Találatok a következő kifejezésre: Mi van nem (21838 db)

ennyibõl aki megmondja, hogy "mi van" az nem én leszek.
mi az hogy teljesen máshogy?
Én is így vagyok egy lány osztály társammal. A facebookon jól elvagyunk, sokat beszélünk, de nem nagyon beszélünk. Engem nagyon zavar ez a dolog, de majd megoldom valahogy. Nem tudom valahol azért nem beszélünk, mert már mindjárt az lenne, hogy szerelmes vagyok belé. Mer jártam már így egy másik lány osztály társammal akivel jól kijöttünk, aztán azt találták ki a többiek, hogy bele szerettem aztán azóta nem beszélünk. Szóval ezért is... Meg bánt az is, hogy sok fiú osztály társamat megöleli engem nem ez annyira bánt, hogy néha sírni tudnék miatta. de nem tudom én sem ezt az egészet már.
Na de én vicces kedvemben vagyok, ennyibõl is megmondom a tutiiit. Aszondja, te egy fiatal csaj vagy, úgy 7. osztálytól a 10ig lõném be, de lehet a 10 már sok... Az IQ-d (a gyengébbek kedvéért az intelligencia szinted) nem üti meg az átlagot, a telefonodon van féjszbúk, amit apuci fizetésébõl vesztek (talán pont sorban is álltatok új ájfónért :D), A srác egy teljesen cukcsimukcsi sráccsi ahiért oda vagyh megh visszah... Az viszont olan gyerekeees, mert semmibe vesz... na jó, ez mégsem megy, ömm... azért ennyit megkapsz :DD Sorry az offért, de úgy éreztem nem lehet kihagyni. Jobban belegondolva lazán kihagyható :) ) Szép napot! F/17 ("nem kell beszolni") :P

Ha terhes vagyok, és úgy szeretkezünk a párommal és nem veszi ki, akkor mi van? Nem veszélyezteti a babát? Illetve a terhesség mikor mutatható ki pontosan?

Legjobb válasz: Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.

Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.
A fogamzás után nyákdugó alakul ki a méhnyaknál, ami lezárja a méhet. A peteérés és a menstruáció leáll a szülésig. Ha beléd élvez az ég világon semmi bajod nem lesz és a babának sem. A kilenc hónap lejárta után a szülés megindítására is alkalmazzák a szexet. 28F
Nem veszélyezteti! Két gyermekem van, mind a kettõnél még a szülés elõtti napon is szerelmeskedtünk :) Semmi bajuk nem lett :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! És mivan, akkor ha, többször probálkozunk, de még ugye nem tudom, hogy terhes vagyok e, ha még nem fogant meg és úgy megy el belém többször, akkor sincs semmi ugye?! Bocsi, ha hülyén hangzik a kérdés, csak azért szeretnék midnent tudni. Remélem, hogy azért érthetõen kérdezem a dolgokat! :)
Nem lesz semmi baj :) Drukkolok!!!

Mikor mi van? (Nem érteeem! , SOS! )

Tökre nem értem az egészet!Angolról van szó arra vok kiváncsi h mikor mi a végz?dése az igéknek??pl.:a do igének mikor does mikor doing meg ilyenek mert a tanárom nem magyarázta...:(

Legjobb válasz: Fú hát.. She does/doesn't He does/doesn't It does/doesn't I do/don't They do/don't You do/don't We do/don't Összefoglalva: E/3 személyben does. DoING akkor van amikor jelen idõ. I am doing my homework. Én most ebben a pillanatban csinálom a házi feladatom. She is DOING, itt semmi változás. (Egyébként a do csinált jelent konkrétan..:) Mit szeretnél még tudni?:)

