Találatok a következő kifejezésre: Mi van nálam fiatalabb (16 db)

Mit tegyek, nálam fiatalabb fiú teccik akinek barátnője van (kisebb nálam)?

Van egy srác akit ha meglátom vörös leszek és mosolyogni kezdek de nem tudom miért?! Az a baj hogy ő 7 es én 8 -.-" van egy barátnője . és én még magasabb is vagyok nálla ,,,bármit megteszek hogy összejöjjek vele kérlek titeket segítsetek ..... :(

Legjobb válasz: Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
unatkozó kis rejszminátor

Mi van ha nálam fiatalabb pasi tetszik nekem?

Tetszik nekem egy nálam fiatalabb pasi, de ezt sajnos ellenzik a szül?k, testvérek a kora miatt!!!

Legjobb válasz: szerintem beszéld meg a szüleiddel, h szereted a srácot és nem kell aggódniuk. (Valamilyen szinten jobb is ha fiatalabb, mintha mondjuk vagy 5 évvel idõsebb lenne.) Ha õszinte vagy hozzájuk biztos megértik. és ugysem az a fontos, h hány éves, hanem, h szeresd, de igaz, h a fiúk késõbb érnek... Bár nem tudom hány éves vagy és mennyivel fiatalabb a fiú.

szerintem beszéld meg a szüleiddel, h szereted a srácot és nem kell aggódniuk. (Valamilyen szinten jobb is ha fiatalabb, mintha mondjuk vagy 5 évvel idõsebb lenne.) Ha õszinte vagy hozzájuk biztos megértik. és ugysem az a fontos, h hány éves, hanem, h szeresd, de igaz, h a fiúk késõbb érnek... Bár nem tudom hány éves vagy és mennyivel fiatalabb a fiú.
Elõször is jó lenne tudni hogy hány éves vagy, és hogy õ hány éves. Utána hogy mióta ismeritek egymást.
Amit kihagytál mégis te hány éves vagy? És a Õ? A szülök, testvérek, barátok ha igazán szeretnek akkor beletörödnek hogy te õt választotad és megértenek! Mivel nem tudom az korokat így bármit is irni sajnos nemtudok ha te 20 vagy õ 15 akkor inkább csak ismerkedjetek nem kell rögtön egymásnak esni :-) Mondjuk nálam fordítva van nekem 6évvel van idõsebb barátom és megvagyunk immár 9hónapja! Õ 25 én 19! De szerintem a kor nemszámít! Ha a két fél szereti egymást
szia:) én is így vagyok ahogy te:) ne foglalkozz vele az a fontos h te mit akarsz, mindig lesz olyan aki ez miatt befog szólni de szard le.Te életed nem másé.Én 23 éves leszek a pasim meg 18:) )) és szeretjük egymást, a többi meg nem érdekel.Légy te is így.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én 20, õ pedig 17
egy ilyen hozzátok hasonló nõ már engem is megtalálhatna...
3év az nem sok! MIndent bele!! Ne másra hallgasatok hanem a szívetekre! Sok sikert!
egy ilyen csaj engem is megtalálhatna de tényleg, mióta várok egy ilyenre. van egy ismerõsöm, csaj 26 a srác 17 asszem több mint egy évet voltak eggyüt (most nem tudom mi van velük) 3 év semmi.
szia :) szerintem ez nem olyan vészes korkülömbség. próbáld valahogy meggyõzni a családod, mutasd be nekik a fiút. elhiszem hogy nagyon nehéz, de biztos van megoldás. hjrá (:

Sürgősen segítségre van szükségem! Nagyon tetszik egy nálam fiatalabb fiú, és lehet, hogy én is neki. Mit csináljak?

