Találatok a következő kifejezésre: Mi van meglát (19 db)

Van egy srác. Ha meglát van amikor rámnéz van amikor nem. Most akkor mi van? Egy 15 éves lány

Legjobb válasz: Az jó kérdés,h mi van,mert én se tudom XD Semmit nem vettem ki a kérdésebõl. Most mi abba a nagy dolog,h egy srác rádnéz,vagy nem?:D

Az jó kérdés, h mi van, mert én se tudom XD Semmit nem vettem ki a kérdésebõl. Most mi abba a nagy dolog, h egy srác rádnéz, vagy nem?:D
ha rád is mosolyog akkor már TALÁN bejössz neki. ha kínosan elkapja a fejét akkor BIZTOSAN bejössz neki.
Na bocs, de ez most képzavar: mi az, hogy ha meglát, van, amikor rád néz, van, amikor nem?! Meglátni csak úgy lehet valakit, ha ránézel, nem?
Van egy srác. - Nem, nem csak egy van, bár a szerelmes nõk hajlamosak ezt hinni. :) Ha meglát van amikor rámnéz van amikor nem. - Ha meglát nyilván rád néz, gondolom nem a fülével lát meg. Most akkor mi van? - Most már hétfõ, hogy a fene essen belé. Ne haragudj, de ha nem tudod emberi megfogalmazásban feltenni a kérdést, akkor a leghasznosabb válasz amit adhatok hogy van amikor kacérkodj vele, van amikor nem.
Ma reggel rám nézett a portás, amikor bejöttem a munkahelyemre. De olyan is van, amikor nem néz rám. Most akkor mi van? Kb. ilyen értelmes a kérdésed....
Én megmondom mi van! Tetszik neked és azért figyeled. De kevés az infó ahhoz hogy õ hogy gondolja. Mosolyogj rá, köszönj rá, vagy menj is oda hozzá beszélgetni ha van hozzá bátorságod.
Az oké hogy rádnéz... De hogy néz rád? Hosszan néz rád és elmbambulóan? Mondjuk mi lenne ha dobnál felé egy mosolyt amikor rádnéz!! Ha többet nem néz rád akkor csak a szemét legeltette és semmi komoly! Ha visszamosolyog vagy mégtöbbször rádnéz akkor van valami rokonszenv.. De lehet hogy pscyho állat és valójában kést képzel a hátadba :D
semmi.
A kérdező hozzászólása: Azt kérdeztem bejövök-e neki?
mi lenne ránézek a pénztárosra aztán belém szeret vagy mi?
Hány év körüli a srác?
A kérdező hozzászólása: 17
ja, simán kérdezd meg
Vannak srácok akik nem elég bátrak a hosszabb szemezéshez, szerintam errõl lehet szó. Ha neked tetszik, te legyél bátor és addig nézd, amíg vissza nem néz.
Adj neki egy szájra puszit és kiderül, hogy tetszel-e neki, vagy csak mûbalhé az egész.
Szûzk*rva. Mindenkivel ezt csinálja. Majd csak figyeld meg.
A kérdező hozzászólása: lehet mondasz valamit barátom!

Mi van ha meglát a gyerek szeretkezés közben?

Még nem történt meg,csak majdnem. Reggel kicsit összebújtunk,de a felénél hallottuk,hogy nyílik a gyerek ajtaja,így nem látott meg,de mivan ha kés?bb mégis meglát? Amúgy most 3 éves lesz.

