Találatok a következő kifejezésre: Mi van nem veszem észre (68 db)

Hogy lehet észrevenni a nyákdugót? Mi van ha nem veszem észre?

Úgy értem én nem szoktam megnézni utána a wcpapírt. Lehetséges, hogy nem fogom észrevenni amikor távozik?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.

Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.
a nyákdugó szüléskor fog láthatóvá válni..egy kis vérzés formájában..ha a végéhez közeledsz a terhességnek akkor..de nem minden szülés kezdõdik ezzel, úgyhogy minden jelet vegyél komolyan..van akinek elfolyik a magzatvize és arról tudja, hogy itt az idõ..másoknál a görcsök jeleznek..
A kérdező hozzászólása: Már igencsak közeledek a végéhez. 31hetes vagyok. Csak én tényleg nem szoktam megnézni a papírt. Csak putty a wc-be és már húzom is le. Próbálok odafigyelni, de 10 alkalomból 6szor tuti elfelejtem.
Nekem már szülés elõtt 3 héttel kezdett távozni.Nyálkás, nyúlós folyásszerûség volt nekem.Persze a java szülés beindulásakor távozott.

Van egy fiu aki bejön de nem vesz észre, mit tegyek?

egy suliba járunk és már év eleje óta tetszik. Hiába próbálok szemezni vele ? észre se vesz..

Legjobb válasz: Tipikus HIBA hogy a csajok magukból indulnak ki és azt hiszik, hogy a srácok tudnak olvasni az apró, rejtett gesztusaikból.Ez tévedés.Javaslom, hogy ha úgy érzed, nem vesz észre, akkor vetesd észre magad.Menj oda és beszélj vele valamirõl stb.

Tipikus HIBA hogy a csajok magukból indulnak ki és azt hiszik, hogy a srácok tudnak olvasni az apró, rejtett gesztusaikból.Ez tévedés.Javaslom, hogy ha úgy érzed, nem vesz észre, akkor vetesd észre magad.Menj oda és beszélj vele valamirõl stb.
Hát sajnos, a legvalószínûbb az, hogy igazán érdeklõdik irántad semmilyen szinten. Ilyenkor nincs mit tenni..
14:05 ez h jön ide?????? Lehet h érdekled, csak nem egy "szemes" típus, menj oda hozzá beszélj vele "véletlen" érintsd meg a kezét, hívd el sétálni.Majd meséld el mi történt.:)
Felejcsd el
*Felejtsd el
Tudod, én sohasem futok, vagy próbálkozok a pasiknál. Én mindig megvárom, amíg õ kezdeményez. Mondjuk kicsit elavult meg minden, de bejön:P De ha mindenáron azt a fiút akarod, akkor ajánlom hogy vedd fel msnre :D Eleinte beszélgettek kicsit, majd elhívod sétálni ( úgy is itt a tavasz) és a többi meg majd jön magától. De ha nem tetszel neki, akkor szerintem akármit csinálhatsz, akkor sem fog észrevenni.
18:11, eddig én is megvártam míg kezdeményeznek, de most van valaki akire nem fogok várni, hidd el neked is lesz olyan;)
Szerintem elõször is jelöld be iwiwen és myvipen. Ha visszajelöl akkor kezdj el neki köszönni. Utána csak csinál annyit, hogy egy kicsit utánad kérdez, hogy ki is vagy. Aztán lassan lesz ami lesz :)
A kérdező hozzászólása: Bevan jelölve és visszajelölt. ráadásul msn-re is felvettem, de nemhasználja.
Szerintem hagyd, nem vagy az esete.Annyi jó pasi van a világon:) )
Azért ez bunkóság, én ha bemegyek vhová elsõre mindig jól hallhatóan köszönök.
12:16-os :DDDDDD
Told le a gatyádat, terpesszbe és üvölts rá, hogy "idelõj cowboy!"
Beszélgess vele! Ha beválalosabb vagy menny oda és kapd le. De ez nem mindig a legjobb... Hivd el egy randira.
Én a topless csajokra mindig felfigyelek. Próbáld ki :)
Talán nem csak szemezni kéne...
Talán jobba járnál ha nem mindenáron szemezni akarnál vele hanem megpróbálnál kommunikálni
[email protected] fejbe egy baseball ütõvel!
A kérdező hozzászólása: elég hülyén fogalmaztál már bocs :D De értem e lényegét :D
Nem használja az msn-t... Ez nagyon ismerõs. Nálam is ez van :( Gondolom nem mered még elhívni sétálni vagy valami hasonló. Közös téma? Mondjuk sport, zene? Ha van közös téma akkor lassan közelebb kerülni hozzá. Ha eddig nem szóltál hozzá akkor egy közös ismerõs, vagy keress egy közös ismerõst! Így talán könnyebb lesz. Remélem egy kicsit tudtam segíteni :)
Amit Nyuszi is csinált a Micimackó egyik részében. Kiabálj ki az ajtón, hogy "Senki nincs itthon!!!!"
Legyen csend a lakásban és nem fognak hangok kiszürödni.A mobilodat is némítsd le.Így játszd el, hogy nem vagy otthon.Elõbb-utóbb megunja a csengetést és reméljük, hogy elmegy.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de amúgyis próbáltunk csödbe maradni, de kb fél óra után unta meg!!:P

