélgetsz közbe, próbálj másra gondolni. Nem kell félni tõle, attól sem félsz ha megcsíp egy szúnyog, pedig ez kb ugyanolyan érzés, csak elõre megijedsz, mert tû. Nem kell, gondolj bele mit tud ártani!? :D semmit, sima védõoltás, tényleg ne nézz oda és gondolj másra...nagyjából 5 másodperc az egész. attól igazán nem kell félned (:
utolsó: aham, persze... majd fogják hagyni?! Én vérvételkor szoktam elájulni (hozzáteszem nem a látványtól, hanem a levett mér mennyiségének hiányától). Múltkor vérvételen szóltam a nõnek, hogy én ilyen vagyok, és az elõzõ helyen azt tanácsolták hogy fekve vegyenek tõlem mindig vért, erre a kis hü:lye pic_sa fellülbirálta, majd azt mondta hogy nem hiszi el biztos én találtam ki ezt.... levette a vért szóltam neki hogy kezdek rosszul lenni, de nem érdekelte, majd felálltam és abban a pillanatban összeestem... majd még neki állt feljebb, hogy én hogy merek összecsuklani... :DD aztán ápolgathatott 15 percig... :D
Ezek milyen oltások, meg ez milyen iskola, hogy ennyiszer oltanak be titeket??????
Eleve ülve kérd...:D Viccet félretéve tényleg ülve kell kérned az oltást és csináld közbe ami megnyugtat, vagy neked kell az utolsónak lenni és kérd a többieket hogy menjenek ki, akkor el is mondhatod ezt az orvosnak, nem lesz gond belõle hidd el. Anno ezer éve nálunk is volt ilyen gyerek, rájöttünk igaz kicsit vicces de ha mulatós zenét hallgatott akkor sosem ájult el. 10 éve azért aki mulatós zenét hallgatott nem nézték tipikus városi embernek :D Ja és mellesleg nem fogom elfelejteni volt egy fiú is az osztályunkba aki kalapácsot vagy baltát szorított a másik kezébe. Szóval hidd el, megtalálod a módját te is, hogyan nyugodj meg! ;) Akár még telefonon is beszélhetsz valakivel ha az nyugtat meg! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:)

Voltam AFP vizsgálaton, de csak 2 hét múlva lesz meg az eredmény.. Nagyon ideges vagyok, félek az eredménytől. Mi tudna megnyugtatni? Vannak rossz tapasztalatok, vagy inkább nem jellemző, hogy baj lesz?

Legjobb válasz: Nagyon sok mindenkinek rossz az afp, de az egész vizsgálat semmit nem ér. Lásd pár kérdéssel lejjebb, ott van sok-sok válasz (de a keresõben is megnézheted, mert a régebbiek között is van)

Nagyon sok mindenkinek rossz az afp, de az egész vizsgálat semmit nem ér. Lásd pár kérdéssel lejjebb, ott van sok-sok válasz (de a keresõben is megnézheted, mert a régebbiek között is van)
Én sem tudom még az afp eredményemet de anyira nem aggódom valamikor nagymamáinknak nem csináltak ilyet és még uh-n se láthaták a kicsijület mégis szépp és egézséges szüleink lettek én ugy vagyok vele hogy ha nyugiba vagyok azzal csak jót teszek a babámnak ha idegeskedek akkor nem teszek jót neki igy inkább türelmesen kivárom és amit az Isten elrendel az ugy lesz ha nincs panaszod jól érzed magad nincsenek komplikációid akkor csak nyugi biztos minden ok lesz és szépp babád lesz
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Azzal, ha idegeskedeg csak ártok a babának. Változtatni már úgysem tudok, de minden rendben volt eddig is, igy reméljük nem lesz baj! Boldog babavárást Nektek is!
Szia! Az AFP vizsgálat eredménye önmagában nem mérvadó, ha megvan az eredmény utána elküldenek ultrahangra, a kettõ együtt számít, sõt az ultrahang pontosabb, mint az AFP. Semmiképp se idegeskedj, a babának sem jó és neked sem. 18 hetes kismama
Ha van valami gond akkor postán kiértesítenek és akkor be kell menned. Nem semmi baj! Nyugi!
Szia! Elõször is ne aggódj.Nekem is rossz lett az eredmény, de idáig amúgy minden oké volt, így megpróbálok nem idegeskedni.Persze anyukák leszünk, természetes hogy aggódunk a picurinkért, én is most megyek majd genetikai Uh-ra ami megerõsít hogy minden oké, mert én hiszek benne, így akarom, és kész. Az Afp amúgy is egy kismama idegesítõ vizsgálat, mert nagyon sok rossz eredmény születik, mert sok összetevõtõl függ, mikor mész pontosan, stb.Szval nem érdemes idegeskedni.
Az apf arrra jó, hogy az anyákat stresszben tartsák, és kihúzzanak belõle egy kis -nem is kis - pénzt. Ne félj, nem lesz semmi baj!!! Ne gondolj rá, én el is felejtettem az eredményért menni annó, annyira nem érdekelt... Sok fals eredmény is van, már csak ezért sem kell izgulni, külföldön meg már nem is csinálnak ilyen vizsgálatot, annyira eredménytelen. Ne félj, nyugdoj meg!!Többet ártasz az idegeskedéssel!!