Legjobb válasz: nem lát meg

nem lát meg
Nekem még nem született meg a baba, de sztem készülj fel az ilyen dolgokra, vagyis legyenek a fejedben válaszok, ha megkérdi mit csináltatok.3 éves bizti nem hagyja szó nélkül:-))De mivel nem tudja mi az, legalább rád van bízva, mit mondasz neki.
Hát erre nem árt odafigyelni, pl. hogy éjszaka ne járkáljon át, vagy arra is meg lehet tanítani, hogy kopogjon. De ha ti elvárjátok tõle, akkor ti is kopogjatok, ha bementek hozzá. Ez lehet, hogy elsõre kicsit furán hangzik, de ez nem ridegség, csak egyszerûen meg lehet rá tanítani már kiskorban a gyereket, hogy másokhoz nem rontunk be csak úgy, mindenki szeret néha egyedül lenni.
Nálunk a gyerekek különszobában alszanak és az ajtó mindig nyitva van, nálunk is. Ha betakaróztok és úgy vagytok együtt, akkor ha be is megy a gyerkõc a szobába, akkor nyugodtan lehet neki(K) mondani, hogy Anyáék megölelik, szeretik egymást. Én ilyen estben átküldöm õket a saját szobájukba, hogy rendi, nem kell visszafeküdni aludni, de Anyáék még alszanak és csendben lehet játszani a szobájukba , de csak csukott ajtónál. Õk ennek örülnek, de kb 15-20 perc múlva már újra megjelennek, csendben és halkan, hogy valóban alszunk-e még.(Persze az ajtónyitást mindig meghalljuk!)Hát ennyi idõ marad, ez van!

Mit gondoltok arról, ha a férjnek merevedése van, ha meglát egy bizonyos színésznőt a filmben?

Tehát néztek egy filmet közösen és ha megjelenik az a nő, neki feláll a férfiassága. Mit szólnátok hozzá? Ja és a feleség egy csinos, magára sokat adó nő, nem egy elhanyagolt bányarém.

Legjobb válasz: Ha pornóról van szó, megértem. Ha viszont egy normális filmben, ruhában megjelenik egy csinos színésznõ és máris áll rá a bré, az gáz. Az utcán is mered minden jó nõ után, vagy mi? Szerintem ez így nagyon ciki.

Ha pornóról van szó, megértem. Ha viszont egy normális filmben, ruhában megjelenik egy csinos színésznõ és máris áll rá a bré, az gáz. Az utcán is mered minden jó nõ után, vagy mi? Szerintem ez így nagyon ciki.
Hát ezek szerint nem a feleség az egyetlen csinos nõ a világon. :) Ugyan, ebbe még nincs semmi rossz, különben sem tudja az ilyesmit irányítani. Én azt mondom, hogy inkább álljon fel a kukesz milliószor a tv elõtt, minthogy valóságosan megcsaljon.
Hát nekem nem tetszene.
Azt gondolom, hogy k...rvára nem ebbe a kategóriába való, hogy a te férjednek mikor áll fel a p..cse.
En is jártam igy a férjemmel, sõt amikor együtt voltunk még a nevét is kiejtette hangosan. Számomra elkeseritõ volt. Tettem megjegyzést, de nem csináltam nagy ügyet belõle, de viszont belül nagyon fájt. Lehet azt kellett volna, hogy ledobom magamról, de most már mindegy.En sem tartozom a bányarémek közé.
Ki....szottul kirohognem elsore :) Amugy meg mi van benne? Unokanoverem sipakolt mikor a parja bekapcsolta a tv-t mert abban jobb nok vannak, mint ok... Hat ez van!
nem hiszem, hogy behisztiznék, de magamban nagyon bántana.
Erre most mit lehet mondani? Férfi vagyok, de erre most komolyan fogalmam sincs mit kéne mondani. Ha a férjjel ilyen történik akkor azt nem azért teszi, mert egy bunkó mangalica pitypang hanem, mert nem tehet róla. Ez nem minõsül megcsalásnak. De most egy férj meg durcizon be ha a nõnek benedvesedik alul vagy mi? Ilyen az emberi test. Nyilván a tv-nek nem szabad fontosabbnak lennie mint a feleség.
Ez mi? Amolyan népmesés találós kérdés? Ha nem, akkor hívd ki az állatorvost, õ megadja a választ.
Azert eleg komoly logikai hibak vannak mar a kerdesben is... :D 5 baranybol 5 egeszseges, de egynek megis baja van... Most akkor mennyi egeszseges? Alatorvos amugy nem bant! Bizony fizetni kell neki, de olcsobb, mint az uj joszag. :P

Mit csináljak? Van egy 9 hetes németjuhászunk és mindig annyira ugrál mikor meglát minket, a lábunk alatt szaladgál és nem lehet haladni tőle, mikor meg véletlenül rálépek nyüszít.

