Találatok a következő kifejezésre: Mi van nem jön meg és (121 db)

Mi van ha nem jön meg és tabit szedek?

kedden hagytam abba a 3. levelet a yasminelle tabiból.mindet normálisan beszedtem.ma kéne hogy megjöjjön.ugye tabimentes napokon is védve vagyok de ma lefeküdtem a barátommal de nem ment el bennem hanem kivette.ez most hogy lefeküdtünk hatással lehet arra hogy pl nem ma fog megjönni hanem holnap?a cicim nagyon feszül.elméletileg nem eshettem teherbe.azért izgulok.túl parázós vagyok:S

Legjobb válasz: Akkor eltolódhat 1-2 nappal, ha aznap feküdtél le a barátoddal, vagy pont utána jön meg.Ne izgulj ha tabit szedsz nincs baba:)

Akkor eltolódhat 1-2 nappal, ha aznap feküdtél le a barátoddal, vagy pont utána jön meg.Ne izgulj ha tabit szedsz nincs baba:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)

24-re nem vártam. Mesi érzésem van néha! Teszt negatív. Akkor most mi van? Lehet mégis baba van a dologban és azért nem jön meg? Folyásom az van (néha elég sok) áttetsző meg fehér! (nem viszketek nem ég semmim).

Legjobb válasz: Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet ha addig nem jon meg. Az eros folyas jellemzo a menstruacio elott is, aztan hirtelen megszunik, es utana jon meg.. Drukkolok, majd ird meg az eredmenyet. :)

Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet ha addig nem jon meg. Az eros folyas jellemzo a menstruacio elott is, aztan hirtelen megszunik, es utana jon meg.. Drukkolok, majd ird meg az eredmenyet. :)
A kérdező hozzászólása: oké!csak olyan idegesítõ hogy nem tudom mit gondoljak.mensi sincs, teszt negatív...holnap csinálok tesztet!
Szia :) Drukkolok neked, nekem a folyás az elejétõl megvan, néha azt hittem, hogy na most tuti megjött, pedig csak nagyon bõ folyásról volt szó (bocsi). Aztán ez a 16. hét után csak durvult :D Remélem, csak korán teszteltél, alakuljon minden szépen :)
Ha már három napja késik azt teszt mutatná! Mikor csináltad a tesztet? Szerintem ismételd meg! Vagy egy érzékenyebb teszttel. Az is lehet hogy késõbb volt peteérésed és azért nem mutatja a teszt, de lehet ebbõl még mensi is...(

Fehér folyásom van és nem jön meg. Symicia fogamzásgátlót szedek. Mitől lehet, hogy nem jött még meg? Most tartok a 7 napból a 3. -on vajon mikor jön meg?

4 hónapja szedek fogamzásgátlót, minden egyes tablettát bevettem eddig és semmi bajom nem volt vele. Miel?tt lefeküdtünk a párommal el?tte vettem be a tabit és még másnap is. Azóta nem jött meg és fehér folyásom van csak. Mit?l lehet? Terhes csak nem lehetek mivel a tabikat beszedtem.

Legjobb válasz: Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.

Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.
A kérdező hozzászólása: lehetséges , hogy csúszik a menstruáció? van rá esély , hogy teherbe estem?
A kérdező hozzászólása: Bunkó válaszokat nem kérek :) Ez komoly. Ha a héten nem jön meg akkor jövõhéttõl kezdhetem újra a tabit. És ha addig nem jön meg akkor terhes vagyok?
Ha addig nem jön meg, akkor csinálsz egy tesztet és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Rendben , köszönöm a választ ! Még egy dolog olvastam , hogy 6-7 hónap kell , hogy a menszesz és beálljon , hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg. Lehetséges , hogy ezért csúszik ? A múltkor szerdán aztán utána pénteken jött meg.
igen, azért
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , remélem igazad van.
nekem is csuszkal egy napot, h mikor jon meg. Most tartok a 4. levelnel. Vszinuleg nem allt be meg a megvonasos verzesed.
A Postinor elég vicces gyógyszer......okoz majd meglepiket :)
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz ?
Uramatyám... még létezik a Postinor? Kamaszkoromban nagy sláger volt, de annak már vagy 20 éve.. Igazi, lórúgás mennyiségû hormont tartalmaz. Kõkeményen be tudja zavarni a ciklust. 48 órán belül kell egy szemet bevenni ( hacsak nem változott az összetétele az elmúlt 20 évben), és kb 48-72 órára rá jött vérzés. De ez egyénenként változó. Viszont mivel nincs szükségem védekezésre, így a mai gyógyszerekkel kapcsolatban nem vagyok képben, de szerintem léteznek már sokkal modernebb készítmények.
A kérdező hozzászólása: Ez a Postinor 2 nevu tabletta.. Gondolom azert 2, mert ez az ujabb valtozat :)

Szedem a belara fogamzásgátlót, hétfőn este elfogyott és még mindig nem jött meg a mensim, most hétfő este van, mit tegyek? Szedjem a gyógyszert vagy még nem jön meg ne?

