Találatok a következő kifejezésre: Mi van nem veszem észre a (58 db)

Mi van ha nem veszem észre a nyákdugó távozását?

Jelenleg tegnap este óta er?s folyásom van, de ugyanakkor meg kell jegyezzem együtt voltunk a párommal és azt is észrevettem, hogy terhesség alatt lassan ürült ki a sperma... vagy csak másnap több a folyás, de most, mintha mégtöbb lenne. már a harmadik tisztasági betétet rakom be mert zavar, hogy wczés után visszavegyem azt a hideg piszkos, betétet... nem gondsolnám hogy higénikus.

Legjobb válasz: Szerintem ez inkább a szex következménye, bár még én sem vettem észre a nyákdugómat, és holnapra vagyok kiírva. De általában az egy kocsonyás valami, ami egyben jön ki, tehát észrevehetõ, bár itt olvastam olyat is, hogy több részletben távozott. De ugye ki mit hisz annak-ez is benne van a pakliban . Egyenlõre én is várom és várok:-)

Szerintem ez inkább a szex következménye, bár még én sem vettem észre a nyákdugómat, és holnapra vagyok kiírva. De általában az egy kocsonyás valami, ami egyben jön ki, tehát észrevehetõ, bár itt olvastam olyat is, hogy több részletben távozott. De ugye ki mit hisz annak-ez is benne van a pakliban . Egyenlõre én is várom és várok:-)
Nem baj, ha nem veszed észre.A nyákdugó eltávozása semmit sem jelent, max annyit, hogy megnyílt a méhszájad.Van akinek szakaszosan távozik, van akinek egyszerre.Van akinek átlátszó, van akinek barnás, van akinek határozottan véres. Nekem egy órával a tolófájások elõtt távozott csak el.
szia! a nyákdugót biztosan észre fogod venni, ugyanis az tényleg kocsonyás állagú. nekem pl fehér színû volt, mint mikor erõs folyásod van, de nagy darabokban távozott. szerdai nap reggel kezdõdött és egészen szombat reggelig tartott, míg burkot nem repesztettek. ne félj, biztosan észre fogod venni. bocs, ha kicsit részletesen írtam le. könnyû szülést kívánok neked!

Az egyik fiú ismerősömnek önkielégítés során van magömlése és az izgalmi érzete is. Ha lánnyal van együtt magömlése van, de nincs izgalmi érzete. Nem veszi észre, a magömlés. Mi lehet a baja? Hogyan lehet ezt orvosolni?

Legjobb válasz: Én nem nagyon értem a kérdésed,de ha szted vmi nem ugy van mint ahogy lennie kell egy uruloguassal vizsgáltasd meg magad. Vagy a barátod. Lényegetelen. NEm tudom mibaja lehet:S

Én nem nagyon értem a kérdésed, de ha szted vmi nem ugy van mint ahogy lennie kell egy uruloguassal vizsgáltasd meg magad. Vagy a barátod. Lényegetelen. NEm tudom mibaja lehet:S
Szerintem egyszerûen annyira stresszel a lánnyal a barátod, hogy nem tud magára figyelni. Emiatt van korai magömlése. Jó hatással lehet rá az intim torna, ez van férfiaknak is. Megerõsíti a medence rejtett izmait, növeli az "állóképességet". A neten is található anyag róla, vagy vannak jó könyvek: ESZO, 7 perc szextitok. Azt hiszem, a barátodnak a szituációt kellene megszokni. Minél több közös progi a lánnyal, közben minden lehetõ alkalmat megragadni egy jó kis csókolózásra. Ha csók közben már tud magára is figyelni, akkor meg minél többet pettingelni. Amikor még az ismerkedés a lényeg a másik testével. Simogatás, csókok minden testrészre. Ekkor ugye még nem létszükséglet az erekció vagy a magömlés, csak az hogy mindkettõjüknek kellemes legyen. Ez is jó lehetõség arra, hogy megtanuljon magára is figyelni. És ha petting közben minden oké, akkor majd egyszer rátérhetnek a közösülésre. Garantálom, hogy addigra nem lesz baja az izgalmi állapot érzésével. Nyugtasd meg a haverod, ha egymagában, maszti közben minden oké, akkor szervi baja nem nagyon lehet. A szex pedig olyan társasjáték, amihez nem csak testileg, de lelkileg is fel kell nõnie. De ha az utat szépen végigjárja és nem akar rögtön egy lány ágyába fejestugrani, akkor nem lesz ott semmi baj. Ha a lány is, a szitu is ismerõs lesz a sok petting után, olyan természetesen mennek majd a dolgok, mint a lélegzetvétel.
Próbálják meg orálisan! Az sokkal erõteljesebb érzést okoz. Szex közben én sem érzem annyira. De amúgy ez iodõvel kialakul.