A másik probléma az h minap vittem neki ételt, és szinte kiverte a kezemből, mikor nem maradtam ott vele amíg eszik a nadrágomat elkapta és húzta foggal. Nagyon zavaró.

Legjobb válasz: Ebbõl látszik, hogy õ a vezér és nem ti. Szabályokat kell bevezetni az életébe. Ha ez az elsõ kutyátok -a jelek szerint igen - , akkor mihamarabb kutyasuli (pontosabban kutyaóvoda). Tanulnotok kell! Neked és a kutyának egyaránt.

Ebbõl látszik, hogy õ a vezér és nem ti. Szabályokat kell bevezetni az életébe. Ha ez az elsõ kutyátok -a jelek szerint igen - , akkor mihamarabb kutyasuli (pontosabban kutyaóvoda). Tanulnotok kell! Neked és a kutyának egyaránt.
Fogj egy újságpapírt tekerd össze és mikor rád ugrik csapj rá az orrára és mond azt neki hogy nem! Amikor meg nem tudsz tõle lépni állj meg egy helyben ne szólj hozzá meg ne is simogasd meg egyszer úgyis ráun és abba hagyja. a Amikor meg elkezd az ételre ugrál akkor meg erélyesen szólj rá!!
Mivel kölyök kutya egyértelmû hogy többet ugrál, mert játszik, ezt esetleg úgy lehet kiküszöbölni a sokat mozogsz vele, a német juhász kutyák amúgy is nagyon energikus kutyák.
Neveletlen. Mikor a nadrágodat "cincálja" egyszerûen egy rugó mozdulattal rázd le és szólj rá, határozottan. Alapokat tanítsd meg. Ülj, Feküdj, Maradj, Hozzám és a többi. Az étkeztetés elõtt fektesd le, és tedd elé az ételt, ha felkellne az engedélyed, nélkül és habzsolni kezdene a lábaddal PICIT "rúgj" a szájához. Majd kiadod a "Tiéd!" parancsszót hátrafordulsz és elmész. Ezt ismételd amíg nem megy tökéletesen.
A kölyök akként fog viselkedni, ahogyan az odakerülésekor elkezdik neki tanítani a szabályokat. Ez fedi a helyére menést, az étel elfogadását, a behívást és a többi, és a többi.Nyilván nem az az elvárás, hogy másnap este már mindent tökéletesen csináljon. De ha nap, mint nap, ugyanazzal a mozzanatokkal él, egy idõ után természetessé válik neki. Megette a fene, ha a láb mellett menést csak 7-8 hónaposan tanulná. Hiszen a legnyitottabb mindenre a 3-4 hónapos kutya. Egy kis kajával könnyen, játékosan csodákat lehet vele csinálni. Persze, itt is érvényes, hogy nem a tökéletest várjuk el tõle a tanulási szakaszban. Ha nincs "célja" valakinek a kutyájával, a békés, probléma mentes együttéléshez akkor is szükség van bizonyos dolgok megtanítására.
15.O3-as vagyok, 18.O9-nek szól a válaszom.Még ha 3 felkiáltó jelet is teszel és az egész írandódat nagybetûkkel írod, akkor is tartom az általam leírtakat :) A pórázon való sétálást, hogy ne húzzon, hanem szépen lábnál menjen, csak 7-8 hónapos kora után tanítjuk komolyabban.Legalábbis függ, hogy a jövõben milyen terveid vannak a kutyával.De amint már írtam, én csak egy tanácsot adtam, nem muszáj megfogadni....Tõlem már nekifoghat a gazdi a 3 napos kölyökkutyának megmutatni, hogy ki a fõnök....Csak késõbb ne legyen csodálkozás, hogy a kutyája nem az elvárásoknak megfelelõen teljesít.Tehát rajta, semmit sem nézünk el...Sok sikert.