Fú hát.. She does/doesn't He does/doesn't It does/doesn't I do/don't They do/don't You do/don't We do/don't Összefoglalva: E/3 személyben does. DoING akkor van amikor jelen idõ. I am doing my homework. Én most ebben a pillanatban csinálom a házi feladatom. She is DOING, itt semmi változás. (Egyébként a do csinált jelent konkrétan..:) Mit szeretnél még tudni?:)
Szerintem egyszerûbb lenne, ha tõle kérdeznéd meg, ez nem olyan, mint az, hogy 1+1.
Doing csak akkor van, ha nem segédige. I always do my homework. Ez egy egyszerû jelen idejû mondat, azt jelenti, hogy mindig megcsinálom a házimat. E/3-ban lesz does: She always does her homework. I am doing my homework, ez folyamatos jelen, azt jelenti, hogy éppen ott görnyedek az a rohadt házi fölött. Don't pedig csak akkor lehet, ha segédige, és csak egyszerû jelenben, mégpedig csak tagadáshoz. I don't always do my homework - nem mindig csinálom meg a házimat.
A kérdező hozzászólása: ó nagyon köszönöm :D am azért nem a tanárt kérdem mert leordít h már tudnom kéne és ennyi :S

Miért van? A barátommal 2-hónapig nem sexeltünk, ugyanis nem találkoztunk mivel van némi távolság köztünk, majd mikor találkoztunk és csókolóztunk, és ugye felhergültünk egymásra de nekem hányingerem lett.

egy id? mulva elmúlt,azután megtörtént és jol is voltam,de nem értem mitöl lett hányingerem.

Legjobb válasz: Lehet terhes vagy? Vagy ilyen jól néz ki a pasid? :) Viccet félretéve ilyenrõl még nem hallottam, vagyis de: ha a lány állapotos volt, akkor történik ilyen!

Lehet terhes vagy? Vagy ilyen jól néz ki a pasid? :) Viccet félretéve ilyenrõl még nem hallottam, vagyis de: ha a lány állapotos volt, akkor történik ilyen!
valószinüleg semmi köze nincs a pasidhoz se a párkapcsolatodhoz a hányingerednek
Nem buliban voltatok, és ittatok elötte, közben, vagy kajától? És azóta gondolom semmi, csak 1x alkalom volt. Ne aggodj semmi köze a ketõnek egymáshoz, biztos egészséges vagy.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes!:) hát nem is buliból mentünk haza:) de azóta nem is volt semmi bajom, csak akkor egyszer hirtelen hányingerem lett, de jol is lettem azután, csak azért érdekelt hogy miért történt:) ))

Most mi van? Nem értem! Egy nagyon halvány esti időntúli + teszt, és reggeli -!

26 naposak a ciklusaim,immáron a 29-dik napon tartok!! Nem értem ilyenkor már a tesztnek is mutatni kéne valamit! Cicifájás az van,de menzis görcs nincs!!

Legjobb válasz: Ha halványan pozitiv, az annyit jelent, hogy kevés hormon van, mint ki tudott mutatni - olyan, hogy "kicsit, halványan" terhes nincs. Olyan van, hogy van hormon és nem mutatja - tévesen negativ, de olyan nics, hogy nincs hormon és mégis mutat. A legegyszerübb, ha elmégy orvoshoz, vérvételböl egyértelmüen meg lehet mondani.

Ha halványan pozitiv, az annyit jelent, hogy kevés hormon van, mint ki tudott mutatni - olyan, hogy "kicsit, halványan" terhes nincs. Olyan van, hogy van hormon és nem mutatja - tévesen negativ, de olyan nics, hogy nincs hormon és mégis mutat. A legegyszerübb, ha elmégy orvoshoz, vérvételböl egyértelmüen meg lehet mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, én is úgy gondolom hogy egyszerûbb orvosnak látni, de csak pénteken, ha addig nem jön meg, és persze tesztet is veszek még, hátha erõsödik a csik!!
én ugyanigy voltam, em értettem reggel miért negativ, a pároman knem is mertem elmondani, a 33. napon mentem dokihoz, a babo már ott volt, 2 mm:) azota már 18 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! Remélem én csatlakozhatok a kismamák klubbjához! Már nagyon várjuk!!

Van 1 srác. és fogalmam sincs, hogy mit akar tőlem. Egyik pillanatban olyan mintha szívesen megismerne közelebbről, másik pillanatban meg mint ha kb nem is érdekelném. Ilyenkor mi van? Nem értem.

Nem rég ismertem meg,kb 3 hónapja..felvettem msnen.Elkezdtünk beszélgetni..és kicsit kérdezgettem,hogy hogy áll a csajokkal..stb...