Én 19 vagyok, a fiú 16. Kb. egy hónapja vettem észre, és azóta teljesen belezúgtam. Ha tudom, hogy látni fogom, összerszorul a gyomrom, dörömböl a szívem, remeg a kezem...ilyenek. Egyik nap szembe jött velem, rámosolyogtam, ő vissza, aztán látványosan elfordította a fejét, közben tovább mosolygot, olyan huncutul. Ezt még egyszer megcsinálta, és még jobban mosolygot. Ha ott van, kb. egyfolytában nézem, keresem a pillantását. Ha egyedül van, viszonozza, viszont ha az osztálytársaival, akkor nem igazán vesz észre, bár észre szoktam venni, hogy rám pillant. Lehet, hogy félénk, bár azt hallottam róla, nem éppen. Én viszont félénk vagyok, nem tudom, mit kezdjek most vele. Az lehet, hogy bejövök neki, csak nem tudja, mit csináljon velem, nem mer kezdeményezni? Én kezdeményezhetek? Ha igen, hogyan? Mit mondjak neki először? amúgy az ikertesóm ismeri egy kicsit, kérdezte, megpróbáljon-e vele összehozni. Nemet mondtam, de azért fontolóra vegyem az igent? Abszolút tanácstalan vagyok, senki nem tud tanácsot adni. Légy szíves, segítsetek! Az utóbbi napokban enni sem tudtam miatta :-( Belezúgtam kb. második látásra, pedig nem is ismerem... Mit csináljak? Légyszi, gyorsan válaszoljon valaki!

Legjobb válasz: kérd tesód segítségét, és sok szerencsét

kérd tesód segítségét, és sok szerencsét
Tehát a lényeg annyi, hogy valószínûleg mindketten bejöttök egymásnak. A teendõd pedig annyi, hogy szólj az ikertesódnak, hogy végre beinduljanak a történések. :) Aztán majd szépen sorjában. :) Idõd, mint a tenger! ;) 20L
Szerencsés srác!
Igen, szerencsés! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát! Jól esett, amit írtatok. Tegnap este megtettem az elsõ lépést, ráírtam Favebookon, õ meg vissza, és beszélgettünk egy kicsit, bár nem volt valami pörgõs, de lehet azért, mert éjfél környékén volt. Ugye nem tart nyomulósnak? Meg egyszer írta, hogy kedves vagyok, aminek örültem :-P. Szóval így tovább? Még egyszer köszönöm! Hogy szerencsés srác-e? Nem tudom, majd meglátjuk...

Mit csináljak ha van egy "barátnõm" akihez igazából szeretek menni pedig 4 évvel fiatalabb nálam és kikészít ha elmegyek hozzá?

szeretek hozzá menni mert szokott hiányozni meg minden de olyan beképzelt meg mindig azt mondja magáról hogy õ milyen nagy(8 éves)meg hogy visít amikor keres valakit amikor megy le a lépcsõn és úgy általában ha van véleménye vagy valaki vmit nem jól csinál.És mivel az anyukája nem neveli mert midig mindent megkap ha meg nem akkor visít és nem is az hogy megakarom nevelni mert az az anyja dolga csak tudatni szeretném vele hogy próbáljon megváltozni mert önzõ is.....és állítása szerint mindenki mondja neki hogy õ önzõ csakhogy õt ez nem érdekli.....:D Huuh ....tehát nincs valami ötletetek hogy hogyan tudnám vele tudatni hogy õ nem olyan tökéletes mint amennyire õ hiszi?

Legjobb válasz: Ha valóban szereted és "jó barátod" akkor kedvesen mondd meg neki az igazat hogy miben kéne hogy változzon és mire figyeljen.Ha õ ezt megérti és fel is veszi,akkor már meg is van oldva a probléma.Ha rosszul reagál akkor szerintem csak hagyd nem érdemes vele foglalkozni.!