NEM nézünk el semmit sem még 9 hetesen sem! Az elsõ perctõl kezdve tanítani kell, mi az, amit tehet, hogyan teheti, és mit nem tehet . Persze, szépen, kitartóan, türelemmel kell mindezekre megtanítani.
Egy 9 hetes kölyöknek sokat elnéz a falka, s a falkavezér is.Ráér szigorúbban nevelgetni picit késõbb...Hidd el, ha jó vezetõi képességed van, nagyobb korában is hamar értesítésére tudod adni, hogy hol a határ, mit engedhet meg magának és mit nem.Most max. hagyd ott ha túl durva...De ez csak egy tanács, nevelheted már most is, csak én a késõbbiekre gondoltam, fõleg, hogy egy ÕV-re is tanítható kutyafajtád van.....
A kölyökkutya szeleburdi, ilyennek kell lennie. Nekünk a német juhászunk 13 hetes. Nálunk bevált, hogy pl. mikor haza érünk, akkor egyszerûen nem veszünk róla tudomást. A család leveszi a kabátokat, látványosan üdvözöljük egymást, és csak 10-15 perc után köszönünk a kutyának. Akkor, amikor már megnyugodott. A kaját is csak akkor veszi el, ha megengedem neki. De persze ez mind idõ, és türelem, mire megtanulja.
Kölyökkutya, nyilván szeleburdi. Tanulj meg bánni vele, hatni a kutyára, elérni, hogy úgy viseledjen, ahogy neked tetszik (persze a korának megfelelõen), és szép fokozatosan le fog szokni ezekrõl a dolgokról.
Minek nektek kutya, ha nem tudjátok, hogy mivel jár? Egy kölyökkutya természetes, hogy ugrál. Majd el kell kezdenetek nevelni. Egyelõre játszik.
Ó igen, azok a született vezérek, akik már 9 hetesen dominálnak (NEM!). Õszintén szólva nem látom, hogy mi itt a kérdés. Pontosan úgy viselkedik a kutya, ahogyan az elvárható egy 9 hetes németjuhásztól. Te valami másra számítottál, mikor kutyát vettél?
ma 12:27 Vezér, mi? 9 hetesen.
Mondd csak, tisztában vagy azzal, miként viselkedik egy kölyök kutya? Neked kell megtanítani a kicsit, hogy ne ugráljon, nyugodtan várja az ételt és még sok mindent, ami az együttéléshez szükséges. Beírod a keresõdbe, hogy kölyökkutya nevelése és rengeteg oldalt fogsz kapni. Ott pedig kiválasztod a Neked megfelelõ módszert. Azt jegyezd meg, nem lesz a kiskutya egy hét alatt tökéletes viselkedésû .
Ja és nekem is német juhászom van az enyém mikor látja hogy viszem az ételt akkor bemegy a házába leül, leteszem elé és csak akkor jön ki a házából ha azt mondom neki hogy : mehetsz jó étvágyat.

Van egy sárga gidrán kancám, neki szeretnék felszerelést vásárolni (bokavédő, ínvédő, nyeregalátét) viszont nem tudom mit lenne érdemes megvenni tudnátok segíteni? Nem szeretnék egyhangút egyedit szeretnék ami hogyha meglát valaki vonza a tekintetet

http://www.lovaswebaruhaz.hu/ (innen szeretnék vásárolni ) de ha tudtok jobbat várom az ötleteket szeretnék linket kérni hogy a linkemből kinek mi tetszik .. az ár nem meghatározó dolog :)

Legjobb válasz: Ha az ár nem számít, én minõségi felszerelést vennék rá, nem valami gagyit, de színeset. Szerintem a bõr lábvédõk is eléggé vonzzák a tekintetet, mert egyrészt jól néznek ki, minõségiek és hát mindenki tudja, hogy elég drágák is. Lassan minden hobbista karácsonyfának öltözteti a lovát, lassan ez lesz az unalmas.