Azt mondják ha nem vagyok rosszul, akkor hogy lehet kislányom lesz, mert a fiuknál vannak rosszul elsö perctöl! Ti mit gondoltok? 7hetes km

Legjobb válasz: Ez butaság! Én egy percig nem voltam rosszul a FIAMMAL! Szóval erre nem lehet alapozni semmit!

Ez butaság! Én egy percig nem voltam rosszul a FIAMMAL! Szóval erre nem lehet alapozni semmit!
Én sem voltam rosszul egy percet sem és fiam van. :-)
Ez butaság. Én a fiammal egy percet sem voltam rosszul, a lányommal most pedig 6 hetet végig émelyegtem. A nem vagyok rosszul egyébként még nekem is nem vagyok rosszul volt 7 hetesen, aztán ... :o)
A lanyomnal testileg es lelkileg egyarant nagyon vacakul voltam, a hormonjaim az egekben cikaztak, nem lettem volna a ferjem helyeben. A fiammal pedig a terhessegem nagy reszet boldogsagban, nyugalomban, humorban töltöttem el. :) Ja, es a fiamnal az egyik kedvenc elfoglaltsagom volt, hogy a ferjemet folyton az agyba csabitottam... (A lanyomnal kertem, hogy legyen most nyugton, es hatha majd "holnap".) :)
Ez nem igaz nekem az elso kislanyommal semmi tunetem nem volt meg mellfeszules se, most viszont az elso harom honapban reggeltol-estig rosszul voltam es most is kislanyom lesz.
Nekem lányom van, az utolsó elõtti napig rosszul voltam a terhesség alatt. Szerintem sincs ilyen összefüggés.
én végighánytam a terhességet, mégis lány lett
Hát ez is egy olyan dolog ami vagy bejön vagy nem. Nekem fiam van és nem voltam rosszul vele.
Butaság!!Nem attól függ hogy lány lesz e vagy fiú!!Tévhit.Én mindkettõnél rosszul voltam.
Megerõsítem, hogy ez csak egy hülye babona. Az ellenkezõje is az, merthogy nekem épp azt mondták, hogy a fiúval nincs rosszul a kismama, lánnyal rosszul van. Sorolhatnék 10 példát az ismerettségi körömbõl, plusz a sajátomat arra, hogy egyik verziót sem szabad készpénznek venni. (Megjegyzem, hogy még bõven lehetsz rosszul, mert sok kismamánál csak a 7. hét után jelentkezik az émelygés, hányinger.)
Szia!Kisfiam lesz és semmi bajom sincs, még az elején sem.A sógornõmnek 3 lánya van, a visszereken kívül õt sem gyötörte más jellegû rosszullét.Anyukám velünk (2 lány) végig rosszul volt.
Szia! Nekem is lányom született és az elsõ 3 hónapot végig szenvedtem vele.
hahó nem hiszem, h erre lehet alapozni, én rosszul voltam az elsõ 3hónap alatt, a barátnõmnek semmi baja nem volt, egyszer se volt rosszul és hányt, mindketten lányos anyukák vagyunk/leszünk 30hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a válszokat!!!!!jo babavárást!!
Ebben reménykedtem Én is!! :) A lányommal semmi bajom nem volt, most a picurnál az elsõ 12 hetet végig rosszul voltam.Óránként kellett ennem, különben jött a hányás, aztán jött a 18.heti uh, azóta már 4x nézte 4 különbözõ orvos, és mind a 4x lány Õ is! De nem bánom már!! Alig várom hogy megszülessen!! :) 33 hetes pocis! :)

