Találatok a következő kifejezésre: Mi van mai (185 db)

Én azt gondolom, hogy elmegyek aludni, mert kemény napom volt. Jó éjszakát mindenkinek.
a pici lányok pont hogy pattogósabbak és nagyobb a szájuk, szóval nem értem miért picit keresel :D
Mi baja van mindenkinek a.magas lányokkal? Mert öket nem lehet szeretni, vagy nem lehet velük beszélgetni, vagy ölelni?? Én is 170cm vagyok és ezt nem tartok igazságosnak!!
15F Nincs szerencséd, hát sajnálom A mai tinilányok...hát igen, a nagy részük Én nekem most nagy szerencsém van a barátnõmmel(15L)
#7-nek köszönöm. Neked is jó éjszakát utólag is.
durvcább világbna élünk, a nõk is durvábbak. náluk is feszültebb a versengés, elférfiasodnak (negatv férfitulajdonságokat majmolnak). csak vidéken tlaálsz gyengédebb lányokat, vagy elit környéken, ahol nem tapló és durva környezetnek vannak kitéve.
Nem mindenki születik aranyosnak és picinek 21/L 194cm
Te teljesen leírtál most engem. Én pont ilyen vagyok. Nekem valaki olyan kell aki folyton ölelget, símogat és meghallgat. Ha gondolod írhatsz. 17/L Amúgy hány éves vagy?
azt gondolom, hoty a krédezõ buzsi, k?
Bocs, de ezeket a lányokat meg is kell hódítani valahogy és segítek: Ezt nem a fentebb felsorolt dolgok általad való alkalmazásával kell megtenni.
durvábbak mint mi?
Azt gondolom, hogy inkább jó éjszakát kívánok az elsõ válaszolónak.
Én most másra sem vágyom, mint beszélgetni és ölelgetni valakit. Szomorú vagyok, és bújósabb, mint valaha :) Ha esetleg kedved(tek) van, irhattok üzenetet, mert most szivesen beszélgetek :)
Miért mindig a pici lányok?! Komolyan, a magam 170 centijével már trollnak érzem magam, mert csak a 150 cm-es lányokat tartják aranyosnak, bájosnak...
Egy meteorbecsapódás kipusztította õket 65 millió évvel ezelõtt.
Ilyen kérdés volt már...ugyanazt gondolom. Vannak ilyen lányok.
Vannak...csak azok foglaltak/nem akarnak kapcsoatot.
A kérdező hozzászólása: Mivel 165centi vagyok... :D

Miért nem talál a legtöbb fiú társat, mikor a mai világban a női nem van többségben?

Párnapja elgondolkoztam ezen, hogy a mostani világban a n?k vannak többségben a világban, és még így is nagyon kevesen találnak maguknak párt. Ez így valamennyire jó nekünk fiúknak, de akkor miért van az, hogy valaki még így sem találja meg a párját a világban?

Legjobb válasz: A nok is nehezen talalnak part. Csak van egy idoszak, 16-32/33 ev amikor sokkal nagyobb az eselyuk. Sot lehet az inkabb csak 30. Amugy ez szerintem a media agymosasa miatt van igy. A legtobb no azt varja el, hogy a pasi legyen hos, humoros, rendezett anyagi korulmenyek kozott elo, romantikus, sportos ficko. A ferfiak nagy resze pedig egyaltalan nem ilyen. Sot tizen ahogy a nok egyre tobb szabadsagot kaptak, egyszerune nem tudnak mit kezdeni vele. Nem ez van a ^verukben^. Megszoktak, hogy ott van egy ferfi aki dont, persze ugy dont ahogy a no manipulalja de akkoris. Valamint, a no akkoris no ha nincs mellette ferfi! - Nehogy mar a koszos gatyait kelljen mosnom, meg fozni, takaritani mi vagyok en a csicskaja??

A nok is nehezen talalnak part. Csak van egy idoszak, 16-32/33 ev amikor sokkal nagyobb az eselyuk. Sot lehet az inkabb csak 30. Amugy ez szerintem a media agymosasa miatt van igy. A legtobb no azt varja el, hogy a pasi legyen hos, humoros, rendezett anyagi korulmenyek kozott elo, romantikus, sportos ficko. A ferfiak nagy resze pedig egyaltalan nem ilyen. Sot tizen ahogy a nok egyre tobb szabadsagot kaptak, egyszerune nem tudnak mit kezdeni vele. Nem ez van a ^verukben^. Megszoktak, hogy ott van egy ferfi aki dont, persze ugy dont ahogy a no manipulalja de akkoris. Valamint, a no akkoris no ha nincs mellette ferfi! - Nehogy mar a koszos gatyait kelljen mosnom, meg fozni, takaritani mi vagyok en a csicskaja??
Szerintem az is köze játszik, hogy egy férfi több nõt tart, akár tudják a nõk ezt, akár nem! De azért sok nõnek sincs barátja.. nem tudom, hány éves vagy?! Szerintem elõbb utóbb mindenki megtalálja a párját! :)
A GYK-ra ne alapozz...rengeteg srác írja hogy barátnõt akar de néz csak rá a korra a háromnegyede 13-15 éves kanos kiskamasz....
te szegény! Ne foglalkozz vele, nem érdemes. Menj ebédelni! Én is azt teszem.
A kérdező hozzászólása: Tudom, és ez szerintem nem jó ez így. Mármint ez a nagy változás a világban, hogy nõ-nõvel, férfi-férfival. Jó! Igen. Szeretik egymást, ennek csak örülni lehet, de azt is figyelembe kéne venni, hogy mennyi ember marad egyedül, vagy elkeseredésében lesz öngyilkos, vagy ahogy írtad, a hasonló nem felé kezd el vonzódni. Ez valamiért aggaszt engemet. :S
itt pedig kaptál elég választ rá :) 1- ik válaszoló írta, hogy vannak leszbikusok és melegek, és igaza van ez is kivesz abból a létszámból aki párja lehetne a másiknak (normálisan) 2-ik aki írt h igen idõs kort több nõ éli meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, de azért mégis furcsállom, hogy ennyi ember marad társ nélkül élete végéig.
Ha utánanéznél, akkor azt is megtudnád, hogy azért van több nõ, mert a nõk általában tovább élnek, mint a férfiak. Szóval azért billen feléjük a mérleg, mert sokkal több éri meg közöttük a 70-90 éves kort, mint a férfiak.
Honnan veszed hogy nem találnak? Akik ezen az oldalon nyavalyognak is fognak találni párt, amint rájönnek hogy nem a neten kell keresni és muszáj eljárni ismerkedni, ha barátnõt akarnak. És muszáj néha pofára esni és a többi... Mindenki talál magának párt ha akar, akkor is ha fiú, akkor is ha ronda... tök mindegy.
A kérdező hozzászólása: Értem. Amúgy én 21 éves vagyok. Ez a gondolat (ahogy írtam) elgondolkodtatott, mivel sok GYK kérdésben láttam elhangozni az "egyedülálló" vagy magányos kifejezést, de ezt leginkább a fiúknál/férfiaknál tapasztaltam.
ha jobban megnézed az a "több nõ" 50 év felettre esedékes.
nevelés, régen máshogy nevelték a kölyköket mint most. késõbb még rosszabb lesz.
Szerintem ez az elvárások miatt van. Azoknak a lányoknak/nõknek, akiknek van párja, ott a fiúk/férfiak is foglaltak ugyebár. Tehát a megmaradt csapat egymást keresi. De általában azok már nem tetszenek egymásnak, mert valami gáz van a külsõvel/belsõvel, és inkább a foglaltakra buknak.
De ha azoknak a nõknek a fele leszbikus akkor már gáz van... :)
11:37 Ha utánanéznél, akkor azt is megtudnád, hogy csak azok halnak meg hamarabb, akik károsan élnek. Ebbõl férfibõl van több. Viszont ha a férfi ugyanúgy él mint a nõ, akkor ugyanakkor hal meg.

