Találatok a következő kifejezésre: Mi van rossz (1055 db)

Hogy lehet, hogy + teszt és ma (most) mégis megjött (péntek óta késett)? Most mi van? Rossz volt a teszt?

Nagyon el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz, mert több lehetõség is lehet: 1. Rossz volt a teszt, bár pozitív irányba nemigen szokott csalni, ha jól tudom 2. Terhes vagy, és úgy menstruálsz. Néha elõfordul. 3. A legrosszabb eshetõség, hogy elvetéltél.

Szerintem menj el orvoshoz, mert több lehetõség is lehet: 1. Rossz volt a teszt, bár pozitív irányba nemigen szokott csalni, ha jól tudom 2. Terhes vagy, és úgy menstruálsz. Néha elõfordul. 3. A legrosszabb eshetõség, hogy elvetéltél.
A kérdező hozzászólása: És ha ez csak késõi menzi volt (bár nem érte a halvány tesztet) a következõ hónapban próbálkozhatunk? Nem görcsölök csak az a menzis érzés. Nem vérzek nagyon csak úgy normálisan (talán kevesebb) de ezt csak holnap tudom megírni, hogy addig mi lesz.
Szépen jelentkezz be a dokihoz, nincsen semmi baj..pozitív teszt szinte tévedhetetlen, mivel a hcg-d kimutatta ott a baba. Ha vetélés lenne azért görcsölnél is erõsebben, de akkor általában darabosvérzés jellemzõ. Ha nagyon aggodsz jelenj meg szülészeti ambulancián, akár most , de valaki egész terhesség alatt mensizik, vagyis nem kell megijedni, de job ha orvos lát, mert ha gyógyszer szükséges, azt nem kapsz az internetrõl. Ha esetleg nem lenne baba akkor következõ hónapban lehet próbálkozni, vetélés esetén pedig az orvos ad irányadó választ.
Mivel teszteltél? Nekem is pozitívat mutatott a MediLab, és mégsem voltam terhes. A legjobb, ha elmész dokihoz, én is ezt tettem.
Ne keseredj el! Lehet, hogy nincs semmi baj, nálam is elõfordult vérezgetés az elsõ hetekben (kevés, fõként pecsételõ). Nézz még egy tesztet! Ha az pozitív menj orvoshoz! Ha negatív, akkor volt egy nagyon korai vetélés. Nekem is volt kétszer. S a nõk többségének van is ilyen, de többnyire észre sem veszik. Ilyenkor nem kell még gyógykaparást sem csinálni, legalábbis az én orvosom sosem csinált. A második esetnél nem is mentem orvoshoz. Nekem azt mondták ilyenkor nem is kell várni a következõ terhességgel.Én mind a kettõ után gyorsan az is lettem, vagyis az vagyok. Még egyszer ne keseredj el! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár belenyugodtam hogy most is egy vetélés, nekem is a 2. volt, az elsõ ugyan ilyen júni elején volt. Remélem a következõ hónapban szerencsésebb leszek. De végülis akkor jön a baba amikor õ akar, szóval mást nem tehetek mint türelmesen várok és sokat szeretjük egymást a férjemmel. Neked Gratulálok hogy hamar összejött a baba! Remélem lassan én is ezt írhatom ide! Sok boldogságot kívánok!!! :)
csak egy részét töltötted le, van folytatása is. valószínûleg úgy néz ki, hogy "valami.partXX.rar"

Nem tudom ilyenkor mi van! Rosszul érzelem? Be be beszélem magamnak hogy szeret vagy hogy vonzódik hozzám.

A helyzet a következő, beleszerettem egyik haveromba, tudja is meg minden, de azt mondja ő nem akar semmit meg azért nem akar velem járni, mert "tudja milyen a természetem és valószínű ő ezt megunná" pedig nem ismer teljesen. Ha pasiról mesélek neki egyből azt mondja h "nyomorék". Múltkor volt egy olyan dolog, hogy valamit nem mondta el neki teljesen vagyis egy másik pasival kapcsolatba azt mondta, hogy nem akar tőlem semmit, de közbe 1xer akart vmit és ezt nem mondta el.. ezen ő kiakadt, összevesztünk. pár napig nem is beszéltünk aztán mondta, hogy hiányoztam neki, ez a dolog rosszul esett nek, de ezek után kedvesebb volt. aztán visszaállt a régi rend, azaz ő mindig kötekedik velem.. mindig van vmi amibe beleköt.. túl őszinte.. ami nekem nem mindig esik jól és ezt tudja is. találkozót is kért a múltkor ami elég furcsa volt számomra. hülyeségből szokta írni, hogy szeret, hiányzok neki meg hogy enyém a szíve. Segítsééég! Normális válaszokat kérek! Köszönöm!