Legjobb válasz: 1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L

1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L
ezaz elsõ leveled? ha igen, akkor szed tovább, és ha a 2. levél után sem jön meg, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem, de én mindig az ötödik nap vettem be.akkor ha elfogy a gyógyszer a 7-ik nap szedjem?
Egyetértek az utolsóval de ez miért mentális egészség?
jézusom...:S rajta van azon a [email protected] betegtájékoztatóm, hogy a 8. napon kell bevenni, 7 nap tablettamentes nap, és a 8. napon kell bevenni...:S necsodálkozz h nincsen menzeszed, ha te egy éven át csak 5 napos szüneteket tartottál. lehet h terhes is vagy. sztem azért mentális egészség, mert mentálisan hülye h egy évig szedte így a tablettát éás nemtudott róla h nemígykell :D

Azt miért van, hogy mi pasik társkereséskor hosszú levelezés után, ha nem jön válasz és ha korrekt a lány netán elutasítás jön, akkor hetek kellenek mire kiheverjük, a lányok meg legrosszabb esetben is másnapra kialusszák?

Legjobb válasz: Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!

Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat és az oldalon is ezt állapítottam meg, valamint mások is beszámoltak róla.
Aha, persze. Akkor mi nõk ilyen lesz---arom alakok vagyunk egytõl egyig :P Szerintem szimplán azon múlik, hogy mennyire volt nekünk szimpatikus a másik.
Én percek alatt kihevertem. 31F
csak akkor kell kiheverni ha létrejön a kötödés nálad létrejön a csajnál nem de ez fordítva is elõfordulhat ... sõt az a gyakoribb eset
Ez nem a nemektõl függ. Én pl. nem élem bele magam ismerkedéskor semmibe, csak egy lehetõséget látok benne. Nem látok bele a másikba semmit, nem szövögetek vele terveket, annak tekintem, ami: ismerkedésnek. Ez kb. olyan, mint a munkahelyen a próbaidõ: az elején bárki indoklás nélkül felmondhat. Hiszen ilyenkor még csak kipuhatoljuk egymást, hogy mennyire felelnénk meg egymásnak, ilyenkor még én is kritikus vagyok, figyelem a másik reakcióit, értékrendjét, hogy tudok-e vele azonosulni, vagy sem. Egy ismerkedéskor még bõven benne van a pakliban, hogy valaki meggondolja magát... persze volt már nekem is olyan, hogy valaki jobban megfogott, és csalódott voltam, amikor eltûnt (mondjuk abban az esetben kiderült, hogy a pasi "elfelejtett" szólni, hogy nõs és három gyereke van...) Hát mit lehet tenni? Pár napig még gondolok rá, de aztán belátom, hogy nincs értelme keseregni, megyek tovább... De van olyan eset, és most is ilyenben vagyok, amikor már tényleg megvan a közös hullámhossz, eltelik sok-sok hónap, kialakulnak érzelmek, megkapom a biztatást, a visszajelzéseket, kinyílok, bízok, reménykedem, és akkor a másik egyszer csak begörcsöl... hogy õ képtelen kapcsolatra, õ nem áll rá készen. Na ilyenkor azért nem megy olyan könnyen a továbblépés... mindenkiben õt keresem, mindenkit hozzá mérek, és így lehetetlen, reménytelen. Nem hetekig, hónapokig nem tudok továbblépni. Szóval ez nagyon helyzetfüggõ!
bebeszéled magadnak, ha mégsem jön meg 1 hét múlva teszt....
A kérdező hozzászólása: mit beszélek be?
Remélem esély sincs h. terhes vagy. Ha nincs nemsokára meg fog jönni, a "tünetek" alapján pár nap. Nem idegesekedtél valami miatt? Esetleg életmódváltás stb. miatt késhet.
A kérdező hozzászólása: nem feküdtem le a barátommal. hát idegeskedés volt.. meg is vagyok fázva kicsit ja és.. gyakran kell járnom pisilni az utóbbi 5 napban. amúgy volt már hogy 37. napban jött meg.. kb fél éve.
nekem is csak ma jött meg a 34. napon... meg fog jönni ne félj. amúgy mióta menstruálsz? bár 17 évesen bár gondolom beállt rendesen.
Akkor nyugivan, csak felfáztál.
Nyugi kislány! Nincs nagy baj. Egy kis zsúrlófû tea csodákat tesz. Gyógyítja a felfázásodat is. Egy nap 1-2 filter, és sokkal jobban leszel. Én már jócskán felnõtt vagyok, és nálam is elõfordult, akár 1 hetes késés is!! Ez a probléma bárkinél elõfordul.