Mi van a mai 30-as pasikkal? Mi köze hogy nekem milyen ismerőseim vannak?

Ismerkedek egy férfival, és ilyen dolgokról faggat: "Miért nem láthatom az ismerőseidet fb-n?" "Miért vannak elrejtve?" "Miért nem láthatóak, talán rejtegetsz valamit?" Én erre meg azt írtam, hogy meg van rá az okom, és teljesen fel volt háborodva, kikelt magából. Erre én megnéztem az ő ismerőseit (900 körül volt) és az első 20-ben már kapásból láttam elég könnyűvérű nőket, szóvá is tettem neki, hogy jobb lenne ha befejezné, mert nála meg fűzőben, melltartóban pózoló kis fiatal csajok vannak, és nem hinném, hogy 30 évesen komoly kapcsolatot akart volna kialakítani velük. Erre ő vissza írta, hogy te is az első 20-ban vagy. (van egy 5 éves gyereke, és így áll a dolgokhoz)

Legjobb válasz: nem ez az elsõ 30-as pasi aki tele van rib.anc, fiatal ismerõsökkel.

A kérdező hozzászólása: nem ez az elsõ 30-as pasi aki tele van rib.anc, fiatal ismerõsökkel.
A kérdező hozzászólása: Csak tudod az a különbség köztünk, hogy rólam nincsen kirakva rib.is kép, teljesen normális a profilom. Õ ezzel csak sértegetni akart, utána tiltottam le azonnal, mert annyira gyerekes és nyers volt a stílusa. Nála meg olyan nõk vannak, akik kidobják a mellüket, autó mellett miniszoknyában pucsítanak, na, rólam ilyen kép pl. még sose készült... õ azt hitte hogy majd befûz, de bebukta.
Én eddig összesen egyszer említettem meg valakinek, hogy furcsállom az ismerõseit, az egy 18 éves lány volt 1000 feletti ismerõsszámmal. Nem ítélkeztem csak furcsálltam a dolgot hogy lehet annyi embert ismerni :) Egyébként nincs köze hozzá, hogy milyen ismerõseid vannak. Nekem is egy csomó ismerõsöm elvette a jogot, hogy lássam mégsem mondtam semmit mert nem érdekel a facebook :)
A Kérdezõ maga mondta, hogy nem ez az elsõ ilyen eset, és az említett férfi is célzott rá, hogy a Kérdezõ is benne van a könnyûvérûnek titulált lányok csoportjában.
86%-os úgy látszik nem értetted azt a részt, hogy NEM ISMERKEDIK MÁR VELE pont azért nem mert hozzá képest gyerekes a pasi
A kérdező hozzászólása: 86%-os! Mikor el kezdtünk beszélni, honnan tudtam volna, hogy ilyen?
Ez nagyon gyerekes.. szerintem elhagyta az anyja kiskorában, vagy nem törõdött vele. az ilyeneket messzirõl kerüld el, hidd el, h neked lesz jobb!!!!!
A kérdező hozzászólása: Éppen ez az, ezt nem értem, ezen volt kiakadva, hogy nem láthatóak az ismerõseim. Már nem beszélek vele. Le is tiltottam az elõbb. Amúgy én meg 27 vagyok.
Nem tudom minek ismerkedsz vele :) Szerintem hagyd. Gondolom te elég fiatal vagy, és nem veszed észre a jellemhibáit. Egy 30as pasi mit lovagolna az ismerõsökön...?
Miért álltál egyáltalán szóba vele?

Mi van a mai világgal? És mi van velem?

Oké, nem vagyok egy tipikus szépség, de ronda sem. Mondhatni érdekesen átlagos vagyok, olyan, aki általában mindig talál magának valakit, nem is akárkit... De mostanában becsődölt a rendszer. Két hónapja véget ért a rekord hosszúságú - azaz négy hónapos - kapcsolatom. Igen, igen, általában gyors lefolyásúak ezek a dolgok... Szóval a srácot egy pikánsabb társkeresőn ismertem meg, ahogy az előzőt is. Mindegy. Most pedig itt állok, szál egyedül és nem tudom mit kezdjek magammal (kinek nincsenek vágyai, nem de? és a társasághiány is nyomasztó). Regisztráltam társkeresőre, de annyi ott a kretén, hogy még aznap töröltem is magam. (A pikánsabb oldalakra nem megyek vissza, pedig ott eskü normálisabbak voltak a népek.) Tehát: utcán vadidegeneket mégsem szólíthatok le, barátom nincs sok, olyan főleg nem akivel bulizni mehetnék, hogy ismerkedjek, a net meg mondom kész kudarc... Talán valami csodára várok. Más mit csinál ilyen helyzetben? A legtöbb kapcsolatom mindig a véletlennek volt köszönhető, ő jött, én meg mentem és félúton találkoztunk, ennyi. Hogy a bánatban kéne egy ilyen véletlent most előidéznem? :) Hol lehet találni érdekes embereket? Úgy értem, nem tipikus mai "gizdázó" fickókat, akik csak játsszák az eszüket? Tudom, hogy teljesen hétköznapi a felvetett probléma, szóval légyszíves írjatok nekem teljesen hétköznapi megoldásokat! :) 28/L

Legjobb válasz: "Most pedig itt állok, szál egyedül és nem tudom mit kezdjek magammal (kinek nincsenek vágyai, nem de? és a társasághiány is nyomasztó)." Otthagynak, mert nem vagy elég önálló, túl kapcsolatfüggõ vagy. Megkaptak és dobnak. Ha kell a szex, feküdj le egy megbízható valakivel, az érzelmi kiszolgáltatottságnál az is jobb. Sajnos a férfiak képtelenek felnézni az olyan nõkre, akik túlzottan függnek tõlük.