Mi van ha nem veszem észre a növekedési ugrást?

Nem fog megfelel?en fejl?dni a babám? Másként nem lesz elég tejem, csak ha gyakran mellre teszem? A 6 hetest észrevettem, de most nemrég nagyot n?tt a lányom és nem hízott. Viszont nem evett gyakrabban. Akkor most már megvolt a 3 hónapos vagy még számítsak rá?

Legjobb válasz: A növekedési ugrást nem kell ennyire figyelni. Akkor etesd, amikor éhes. Mellette mindig ürítsd ki a melledet, ne maradjon benne tej. Igyál sok folyadékot, alkoholmentes sört, laktoherb teát. Ezzel serkented a tej mennyiségét. Attól, mert esetlegesen nem észleled, nem figyeled a növekedési ugrást ugyanolyan megfelelõen fog fejlõdni, ezen ne stresszelj.

A növekedési ugrást nem kell ennyire figyelni. Akkor etesd, amikor éhes. Mellette mindig ürítsd ki a melledet, ne maradjon benne tej. Igyál sok folyadékot, alkoholmentes sört, laktoherb teát. Ezzel serkented a tej mennyiségét. Attól, mert esetlegesen nem észleled, nem figyeled a növekedési ugrást ugyanolyan megfelelõen fog fejlõdni, ezen ne stresszelj.
Szia! A 6 hetes és 6 hónapos urást én észrevettem, de a 3 hónapost én sem....

Hogy lehet észrevenni a nyákdugót? Mi van ha nem veszem észre?

Úgy értem én nem szoktam megnézni utána a wcpapírt. Lehetséges, hogy nem fogom észrevenni amikor távozik?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.

Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.
a nyákdugó szüléskor fog láthatóvá válni..egy kis vérzés formájában..ha a végéhez közeledsz a terhességnek akkor..de nem minden szülés kezdõdik ezzel, úgyhogy minden jelet vegyél komolyan..van akinek elfolyik a magzatvize és arról tudja, hogy itt az idõ..másoknál a görcsök jeleznek..
A kérdező hozzászólása: Már igencsak közeledek a végéhez. 31hetes vagyok. Csak én tényleg nem szoktam megnézni a papírt. Csak putty a wc-be és már húzom is le. Próbálok odafigyelni, de 10 alkalomból 6szor tuti elfelejtem.
Nekem már szülés elõtt 3 héttel kezdett távozni.Nyálkás, nyúlós folyásszerûség volt nekem.Persze a java szülés beindulásakor távozott.
Amit Nyuszi is csinált a Micimackó egyik részében. Kiabálj ki az ajtón, hogy "Senki nincs itthon!!!!"
Legyen csend a lakásban és nem fognak hangok kiszürödni.A mobilodat is némítsd le.Így játszd el, hogy nem vagy otthon.Elõbb-utóbb megunja a csengetést és reméljük, hogy elmegy.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de amúgyis próbáltunk csödbe maradni, de kb fél óra után unta meg!!:P

Mi van akkor ha nem veszem észre ha elfolyik a magzatvízem? Pl:Félek ha épp pisilés közben történik, és nem veszem észre.

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint a magzatvíz több, mint egy szimpla pisi, és nekem több adagban jött.

Tapasztalatom szerint a magzatvíz több, mint egy szimpla pisi, és nekem több adagban jött.
1. vagyok. Nekem egyébként éjszaka fél 2-kor történt a dolog, az ágyban. Éreztem is egy pukkanást elõtte.
Én is ettõl féltem, de nyugi észre fogod venni.Sokkal több a mennyisége és tovább is tart.Nekem pl csak szivárgott a magzatvíz, azt hittem, hogy csak erõsebb folyásom van, aztán két óra múlva már átázott a gatyám.Még csak 36 hetes terhes voltam.Irány a kórház, bent is tartottak.Másnak elfolyt teljesen a magzatvíz, szó szerint kizúdúlt belõlem:) Még aznap meg lett a baba
én is ettõl féltem, de a pisilés abbamarad, a magzatvíz meg tovább folyik, pláne, amit felállsz majd a wcrõl. egészen a bokádig :)
Nem lehet összekeverni semmivel. Meleg lötyi folyik belõled, és nem tudod kontrollálni! Nekem órákig folyt, egy pisilés meg csak egy perc... :)
Szia hidd el azt az a érzést mikor hirtelen végig folyik te észre fogod venni azt nem lehet nem észre venni teljesen más mint mikor a pisi folyik!
Észre fogod venni. Én is izgultam, és amikor megtörtént, pontosan tudtam, hogy az a valami most nem pisi.
Azt nem lehet nem észrevenni, hidd el!
Nekem a 4 órás vajúdás alatt végig folyt.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azt tudom, hogy átlátszó, de félek, hogy pisilés közben megy el...
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok a segítséget!
Nem, az nagyon nem jó! Akk lehet, h észrevesz, de ugyan akkor el is könyvel...