Mivel érthetném el hogy megjöjjön végre? Késik a mensim már 4 napja, és ha ma vagy hnap nem jön meg akkor jövõ heti nyaralásom teljesen elszúrja ( már minden le van foglalva)

Terhes nem lehetek már több mint egy éve nem volt nemi életem. Eddig mindig 21-22. napra megjött pontosan, most meg ezt csinálja velem. Lehet valami baj a háttérben ? A hasfájás különben már egy hete jelentkezik.

Legjobb válasz: a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg

a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg

Mi van velem? 1 hónapja fáj a hasam és már orvosnál is voltunk és azt mondta hogy meg fog jönni. De még nem jött meg és nagyon fáj a hasam szerintetek miért nem jön még meg? És minden előjel meg van

Legjobb válasz: majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.

majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.
A kérdező hozzászólása: DE nekem az orvos azt mondta hogy pár nap és azóta is nagyon fáj a hasam! fehér nyálkás fojásom van és mellem is van
barátnõmnek is volt és van a mai napig is. de semmi :D ne izgulj, nem fogsz semmirõl lemaradni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Nem jön meg egy hete! Most hagytam abba a gyógyszert? Megjön érzésem van és mégsem jön meg! Mi legyen?

Sziasztok, segítséget kérek! Szept 13-án jött meg utoljára. Gyógyszert szedtem addig, de letettük, mert tesót szeretnénk a kisfiamnak! Okt. 10-én kellett volna megjönnie hivatalosan, de még mindig semmi! Már 5 tesztet csináltam pár napos különbséggel, és negatívak, bár a vaterán kapható ONE STEP tesztet csináltam! Megjön érzés és semmi! Eddig mindig pontos volt, sose maradt ki az els? gyerekemnél is mikor abba hagytam a gyógyszert pontosan megjött és már az els? teszt pozitív lett! Vajon hormon baj lesz, vagy csak egy hónap kimarad? Akkor meg mért van már napok óta megjön érzésem és fehér folyásom? Köszönöm a válaszokat! Tudom orvoshoz kéne menni, a héten elmegyek!

Legjobb válasz: lehet hogy a gyógyszer kavart be.

lehet hogy a gyógyszer kavart be.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, de jó lenne, ha nem kavargatna, mert azért gyereket szeretnék 1-2 hónapon belül! Tudom, hogy én mit szeretnék egy dolog, de eddig sosem volt problémám ilyen téren és fura, hogy most van! Az elsõ gyerek is úgy jött ahogy én azt szerettem volna! Ez a magatehetetlenség nagyon rossz!
Szerintem is a gyógyszer kavart be. Mindenképp vennék egy másfajta tesztet és tesztelnek újra. Hanem felkeresnem a dokit (bár gyógyszer abbahagyasa után termeszetes ha nem lesz elsõ hónapban menszid. Amúgy nekem is szept. 13.an jött meg, szept. 15.én volt az eskuvonk és okt 10.én nem jött meg. ;-) Pozitiv tesztem lett. ;-) remélem nektek is hamar összejön!
A kérdező hozzászólása: Na gratulálok! Sok boldogságost hozzá! Hát én is remélem, bár még várnék 1-2 hónapot mert õszi gyerkõcöt szeretnék! De ahogy puffan úgy esik, szokás mondani! Az is lehet, hogy vizsgaidõszak elõtt vagyok, most lesz az utolsó vizsgáim és lehet, hogy ez is bekavar! Meg hát ugye szeretném titkon belül, de még várnék is vele, mint már írtam aztán lehet, hogy ez is benne van! Na ha van valami írok! Köszönöm az eddigieket!
Elvileg a gyógyszer beállítja a menzeszt, és ha jól emlékszem (régen szedtem már), akkor akkor kell megjönnie, amikor abbahagyod 1 hétre a szedését. Ha nem szedted be a következõ havit, és nem jött meg, tuti, hogy a gyógyszer miatt van. Elvileg következõ hónapban meg fog jönni. Húgom is így járt pár hete. Ettõl függetlenül persze még lehetsz terhes...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!