Legjobb válasz: egyetértek az elsõvel, és még annyi, hogy túlreagálod a dolgokat. próbálj meg ne mindig rá gondolni, mert ha bármi pici rossz jelet kapsz, akkor túlreagálod és azt hiszed h nem kellesz neki stb...na éld bele magad nagyon se a pozitív dolgokba se a negatívokba! én is így voltam vele:) sok sikert! 15/F

egyetértek az elsõvel, és még annyi, hogy túlreagálod a dolgokat. próbálj meg ne mindig rá gondolni, mert ha bármi pici rossz jelet kapsz, akkor túlreagálod és azt hiszed h nem kellesz neki stb...na éld bele magad nagyon se a pozitív dolgokba se a negatívokba! én is így voltam vele:) sok sikert! 15/F
szerintem ö az atitpus aki szeretia nöket meghoditani, aza jo neki ah küzdenie kelle gy nöért. nme késö még szerintem, csak ne foglalkozz vele annyit mint eddig, mintha nme is érdekelne.msn -en ne irj rá, majd ir ha akar, és ne hivd el sehová magaddal.majd észbe kap, és ha nem futsz utánna érdekelni fogod.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) hát...eddig ezt próbáltam, hogy nem foglalkozok vele, és rám is írt...de van 1-2 olyan megszólalása, hogy még az élettõl is elmegy a kedvem:D...és igen..õ az a típus aki imádja meghódítani a lányokat..olyan mintha beleszerettem volna, vagy nem is tudom..de már most imádom..pedig csak párszor találkoztunk...
Lehet hogy MSN-en nem tudja kifejezni magaát :) :P De szerintem teccel neki vagy több :)

Most mi van? Nem értem.

A legjobb barátn?mnek van fiúja de nekem meg nincs. Ezt az ? barátja tudja.És mostanában azt vettem észre,h a pasija mindig odajön hozzám,hozzám dúl,hozzám bújik! Gyakrabban mint az lb-mnek!! És ez már nagyon feltün?! Mit akar ez jelenteni? Én nem akarom elvenni a Pasiját! Ja és állandóan puszikat küld! :OO

Legjobb válasz: Én úgy érzem picit, mintha te erre büszke lennél, persze lehet rosszul látom... De ha efelõl erkölcsi aggályaid vannak, akkor nem hagynád a srácnak, hogy ezeket csinálja, elhúzódnál tõle, és ha ebbõl se ért, akkor határozottan mondanád, hogy ezt ne csinálja. Ilyen egyszerû. Lehet, hogy a srácnak tényleg tetszel, de a barátnõddel legyél korrekt és ne hagyd már ezeket a dolgokat!! Majd lesznek még srácok, akiknek felkelted a figyelmét, most azért mert jól esik ettõl a fiútól, ennyit azért nem ér...

Én úgy érzem picit, mintha te erre büszke lennél, persze lehet rosszul látom... De ha efelõl erkölcsi aggályaid vannak, akkor nem hagynád a srácnak, hogy ezeket csinálja, elhúzódnál tõle, és ha ebbõl se ért, akkor határozottan mondanád, hogy ezt ne csinálja. Ilyen egyszerû. Lehet, hogy a srácnak tényleg tetszel, de a barátnõddel legyél korrekt és ne hagyd már ezeket a dolgokat!! Majd lesznek még srácok, akiknek felkelted a figyelmét, most azért mert jól esik ettõl a fiútól, ennyit azért nem ér...
Szerintem hívd félre a barátját egy olyan helyen ahol nincsenek sokan. Mond el neki hogy ez nem állapot és te nem akarsz tõle semmit vagy ha igen akkoris fontosabb a barátnõd. Állj elé és közöld vele hogy ami már sok az sok.
A kérdező hozzászólása: De más fiúknak is tetszem és lehet azért csinálja h féltékenyek legyenek!! :) ÉS NEM VOK RÁ BÜSZKE! És persze hogy elhúzódom!

Lányok! Ilyenkor mi van? Nem értem.

Szóval. Májusban megismertem egy lányt, beszélgettünk stb. Késôbb mondtam neki, hogy többet akarok mint barátság. Visszautasított, mondván, hogy most nem akar barátot.

