Találatok a következő kifejezésre: Mi van nem veszem (267 db)

Ha terhes vagyok, és úgy szeretkezünk a párommal és nem veszi ki, akkor mi van? Nem veszélyezteti a babát? Illetve a terhesség mikor mutatható ki pontosan?

Legjobb válasz: Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.

Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.
A fogamzás után nyákdugó alakul ki a méhnyaknál, ami lezárja a méhet. A peteérés és a menstruáció leáll a szülésig. Ha beléd élvez az ég világon semmi bajod nem lesz és a babának sem. A kilenc hónap lejárta után a szülés megindítására is alkalmazzák a szexet. 28F
Nem veszélyezteti! Két gyermekem van, mind a kettõnél még a szülés elõtti napon is szerelmeskedtünk :) Semmi bajuk nem lett :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! És mivan, akkor ha, többször probálkozunk, de még ugye nem tudom, hogy terhes vagyok e, ha még nem fogant meg és úgy megy el belém többször, akkor sincs semmi ugye?! Bocsi, ha hülyén hangzik a kérdés, csak azért szeretnék midnent tudni. Remélem, hogy azért érthetõen kérdezem a dolgokat! :)
Nem lesz semmi baj :) Drukkolok!!!

Mi van akkor, ha ugyanannyi pontom van, mint a ponthatár? Vagy lehetséges olyan, hogy aki a ponthatár felett van és nem veszik fel?

Tegyük fel, hogy x. szakra 410 a ponthatár, nekem pedig 410 van. Ilyenkor mi a helyzet? Tegyük fel vany 8 ember akinek 410 pontja van, de már csak 4 hely van, akkor kik kerülnek be? Akik els?nek jelölték be? De ha ilyen nincs akkor mi fog történni?

Legjobb válasz: Nem véletlen van a ponthatár. Mégis mi értelme lenne, ha több ponttal se kerülnének be az emberek? 410 ponttal felvesznek, azt jelenti, h nálad húzták meg a határt. Pl az irányszám 50 fõ. Jelentkeznek 60-an. Az elsõ 45 fõnek mondjuk 420 pontja van, a következõ 10-nek pedig 410. Vagy azt csinálják, h 55 embert vesznek fel, és 410 lesz a ponthatár, vagy csak 45-öt és 420 a ponthatár. Olyan nincs, h megvan a pontszámod és nem vesznek fel. Remélem érthetõ.

Nem véletlen van a ponthatár. Mégis mi értelme lenne, ha több ponttal se kerülnének be az emberek? 410 ponttal felvesznek, azt jelenti, h nálad húzták meg a határt. Pl az irányszám 50 fõ. Jelentkeznek 60-an. Az elsõ 45 fõnek mondjuk 420 pontja van, a következõ 10-nek pedig 410. Vagy azt csinálják, h 55 embert vesznek fel, és 410 lesz a ponthatár, vagy csak 45-öt és 420 a ponthatár. Olyan nincs, h megvan a pontszámod és nem vesznek fel. Remélem érthetõ.
De szép mese... komolyan mondom, hogy megkönnyeztem.
Nem hiszem, hogy utána nyomoznának ilyeneknek és valószínûleg nem is szabad ilyen miatt megkülönböztetni! A rendõrtisztin és a nemzetvédelmin lehet szó ilyesmirõl, de a többi egyetemen, fõsulin nem!
A kérdező hozzászólása: Konkrétan azt mondták, hogy egy párt tag volt. Magyarországon nagyon nem kedvelik ezt a pártot, gondolom tudja mindenki melyikrõl van szó. Lehet ez kizáró ok? Bár hivatalosan biztos nem.
"Tegyük fel vany 8 ember akinek 410 pontja van, de már csak 4 hely van, akkor kik kerülnek be?" - Akkor felveszik mind a nyolcat. A ponthatárokat akkor álalpítják meg, amikor már eldöntötték, kiket vettek fel egyáltalán. Egyébként egész biztosan valamit elrontott az a bizonyos jelentkezõ. Ha Te sem tudsz pontosabb részleteket, akkor ez a legbiztosabb.
Tényleg ne aggódj. 100%ra mondom, h ha megvan a pontod és mindent jól csináltál, akkor felvesznek:) Amikor én jelentkeztem tavaly, akkor is terjedtek a hülyeségek:D Olyanokat mondtak, h a fülem kettéállt...
A kérdező hozzászólása: Nem azért. Pontosabb részleteket nem tudok. Azért tettem fel a kérdést, hogy ha valaki tud ilyenrõl az tudjon válaszolni, mert érdekelne.
Vszínûleg azért, mert vmit elrontott. Pl. nem küldte be idõben a jelentkezési lapot, nem csatolt pontokat igazoló dokumentumot stb. (Pl. hiába kapsz 35 pontot egy nyelvvizsgára, ha nem küldesz róla papírt akkor nem adnak pontot..)
A kérdező hozzászólása: Értem. Csak hallottam olyan esetet, hogy valaki ponthatár felett volt és nem vették fel. Nem tudom mi miatt...
Az elõzõ rendszerben volt olyan, hogy valakit azért nem vettek fel, mert például egyházi iskolában érettségizett, vagy a szülei értelmiségiek voltak. De ma már nincs ilyen.