Ha valóban szereted és "jó barátod" akkor kedvesen mondd meg neki az igazat hogy miben kéne hogy változzon és mire figyeljen.Ha õ ezt megérti és fel is veszi, akkor már meg is van oldva a probléma.Ha rosszul reagál akkor szerintem csak hagyd nem érdemes vele foglalkozni.!
Nemhogy egy 8 éves, de egy felnõtt sem tud megváltozni, hiába is mondja ezt bárki..elõbb-utóbb visszajön ugyanaz a hiba.
Elõzõ: bár túl sok merev felnõtt létezik, de a felnõttek között is vannak fejlõdõképesek. Hát még a képlékeny gyerekkorban...
Második:fejlõdni lehet bármikor, de 7 évesen kialakul egy konkrét alapszemélyiség.

Van egy lány aki nálam egy évvel fiatalabb, mikor együtt vagyunk mindig feljön a gyerekkori kiváncsiságból született események és hasonló témák, van hogy ő kezdeményes, van hogy én, ebből hogy lehetne kihozni valamit?

Vannak konkrét és félreérthető kifejezései is, hogy lehetne ebből kihozni pl közös masztit vagy egymásnak? Ennél semmi komolyabbat nem gondoltam mivel az I. unokatesóm. Persze épp ésszel az egésszet.

Legjobb válasz: Nincs elég nõ a világon aki nem rokon?

Nincs elég nõ a világon aki nem rokon?
A törvény nem bünteti, akár feleségül is veheted. Ettõl még morbid, én biztosan nem kockáztatnék meg egy gyereket. De ha már így van, tovább is mehetsz, ha megfelelõen védekeztek. Ha valamit félreérthetõ kifejezést használ, használj te is azt. "A persze... nem hiszem el, mutasd..." be szokott jönni ha õ is bevállalós. :)
A kérdező hozzászólása: Komolyabbra nem gondoltam semmi féle képpen sem csak a leírtakat:)
Ha ilyen az eszedbe jut, illetve megkívánod, akkor már mindegy. Volt ismerõsöm aki évekig összejárt az unokatesóval "hemperegni".
Megoldható de szerintem ha masztiztok együtt akkor elõbb utóbb többet is akartok majd egymástól. Elõször csak annyit hogy fogja meg a farkad és majd késõbb mást is......
BETEG VAGY !

Mit tegyek, ha van egy srác, aki egy évvel fiatalabb nálam és nagyon bejön nekem. De én kollégista vagyok és most jön a nyár. Ja és nem tudom, hogy Õ mit érez vagy érez-e vmit?

Szóval bejön nekem egy srác. Múltkor egy sportversenyen együtt voltunk, poénkottunk, egy picpt flörtöltünk. Aztán másnap reggel egy mosoly mindkettönk részér?l a folyóson. Nagyon jófej srác, mindenkivel kedves. De nem tudom, hogy ha közelednék felé mit reagálna. Szerettem volna megnézni az adatlapját myvip-en, de nem tudok rejtetten belépni(vki tudja miért nem lehet?) és így nem merem megnézni, hogy van -e barátn?je, meg hogy mégis milyen.

Legjobb válasz: Nézd meg iwiwen, facebook-on, ezer más helyen megtalálhatod, szerezd meg a telefonszámát, az e-mail címét, szóval vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzatok, aztán majd kialakul valami. Közben úgyis kiderül, van-e barátnõje.

Nézd meg iwiwen, facebook-on, ezer más helyen megtalálhatod, szerezd meg a telefonszámát, az e-mail címét, szóval vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzatok, aztán majd kialakul valami. Közben úgyis kiderül, van-e barátnõje.
Szerintem nyugodtan nézd meg myvipen. Nem baj, ha nem tudsz rejtetten belépni, hisz ismer, és lehet, hogy õ is nagyon kedvel téged. :D UI.: Arra én is kiváncsi lennék, hogy miért nem lehet rejtetten belépni? :D

Nagy a baj? 3 és fél éve párkapcsolatban élek, de van egy nálam másfél évvel fiatalabb srác (osztálytárs), aki érdekes hatással van rám, lassan egy éve. Mit tegyek? (folyt. Lent)