Mi van ha a pasi nem veszi észre hogy orgazmusom van? 20/L

Még szûz vagyok, viszont petting már volt néhányszor köztünk. De orgazmusom még nem volt, leginkább azért, mert amikor már közel voltam hozzá, mindig szóltam neki, hogy hagyja abba. Most viszont már szeretném.

Legjobb válasz: és akkor mi van?

és akkor mi van?
lehet, hogy a csiklód olyan érzékeny lesz, hogy eltolod a fejét, mert már fájdalmas a kéj, ebbõl biztos észre fogja venni
Gondolom látott már pornót. Még ha abban néha túl is játsszák, de azért lehet belõle következtetni. Illetve van szeme és füle a barátodnak, ha egy lánynak orgazmusa van, akkor felgyorsul a légzése, megfeszül a teste és nem kell hozzá feltétlenül ordibálni, de azért nyögések kíséretében, aminek van egy bizonyos más zengése orgazmuskor, abból mind-mind lehet következtetni az orgazmusra. De ha annyira vak és süket is lenne a barátod, akkor ha elmentél, akkor tedd hozzá, hogy ez jó volt, elmentem.
Semmi, majd elmondod neki a végén, hogy orgazmusod volt. 20 évesen kár ilyenek problémázni.
A kérdező hozzászólása: De õ is még szûz és nem látott lányt elélvezni. És mi van ha nem olyan nagy az orgazmusom, hogy mondjuk észrevehetõ legyen?
Meg nem is volt orhazmusod es azon parazol hogy igy cinkes meg ugy. Igy nehez lesz elerni, mert bestresszeled magad. Szerintem nem gaz, de hidd el ha masbol nem is de abbol eszreveszi h szaporabban lelegzel es a vegevel a megfeszult tested elernyed. Nem kell mindenkinek sikongatni, majd kialakul hogy nalad milyen. De ne parazz ra, mert sajat magadnak nehezited meg.
Vagy piszkosul fapofával és mozdulatlanul kell átélni egy orgazmust, hogy az ne legyen észrevehetõ, vagy vaknak kell hozzá lenni. És miért kell leállítani egy együttlétet, mikor már jó lenne? Ezt sem értem. Tudod mikor állnék le a vége elõtt...:) Az egy nagyon jó érzés és szeretem átélni, nem hogy még álljak le.:)
A kérdező hozzászólása: De az olyan ciki, ha észre se lehet venni, nem?
Ha elmentel mondd azt, hogy kesz vagyok vagy elmentem, szex kozben is lehet es kell kommunikalni, de eszre fogja venni nagy valoszinuseggel. Nincs benne semmi ha megmondod, vagy esetleg ha kozel vagy akkor lihegheted neki azt is, ilyenkor tudja h huzzon bele meg egy kicsit :)
Észre fogja venni, ezen ne aggódj. De ha nem akkor sem lesz semmi baj szerintem.
Akkor nem veszi észre. Nagy ügy. De azt nem értem, hogy a pettinget miért állítottad le idõ elõtt.
Miért kérted meg rá, hogy hagyja abba? Nem értem. Szerintem észre fogja venni, ha orgazmusod lesz. :)
Juj, és akkor mi lesz? :D
Ezt nem lehet nem észrevenni Mikor széttéped a lepedõt. És, és, és...

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!
Tyûû a hétcázát neki, én ezt nem értem.
Ezt jól megfogalmaztad egy mondatban, vesszõ nélkül :D Amúgy most elvakítja a srácot a szerelem, nem tudsz mit tenni
mond el neki hogy szereted ...
kicsit érthetetlenül fogalmaztál... de szerintem lehet, hogy csak simán nem vagy az esete. lehetsz szép, kedves, aranyos, népszerû, sõt, lehetsz akár az esete is, de van, hogy két ember egyszerûen csak nem talál egymásra, vagy nem jön össze nekik. majd találsz másikat. 15f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!