Legjobb válasz: Nézz a szemébe sokáig ha aszondja hogy elég áá nembírom mingyár benedvesedek akk valószínû h teccel neki. ha aszondja h mit nízel akk lehet h nem. ha aszondja h nézzed mán az meg mit néz he?! akk nem jössz be neki

Nézz a szemébe sokáig ha aszondja hogy elég áá nembírom mingyár benedvesedek akk valószínû h teccel neki. ha aszondja h mit nízel akk lehet h nem. ha aszondja h nézzed mán az meg mit néz he?! akk nem jössz be neki
Elképzelhetõ, h megtetszettél neki, hiszen azóta jobban nézel ki.
hát ha már egyszer beszéltél vele róla h többet akarsz akkor egy második beszélgetés már semmit nem árthat :) de jobb ha elhívod valahova pl sétálni vagy hasonló, és közeledsz, megfogod a kezét, megcsókolod ilyesmi.

32 hetes vagyok a baba méretei rendben vannak, de mégis azt mondta az ultrahangos, hogy többet kellene pihennem, mert kicsi a baba, nem pihenek eleget, akkor most mi van? Nem értem

5 napja babamozin meg azt mondta a szonográfus hogy méretei alapján 34-35 hetesnek felel meg bpd:77mm thorax 86X76 mm femur: 61 mm becsült súly:2296 g ha valaki tud segítsen

Legjobb válasz: Ahány szonográfus, annyi lelet. A csontok nagyságát be lehet határolni, de azt sem 100%-ig. A súlyban nagyon nagyot lehet tévedni. a pihenés nem fog ártani, betarthatod, de nem hinném, h túl pici lenne. Egyébként sem kell minden babának 4 kilóval születnie. Lehet, h a második Uh-os a nagy magzatokhoz szokot és neki tûnik kicsinek.

Ahány szonográfus, annyi lelet. A csontok nagyságát be lehet határolni, de azt sem 100%-ig. A súlyban nagyon nagyot lehet tévedni. a pihenés nem fog ártani, betarthatod, de nem hinném, h túl pici lenne. Egyébként sem kell minden babának 4 kilóval születnie. Lehet, h a második Uh-os a nagy magzatokhoz szokot és neki tûnik kicsinek.
Szerintem nem kicsi. Sajnos én egész pontosan tudom a babám valós, 31+1 hetes méreteit: 1750 gramm és 45 centi. (A súlybecslésrõl annyit, hogy születése reggelén közel fél kilóval többnek becsülték...)
Az én 32 hetes eredményem: 1780 gramm, és 41 centi. Persze biztos csak akkor lesz, ha kijön.
Nekem is azt mondták a szülés elõtt néhány órával, hogy 2600-2800g körüli. Ehhez képest, 3160g-al született kb.6 óra múlva. :O Amúgy én még azt nem értem, hogy hogy jön ehhez a pihenés?? Szerintem semmi köze a pihenésnek a baba méretéhez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtatok, én sem értem, de így is elég parás vagyok, nem hogy ilyeneket mondanak...na mindegy, szeretnek nagyon paráztatni
szerintem jó a baba súlya.sajnos én is pontosan tudom a babám súlyát. 32+5 hétre lett 1980g és 42cm. ma már lassan 14 hónapos 78cm és kb. 9, 5kg :)
Szia.Szerintem nem kicsi a babád, az én fiaim kb.1800g-ok voltak(nem ikrek)ennyi idõsen és 3kg felett születtek:-)A pihenésnek meg annyi köze van a dolognak, hogy az állandó jövés-menéstõl felhígul a köldökzsinórban a vér ami táplálja a babát, és így kevesebb tápanyag jut be neki, így nem tud hízni rendesen(doki mondta ezt nekem)mert én is állandóan rohangáltam a 3éves fiam után(ami persze nem meglepõ)és kisebb volt a tesó az átlagnál, akkor mondta, hogy szedjek vissza a lendületbõl, pihizzek többet, így a vér besûrûsödik és a baba tényleg többet hízott:-)Tehát pihizz ha tudsz minél többet, de nem pici a babád:-)3300-3400g biztos hogy lesz:-) Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, úgy betudják paráztatni néha az embert, meg nem beszélnek egyértelmûen, és persze hogy agyalok rajta, amúgy is tiszta parás vagyok ha a terhességrõl van szó...

Miben vannak nem káros szénhidrátok, fehérjék és telítetlen zsírok?