Hogy lehet észrevenni a nyákdugót? Mi van ha nem veszem észre?

Úgy értem én nem szoktam megnézni utána a wcpapírt. Lehetséges, hogy nem fogom észrevenni amikor távozik?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.

Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.
a nyákdugó szüléskor fog láthatóvá válni..egy kis vérzés formájában..ha a végéhez közeledsz a terhességnek akkor..de nem minden szülés kezdõdik ezzel, úgyhogy minden jelet vegyél komolyan..van akinek elfolyik a magzatvize és arról tudja, hogy itt az idõ..másoknál a görcsök jeleznek..
A kérdező hozzászólása: Már igencsak közeledek a végéhez. 31hetes vagyok. Csak én tényleg nem szoktam megnézni a papírt. Csak putty a wc-be és már húzom is le. Próbálok odafigyelni, de 10 alkalomból 6szor tuti elfelejtem.
Nekem már szülés elõtt 3 héttel kezdett távozni.Nyálkás, nyúlós folyásszerûség volt nekem.Persze a java szülés beindulásakor távozott.

Anyámék mindenen veszekednek, most is, már kb.3-4 éve tönkrement az egész házasság, de apa miatt egyszerûen nem tudják megbeszélni a dolgokat, nem hajlandó leülni tisztázni mi van. Alig beszélnek egymással, van valakinél hasonló helyzet?

:(

Legjobb válasz: Nálunk 10 éve ez megy de már észre sem veszem és nálunk is apám miatt mert csak hajtja a magáét és mind1 anyám mit mond vagy csinál mindenbe beleköt volt olyan is hogy nekiment anyámnak meg párszor meg is ütötte de mikor én is felálltam kicsit határozottabban amikor már nem tudott ellökni akkor más lett a helyzet mert utána már nem merte csinálni azóta csak pofázik állandóan de nem mer cselekedi pedig nem bántottam Ja és nálunk az alkohol miatt volt ez mondjuk már nem iszik de attól még ordibál minden nap

Nálunk 10 éve ez megy de már észre sem veszem és nálunk is apám miatt mert csak hajtja a magáét és mind1 anyám mit mond vagy csinál mindenbe beleköt volt olyan is hogy nekiment anyámnak meg párszor meg is ütötte de mikor én is felálltam kicsit határozottabban amikor már nem tudott ellökni akkor más lett a helyzet mert utána már nem merte csinálni azóta csak pofázik állandóan de nem mer cselekedi pedig nem bántottam Ja és nálunk az alkohol miatt volt ez mondjuk már nem iszik de attól még ordibál minden nap
Nàlunk is ez volt. 23 évig ez ment. Utàna elvàltak. Azóta.sokkal jobban kijönnek a szüleim egymàssal
Ma már én is így vagyok a feleségemmel. Megadtam neki mindent, és az is kevés, a gyerekekkel pedig elhitette, hogy én vagyok a rossz. Azt viszont tudnotok kell, hogy sok férfi a felesége miatt lesz ilyen. Egy apa, akit megbecsül a családja, az nem ilyen.
Nálam hasonló a helyzet úgy 1-2 éve, anyuméknál most üt vissza az, hogy totál különbözõ személyiségtípusúak.Anyum ha kell, ha nem, jár-kel, mint zsidóban a fájdalom, apum meg otthonülõs típus.Legutóbb még azon is összevesztek, hogy melyik étteremben ünnepeljék a házassági évfordulójukat.