Ha az ár nem számít, én minõségi felszerelést vennék rá, nem valami gagyit, de színeset. Szerintem a bõr lábvédõk is eléggé vonzzák a tekintetet, mert egyrészt jól néznek ki, minõségiek és hát mindenki tudja, hogy elég drágák is. Lassan minden hobbista karácsonyfának öltözteti a lovát, lassan ez lesz az unalmas.
Sárga lóra én kék, zöld esetleg vörös felszerelést vennék azt hiszem. Bár az enyém nyári fekete, úgyhogy ilyenben nem szoktam gondolkozni. (Gránátvörös-kék forever :D) Szóval, ha kék: http://www.lovaswebaruhaz.hu/lovas_felszereles_reszletei/lof.. Erre biztos felfigyelnek. :D De ilyen szett van vörösben is. Egyéb, egyedivé teheted még azzal is, ha például viszonylag sötét árnyalatú a lovad, veszel rá világos felszerelést és valami sötét színnel ráhímezteted a nevét. Elég egyedi?:)
Világoskék az szép, de versenyen hülyén mutatna, úgyhogy szerintem bordó vagy sötétbarna.
Nos ha egy versenyen pl.lila kengyele rozsaszin boka vedovel mesz lehet h a fiataloknak tecik de a versenyirok nem szeretik! Elegansabb a feher bordo fekete voros nyeregalatet, ha elegans szertnel leni hogy vonza a tekintetet bor labvedo barna vagy fekete vilagos barna jobban voza a tekintetet ezer jobb a vilagos nyereg alatet is !

Miért van az, hogy ha meglát full ideges lesz? Mivel szeretőm, és ismeri a férjemet, detitokban talizunk. Zavarban van inkább?

Legjobb válasz: Lehet, hogy szerelmes, nem? Ugyanis ha az, lehet hogy szeret veled lenni, de baromi fáj neki a szitu, az, hogy te mással élsz, más felesége vagy, és ezek az érzések kavarognak benne. Ha nincs szó szerelemrõl, akkor igen, lehet hogy zavarban van, hogy azt látod rajta, hogy bánja hogy házas nõvel kezdett, vagy csak fél a lebukástól. Ezer oka lehet. Kérdezd meg tõle!

Lehet, hogy szerelmes, nem? Ugyanis ha az, lehet hogy szeret veled lenni, de baromi fáj neki a szitu, az, hogy te mással élsz, más felesége vagy, és ezek az érzések kavarognak benne. Ha nincs szó szerelemrõl, akkor igen, lehet hogy zavarban van, hogy azt látod rajta, hogy bánja hogy házas nõvel kezdett, vagy csak fél a lebukástól. Ezer oka lehet. Kérdezd meg tõle!
Hagyjátok abba és kész, szerinted mitõl van..? Ekkora agysebészeket már ne haragudj... Lehet hogy rossz lesz neki hogy már nem találkozik veled ilyen szinten de örök életére jól jár. Nem értem én az embereket komolyan hogy miért nem bírnak magukkal. Ha férjed van ne tarts szeretõt mert két emberrel is ocsmány amit teszel. De ez egy vélemény sok sikert a megoldáshoz, és ne haragudj az indulatért.
én is ezt tenném , mert nem akarnálak lebuktatni, így tovább tarthat a románc...
Kérdezõ, egy Faith No More-szövegrészlettel reflketálnék a kérdésedre: , , What a day, what a day, If you can look it in the face, , and hold your vomit..."
bármit is jelensen :)

Mi lehet a baj lányok? A suliban van egy lány akivel neten keresztül el kezdtem beszélni, de sose ír rám. Ha meglát a barátnője elkezd nevetni.