"Most pedig itt állok, szál egyedül és nem tudom mit kezdjek magammal (kinek nincsenek vágyai, nem de? és a társasághiány is nyomasztó)." Otthagynak, mert nem vagy elég önálló, túl kapcsolatfüggõ vagy. Megkaptak és dobnak. Ha kell a szex, feküdj le egy megbízható valakivel, az érzelmi kiszolgáltatottságnál az is jobb. Sajnos a férfiak képtelenek felnézni az olyan nõkre, akik túlzottan függnek tõlük.
A kérdező hozzászólása: Kedves 13-as válaszoló! Köszönöm a biztatást! Jelenleg is ezt a "módszert" alkalmazom, ami azért valljuk be, nem olyan egyszerû olyan környezetben, ahol az ember nem pont párkeresõ üzemmódban van. Tehát hiába küldöm én a jeleket, ha a "kiszemeltem" csak zavarba jön, amitõl persze én is totál idiótának érzem magam... :) Ezért írtam a kérdésemben, hogy talán csodára várok... Hiszen nyilván nincs olyan "módszer" amit bevetve az ember lánya kiteszi a lábát a lakásból és máris elõtte terem egy tucat érdekes alak... :) Szóval akkor folytatom a nézelõdést... És talán újból elkezdek futni... :)
Közhiedellemel ellentétben a csaj szedi fel a pasit csak jó burkoltan . Kinézed magadnak szemezel vele csinálod dolgod , mutatod , hogy szabad az út. Aztán a csávó vagy veszi a lapot vagy nem éééés ezt hívjuk "kezdeményezésnek" Van e elég töke odamenni és egy közhellyel nekikezdeni az ismerkedésnek . De gondolom ezt tudod. Ismerkedni tényleg lehet BÁRHOL , csak ez függ a bátorságtól is . Egy tipp : Kimész futni a parkba és körbenézel. Abszolút felesleges elmenni bulizni. Kimész egy sima fesztiválra vagy rendezvényre és beszélgetsz az emberekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 11-es válaszoló! :)
Nem az a lényeg, hogy hány kalandod volt, hanem az, hogy hogyan. Nekem is sok volt, több mint fele el akart venni. :) Mindennek a pozitív oldalát kell nézni: ha visszaköszön a fél város, az azt jelenti, hogy még mindig nem tették túl magukat rajtad teljesen. :D
A kérdező hozzászólása: Kabbe, Kedves Ember! :P Kihallom az iróniát a nevedbõl... :) Tény, hogy sok kalandom volt már, de az elmúlt években - valószínûleg kezdek felnõni - már többre vágyom már és nem ugrom minden kalandba fejest. Képzeld, többször is elõfordult, hogy egy-egy évig nem volt senkim... Tehát a hangsúly nem azon volt, hogy 2 hónapja szakítottunk az ex-kedvessel... Ezt csak egy kis bevezetõként vetettem fel... Azért, hogy mindenkinek világos legyen: újból képben vagyok és élni szeretnék, letelt a gyászidõ... :) Csak most nem tudom merre tovább...
mondjuk így belegondolva, ha most vagy elõször üresjáratban és 14 éves korodtól számolunk egy átlagot 4 hónapos cserélõdéssel... az hány manusz bakker? ha elmész bevásárolni, kb a fél város visszaköszön:) .
Bárhol lehet ismerkedni, én is sok helyes, kedves fiút, férfit ismerek. :) Az idõvel nincs baj, ha neked így jó. De te panaszkodsz miatta. :) Nem?
A kérdező hozzászólása: Kedves Kedves Ember! :) Vékony vagyok, szõkés hajjal, õzike szemekkel. Képzeld, még izmaim is vannak. És képzeld az IQ-m is átlagon felüli... Azt hiszem félreértettél valamit... Nem a külsõmmel van a baj és nem is az értelmi képességeimmel. Egyszerûen nem tudom hol lehet manapság ismerkedni. A gizdázó fickók alatt azokra gondoltam, akikbe a különbözõ szórakozó helyeken botlik az ember lánya... Én pedig valami egyénibbre vágyom, érdekes ismeretségekre... És nem tudom hol keressek ilyet. Ez a kérdés. Az meg, hogy a négy hónap rekord volt, hát sorry, nem vagyok egy komoly kapcsolatos típus, de szeretnék az lenni...
Edzeni tényleg soha nem árt... de fura, valóban. persze én, aki nem is annyira akartam komoly kapcsolatot soha, évek óta abban vagyok. :D Nem mintha baj lenne, sõt. Bocs, elhiszem hogy nem vagy kapcsolatfüggõ. De akkor is, két hónap telt el. Ha szerelem volt, ez még az a fázis, amikor lazítasz, nem azt mondom, hogy keseregsz, de feldolgozod, kipihened. Ha nem szerelem volt... akkor csak kapcsolatfüggés, nem? Vagy csak szexkapcsolat volt?
28 év alatt 4 hónap a rekord? ez most vmi vicc? mert ha nem , akkor nem csoda ha menekülnek, mert vmi nem stimmel. persze egy kisportolt, fittmodell testtel, vagy crossfit-es alakkal, még az idiótaság is lehet bocsánatos. uh kezd el edzeni. a gizdázó fickóknak meg mikor kellene már a korosztályod, amikor kaphat helyette 10db 20 évest is. uh ne ítélj, hogy ne ítéltess!
A kérdező hozzászólása: Állj, állj... Nem vagyok kapcsolatfüggõ... Sõt. De ebbe ne menjünk bele... Egyszerûen csak szeretnék megismerkedni normális, érdekes emberekkel, flörtölni, vágyakat kielégíteni, akár kapcsolatba bonyolódni, a lényeg, hogy tudjam melyik irányba induljak, ha egyáltalán ismerkedni szeretnék... Mert jelenleg gõzöm sincs.
Picit vegyél vissza, nyugodj le :D Várj egy picit, jön az, ha eddig is jött, csak nem kell rágörcsölni
Mit csináltam ilyen helyzetben? Semmit! 2 hónap? Az se zavart volna, ha fél évig nincs senkit. Felnõtt ember vagyok. Nálam mindig a komoly kapcsolatot könyörögték ki, volt, hogy én nem vettem komolyan õket... és pont ezért volt mindig több jelentkezõ.
13-as vagyok. Hát sok szerencsét kívánok így 17 évesen :D Ha nagyon nincs más felrúghatod a szabályokat és valami kellõen nem feltûnõ szöveggel odamész a csávóhoz , nehogy tolakodásnak vegye. Mennyi az idõ v. merre találod ezt meg azt.