Minden tavaly szeptember végén kezdődött, egy osztálybulin, előtte is jóba voltunk, de ott túlságosan közel kerültem hozzá.A párommal pont egy húzós időszakom volt, ki voltam bukva, de ő megvigasztalt, szinte föld felé emelt. Rá pár hétre lefeküdtem vele. A párom semmiről sem tud, azt hiszi a hullámvölgy óta minden rendben.(én is ebben a tudatban voltam)Történtek azóta nagyon csúnya dolgok köztünk, félrekezdett kacsingatni, de voltak szép percek is. Most, hogy újra suli van és megint minden nap látom a fiatalabbat, a gyomromban lepkék ficeregnek. Nem tudtam elfelejteni. De ragszkodom a páromhoz, vagy lehet, hogy ez csak a megszokás? Félek elhagyni, azzal gyötröm magam, hogy tuti megbánnám. De kettős életet nem tudok élni! Véleményeket várok. L/20

Legjobb válasz: még csak 20 éves vagy, én mennék a szerelem után

még csak 20 éves vagy, én mennék a szerelem után
Ugy látom megszokásbol vagy a pároddal meg mert kényelmes de már nem szereted akármilyen nehéz szakits vele
lépjél le! így a párod egy embert is találhat a gerinctelen lény helyett
Ha igazán szeretted volna a párodat, nem estél volna szerelembe az osztálytársad iránt. Válaszd a fiatal srácot. Nem szabad úgy lenni egy kapcsolatban, hogy nem is érzel már iránta semmit.
Én ugyanígy voltam 2 évvel ezelõtt. Csak 2 elgondolkoztató mondatom van Számodra: 1, Ha úgy érzed 2 emberbe vagy szerelmes, válaszd a 2.-at, mert ha szeretnéd az elsõt igazán, nem férne bele a 2.! 2, Tedd meg és bánd meg, mielõtt megbánod, hogy nem tetted. 20 éves vagy, megszokásból vagy vele.... Ez már nem szerelem. Ott a fiatalabb, majd megvígasztal. :) A szakítás így is fájni fog, de nem azért, mert elveszted a szerelmed, hanem azért mert mi gyarló emberek siratjuk a megszokott berendezett kis életünket. De milyen jó ha változik néha a megszokott.... Remélem tudtam segíteni. De ha szeretnéd privit is írhatsz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Remélem helyesen döntök.

Van egy lány aki 13 éves tölem 4 évvel fiatalabb és nem tudok összejönni vele. Makacs is, már mindent probáltam de sikertelenül. De van esélyem nála azt tudom. De már nem tudom mit csináljak :/ ötletek?

Legjobb válasz: ………………….._,,-~R 17;’’¯¯¯’~-,, ………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,………………& #8230;………….._,,,---,,_ ……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---~~’’’’’’ ~--,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; | …………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘ ………………….,’-& #8216; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘ ………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’ ………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, ……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, …………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;| …………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, …….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’¯’&# 8217;’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-, ……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’ ………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘, ……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, …..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, ….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’ …,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’ ;~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,- …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯ …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’………………& #8230;’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………… ……’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………&# 8230;……,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………… 230;…..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’ ……..| ; ; ; ; ; ;,’…………………&# 8230;….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ……..’,_ , ; , ;,’…………………&# 8230;….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’,,’,¯,’,’ ’|…………………R 30;….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,, ………….¯…’’R 30;…………………….. ’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ……………………R 30;……………………&# 8217;’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,, ……………………R 30;……………………&# 8230;..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-, ……………………R 30;……………………&# 8230;…..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--. ……………………R 30;……………………&# 8230;……’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, | ……………………R 30;……………………&# 8230;………’’~-‘’_ , , ,,’,_/-

