Találatok a következő kifejezésre: Mi van nem jön meg (219 db)

Szerintetek mi lehet az oka, émelygek, hasmenésem van, nem jön meg a menzeszem, mégsem mutat ki a terhességi teszt semmit sem?

2 hónapja voltam a párommal utoljára és az elõzõ hónapban megjött. Viszont a mostani késik és az elmúlt 2 napban egyre rosszabbul érzem magam. Egyre jobban émelygek. Már 2 különbözõ terhességi tesztet csináltam és negatív eredménye lett, bár a fizikai jelek arra utalnak, hogy terhes vagyok. Szerintetek mi lehet az oka?

Mi bajom van? Nem jon meg.

15 eves lany vagyok. 13 voltam, amikor eloszor megjott aztan nem volt 2 honapig. Ez normalisnak mondhato. Utana beallt egy ideig aztan nem jott meg 7 honapig. Mult honapban megjott. Multhet keddtol gorcsolok ( akkora is vartam), de nem jon meg es a fejem is sokat faj, ami hanyingerel jar meg szedulok es faj a mellem. Na igen mindenki azt gondolja most, hogy terhes vagyok, de mivel meg szuz vagyok es csoknal tobb senkivel nemvolt ezert eleg kizartnak tartom. Akkor megos mi lehet a baj? Anyukam nem akar orvoshoz vinni, sokat veszekedtunk ezen, de szerinte az en koromban ez normalis en viszont ugy erzem, hogy nagyon nem.

Legjobb válasz: 15 évesen már egyedül is mehetsz orvoshoz, vagy kérj segítséget egy megbízható nõismerõsödtõl.

15 évesen már egyedül is mehetsz orvoshoz, vagy kérj segítséget egy megbízható nõismerõsödtõl.
Menj orvoshoz! Ennyi idõsen már mehetsz egyedül. Ha nem szeretnél egyedül menni, akkor kérd meg egy barátnõd hogy kísérjen el. Ez nem normális dolog, erõs hormonzavarod lehet, ami miatt kimarad ilyen hosszú idõre, utána meg megjön...
18 éves korig normális, hogy összevissza van. Nekem 13 éves koromban volt egy menstruációm, ez volt az elsõ, utána szûk 2 évig semmi, még pecsételés se. Aztán 15-16 éves lehettem, mikor elkezdett minden hónapban rendesen megjönni.
17 éves korig ez teljesen természetes, nincs semmi baj veled.

24-re nem vártam. Mesi érzésem van néha! Teszt negatív. Akkor most mi van? Lehet mégis baba van a dologban és azért nem jön meg? Folyásom az van (néha elég sok) áttetsző meg fehér! (nem viszketek nem ég semmim).

Legjobb válasz: Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet ha addig nem jon meg. Az eros folyas jellemzo a menstruacio elott is, aztan hirtelen megszunik, es utana jon meg.. Drukkolok, majd ird meg az eredmenyet. :)

Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet ha addig nem jon meg. Az eros folyas jellemzo a menstruacio elott is, aztan hirtelen megszunik, es utana jon meg.. Drukkolok, majd ird meg az eredmenyet. :)
A kérdező hozzászólása: oké!csak olyan idegesítõ hogy nem tudom mit gondoljak.mensi sincs, teszt negatív...holnap csinálok tesztet!
Szia :) Drukkolok neked, nekem a folyás az elejétõl megvan, néha azt hittem, hogy na most tuti megjött, pedig csak nagyon bõ folyásról volt szó (bocsi). Aztán ez a 16. hét után csak durvult :D Remélem, csak korán teszteltél, alakuljon minden szépen :)
Ha már három napja késik azt teszt mutatná! Mikor csináltad a tesztet? Szerintem ismételd meg! Vagy egy érzékenyebb teszttel. Az is lehet hogy késõbb volt peteérésed és azért nem mutatja a teszt, de lehet ebbõl még mensi is...(

Fehér folyásom van és nem jön meg. Symicia fogamzásgátlót szedek. Mitől lehet, hogy nem jött még meg? Most tartok a 7 napból a 3. -on vajon mikor jön meg?