Csütörtökön kaptam meg életem elsõ kontaktlencséjét és szörnyû élmény volt. Meg merjem próbálni betenni itthon? Most ilyen 1 hetes "próbaidõn" vagyok. Másodszorra is ugyan olyan rossz lesz mint elõször? Mi van ha nem tudom kivenni? 16/L

Legjobb válasz: Honnan "kaptad"? Mert normál esetben az optikusnál kell elöször megtanulni betenni, kivenni, illetve ott tesztelik, hogy egyáltalán birja-e a szemed a kontaktlencsét. Ha ezt elmulasztottad és csak úgy szereztél valahonnan, akkor ne csodálkozz, hogy problémád van vele. Ha így van, akkor keress meg egy optikust és tanult meg töle a szükséges módszert. Ugyanis ha rosszul csinálod, akkor nemcsak kellemetlen a dolog, hanem a szemednek is nagy bajt tudsz okozni.

Honnan "kaptad"? Mert normál esetben az optikusnál kell elöször megtanulni betenni, kivenni, illetve ott tesztelik, hogy egyáltalán birja-e a szemed a kontaktlencsét. Ha ezt elmulasztottad és csak úgy szereztél valahonnan, akkor ne csodálkozz, hogy problémád van vele. Ha így van, akkor keress meg egy optikust és tanult meg töle a szükséges módszert. Ugyanis ha rosszul csinálod, akkor nemcsak kellemetlen a dolog, hanem a szemednek is nagy bajt tudsz okozni.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy optikában kaptam..de attól hogy ott egyszer sikerült nem biztos hogy most is fog.
Én elég nehéz eset voltam. 1 óráig tartott betenni a kontaktlencséket, vagyis csak az egyik volt 1 óra... Rengetek türelem kellett hozzá az elején de már 2 éve megvan és szeretem használni. Ha valami kérdésed van akkor nyugodtan írj nekem.

Ugye minden kapcsolatban vannak viták? és vannak rossz napok? Ettől nem lesz vége ugye? Nagyon szeretem a párom és annyira utálok veszekedni és ilyenkor félek hogy mi lesz ha. Ugye ez normális? :D 19/F

Legjobb válasz: Attól is függ, mirõl vitáztok és hogyan alakul a vita. De egyébként "természetes". Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de egy kapcsolatban az a normális, ha ezeket meg is tudjátok beszélni, és együtt megoldani / közös nevezõre jutni valahogyan.

Attól is függ, mirõl vitáztok és hogyan alakul a vita. De egyébként "természetes". Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de egy kapcsolatban az a normális, ha ezeket meg is tudjátok beszélni, és együtt megoldani / közös nevezõre jutni valahogyan.
Ohh nyugi, néha belefér. Unalmas lenne egy kapcsolat, ha néha nem lenne benne egy kis veszekedés. Persze ezzel nem azt mondom, hogy kezdjétek el ölni egymást, ezzel feldobva a kapcsolatot. Szerintem az nem is normális kapcsolat, ahol nincs egy kis vita néha napján.
Kell egy kis veszekedés.Utána édesebb a kibékülés!:) De persze ne legyenek mindennaposak a viták mert az igenis szakításhoz vezet.Néha kompromisszumot kell kötni vagy engedni.De csak néha!:P
ha meg tudjátok beszélni a problémáitokat egymással, és nem duzzogtok napokig, hetekig, nem lesz gond. el kell engedni az ilyeneket (mi általában nevetséges hülyeségeken kapunk össze nagy ritkán)--> visszagondolva mindig csak nevetek, hogy milyen hülyék voltunk.