Mi van akkor ha nem veszem észre ha elfolyik a magzatvízem? Pl:Félek ha épp pisilés közben történik, és nem veszem észre.

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint a magzatvíz több, mint egy szimpla pisi, és nekem több adagban jött.

Tapasztalatom szerint a magzatvíz több, mint egy szimpla pisi, és nekem több adagban jött.
1. vagyok. Nekem egyébként éjszaka fél 2-kor történt a dolog, az ágyban. Éreztem is egy pukkanást elõtte.
Én is ettõl féltem, de nyugi észre fogod venni.Sokkal több a mennyisége és tovább is tart.Nekem pl csak szivárgott a magzatvíz, azt hittem, hogy csak erõsebb folyásom van, aztán két óra múlva már átázott a gatyám.Még csak 36 hetes terhes voltam.Irány a kórház, bent is tartottak.Másnak elfolyt teljesen a magzatvíz, szó szerint kizúdúlt belõlem:) Még aznap meg lett a baba
én is ettõl féltem, de a pisilés abbamarad, a magzatvíz meg tovább folyik, pláne, amit felállsz majd a wcrõl. egészen a bokádig :)
Nem lehet összekeverni semmivel. Meleg lötyi folyik belõled, és nem tudod kontrollálni! Nekem órákig folyt, egy pisilés meg csak egy perc... :)
Szia hidd el azt az a érzést mikor hirtelen végig folyik te észre fogod venni azt nem lehet nem észre venni teljesen más mint mikor a pisi folyik!
Észre fogod venni. Én is izgultam, és amikor megtörtént, pontosan tudtam, hogy az a valami most nem pisi.
Azt nem lehet nem észrevenni, hidd el!
Nekem a 4 órás vajúdás alatt végig folyt.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azt tudom, hogy átlátszó, de félek, hogy pisilés közben megy el...
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok a segítséget!

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Mi van ha nem veszem észre a nyákdugó távozását?

Jelenleg tegnap este óta er?s folyásom van, de ugyanakkor meg kell jegyezzem együtt voltunk a párommal és azt is észrevettem, hogy terhesség alatt lassan ürült ki a sperma... vagy csak másnap több a folyás, de most, mintha mégtöbb lenne. már a harmadik tisztasági betétet rakom be mert zavar, hogy wczés után visszavegyem azt a hideg piszkos, betétet... nem gondsolnám hogy higénikus.