4 hónapja szedek fogamzásgátlót, minden egyes tablettát bevettem eddig és semmi bajom nem volt vele. Miel?tt lefeküdtünk a párommal el?tte vettem be a tabit és még másnap is. Azóta nem jött meg és fehér folyásom van csak. Mit?l lehet? Terhes csak nem lehetek mivel a tabikat beszedtem.

Legjobb válasz: Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.

Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.
A kérdező hozzászólása: lehetséges , hogy csúszik a menstruáció? van rá esély , hogy teherbe estem?
A kérdező hozzászólása: Bunkó válaszokat nem kérek :) Ez komoly. Ha a héten nem jön meg akkor jövõhéttõl kezdhetem újra a tabit. És ha addig nem jön meg akkor terhes vagyok?
Ha addig nem jön meg, akkor csinálsz egy tesztet és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Rendben , köszönöm a választ ! Még egy dolog olvastam , hogy 6-7 hónap kell , hogy a menszesz és beálljon , hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg. Lehetséges , hogy ezért csúszik ? A múltkor szerdán aztán utána pénteken jött meg.
igen, azért
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , remélem igazad van.
nekem is csuszkal egy napot, h mikor jon meg. Most tartok a 4. levelnel. Vszinuleg nem allt be meg a megvonasos verzesed.
A Postinor elég vicces gyógyszer......okoz majd meglepiket :)
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz ?
Uramatyám... még létezik a Postinor? Kamaszkoromban nagy sláger volt, de annak már vagy 20 éve.. Igazi, lórúgás mennyiségû hormont tartalmaz. Kõkeményen be tudja zavarni a ciklust. 48 órán belül kell egy szemet bevenni ( hacsak nem változott az összetétele az elmúlt 20 évben), és kb 48-72 órára rá jött vérzés. De ez egyénenként változó. Viszont mivel nincs szükségem védekezésre, így a mai gyógyszerekkel kapcsolatban nem vagyok képben, de szerintem léteznek már sokkal modernebb készítmények.
A kérdező hozzászólása: Ez a Postinor 2 nevu tabletta.. Gondolom azert 2, mert ez az ujabb valtozat :)

Szedem a belara fogamzásgátlót, hétfőn este elfogyott és még mindig nem jött meg a mensim, most hétfő este van, mit tegyek? Szedjem a gyógyszert vagy még nem jön meg ne?

Legjobb válasz: 1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L

1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L
ezaz elsõ leveled? ha igen, akkor szed tovább, és ha a 2. levél után sem jön meg, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem, de én mindig az ötödik nap vettem be.akkor ha elfogy a gyógyszer a 7-ik nap szedjem?
Egyetértek az utolsóval de ez miért mentális egészség?
jézusom...:S rajta van azon a [email protected] betegtájékoztatóm, hogy a 8. napon kell bevenni, 7 nap tablettamentes nap, és a 8. napon kell bevenni...:S necsodálkozz h nincsen menzeszed, ha te egy éven át csak 5 napos szüneteket tartottál. lehet h terhes is vagy. sztem azért mentális egészség, mert mentálisan hülye h egy évig szedte így a tablettát éás nemtudott róla h nemígykell :D

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll vissza a "normális" mensi? Ha nem jön meg, honnan tudhatom, hogy mikor van peteérés, ill. hogy van-e egyáltalán?

Mi a tapasztalat? Nekem már 25 napja késik...

Legjobb válasz: Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :)) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :))

Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :) ) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :) )
Nekem tabi után(vagyis hüvelygyûrût használtam) az elsõ hónap is percre pontos volt.A második már nem is jelentkezett, és reményeim szerint júliusig nem is nagyon találkozom a havi vendégemmel:D:D De ahány nõ annyi szokás.Barátnõmnek, még mindig nem állt helyre rendesen, pedig egy fél éve abbahagyta, valamelyik hónapban késik, másikban hamarabb megjön.Amúgy 3 hónapot szoktak mondani.
Én is aug. 22-én hagytam abba. A következõ 2 mensi abszolút kimaradt, reménykedtem kismama vagyok, de sajna csalódnom kellett. Természetesen mindennap úgy éreztem, most meg fog jönni. Szenvedtem a tünetekkel: görcs, hangulatingadozás, mellfeszülés. Gondolhatod milyen ezt 60 napon keresztül elviselni:( Aztán a doki felírta a Norcolutot és Clostilbegyit, ezek segítségével rendesen megjött (3 nappal korábban), de most a köv. mensim újra 12 napot késett. Szintén újra reménykedtem. Szerintem kb. 6 hónap, mire helyre áll. Szóval ez van. Viszont megfogadtam, hogy soha többé hormon tabi! Barátnõm 4 évig szedte, és azóta is percre pontosan megjön. Hát nem vagyunk egyformák:)
SziaIÉn áprilisban hagytam abba és lehet szerencsés vagyok de nekem 24 napra beállt a ciklusom!Hallottam rémhíreket én is hogy nem fog helyreállni, de hála az égnek nálam minden oké.Remélem nálad is!