Legjobb válasz: "Be be beszélem" Dadogsz?

"Be be beszélem" Dadogsz?
Decukiii :)
A kérdező hozzászólása: nem, csak elírtam..
Vegyél még egy tesztet, és mégegyszer csináld meg..az biztosabb..
A kontroll ablakban kell, hogy legyen csík, mert az jelzi, hogy mûködött a teszt. Vegyél még egy tesztet, de másfajtát!
lehet rossz a teszt, vegyél mégegyet. de ha két csík azért volt lehet baba, szerintem vagyél másikat de csak 2 nap múlva csináld meg mert akkor már erösebben kell hogy mutasa.
A kérdező hozzászólása: na igen, de az a baj, hogy a kontroll ablakban és a másik ablakban is függõleges csík kellett volna legyen. nekem viszont a kontroll ablakban függõleges volt a másik ablakban vízszintes! ez mi a fene???
Biztos, hogy rossz volt a teszt. Ismételd meg reggeli elsõ vizeletbõl.

Szerintetek miért van rossz lelkiállapotban a legtöbb tanár? Ez a gyengeség jele lenne? Ti mit tapasztaltok?

Sok pedagógus ismerõsöm van a pályán és valamiért még a kõkeménynek látszók is eltörnek. Nem tudom mi van itt ma.

Legjobb válasz: Nem vagyok tanár, de szerintem ezek miatt: -nincs megfizetve a munkájuk(gondolj bele, a jövõ generációját õk nevelik, ehhez képest lócitrom a fizetésük) -nincs megbecsülve a munkájuk, nem egy esetben tiszteletlenül bánnak velük(extrém példa: tanár verés és ölés, hétköznapi példa: ha a gyerek rosszul tanul, a tanárt szidják, holott lehet, hogy a csemetében van a baj, vagy a "kedves" szülõben, mert nem tanította meg tanulni a gyerekét. Igen, azt is kell. Nem hiába kell 1 - 2 osztályos korban és olykor még késõbb is együtt tanulni a szülõnek a gyerekkel, ekkor alakul ki a tanulás szokása, ekkor lehet vele megszerettetni a tanulást, hogy késõbb már magától üljön le és csinálja a leckét, anélkül, hogy mondani vagy könyörögni kelljen neki.) - a gyerekek nemtörõdömsége. Sajnos a többséget nagyon nem érdekli mit magyaráz a tanár. Képzeld el, amikor szívedet lelkedet beleadva magyarázod a leckét és az osztályban mégis fásult, unott arcokat látsz...elég kiábrándító tud lenni. - a mindig -negatívan- változó tanterv, az oktatásügy káosza, hogy oda nem illõ és hozzá nem értõ emberek mondják meg hogyan taníts, mit taníts, mi legyen a tantervben, stb... - hogy ugyanezek az emberek figyelembe sem veszik a tanárok véleményét, meglátásait, szavait. -a tanárok is túlterheltek. Túl sok gyerek jut egyetlen tanárra, így a tanárnak nincs elég ideje, ereje, figyelme a gyerekekre. Gondolj bele: egy átlagos tanár kb. 100 diák nevét kell megjegyezze. 100 diákot kéne ugyanúgy, ugyanolyan jól oktatnia, mintha csak pl. 30-at kellene. Szerinted miért van az, hogy Japánban csak 6 gyerek jut 1 tanítóra (azt hiszem az általánosban, de ebben nem vagyok biztos, régen olvastam) Szerintem ezért és még ki tudja milyen okok miatt fásultak és depisek a tanárok.