Legjobb válasz: Szerintem ez inkább a szex következménye, bár még én sem vettem észre a nyákdugómat, és holnapra vagyok kiírva. De általában az egy kocsonyás valami, ami egyben jön ki, tehát észrevehetõ, bár itt olvastam olyat is, hogy több részletben távozott. De ugye ki mit hisz annak-ez is benne van a pakliban . Egyenlõre én is várom és várok:-)

Szerintem ez inkább a szex következménye, bár még én sem vettem észre a nyákdugómat, és holnapra vagyok kiírva. De általában az egy kocsonyás valami, ami egyben jön ki, tehát észrevehetõ, bár itt olvastam olyat is, hogy több részletben távozott. De ugye ki mit hisz annak-ez is benne van a pakliban . Egyenlõre én is várom és várok:-)
Nem baj, ha nem veszed észre.A nyákdugó eltávozása semmit sem jelent, max annyit, hogy megnyílt a méhszájad.Van akinek szakaszosan távozik, van akinek egyszerre.Van akinek átlátszó, van akinek barnás, van akinek határozottan véres. Nekem egy órával a tolófájások elõtt távozott csak el.
szia! a nyákdugót biztosan észre fogod venni, ugyanis az tényleg kocsonyás állagú. nekem pl fehér színû volt, mint mikor erõs folyásod van, de nagy darabokban távozott. szerdai nap reggel kezdõdött és egészen szombat reggelig tartott, míg burkot nem repesztettek. ne félj, biztosan észre fogod venni. bocs, ha kicsit részletesen írtam le. könnyû szülést kívánok neked!
Nem, az nagyon nem jó! Akk lehet, h észrevesz, de ugyan akkor el is könyvel...
Tyûû a hétcázát neki, én ezt nem értem.
Ezt jól megfogalmaztad egy mondatban, vesszõ nélkül :D Amúgy most elvakítja a srácot a szerelem, nem tudsz mit tenni
mond el neki hogy szereted ...
kicsit érthetetlenül fogalmaztál... de szerintem lehet, hogy csak simán nem vagy az esete. lehetsz szép, kedves, aranyos, népszerû, sõt, lehetsz akár az esete is, de van, hogy két ember egyszerûen csak nem talál egymásra, vagy nem jön össze nekik. majd találsz másikat. 15f

Van egy csoptársam, aki nõ és állandóan nyalizik nekem. Barátnõm van, szeretem, egyszer már félreértette, mikor meghallotta, nem akarom elveszíteni. Nem érdekel, sõt, már egyenesen gyûlölöm a nõt, m akárhogy hárítok nem veszi észre magát. Mit tegyek?

engem nem érdekel, csúnya is, gáz,ahogy állandóan kedveskedeik. már nem szólok hozzá se, de bunkó se lehetek, amikor még 1évig kell eltûrnöm a közelembe. hogy rázzam le? párommal nagyon szeretjük egymást,nem akarom ilyen miatt elveszíteni,

Legjobb válasz: érdekes ez a véleményed,hogy csunya is.....miert ha nem lenne csunya,akkor nem zavarna? egyebkent hagyd figyelmen kivul,es mondd el a baratnodnek ezt a problémát,szerintem meg fogja érteni.

érdekes ez a véleményed, hogy csunya is.....miert ha nem lenne csunya, akkor nem zavarna? egyebkent hagyd figyelmen kivul, es mondd el a baratnodnek ezt a problémát, szerintem meg fogja érteni.
hát, keríts valakit aki ráakaszkodik erre a nõre :D és leköti a rád fordított energiákat :D bár nem tudom ezt lehet pórbáltátok már
Egyértelmûen mond el a barátnõdnek ezt a problémát és kérj is tõle tanácsot. Lehet van hasznos ötlete, vagy bemegy és elrendezi neked a kérdést. Akár így akár úgy tisztában lesz vele, hogy ez nem félrekavarás a részedrõl.
A kérdező hozzászólása: azért írtam h csúnya, m nem tudom mit képzel magáról...beképzelt is, nem értm
A kérdező hozzászólása: félek, h azt hiszi majd, h egyszer hagyom magam" a keveskedésnek és beleun :/
Ha viszont nem szólsz neki és valahogy rájön (pl a csoprtársad bosszúból, hogy nem foglálkoztál vele felhívja, vagy ír neki valami "szépet") az kb 10000x rosszabb lesz. Mond el a barátnõdnek az Isten szerelmére! Ez valahol õt is érinti, közös probléma. Ha elsunnyogod azzal csak rontassz a helyzeten. Légy felháborodva, amikor elmondod neki.
A kérdező hozzászólása: már hallotta h milyen és meséltem róla neki, de úgy veszem észre egyre inkább idegesíti. fél, h majd addig kedveskedik meg jár a nyakamra, míg egyszer "megszeretteti" magát velem vagy hogy írjam.. de én tudom hogy nem! idegesít, h egy ilyen ember, akihez közöm nincs, õ tesz nekem keresztbe?