Ugye egy embernek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, rengetek folyadékra, zsírra, fehérjére meg szénhidrátra. Miben vannak legkevésbé káros szénhidrátok, és miben van telítetlen zsír?

Legjobb válasz: Gyümölcsökben gyorsan felszívódó szénhidrát? Azért nem mindben. Az alma Glikémiás Indexe 36 Glikémiás telítettsége 9. Ez egy rizsnél olyan 87 illetve 80 körül mozog. Az sem mindegy hogy egyszerû vagy összetett szénhidrátokat fogyasztasz. A telítetlen zsírból 2 fajta van ami jó az omega3-6 zsírsavak. Omega6ból könnyû bevinni kellõ mennyiséget a baj az hogy túl sokat viszunk be omega 3 ból viszont túl keveset! A többi telítetlen zsír azért nem jó mert a telítetlen zsírok könnyebben oxidálónak több szabadgyök képzõdik így inkább zsírban és vajban süss. ( A zsír házi legyen ugyanis nagyüzemi zsírokban rengeteg az antibiotikum származék). Ha ragaszkodsz a gabonához akkor kölest és a zabot tudnám legjobban ajánlani. Egészségesebbek mint a többi.

Gyümölcsökben gyorsan felszívódó szénhidrát? Azért nem mindben. Az alma Glikémiás Indexe 36 Glikémiás telítettsége 9. Ez egy rizsnél olyan 87 illetve 80 körül mozog. Az sem mindegy hogy egyszerû vagy összetett szénhidrátokat fogyasztasz. A telítetlen zsírból 2 fajta van ami jó az omega3-6 zsírsavak. Omega6ból könnyû bevinni kellõ mennyiséget a baj az hogy túl sokat viszunk be omega 3 ból viszont túl keveset! A többi telítetlen zsír azért nem jó mert a telítetlen zsírok könnyebben oxidálónak több szabadgyök képzõdik így inkább zsírban és vajban süss. ( A zsír házi legyen ugyanis nagyüzemi zsírokban rengeteg az antibiotikum származék). Ha ragaszkodsz a gabonához akkor kölest és a zabot tudnám legjobban ajánlani. Egészségesebbek mint a többi.
Mert a telített állati zsírokban való sütés során a zsír sokkal nehezebben oxidálódik kevesebb az esély a rákkeltõ anyagok keletkezésére. A koleszterint meg nem az étkezés szabályozza azt a máj állítja elõ a szervezet pillanatnyi szükségletei szerint. Ha nagyon magas akkor jelezhet problémát a szervezetben de azt nem a koleszterin szegény diéta és a sztatin készítmények fogják helyrehozni.
Nincs olyan, hogy káros szénhidrát. A szénhidrát mennyisége számít.
Károsként a gyorsan felszívódó szénhidrátra gondolt szerintem. És igaza is van, mert jót nem tesz, az biztos. A zsírok telítettsége sosem érdekelt, ehhez nem tudok hozzászólni. Szénhidrát gyümölcsben, zöldségben van.
A lényeg az, hogy a gyorsan felszívódó szénhidrátokat kell kerülni, ilyenek: fehér liszt ill. abból készült dolgok, cukor-ez a gyümölcsökben is megtalálható, ezért este nem érdemes õket fogyasztani; a lassan felszívódó szénhidrát a jó, ilyenek: zabpehely, durum és teljes kiörlésû lisztbõl készült élelmiszerek, burgonya, zöldségek... és még lehetne sorolni; telítetlen zsírok: olívaolaj, lenmagolaj, ...
ha komolyabban érdekel, google által sok mindenre választ kaphatsz
A kérdező hozzászólása: azt hiszem ennyi elég egyenlõre, de még lehet hogy utánanézek ;) köszi a válaszokat
Ezt a zsírban sütést kifejtenéd részletesebben...miért jó ez nekünk ?
Bocsánat. Ez kimaradt: a legtöbb növényi olaj omega 6 zsírsavakban gazdag és kevés benne az omega 3 (kivéve oliva, repce, len stb). Eszenciális zsírsav mind a 2 csakhogy omega 6 ból sokkal többet fogyasztunk a kelleténél és tudni kell róla hogy gyulladáskeltõ hatású.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!