Nem vagyok tanár, de szerintem ezek miatt: -nincs megfizetve a munkájuk(gondolj bele, a jövõ generációját õk nevelik, ehhez képest lócitrom a fizetésük) -nincs megbecsülve a munkájuk, nem egy esetben tiszteletlenül bánnak velük(extrém példa: tanár verés és ölés, hétköznapi példa: ha a gyerek rosszul tanul, a tanárt szidják, holott lehet, hogy a csemetében van a baj, vagy a "kedves" szülõben, mert nem tanította meg tanulni a gyerekét. Igen, azt is kell. Nem hiába kell 1 - 2 osztályos korban és olykor még késõbb is együtt tanulni a szülõnek a gyerekkel, ekkor alakul ki a tanulás szokása, ekkor lehet vele megszerettetni a tanulást, hogy késõbb már magától üljön le és csinálja a leckét, anélkül, hogy mondani vagy könyörögni kelljen neki.) - a gyerekek nemtörõdömsége. Sajnos a többséget nagyon nem érdekli mit magyaráz a tanár. Képzeld el, amikor szívedet lelkedet beleadva magyarázod a leckét és az osztályban mégis fásult, unott arcokat látsz...elég kiábrándító tud lenni. - a mindig -negatívan- változó tanterv, az oktatásügy káosza, hogy oda nem illõ és hozzá nem értõ emberek mondják meg hogyan taníts, mit taníts, mi legyen a tantervben, stb... - hogy ugyanezek az emberek figyelembe sem veszik a tanárok véleményét, meglátásait, szavait. -a tanárok is túlterheltek. Túl sok gyerek jut egyetlen tanárra, így a tanárnak nincs elég ideje, ereje, figyelme a gyerekekre. Gondolj bele: egy átlagos tanár kb. 100 diák nevét kell megjegyezze. 100 diákot kéne ugyanúgy, ugyanolyan jól oktatnia, mintha csak pl. 30-at kellene. Szerinted miért van az, hogy Japánban csak 6 gyerek jut 1 tanítóra (azt hiszem az általánosban, de ebben nem vagyok biztos, régen olvastam) Szerintem ezért és még ki tudja milyen okok miatt fásultak és depisek a tanárok.
Elõször is nem szabad általánosítani, mert attól mert neked sok ilyen ismerõsöd van, attól még ezt így nem lehet kijelenteni. Tanár vagyok, ügyfélszolgálaton is dolgoztam elõtte évekig. Emberekkel foglalkozni nem egyszerû. Elsõsorban ezzel meg is válaszoltam a kérdésed röviden. Vannak emberek, akik abból indulnak ki, hogy én direkt rosszat akarok nekik vagy a gyereküknek és így konfliktushelyzet alakul ki. Ugye ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, nem mindenkivel szemben lehet alkalmazni észérveket. Kulturális és morális nihil létezik, igen. Igen nagyfokú. Igazából minden attól függ, hogy pl. a hivatásod/munkád mellett van-e család, hobbi, tehát olyan dolog, ami örömet okoz. Ez kell a kiegyensúlyozottsághoz. Most hirtelen ennyi, majd ha lesz válasz, még megosztom gondolataimat.
Gyengeség semmiképpen. Egyszerûen rokkal rosszabb a gyerekanyag, mint 10, 20 éve, vagy még régebben volt. isznak, drogoznak, semmi értelmes nem érdekli õket. Az órán nem tudnak viselkedni, dobálóznak, verekednek, erõszakoskodnak. Nem csoda, hogy kiégnek a tanárok. Régen élvezet volt tanítani, a gyerekek szerettek tanulni, egymással és a tanárokkal is kedvesek voltak, tele voltak lelkesedéssel... ez ma már nincs meg.
Az emberek véges mennyiségû stresszt bírnak el. Õket túl sok éri. Ennyi. Nem hibáztatom õket, egyetlen gyerek hülyeségeit nap, mint nap elviselni is óriási teher, nem hogy 30-ét. Fel nem tudom fogni, hogy valaki miért vállalkozik erre a pályára. Annyi biztos, hogy nincsenek kellõképp megbecsülve sem társadalmilag, sem anyagilag.

Lehetséges az hogy terhességnél csak napközben és nem mindennap van rosszul az ember? Illetve mi van akkor ha gyógyszert szedek akkor lehet a rosszullét a gyógyszertől? (2 éve szedem)

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges. Nem elõírás, hogy minden nap legyen hányingered, émelygésed. A gyógyszerektõl is lehetsz rosszul, én pl a Gravidát szedtem három napig, mind a három nap rosszul voltam tõle, a harmadik napon ki is hánytam, úgyhogy inkább abbahagytam, nem is szedtem vitamint, és makkegészséges kisfiam lett.

Persze hogy lehetséges. Nem elõírás, hogy minden nap legyen hányingered, émelygésed. A gyógyszerektõl is lehetsz rosszul, én pl a Gravidát szedtem három napig, mind a három nap rosszul voltam tõle, a harmadik napon ki is hánytam, úgyhogy inkább abbahagytam, nem is szedtem vitamint, és makkegészséges kisfiam lett.
A kérdező hozzászólása: Lidynette20-at szedek és érzékeny a mellem, van émelygés enyhe szagérzékenység, fáradtság de viszont volt mensim.Ezért nem tudom eldönteni mikor csináljak teszetet?Elõre is köszönöm a válaszokat!
mikor volt a mensid? maradt ki akár csak 1 szem a gyógyszerbõl? Ha van tüneted, reggeli pisibõl tesztelj.
Lehet a gyógyszertõl is. De nekem 6-14.hétig 0-24-ben minden nap hányingerem volt!
A kérdező hozzászólása: Február 19-23-ig.A szokottnál kevesebb volt igaz amúgy se szokott sok lenni.1 szem maradt ki február másodikán.Akkor már tesztelhetek???