Mi van akkor ha a gyógyszermentes 7 nap 2. vagy 3. napján nem jön meg a menstruációm? Mit csináljak?

Legjobb válasz: elsõ gyógyszer szünet? vagy már régóta szeded és ugy nem jön meg?

elsõ gyógyszer szünet? vagy már régóta szeded és ugy nem jön meg?
A kérdező hozzászólása: elsõ. baj lehet?
Nyugi. Nekem mindig a 8. napon jott meg tehat mikor kezdtem a kovetkezo csomagot. Cypromixet szedtem.
akkor semmi gond még megjöhet.
A kérdező hozzászólása: gestomix20-at szedek...
Nekem 4. napra szokott megjönni. Szerintem egyáltalán ne izgulj. Átolvastad az útmutatóját? Azzal kezd!
Elsõre én is pánikoltam, de fölösleges volt. Mindig a következõ levél elsõ napján jön meg, legkorábban a szünet 6. napján.
Nyugi, nekem mindig 5. napon jön meg :)
nekem is a 4. napon jön meg mindig...
bebeszéled magadnak, ha mégsem jön meg 1 hét múlva teszt....
A kérdező hozzászólása: mit beszélek be?
Remélem esély sincs h. terhes vagy. Ha nincs nemsokára meg fog jönni, a "tünetek" alapján pár nap. Nem idegesekedtél valami miatt? Esetleg életmódváltás stb. miatt késhet.
A kérdező hozzászólása: nem feküdtem le a barátommal. hát idegeskedés volt.. meg is vagyok fázva kicsit ja és.. gyakran kell járnom pisilni az utóbbi 5 napban. amúgy volt már hogy 37. napban jött meg.. kb fél éve.
nekem is csak ma jött meg a 34. napon... meg fog jönni ne félj. amúgy mióta menstruálsz? bár 17 évesen bár gondolom beállt rendesen.
Akkor nyugivan, csak felfáztál.
Nyugi kislány! Nincs nagy baj. Egy kis zsúrlófû tea csodákat tesz. Gyógyítja a felfázásodat is. Egy nap 1-2 filter, és sokkal jobban leszel. Én már jócskán felnõtt vagyok, és nálam is elõfordult, akár 1 hetes késés is!! Ez a probléma bárkinél elõfordul.

A meddőségiben kaptam beutalót hormonvizsgáltra, 4X kell menni vérvételre, először a ciklus 3. napján. A kérdésem mi van, ha nem jön meg? Lent a többi.

Nem baba miatt, hanem, mert nincs pé. Utoljára emiatt 3 hónapig nem jött meg, csak gyógyszerrel, és aztán kaptam 3 hónapig clostit, akkor lett pé. Az utolsó hónapban nem kaptam clostit és lett pé, de most már a 17. nap vagyok és semmi. Ilyenkor mi a teend??

Legjobb válasz: Ha nem jön meg ès biztos,hogy nincs baba ,akkor Norcolutot adnak ,hogy megjöjjön.Utàna mehetnek a hormonvizsgàlatok amibôl gondolom làtni fogjàk ,hogy mièrt nincs peteèrèsed.

Ha nem jön meg ès biztos, hogy nincs baba , akkor Norcolutot adnak , hogy megjöjjön.Utàna mehetnek a hormonvizsgàlatok amibôl gondolom làtni fogjàk , hogy mièrt nincs peteèrèsed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!