………………….._, , -~’’’¯¯¯’~-, , ……………….., -‘’ ; ; ;_, , ---, , _ ; ;’’-, …………………………….._, , , ---, , _ ………………., ’ ; ; ;, -‘ , , , , , ‘-, ; ;’-, , , , ---~~’’’’’’~--, , , _….., , -~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;, ’ , , , _, , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-, , _ , , -~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , , ’ ; | …………………’, ; ;, ’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , , -‘ ;, -‘ …………………., ’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;, , -‘ ……………….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, ’ ………………, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, …………….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, ……………., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, _: : _, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , _ : :, -‘ ; ; ; ;| ………….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , , -~’’ , , , , , , , -~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ , , , , , , , ( : : : : , , , , ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ………., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , , ’~---~’’ , , , , , , ’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, ……., -‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-, , , , --~~’’’¯’’’~-, , _ , , _, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, …., -‘’-~’’, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . , ’; , ’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; , _ ; ‘-, ………., ’ ; ;, -, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . ., ’ ;, ’ ; ; ; ;, ; ; ;, ’-, ; ;, ’ ‘’~--‘’’ ………, ’-~’ , -‘-~’’ ‘, , -‘ ‘, , , - ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-, , , -‘’ ; , ’ ; ; ; ; ‘, ;, -‘’ ; ‘, , -‘, ………., -‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-, , _ ; ; ; _, -‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, …….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……, -‘ ; ; ; ; ; ; ; , , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, ….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-, _ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, …., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…….’’’, -~’ ; ; ; ; ; , ’ …, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-, , , , , --~~’’’’’’~-, , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’….., -~’’ ; ; ; ; ; ; , - …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ’….’, ; ; ; ; _, , -‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…….’’~~’’¯ …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_, , -‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ………’’~-, , _ ; ; ; ; _, , , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, , -‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-, , ___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….., ’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………., ’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; , , -‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | …….., ’ ; ; ; ; ; ; ;, , -‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;, ’…………………………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ ……..| ; ; ; ; ; ; , ’……………………….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; , ’’ ……..| ; ; ; ; ; ;, ’………………………., -‘ ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ……..’, _ , ; , ;, ’………………………., ’ ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ………’, , ’, ¯, ’, ’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--, , ………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~, , ……………………………………………’’-, , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-, , ………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; , , _ ; ;’-, ’’-, …………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-, __, --. ……………………………………………………’-, ; ; ;, , -~’’’ , , |, | ………………………………………………………’’~-‘’_ , , , , ’, _/-
én 16 vagyok de eszembe nem jutna hogy 1 13 éves kislányt próbáljak becserkészni...-.-"
PED.OFIL VAGY BAZ.MEG!!! 13 éves az még olyan kisgyerek mint egy 10 éves!!!