Mit csináltam rosszul a Nod32 telepítésénél? (v4, próbaverzió)? Azért próbaverzió mert lejárt az előző. De az a bisztonsági riasztás még mindig kint van, hogy a tűzfal ki van kapcsolva. Ne mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: A Nod32 vírusirtó, nincs tûzfala. Az ESS IS, van tûzfala. Ha nem használtál eddig külön tûzfalat, szimplán rosszat tettél fel, olvasni kéne tudni...

A Nod32 vírusirtó, nincs tûzfala. Az ESS IS, van tûzfala. Ha nem használtál eddig külön tûzfalat, szimplán rosszat tettél fel, olvasni kéne tudni...

Mit csináltam rosszul? Miért agyalok rajta? Kivel van a baj?

Elmentem az informatikusomhoz (övé a cég), hogy a munkatársától hozzak patront, mert elfogyott. Az üzletben 3-an dolgoznak. Éppen a kapu el?tt pár méterrel jártam, az 'f?nök' pont akkor szállt ki az autóból. Vigyorogva kiszállt, köszönt. Megkérdeztem, hogy nyitva van e (20-a miatt). Õ meg flegmán rám vigyorgott, hogy 'háát' (szóval olyan egyértelm?en, hogy 'te hülye, hát persze!'). Egyszer normális, máskor megjegyzéseket kapok t?le (csinos vagyok, stb), máskor meg flegma velem.

Legjobb válasz: A "fonokkel" van a baj. Hangulatembere. Mikor flegma ra kell vezetni, hogy ne bunkoskodjon. Nem a Te bajod ha eppen neki rossz napja van. Te se viselkedj vele hullamosan. Mindig udvariasan, kimerten. Semmi kozze ahhoz hogy csinos vagy, vagy sem.

A "fonokkel" van a baj. Hangulatembere. Mikor flegma ra kell vezetni, hogy ne bunkoskodjon. Nem a Te bajod ha eppen neki rossz napja van. Te se viselkedj vele hullamosan. Mindig udvariasan, kimerten. Semmi kozze ahhoz hogy csinos vagy, vagy sem.

Mit csinálok rosszul? Bennem van a hiba?

sziasztok! van egy régi "barátom" akit kb 5 éve ismerek de állandoan csak akkor van velem ha nincs más.. megismerkedtem valakivel akit ? is ismer de a régi "barátom" mindent megtesz hogy távoltartson töle megprobál minket össze vesziteni stb(sajna sikeresen!):s és ez nem egyszer elöfordult már!! egyszerüen nemtudom mit csináljak! miatta kezdem meggyülölni az egész környéket! akár kivel megismerkedek ? mindig keresztbe tesz nekem probáltam vele beszélni nem halgat rám verjem meg? dehát az mégis már milyen 7évvel fiatalabb nálam... lécci ha tudtok valami jó modszert vagy akármit irjatok!! pleas

Legjobb válasz: Egyszerûen kérdezd meg tõle, mi a baja veled, hogy állandóan keresztbe tesz neked. Akikkel meg összebarátkozol, nyugodtan mondd meg, hogy van egy "kedves" ismerõsöd, aki valószínûleg majd rossz híredet fogja terjeszteni, és egyáltalán nem kell vele foglalkozniuk. Meséld el nekik, hogy miket csinált veled, ha tényleg jó a kapcsolatod a többiekkel, akkor ki fognak állni melletted, és nem hagyják majd, hogy a "barátod" ellened fordítsa õket.

Egyszerûen kérdezd meg tõle, mi a baja veled, hogy állandóan keresztbe tesz neked. Akikkel meg összebarátkozol, nyugodtan mondd meg, hogy van egy "kedves" ismerõsöd, aki valószínûleg majd rossz híredet fogja terjeszteni, és egyáltalán nem kell vele foglalkozniuk. Meséld el nekik, hogy miket csinált veled, ha tényleg jó a kapcsolatod a többiekkel, akkor ki fognak állni melletted, és nem hagyják majd, hogy a "barátod" ellened fordítsa õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!