Papírok nélküli smkp. Ha megveszem adásvételivel, kötök rá biztosítást, lehet belõle bajom? Mi van, ha nem 50-es, hanem 80-as, mi van, ha az eladó lopta? Kiderül egyáltalán az ilyesmi? Csak mert nem mindegy, 100-ért vagy 30-ért veszem meg ua. -t.

Legjobb válasz: Minden SMKP papírok nélküli, mert csak adásvételi van hozzá. Adásvételivel veszed meg, kötsz rá egy biztosítást, és használod. Ha 80-as, és ez kívülrõl látszik, a rendõr lemeszel, KPM, bevonják, akármi, ne tedd(azon kívül, hogy szabálytalan) Persze megvannak a módszerek, hogy egy 80-as kívülrõl 50-esnek tûnjön... Lehet, hogy az eladó lopta, de hacsak nem ismeri fel az elõzõ tulaj, nem nagyon lehet lebukni, mert nincs nyilvántartás. Ilyenkor Te, mint jóhiszemû vásárló szerepelsz az ügyben, büntetést nem fogsz kapni, de esélyesen visszakapja az elõzõ tulaj, ha tudja bizonyítani, hogy tényleg az övé volt.

Minden SMKP papírok nélküli, mert csak adásvételi van hozzá. Adásvételivel veszed meg, kötsz rá egy biztosítást, és használod. Ha 80-as, és ez kívülrõl látszik, a rendõr lemeszel, KPM, bevonják, akármi, ne tedd(azon kívül, hogy szabálytalan) Persze megvannak a módszerek, hogy egy 80-as kívülrõl 50-esnek tûnjön... Lehet, hogy az eladó lopta, de hacsak nem ismeri fel az elõzõ tulaj, nem nagyon lehet lebukni, mert nincs nyilvántartás. Ilyenkor Te, mint jóhiszemû vásárló szerepelsz az ügyben, büntetést nem fogsz kapni, de esélyesen visszakapja az elõzõ tulaj, ha tudja bizonyítani, hogy tényleg az övé volt.
A kérdező hozzászólása: Csak akkor miért írják egyik 50-es robinál, hogy érvényes magyar okmányokkal, a másiknál meg hogy okmányok nélkül?
Elképzelhetõ, hogy az egyik itthoni vásárlás és megvan róla a hivatalos számla, a másik pedig egy régi, vagy külföldrõl behozott és nincs semmilyen papírja. A lényeg, hogy a tulajdonváltást neked elég egy adásvételivel igazolnod. Ha lopott a motor, akkor ez alapján majd a zsaruk megkeresik az elõzõ tulajdonost.
mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf
És mien sincsen csak milyen! PC-s használt játékoknak végképp nincs értékük mivel azt letöltik!
"ijen" nincsen. Maximum oLYan, amelyikben _azt_mondják_ neked, hogy _el_szeretnének_ adni neked _sok_ szép könyvet, de sajnos mind a helyesírásról szól. No, egy _iLYen_ bolt meglátogatása igazán épülésedre szolgálna...
A kérdező hozzászólása: éssa konzol játékokat akkor azzokat mértveszik meg használtan , azokatis le lehet tölteni netrõl torrentekrõl.
Mert ott nem tudsz online játszani ha csak úgy letöltöd!
Egyáltalán milyen pc-s játék címekrõl van szó?

Akinek van már gyereke és a másodikat várja ki miből vett ujjat és mi az ami használt de tökéletes állapotú és abbol nem vesz ujjat : kellékre gondolok, cumis üveg, mellszívó ilyenek?

Legjobb válasz: Cumit, cumisüveget, rágókákat vettünk újat. Szóval amit a szájába vesz, de ezek lehet, hogy az én hülyeségeim :) Babakocsit, kiságyat, légzésfigyelõt stb. természetesen nem. A ruhák is megvoltak, szinte pont két év van közöttük,két fiam van, így azok jók voltak. Csak ha valamit nem "lehetett" otthagyni akkor vettem meg.