2007. apukám meghalt. Eladtam a házat.2009 fel szólított a Tigáz van 300000ft. Tartozásom (lopták a gázt) de apa nevén van, mai napig mit tehetek? Nem írják át.

Legjobb válasz: Szia! Mikor adtad el a házat? Még a lopás elõtt? A Tigáznak bemutattad az adásvételit? Sõt! A földhivatalban át van írva a nevedrõl? Ha nem, oda is menj be az adásvételivel! Ha ezeket megválaszolod, beszéljük tovább. manju

Szia! Mikor adtad el a házat? Még a lopás elõtt? A Tigáznak bemutattad az adásvételit? Sõt! A földhivatalban át van írva a nevedrõl? Ha nem, oda is menj be az adásvételivel! Ha ezeket megválaszolod, beszéljük tovább. manju
A kérdező hozzászólása: A házat 2007 jun. eladtam 2009jul. értesített a Tigáz hogy apa nevén van a gáz és (lopáson) fizesek 310000ft.azóta egy behajtó cég szekiroz, el faxoltam a halotti any. meg az ügyvédi adásvételit de csak telefonálgatnak mit tegyek??

Mi van a mai férfiakkal?

24 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék már családot alapítani,szerelmes lenni,ezért randizgatok,amikor csak tudok. Több oldalon hirdetem magam,és akadnak is jelentkez?k. Viszont mind egyforma: egyik se akar ismerkedni. De akkor minek válaszol egy társkeres? hirdetésre? Ezeket szokták csinálni a jelentkez?k: bemutatkozó levél még rendesen megy,aztán az egyiknél ott akadt el a dolog,hogy maradjunk a heti 1 emailnél,bár ott lenne az msn is,de azt inkább ne,találkozás meg pláne nyista. Megjegyzem,egy városból voltunk. Többiek felvesznek msnre,de sokan csak \'néznek\',azaz bejelentkeznek,de nem nyitják meg a beszélget?ablakot soha. Volt olyan is,aki nagy lendülettel elkezdett velem msnezni,de a szia-szia,hova jársz egyetemre sablonmondatok után megkukult. Hiába írtam bármit,nem válaszolt. Másnap megkérdeztem t?le,magától nem is írt volna,hogy mi volt,jaj,ne haragudjak,rájött a hasgörcs,és olyan rosszul lett,hogy nem tudott szólni-és a következ? mondatnál letiltott msnr?l. Következ? delikvens a személyes találkozón nem jött oda hozzám,hanem hazament szó nélkül. Megint másik eljött,vele nagyon jó volt beszélgetni,de egy fél órával se akart tovább maradni,mint ahogy \'eltervezte\',mert bár bevallottan nem volt semmi dolga,de ? nem szokott a tervein változtatni... Sokadik páciens már kétszer is elhívott sétálni,aztán \'elhagyta\' a telefonját (nekem ezt mondta,de ugyanúgy kicsörgött,csak nekem nem vette fel). Következ? az els? randin gyereket akart,és ha nem szülök neki belátható id?n belül,nem lesz több találkozás (nem is lett) És még sorolhatnám. Pedig esküszöm,hogy nem a degeneráltak.hu-n nézegetek! Csak én fogtam ki az összes marhát? Miért tapadnak így rám az idióták? Nagyon idegesít.

Legjobb válasz: Eleve már ott el van baszva ha egy magadfajta csajnak ilyen fertõ közt kell lesegetnie, mert nem akad egy hülyegyerek élõben akivel összegabalyodhatna. A debilek vonzzák a többi debilt, neked valami huzatod van, vagy qrva randa, sík ostoba vagy és inkább menekül mindegyik el. Emellett nyugodtn állíthatom hogy fordítva se veszi egyik [email protected] se komolyan ezt az egész bohóckodás, mégis mi a [email protected]ól lehetne már levelezgetni egy [email protected] nicknévvel neten keresztül?! Lövése sincs h egyáltalán mivel indítson.