Azt mondják úgy a lányok.. azt hallom vissza hogy helyes vagyok meg minden.. de akivel el kezdtem dumálni mégse ír sose rám... Hogyha barátn?jével van.. és ott vagyok a közelében akkor el kezd nevetni a barátn?je melette:S fogalmam sincs hogy ez mit jelentsen:S Ötlet?

Legjobb válasz: Ne már... menj oda hozzá és beszélj vele. Semmi veszteni valód nincs ha elmondod neki hogy tetszik neked. Legfeljebb azt mondja hogy bocs... na és.. van még lány rajta kívül is^^

Ne már... menj oda hozzá és beszélj vele. Semmi veszteni valód nincs ha elmondod neki hogy tetszik neked. Legfeljebb azt mondja hogy bocs... na és.. van még lány rajta kívül is^^
Egyszer nemrégen egy csajra ráírtam, 2 héttel késõbb a buliban kikiabálta vagy 10 ember között, hogy: "Te mér' írtál rám?"
hát attól függ, hogy mit beszélgettek, ha TE ráírsz... bár, ha már a barátnõje vihog, akkor az nagy valószínûséggel azt jelenti, hogy kitárgyaltak a hátad mögött, és esetleg nem a legjobb színben lettél feltüntetve. ebben az esetben ez a lány egy gyerekes p*csa, ne foglalkozz vele. a másik eset az lehet, hogy a lány barátnõje a gyerekes p*csa - és ugye madarat tolláról, embert barátjáról... de amúgy meg menj oda hozzá, és kiderül minden. mert nem írtad, hogy hogy beszélgettek, mikrõl, hogy néz rád a suliban, stb.
A kérdező hozzászólása: az utolsót nem értem teljesen :D
A kérdező hozzászólása: mmint a 17:09-est
(elõzõ vagyok véletlenül küldtem el az üzenetet még folytatom): Inkább ne írj rá egy lányra mert kiröhög (tisztelet a kivételeknek, mert van olyan barátnõm, akire bármikor ráírhatok) de sajnos ez van. Inkább próbálj meg beszélgetni vele élõben.
vagyis nem az elõzõ vagyok, hanem a második válaszoló
irj rá... nehéz? nem!

Van egy pasi és szeretem öt de hogy ö szeret nem tudom beszélünk telefonon ha meglát integet és buszon egy folytában engem bámul és ha meg lát zavarba jön és voltunk már úgy együtt is (Szex) Szerintetek ez mit jelenthet?

Szeret csak titkolja mert fél kimutatni az érzését?? Vagy csak nem akarja kimutatni?

Legjobb válasz: Tyû ez aztán és szép hosszú mondat xDD Nagyon remélem, hogy a szex nem csak valami hébehóba dolog volt, ha nem, akkor szerintem szeret. Azonban az is lehet, hogy pl. van barátnõje (akár titokban) és azért jön zavarba, mert szégyelli magát a történtek miatt és hogy megcsalta a barátnõjét. Ez persze csak a rosszabb eset, simán lehet, hogy csak félénk, egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy nem akar-e veled összejönni.

Tyû ez aztán és szép hosszú mondat xDD Nagyon remélem, hogy a szex nem csak valami hébehóba dolog volt, ha nem, akkor szerintem szeret. Azonban az is lehet, hogy pl. van barátnõje (akár titokban) és azért jön zavarba, mert szégyelli magát a történtek miatt és hogy megcsalta a barátnõjét. Ez persze csak a rosszabb eset, simán lehet, hogy csak félénk, egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy nem akar-e veled összejönni.
A kérdező hozzászólása: A szex nem hébehóba amúgy már megkérdeztem és nem tudja:(
Meg akar baszni mert egy olcsóóóó ku*va lehetsz... ennyi nem ritka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!