Cumit, cumisüveget, rágókákat vettünk újat. Szóval amit a szájába vesz, de ezek lehet, hogy az én hülyeségeim :) Babakocsit, kiságyat, légzésfigyelõt stb. természetesen nem. A ruhák is megvoltak, szinte pont két év van közöttük, két fiam van, így azok jók voltak. Csak ha valamit nem "lehetett" otthagyni akkor vettem meg.
Mi teljes új szobabbútort vettünk, mert elsö lányomé olyan kompltt hogy 0-12 éves korig használható. àgyat átalakítottuk, így azt is használja, pelenkázót is átalakítottuk, az most komód. ìgy új ágy, új pelenkázó, új szekrény, új polc, új matrac minden új. Cumisüvegekre vettem új cumikat, és ennyi. pár új mosható pelenka. és egy szett új ruha amiben haza hoztam, mert azt elraktuk mindegyik gyerektöl emlékbe. ennyi. összes ruha régi. járóka, pihenöszék, játékok, zenélök mind mind a régiek. Babakocsi is régi. na arra vettünk testvérfellépöt.
minden gyönyörû állapotban van és uni színekben. amit mindenképpen vennünk kell, kisruhák, ha fiú lesz és természetesen a közvetlen testtel érintkezõ dolgok, mint pl cumisüveg, cumi. ja meg pelenka. de ezen kívül semmi nem kell hála az égnek. remélem kisfiú lesz ;-)
Én újakat nem vettem a meglévõkbõl. Pelenkázó feltét az elsõ után tönkrement, vettem egy cumisüveget, mellszívó ilyenek, a megvannak, és szeretted akkor nem kell új. Én pluszba vettem egy pár dolgot, ami az elsõnél kimaradt, pl. mikrós sterilizáló, ilyesmi.
Én vennék ujjat, használtat is meg újat is, csak nem tudom, hol lehet kapni, pedig lenne mibõl.
Én csak cumisüveget, cumit veszek majd újonnan. Persze elõre nem, csak ha kelleni fog. Ja meg, ha fiú lesz, akkor kellenek ruhák, mert csak lányos ruháink vannak,

Akumulátor hiba? Van egy quadom és már a masodik akumulátor hal meg rajta, nem vesz be semilyen töltést pedig a motornak van töltése. Mi lehet az oka h meghalnak? Pedig mindnapos hasznáaltba van mégis meghalnak?

Nemtudja senki megmondani? Lehet a huzalozásba van baj és érintkezik a plusz valahol és lehet és az kiégeti az akumulátor belsejét?

Legjobb válasz: "nem vesz be semilyen töltést pedig a motornak van töltése." Ha túl vagy alultölt ugyanúgy kinyírja.

"nem vesz be semilyen töltést pedig a motornak van töltése." Ha túl vagy alultölt ugyanúgy kinyírja.

Mi van, ha nem vesznek fel semelyik gimibe, ahová jelentkezem?

Legjobb válasz: akkor fel lehet lebbezni. ezt az önkormányzaton kell csinálni. jól jön ha van ott ismerõsöd, vagy pedig az iskolában, aki betud rakni ahova akarsz menni :D ha nem vesznek fel fellebezés után sem, akkor kijelölnek olyan iskolát, ahol van hely neked, és oda kell menned (lehet akár messze is)

akkor fel lehet lebbezni. ezt az önkormányzaton kell csinálni. jól jön ha van ott ismerõsöd, vagy pedig az iskolában, aki betud rakni ahova akarsz menni :D ha nem vesznek fel fellebezés után sem, akkor kijelölnek olyan iskolát, ahol van hely neked, és oda kell menned (lehet akár messze is)
Nálunk anno szülõin mondták azt, hogy egyszer valakit nem vettek fel egyik helyre se, erre az anyja bevitte a bizonyítványát mindhárom suliba és mindenhova felvették. :D Mondjuk egy elég jó hírû, színvonalas általánosba jártam és gondolom a gyerek se lehetett rossz tanuló. Amúgy valahova biztos felvesznek, jelölj meg egy gyengébbet is tartalékként, de ha oda se, akkor is kijelölnek valami sulit, mivel tanköteles vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!