Eleve már ott el van baszva ha egy magadfajta csajnak ilyen fertõ közt kell lesegetnie, mert nem akad egy hülyegyerek élõben akivel összegabalyodhatna. A debilek vonzzák a többi debilt, neked valami huzatod van, vagy qrva randa, sík ostoba vagy és inkább menekül mindegyik el. Emellett nyugodtn állíthatom hogy fordítva se veszi egyik [email protected] se komolyan ezt az egész bohóckodás, mégis mi a [email protected]ól lehetne már levelezgetni egy [email protected] nicknévvel neten keresztül?! Lövése sincs h egyáltalán mivel indítson.
Alapból nem a neten kell ismerkedni hanem az életbe. Már ott el van rontva az egész ismerkedésed.
Rossz csatornákon ismerkedsz!! Társkeresõ oldalon és egyéb helyeken a tizenéves korosztály szokott ismerkedni vagy a nyugdíjjas, a te korosztályodból a prostituáltak szoktak iylen módon "ismerkedni" Akik bejelentkeznek msn re vagy emaileznek veled nyilván azt gondolják rólad hogy te is az vagy, ezért van a távolságtartás.. Neked úgy kellene interneten ismerkedni ha már mindenképpen azon akarsz, hogy valamiylen hobbioldalra vagy politika oldalra vagy fórumra vagy ami érdekel vagy amit tanulsz beregizel, és ott nem rejted véka alá az identitásod de nem is ugy regizel be hogy cukinyuszipofa... Igy lehet esélyed csak idõ kérdése! De mondjuk eljárhatnál uszodába is vagy fittness terembe vagy egyéb szabadidõs helyekre ahová más normális emberek is járnak...
A kérdező hozzászólása: Soha sehova nem úgy regisztrálok be, hogy cukinyuszipofa, hanem mindig csakis a keresztnevemen, pl. Katalin (csak mondtam egyet most). Sajnos még egyéb fórumokra is mindig a nevemet használom, ahol mások kispárna001-ek, de én így szeretem, szeretem felvállalni, amit írok. De mondasz vmit, lehet, hogy ezért menekülnek? De akkor minek jelentkeznek?? És az nem igazság, hogy a k.rvák már ezt az ismerkedési lehetõséget is elveszik tõlünk.
az írásodból következtetvén, nem te vagy a hülye :D úgyértem ahogy leírtad ezt a kis történetet szimpatikus, normális lány lehetsz. csak ott rontod el, hogy a neten ismerkedsz....aki neten ismerkedik, annak vagy nincsen soha semmire ideje, ezért marad neki a net, vagypedig a reményvesztett kategória, aki azthiszi h neki sohasemlesz párja. de általában okkal :D élõben ismerkedj, azt javaslom, nincsen veled semmi baj, hogy a neten kelljen ismerkedned.
Õhöhöhõõ :D Tényleg kifogod a legérdekesebbeket, ami biztos nem véletlen. Valószínûleg akkor mi nem fogunk randizni :D
Járj swinger klubba. Vagy templomba, vagy mindkettõ egyszerre. Semmiképp se társkeresõ olalakra. Iratkozz be balettra, vagy kezdj el festeni, vagy állj modelt aktfestõknek. Kérj karácsonyra horgászbotot, vagy menj el sielni, egy buszos ielés az jó lenne. Forraltbor, hmmm. Tudsz Te egyáltalán sielni???
Szerintem nem veled van a baj. Tényleg baromi sok idióta van, és már csak statisztikailag is rohadt nagy esélyed van ilyenekkel összeakadni. Az elsõ válaszoló ötletét próbáld meg, szerintem abban van értelem. Én is hasonló cipõben járok, csak én már 28 múltam. És minél inkább telik az idõ, annál jobban frusztrál ez az egész... Amúgy ez is "látszik" rajtunk ("normális keresgélõkön, fiúkon és lányokon is), ami persze tovább nehezíti a dolgot.
nem lehet hogy csak simán nem jösz be nekik? 24 éves az még elég fiatal van kereslet/kínálat bõven. talán épp az a baj hogy te már családot akarsz de az átlag 24 éves sztem még bõven nem. valszeg rossz embereket fogsz ki vagy valami veled lehet baj mert nem menekülne minden ember mikor meglát. próbálj elgondolkozni mi lehet ez vagy egyszerûen kérdezz meg valakit. vagy mutass egy képet itt elmondják a véleményüket az emberek legalább megtudod.
Az idiótákra nincs magyarázatom mindenesetre elég bátor vagy mert akár vmi elmebeteget is kifoghattál volna aki megerõszakol aztán megfolyt egy zongorahúrral!!
Lehet hogy nem illettetek össze egyikkel sem...és igen kifogtad õket... Amelyike sarkonfordult és elment az nyilván azt gondolta hogy nem tetszel neki és úgysem lesz semmi akkor pedig minek energiát fektetni a megismerésbe...ez valahol teljesen jogos, de ha már randija van veled akkor bunkóságnak mondanám. Én is keresgélek de valahogy mindig olyan lányokkal akadok össze akik túl sokat képzelnek magukról, vagy egybõl túl sokat akarnak....szóval tapadósak...vagy a legyünk barátok szöveggel jönnek elõ - értelemszerüen ez utóbbi után nincs többé mirõl beszélni velük. Pedig velem sincs semmi baj...van néhány haverom akikkel elmegyek ide oda bulizni, sosem csinálunk rosszat, nem vandálkodunk, drogozunk....max iszogatunk pár kortyot ahogy mindenki. Nehéz felidegesíteni és megharagítani engem, és általában jó éretelemben egy bárány lelkületû segítõkész, figyelmes ember vagyok - mások mondták:D. Mégsem találok olyan embert akivel el tudnám képzelni a jövõmet. Bár gyermeket még nem akarok de ha becsúszik akkor nem mondanám hogy vetesse el a lány... Még van 3 évem 28ig...azután már remélem én is hogy lesz gyermekem de addig nem szeretnék, kivéve ha megtalálom azt a nõt akivel megértem annyira magam hogy meg merjem tenni. Szóval nem csak rád tapadnak az idióták. Mellesleg mindenki megtalál aki akar:D Jakomo 25F
Ha gondolod, én szívesen ismerkedek Veled.. :-) Küldj egy privit.
Nem értek egyet azzal aki a k-at írta, hogy õk regiznek társkerizõ oldalra. Én is fent voltam több ilyen oldalon és nem mondanám, hogy r...c vagyok. Kikérem az olyan NÕK nevében akik tényleg társat keresnek. Sajnos manapság már ha elmész egy szabadidõ központba ott meg a cicababák találhatók. Na nem mindenki az, de a többség igen. Sok helyen próbálkoztam és az egyik társeki oldalon találkoztam a barátommal. Sok idõ telt el és sok "idióta" emberrel taliztam is. De mindig olyan helyen ahol sokan voltak, közel ahol lakom.Nem ugrottam bele olyanba akin éreztem, hogy egy éjszakát szeretne. Nehéz találni, de aki kitartó az talál. 29/N
Hát az biztos, hogy elég bunkó embereket fogtál, ez nem a te hibád. Viszont az írásodból jól kivehetõ, hogy mennyire erõsen, már-már görcsösen szeretnél komoly kapcsolatot. Hidd el, hogy ez már neten keresztül is érezhetõ. Tudom mert én is ismerkedtem így, és eléggé taszítottak az ilyen hozzáállású férfiak. És gondolom ez fordítva is így van, ha nem még jobban (mindig azt hallani hogy a férfiak félnek az elkötelezettségtõl). Szerintem át kellene gondolnod, hogy az internet ismerkedésre való, komoly kapcsolat csak több találkozás után alakulhat ki. Éppen ezért légy laza, nyitott, ne társat akarj egybõl, elég ha ismerkedsz és jól érzed magad. És nem csak a világhálón keresztül! Járj el szórakozni, nem feltétlen kell diszkóba menni, választhatsz kulturáltabb összejöveteleket, pl. kiállításokat, csoportos utazást stb. Sok sikert kívánok!