Azt hiszem tudom ki vagy... (: Ha az vagy, akire gondolok, akkor azt is tudom, hogy a leányzónak van barátja. De bárki is vagy, és bárhogyan is állnak a dolgok; FELEJTSD EL, de amilyen gyorsan csak lehet!Soha nem fog összejönni!Ne is erõltesd.Nem érdemes.Inkább keress egy korodbeli lányt. Amúgy gratulálok, hogy 17 éves létedre ennyi intelligencia szorult beléd!Legalább írni megtanultál volna, édes fiam... -.-"
Hülye idióta. Gondolj majd erre, ha bevarrnak kiskorú megrontása miatt.
Szerintem hagyd békén.Lehet, hogy tényleg tetszel neki, de szerintem azért koptat le, mert õ is érzi, hogy még fiatal ehhez a dologhoz.
De komolyan mit akarsz tõle? 13 éves.... Még ha 14 lenne még az oké lenne.
egy 17 éves pasi komolyan egy 13 éves kiscsajt akar dugni?
13 éves lány??? még gyerek! Mit akarsz te tõle???
igen ez Pedómaciiii :P Problem? :D
Ezért börtönt ülsz fiam!
Ez a pedofil maci lenne? xD
Az a gond hogy egy 17 éves srác ilyen korban már a szexre is gondolna egy idõ után de nem hiszem hogy egy kislány ezt akarja.Meg ha nagyon vigyázol is rá és ilyenre nem gondolsz akkor se mûködne mert a húgod lehetne. szóval nem kéne ezt folytatni. de ki tudja lehet hogy mûködne és nem lesz baj de szerintem ne erõltesd. bocsi
Kifogtál egy szoknyáskandúrt.:(
Vagy csak poénkodott...
ez személyiségfüggõ :D attól hogy valaki meleg még nem feltétlen rajong Biberért, persze ha azt mondja rá hogy aranyos, mert valóban helyes fiú, akkor IGEN :P Akkor, te csak egy kamubarátnõ vagy, vagy talán biszexuális... De, ha valóban biszex, akkor inkább dobd ki..! az utóbbi idõben több ilyen biszex illetõrõl teljesen negatív a véleményem.. tartós kapcsolatot csak lánnyal tud elképzelni, de alkalmira keres fiút úgy hogy komolyabb érzelmet nem tudna érezni iránta.. de van a másik, az akik 40-50évesen dobják az asszonyt gyerekkel mindennel, ott hagy csapot papot, s összeáll egy faszival.. De megértem, van biszex ismerõsöm, nekem is van enyhe biszexségem, s tudom nem könnyû.. pl. meleg srácok között is, fõleg akik vidékiek, amellett simán is, eszébe jut hogy miért nem heteroszexuális stb. úgyhogy egy biszex pasinak nem könnyû, úgyhogy ha nem muszáj akkor nem kell kidobni, de ha úgy látod hogy õ is az a srác aki most téged kihasznált hazudott stb. akkor kukába vele! 19F
Mitõl lenne meleg, ha egy lányra azt mondja, hogy aranyos? :)
lehet h poénból van a kép is a telóján. vagy talán bi..:/:)
Jó meleg radiátorral jársz. Hogy bírtad ki vele nyáron? :D
búúúúúzi
Lehet hogy az is a poén része. Mesterien kidolgozta, hogy valósághû legyen :)
Hát, nem biztos, hogy tisztában van azzal, hogy az egy pasi. Én egy jó ideig biztos voltam benne, hogy a Tokio hotelben van 2 csaj, és errõl is azt hittem egész sokáig... SZóval nem biztos, hogy ferde az a hajlam. Meg aztán én is mondom gyerekes arcú valakikre, hogy aranyos, mint egy gyerek pl.
Meleg járgány az biztos. Mármint nem úgy meleg :D Bár ki tudja.
A kérdező hozzászólása: tuti hogy nem poénkodott, mert nem az elsõ, ráadásul képet tartogatróla!!!!!a telóján!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintetek? kidobjam?
Legalább télen nem kell megraknod a kályhát! :D
kérdezz rá nála:D

Van egy fiú. Kicsit fiatalabb nálam. Mit tegyek?

Megakartam vele ismerkedni. Megtörtént. Bejelöltem a közösségin. Rám írt. Aranyosan megkérdeztem h miújság ? pedig azzal kezdte h menjünk vasárnap sétálni. Túl gyors vagy nem ? Ha igent mondok könnyen kapható leszek? Ha nemet akkor talán elmulasztom életem lehet?ségét? Mit tegyek??

Legjobb válasz: Nem gyors. Egy sétába egyikõtök sem fog belehalni.

Nem gyors. Egy sétába egyikõtök sem fog belehalni.
Ez mindenképp pozitív, menj el vele.
Hát sétáljatok! Mi abba a baj?
Ne menj, ilyen játszmázó gondolkodással nem való neked párkapcsolat, kíméld meg a srácot magadtól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket :) (még a negatívakat is) Csak ugye az a dolog lényege h szerdán beszéltem vele elöször most meg sétálni egybõl? ahh problémázós vagyok nagyon ...:)
Ami még durvább, lehet hogy elvisz kávézni, vagy teázni. Szóval én óvatos lennék...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!