Néha hirtelen hányingerem lesz, szédülök, és érzékeny vagyok a fényre. Van mikor pár perc helyben állástól rosszul leszek. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nincs egy pontra kiterjedõ fejfájásod? Mert ha ilyen is van, akkor üdvözöllek a migrénesek közt.

Nincs egy pontra kiterjedõ fejfájásod? Mert ha ilyen is van, akkor üdvözöllek a migrénesek közt.
terhes vagy.
csak az edzéseken van hányingered, vagy azokon kívül is? egyéb dolgot nem észleltél?
A kérdező hozzászólása: 7 évig karatéztam tehát úgymond van alapom és sok esetbe meg tudom magam védeni ha kell és erõnlétem is van. De a karatét abba kellett hagynom költözés miatt és a közelben, megfizethetõ áron csak thaibox van. Amúgy általában péksüteményt eszem reggelire (sos perec, sajtos kifli stb de édeset soha nem veszek), ebédre meg a sulis koszt és utána már csak edzés után eszem. Ebéd kb 1-2 óra között szokott lenni és 5tõl van edzés.
Harcmûves nem mond hülyeséget. Azon túl, hogy elmész sportorvoshoz (ami tényleg alap! vérnyomás, neurológiai vagy szemészeti problémák stb.), a táplálkozásodat kellene egy kicsit felturbózni, illetve rendes vitaminokat is kellene szedned. Alszol egyébként eleget?
A kérdező hozzászólása: De milyen vitaminokat szedjek? Meg többet nem nagyon tudok enni úgyanis alapból nem vagyok egy nagydarab és a gyomrom annyira össze van szûkülve h ha sokkal többet eszem akkor már attól vagyok rosszul. Amúgy igen az alvással elég nagy gondjaim vannak úgyanis van h este 11ig tanulok és reggel meg fél5kor kelek h beérjek suliba mert bejáros vagyok. :| és miután tagozatos is vagyok vannak olyan napjaim amikor 11 órám van... Meg ha pont szarul jön ki akkor utána még edzés is :| tehát ez a része elég gáz és kimerit...
én vérnyomásra tippelek. mivel edzés közben jön elõ nálad ez a dolog valószínû, hogy nem alacsony hanem magas. van hasonló tapasztalatom és én egy fokhagyma tabletta kúrát ajánlok. nekem bevállt, de nem 1ik napról a másikra.
A kérdező hozzászólása: És az milyen árba van? Gyógyszertárban tudok venni?
tudsz persze. nem drága 1000ft körül lehet de neten megdudod nézni.
Biztosan jó a fokhagyma kúra, de én inkább kivizsgáltatnám magam elõtte, a minimum egy vérnyomás-mérés... De tényleg menj el sportorvoshoz. Én most ezeket a vitaminokat szedem: - Scitec mega daily one - Scitec C-1000 - Scitec omega 3 - Scitec kalcium-magnézium Ez valahogy egy olyan szett, amit egy küzdõsportolónak alapból szednie kellene.
A kérdező hozzászólása: És ezek milyen árba vannak? Gyógyszertárban be tudom szerezni vagy csak testépítõ boltba?
szerintem ha mindenképp orvoshoz akarsz fordulni akkor elõször a házi orvoshoz menj és majd õ elküld a megfelelõ helyre.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi hétben szinte csak húst, gyümölcs- és zöldség salátát ettem. Hanyagoltam a cukros üdítõket, teát vagy vizet ittam egy nap legalább 2 litert. Elkezdtem szedni halolaj tablettát is. Asszem ez a pár ötlet/tanács csodat tett. Már semmi bajom nincs edzésen. Felemelõ érzés h már nem én vagyok az aki a legkevesebb ideig bírja. :) Köszönöm mindenkinek <3