Mitől van ez? Pénteken volt egy + ovutesztem aztán két - ma pedig megint + lett. A mai az teljesen egyértelmű, mert a T erősebb, pénteken egyforma volt a két csík. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szerintem az a tuti, mikor a T erõsebb, mint a C!!DE inkább végig próbálkozzatok ha tudtok!Mármint ma is és holnap is(a vélhetõ elsõ negatív napon). Biztos ami biztos!

Szerintem az a tuti, mikor a T erõsebb, mint a C!!DE inkább végig próbálkozzatok ha tudtok!Mármint ma is és holnap is(a vélhetõ elsõ negatív napon). Biztos ami biztos!
Az ovu teszt akkor nevezhetõ pozitívnak, ha a T csík erõsebb. Az egyforma nem biztos eredmény. Szerintem ma akciózzatok, ugorj a párodra és hajrá! Figyeld közben a nyákodat is, akkor van a pé a csúcson, amikor igazán tojásfehérjés állagú.
A kérdező hozzászólása: köszi

A mai tini fiúk miért néznek ki úgy már arcszerkezetre is, mint egy kislány és miért csak ezek tetszenek a lányoknak? Aki tipikus ronda fiú kinézetû az meg nem kell nekik vagy mi van már?

Én férfias arcú vagyok, mert nagy orrom van, de amúgy úgy vettem észre, hogy a kicsi, pisze orrú kislányos szép szemû, meg bájos arcú fiúk a nyerõk a tini lányoknál.

Legjobb válasz: Ez van, ennek kell örülni :P Nekem szerencsére szép kék szemem van, és az orrom is jó :D 14/F :)

Ez van, ennek kell örülni :P Nekem szerencsére szép kék szemem van, és az orrom is jó :D 14/F :)
Lányból se a csúnyákért kapkodnak. Amúgy ez a "ronda az arcom, tehát férfias" dologgal nem értek egyet. A tini fiúk nem az arcszerkezetüktõl lesznek nõiesek, hanem a metroszexuális öltözködéstõl, hajviselettõl.
Baromságot beszélsz, kérdezõ. Attól hogy nagy az orrod, még nem lesz automatikusan férfias az arcod. Egy tininek miért legyen férfias arca? 10-18 évesen az ember még gyerek, kinézetre is.
Azért még nem nõies, még nem lesz vonzóan férfias. Ennyi erõvel mivel én halványan sminkelek, automatikusan vonzó vagyok, mert nem takarom el több réteggel az arcomat?? A pasis pasikért most is kapkodnak.
azért mert*
Ez komoly? -.- Attól vagy férfias, mert nagy az orrod és csúnya vagy?-.- istenem..egyrészt miért buknék egy CSÚNYA fiúra?? [link] Még jó hogy szóltál, azt hittem, hogy ez a pasi férfias. Jó tudni, hogy nem :O
hát akkor én kivétel vagyok ezalól mert én még mindig a férfias fiújat szeretem xd lehet velem van a hiba

Mi van a mai 27-30 éves pasikkal? Azt vettem észre, hogy többségük elég nyuszi kezdeményezni, illetve vannak akik gyerekesen tudnak viselkedni! Persze vannak Kivételek! Vélemény?

Legjobb válasz: Inkább, mint hogy végigmenjenek 10 lányon. Nem jobb így? Csak azzal kezdeményeznek, aki meg is érdemli.

Inkább, mint hogy végigmenjenek 10 lányon. Nem jobb így? Csak azzal kezdeményeznek, aki meg is érdemli.
Talán nem kéne játékszernek használni bennünket, akkor másképp tekintenénk a fiatalabb generációjú [email protected], puszi. :) 28/F
Manapság nagyon ritkán van ennek a korosztálynak családja, gyereke, mert késõbb érünk... kitoljuk a gyerekvállalást stb. Akinek pedig nincs gyereke, és jóképû az valószínûleg a. nem tud elkötelezõdni, folyton csajozik b. a volt nõje után koslat c. gyáva (de ha jóképû, akkor nem gyáva, max felelõsséget vállalni az)
Már elég tapasztaltak ahhoz, hogy tartsanak a nõi nemtõl, így inkább nem kezdeményeznek.
Nekem nem tûnt fel bár 1 évem még van hátra :D 26/F
Szerintem a többségük már komolya kapcsolatban van. Aki maradt, azok meg selejtesek, mint pl. én is..:'D és ezért nem mernek egy igazi komolynak látszó nõnél próbálkozni.
Ötöske, ezzel a hozzáállással meg is érdemelsz minden rosszat, amit kapsz! Ki beszélt itt "fiatalabb r!bancokról"? Te minden nõt r!bancozol? Vagy te csak r!bancokra hajtasz? Akkor min csodálkozol? Tegyél már rendet a fejedben, mielõtt hozzászólsz, lécci!
Ez a korosztály már többségben túl van azon hogy törje magát egy nõért mert megjárt már párat, és megélt pozitív és negatív dolgokat is, és mivel nem az elsõ lány lenne az illetõ az életében ezért elvárja hogy a nõ is félretegye néha a büszkeségét és õ is kezdeményezzen, hátha nem esik le a gyûrû az újjáról. Egyébként egyre kevesebb e korabeli pasit látok hogy házas lenne vagy gyereke lenne.
3# (Y)

Mi van a mai lányokkal?

Az id?sebb korosztályhoz tartozom, de régebben azért nem volt tapasztalható olyan, hogy egy férfit csak úgy ránézésre elküldtek volna a n?k. Valahogy rossz értékítélettel dolgoznak ezek a mai n?k. Korábban a n?nek kellett a szexisebbnek és csinosabbnak lennie. Ma már változni látszik a helyzet.