Mi van ha a pasi nem veszi észre hogy orgazmusom van? 20/L

Még szûz vagyok, viszont petting már volt néhányszor köztünk. De orgazmusom még nem volt, leginkább azért, mert amikor már közel voltam hozzá, mindig szóltam neki, hogy hagyja abba. Most viszont már szeretném.

Legjobb válasz: és akkor mi van?

és akkor mi van?
lehet, hogy a csiklód olyan érzékeny lesz, hogy eltolod a fejét, mert már fájdalmas a kéj, ebbõl biztos észre fogja venni
Gondolom látott már pornót. Még ha abban néha túl is játsszák, de azért lehet belõle következtetni. Illetve van szeme és füle a barátodnak, ha egy lánynak orgazmusa van, akkor felgyorsul a légzése, megfeszül a teste és nem kell hozzá feltétlenül ordibálni, de azért nyögések kíséretében, aminek van egy bizonyos más zengése orgazmuskor, abból mind-mind lehet következtetni az orgazmusra. De ha annyira vak és süket is lenne a barátod, akkor ha elmentél, akkor tedd hozzá, hogy ez jó volt, elmentem.
Semmi, majd elmondod neki a végén, hogy orgazmusod volt. 20 évesen kár ilyenek problémázni.
A kérdező hozzászólása: De õ is még szûz és nem látott lányt elélvezni. És mi van ha nem olyan nagy az orgazmusom, hogy mondjuk észrevehetõ legyen?
Meg nem is volt orhazmusod es azon parazol hogy igy cinkes meg ugy. Igy nehez lesz elerni, mert bestresszeled magad. Szerintem nem gaz, de hidd el ha masbol nem is de abbol eszreveszi h szaporabban lelegzel es a vegevel a megfeszult tested elernyed. Nem kell mindenkinek sikongatni, majd kialakul hogy nalad milyen. De ne parazz ra, mert sajat magadnak nehezited meg.
Vagy piszkosul fapofával és mozdulatlanul kell átélni egy orgazmust, hogy az ne legyen észrevehetõ, vagy vaknak kell hozzá lenni. És miért kell leállítani egy együttlétet, mikor már jó lenne? Ezt sem értem. Tudod mikor állnék le a vége elõtt...:) Az egy nagyon jó érzés és szeretem átélni, nem hogy még álljak le.:)
A kérdező hozzászólása: De az olyan ciki, ha észre se lehet venni, nem?
Ha elmentel mondd azt, hogy kesz vagyok vagy elmentem, szex kozben is lehet es kell kommunikalni, de eszre fogja venni nagy valoszinuseggel. Nincs benne semmi ha megmondod, vagy esetleg ha kozel vagy akkor lihegheted neki azt is, ilyenkor tudja h huzzon bele meg egy kicsit :)
Észre fogja venni, ezen ne aggódj. De ha nem akkor sem lesz semmi baj szerintem.
Akkor nem veszi észre. Nagy ügy. De azt nem értem, hogy a pettinget miért állítottad le idõ elõtt.
Miért kérted meg rá, hogy hagyja abba? Nem értem. Szerintem észre fogja venni, ha orgazmusod lesz. :)
Juj, és akkor mi lesz? :D
Ezt nem lehet nem észrevenni Mikor széttéped a lepedõt. És, és, és...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!