amúgy nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez a hányás, szédülés, rosszullét idegsebészeti problémát is rejthet. onnan tudom, hogy nekem is volt hasonló gondom
Hmm.. tájbox... nem kezdek el fölöslegesen kritizálni semmit, mit keres egy fiatal leány tájbox edzésen komoly harcmûvészet vagy használható önvédelmi edzés helyett.. Mit eszel rózsaszál? Az ember nem szokja a szénhidrátot, fõleg nem edzés elõtt, mert edzés közepén fog leesni a vércukorszinted, és rosszul leszel. Mielõtt agyrákra 'diagnosztizállak' én azt mondom menj úgy le edzésre, hogy aznap csak húst és zöldséget ettél.
A kérdező hozzászólása: Bemelegités után kezdõdik és utána teljesen addig tart ameddgi le nem fekszem itthon. Amúgy szédülni szoktam még meg néha a fejem is fáj.
Szoktál enni edzés elõtt? Mikor? Mennyire húzós az edzés?
A kérdező hozzászólása: Közvetlenül edzés elõtt nem eszem. Elõtte vagy órával szoktam. És igen az edzés nagyon nagyon húzós. Egy edzésen megcsinálunk 300-400 felülést, guggolást, fekvõt meg még az alap bemelegités és utána jön a küzdelem. És nem érdekli õket h lány vagyok... Nagyon megküldik :| és a legrosszabb h egyedül vagyok lány tehát mindig fiukkal raknak össze...
A kérdező hozzászólása: Elõtte vagy 3 órával* Bocsi lemaradt.
mióta vannak ezek a tünetek, mikor vetted észre
A kérdező hozzászólása: Kb fél éve tûnt fel, és azóta egyre erõsebben érzem. Néha már akkor is elõjön ha csak egy nagyobb távra elmegyek biciklizni. Elég 4 km is...
írasd ki magad CT-re orvosnál minél hamarabb
igen, uzsgyi a kórház és a kivizsgálás.
Sportorvos. De egyébként szedsz vitaminokat?
A kérdező hozzászólása: A terhesség kizárt mert szûz vagyok. Igen szedek vasat meg C-vitamint.
" húst, gyümölcs- és zöldség" Nocsak? :) )
Tanulj meg írni és keress egy normális pasit, bár lehet összeilletek.... Te semmit nem tehetsz, a pasinak kell lépni.
Ne avatkozz bele más kapcsolatba.
Rosszul lesz??? - Ez olyan dolog mint amikor valaki érdekbõl van együtt a másikkal! - Feltéve ha a srác igazat mond neked..... Amugy ez nagyon hülye duma mikor valaki azzal hitegeti a másikat, hogy így szereti úgy szereti de nem szakíthat mert megverné a pasija vagy a barátnõje öngyilkos lenne ha szakítás lenne.... Akivel már nagyon [email protected] a kapcsolat , és nem szeretünk vele lenni és nem szeretjük hiába próbáltuk meg többször is azt el szoktuk hagyni, ÉS NINCS KIFOGÁS, hogy ezért vagy azért nem merem. Vannak rokonok akikhez haza lehet menni. Az ilyen embereknek meg létezik még pszichiátria...mond meg a srácnak. Szóval: ha telik az idõ és nem hagyja ott a barátnõjét, akkor te csak egy mellékes vagy számára, egy plusz szexpartner!
Addig ne lépj be ilyenbe, amíg a srác még "együtt van" a barátnõjével.
retkes kis [email protected] vagy. maradjunk ennyiben. a srác meg csak kihasznál és jókat röhög rajtad a hátad mögött.
Áldott jó szíve...
hát, ez kamu. az tuti. nekem is volt olyan pasim aki azt mondta öngyilkos lesz ha elhagyom. mai napig vígan él. olyan nincs h valaki csak azért van együtt valakivel. kihasznál téged és átveri a barátnõjét. nem is értem h egy jóérzésû lánynak h kellhet egy ilyen görény pasi????
Tényleg naiv vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!