Legjobb válasz: Ez a kérdés engem is foglalkoztat! Anno amikor 16-18 éves voltam, olyan kis zöldfülû, szó szerint "kezdõ" a csajozás labirintusában, akkor én is abban a hitben éltem, hogy a szerelem nem külsõ, vagy pénz vagy népszerûség kérdése, csak valami meg nem fogható dolog ami a levegõben van és eltalálja az embert. Mint a romantikus középkori filmekben: a király a lányát hozzá akarja adni a jómódú, tisztességes, bölcs, udvarias gazdag herceghez, de a lánynak a bunkó, szétszórt, vicces, laza kalandor kell. Visszatérve az elõzõekhez, hamar feltûnt, hogy 20% esélyem sem volt a szép lányoknál, vagyis azoknál akik az én szememben szépnek tûntek. Mondták nekem, hogy túl jó nõknél próbálkoztam. Hát meglehet. És ezek a nõk akik nem voltak társak a flörtökben, szépen könnyen elküldtek a búbánatos faszomba, olyan ócska dumával hogy nem akarok kapcsolatot (az illetõ 2 hét után már kapcsolatban volt, mindegy) csak ismerkedni szerettem volna, egészen a durva beszólásig, hogy nem akarok tõled semmit, kopj le, meg bunkó f*sz. Nehezen viselem el a kikosarazást, a bunkó stílusban való elküldést, mert ez a legérzéketlenebb dolog a világon, ettõl már csak a plátói szerelem a rosszabb. Ilyenkor az ember elsõsorban a lányban keresi a hibát, majd magában. Idõvel belátja, hogy 10-bõl 10-szer nemet kapott, és valami nem stimmel. Feladja és kész. És ha peche van, pont most jön el élete szerelme, és neki reflexbõl nemet mond már, mert elege van. Elnézést, hogy elkalandoztam és nagyon általánosítottam, de részben magamból indultam ki, a tapasztalataimat felhasználva, részben meg az olvasottakból. 22 éves fiú vagyok. A mostani barátnõmet 3 éve ismertem meg, és õ volt a 10. és egyben utolsó lány, akinél kockáztattam. Ha õ is nemet mondott volna, akkor www.szexpartner.hu és annak következményei. A többit képzeljétek hozzá.

Ez a kérdés engem is foglalkoztat! Anno amikor 16-18 éves voltam, olyan kis zöldfülû, szó szerint "kezdõ" a csajozás labirintusában, akkor én is abban a hitben éltem, hogy a szerelem nem külsõ, vagy pénz vagy népszerûség kérdése, csak valami meg nem fogható dolog ami a levegõben van és eltalálja az embert. Mint a romantikus középkori filmekben: a király a lányát hozzá akarja adni a jómódú, tisztességes, bölcs, udvarias gazdag herceghez, de a lánynak a bunkó, szétszórt, vicces, laza kalandor kell. Visszatérve az elõzõekhez, hamar feltûnt, hogy 20% esélyem sem volt a szép lányoknál, vagyis azoknál akik az én szememben szépnek tûntek. Mondták nekem, hogy túl jó nõknél próbálkoztam. Hát meglehet. És ezek a nõk akik nem voltak társak a flörtökben, szépen könnyen elküldtek a búbánatos faszomba, olyan ócska dumával hogy nem akarok kapcsolatot (az illetõ 2 hét után már kapcsolatban volt, mindegy) csak ismerkedni szerettem volna, egészen a durva beszólásig, hogy nem akarok tõled semmit, kopj le, meg bunkó f*sz. Nehezen viselem el a kikosarazást, a bunkó stílusban való elküldést, mert ez a legérzéketlenebb dolog a világon, ettõl már csak a plátói szerelem a rosszabb. Ilyenkor az ember elsõsorban a lányban keresi a hibát, majd magában. Idõvel belátja, hogy 10-bõl 10-szer nemet kapott, és valami nem stimmel. Feladja és kész. És ha peche van, pont most jön el élete szerelme, és neki reflexbõl nemet mond már, mert elege van. Elnézést, hogy elkalandoztam és nagyon általánosítottam, de részben magamból indultam ki, a tapasztalataimat felhasználva, részben meg az olvasottakból. 22 éves fiú vagyok. A mostani barátnõmet 3 éve ismertem meg, és õ volt a 10. és egyben utolsó lány, akinél kockáztattam. Ha õ is nemet mondott volna, akkor http://www.szexpartner.hu és annak következményei. A többit képzeljétek hozzá.
Én meg azt vettem észre, hogy manapság hiába csinos és szexis egy nõ, a férfiak egyszerûen NEM kezdeményeznek. Csak mosolyognak, flörtölgetnek, de ha tetszik is nekik a nõ, NEM hívják el randizni. Beszélgettem errõl pasi ismerõseimmel, nekik is EVIDENS volt, hogy õk mutatják a lánynak, hogy 'partnerek' lennének egy randiban, DE innentõl a lányon múlik... AHA... szóval legyek csinos, szexis és még hívjam is el randira a pasit. A régi férfiak is mások voltak, õk ha tetszett nekik valaki, küzdöttek érte, elkérték a számát, felhívták, nem nyüglõdtek, hogy "rá merjek e írni facebook-on?"... Egyik nem sem hibás, de valahogy átalakultak ezek a dolgok és közel sem jó irányba, szerintem.
A média nyomására egyre több múlik a férfi kinézetén, és mivel a lányok alapvetõebben könnyebben adják magukat (a nekik tetszõ, illetve a média által sugallt szépségideált magukénak tudó pasiknak), így egyre látványosabb és áthatolhatatlanabb a "rés" vagy "vízválasztó" a jóképû és nem annyira jóképû férfiak között.
12:31-nek: Jobban le se írhattad volna, és is pontosan ezt tapasztalom.Hiába adok magamra, kelek minden reggel korán h normálisan nézzek ki, hiába veszek csinos ruhákat stb nincs sok értelme.A pasik félnek megközelíteni, mondván "úgy se lenne nálam esélyük". Nem vagyok buta, jó tanuló vagyok, értelmes, kedves... ez manapság már nm számít.PEdig tényleg nem az alapján döntök h ki h néz ki, ezt tükrözi az is h az eddigi partnereim se voltak egy "don huanok", de belsõleg nagyon is értékesen votak és ez a legfontosabb.
A harmincas nõk már szabályosan ölni tudnának egy normálisabb férfiért, akit 16-28 éves korukig még elutasítottak volna. en 31 No vagyok es nem utasitottam el eddig senkit mert huszon eves koormban mindig foglalt voltam e snem kellett mas a baratomon kivul, de most eppen egyedul vagyok nem azert mert valogattam annak idejen
17:07 fontos, hogy okos legyen meg szép, de az ilyen mûkörmös kikent csajokról pl. én azt hiszem hüyle p*csák, tudom elõítélet... Vagy nem merem megszólítani õket, ugyan is én nem nézek ki olyan jól mint õk, de lehet ezt kéne tennem, szép nõket megszólítani és lenne barátnõm:D
17:49.Tudom, máár megszoktam az elõítéletet.Igen nekem is van mûkörmöm, de ez szükséges volt olyan szempontból, h sajnos rágom a körmömet és vmivel rákellett segítenem a leszokásra.Festeni is festem magam, de sztem nm viszem túlzásba.De azért annyira nem vagyok elkenõdve, h nm kezdeményeznek, mert tudom h van férfi aki nm fél majd "beprobálkozni"..meg már szerencsére volt rá példa az életemben:)
17:55 én pl. utálom a mûkörmöt, olyan p*csás, így nálam ez nagyon nagy rossz pont. Na és mi lenne ha nálad vagy hasonló csajnál próbálkoznék be átlagos külsõvel?Egybõl elküldenétek?
De ez csak külsõség..mi az h egy mûköröm rossz pont? Most akkor ki a felszines?!
18:28 nekem nem tetszik, zavar, olyan gusztustalan, hogy színes karmok vannak egy lány kezén, egyszerûen engem taszít ez, nem mondanám erre, hogy felszínes vagyok.
12:31 igen ez így van és azért van így mert a lányok túlságosan elutasítóak és ti is elvárjátok, hogy a férfiak szépek legyenek, ennyit errõl, sok minden élbõl elutasító ok pl ha nem vagyok 180centi ha nem vagyok izmos, ha nem vagyok jóképû, ha nem vagyok szép akkor nem is beszél velem a hölgy, hanem : kopj le! De engem nem zavar, én nem fogok kezdeményezni már, eddig elutasítottak a lányok, kimegyek majd más országba ahol nem ilyen maradiak a nõk hanem õk is tesznek valamit a férfiakért, a magyar nõk meg várhatnak arra aki "küzd" értük mert õket ki kell érdemelni, na persze, a férfiakat is ki kell érdemelni, és ti nem becsülitek a férfiakat, akkor ne csodálkozzatok, hogy inkább más nemzetek nõihez mennek, talán mert õk nem felszínesek és kedvesek?:)
"Korábban a nõnek kellett a szexisebbnek és csinosabbnak lennie." Lehet, hogy egyszerûen megunták, hogy nekik rengeteg energiát és idõt kell fordítaniuk arra, hogy jól nézzenek ki miközben a férfiak nagy része a saját külsejére igénytelen? Ha kimész az utcára láthatod, hogy 3-ból 2 férfi egyszerûen ápolatlan (régebben a férfitól elvárták, hogy mindennap borotválkozzon és figyeljen a külsejére)aztán csodálkoznak ha nõknek egyszerûen nincs gusztusuk hozzá.
# 9 13:06-nak Ez nagyon igaz, már 30 éves kor után eljön a férfiak ideje, amikor a korosztályukba tartozó nõk már nem kellenek senkinek, mert megöregednek lassan, és a férfiak válogathatnak a fiatalabb lányok között is, mert õk még csak akkor kezdenek beérni. Tényleg visszafizet valamit az élet a férfiaknak idõvel :) A harmincas nõk már szabályosan ölni tudnának egy normálisabb férfiért, akit 16-28 éves korukig még elutasítottak volna.
Mondjuk nem hiszem, hogy véletlen kapják egyesek ezt a szöveget, volt egy halom férfi, aki csak úgy nyomult és nem értett a nembõl, hát akkor be kell keményíteni, mert a nem az nem, még ha nem is érti meg.
igen ez így van. DE! az idõ elõrehaladtával ismét jön egy csavar! mégpedig az, hogy egy 35 éves egyedülálló átlagos férfi szó szerint férfi aki megkaphat fiatal kiscsajokat akik valamiért 10-15 évvel idõsebb palit akarnak. Míg egy átlagos 35 éves egyedülálló nõnek az esélyei jóval konszolidáltabbak, és akkor finoman fejeztem ki magam... de az egészhez csak annyit fûznék hozzá: ilyen az élet!
durva elutasítás az, amikor a lány azt mondja, hogy még akkor se jönne össze a fiúval, ha õ lenne az utolsó ember a földön, vagy azt mondja, hogy nézzen már magára, hogy gondolhatja, hogy egy olyan lúzerrel összejön, mint õ de ha rossz a hangsúly, akkor az "értékellek, mint embert" lekoptató szöveg is lehet sértõ :) A fiúknak egész életre szóló gátlásokat okozhat egy ilyen bunkó elutasítás.
"A mai lányok már megtanulták, hogy a külsõ nagy mértékben tükrözi az anyagi helyzetet. Nem igazán a külsõ miatt küldik el a fiúkat, hanem azért, mert nem tudják az elvárt külsõségeket hozni, ami feltételezi, hogy azokat megengedhetik maguknak. Emellett megtanulták, hogy miért adnák magukat ingyen, amikor a saját hasznukra is fordíthatnák a kapcsolatot. És válogatnak. " Hááát, én például elég jól keresek, mégis simán lemegyek a boltba egy pulcsiban meg kócosan. Durva elutasítás: Ha megjegyzéseket tesznek a leányági felmenõid foglalkozására, és javasolják, hogy tegyél náluk egy látogatást.
A kérdező hozzászólása: A durva elutasítás mit jelent?
Az is igaz, hogy aki kapott már néhány durva elutasítást, az utána nagyon félszeg lesz. A lányok bele sem gondolnak abba, hogy a durva elutasítás milyen hatással lesz a férfi késõbbi kapcsolataira, személyiségére.
A mai lányok már megtanulták, hogy a külsõ nagy mértékben tükrözi az anyagi helyzetet. Nem igazán a külsõ miatt küldik el a fiúkat, hanem azért, mert nem tudják az elvárt külsõségeket hozni, ami feltételezi, hogy azokat megengedhetik maguknak. Emellett megtanulták, hogy miért adnák magukat ingyen, amikor a saját hasznukra is fordíthatnák a kapcsolatot. És válogatnak. Nem akarják lekötni magukat egy férfi mellett, amíg meg nem találják a lehetõ legjobbat, aki számukra elérhetõ. Szeretnének ezért függetlenek maradni, nyitva hagyni a lehetõségeiket.
Ez sajnos igaz:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!