Találatok a következő kifejezésre: Mi van méhemben ami nem (10 db)

Mi van a méhemben ami nem látható még jól?

Az orvosom uh során azt látta hogy a méhnyálkahártyám meg van vastagodva,és a méhemben volt egy "pötty"ami nem kivehet? h.micsoda ezért 2 hét múlva controll!Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Ezt velem is eljátszotta a szervezetem mensi elmaradás után 5 nappal nem mutatott semmit rá 4 napra pedig pozitív lett. Szerintem tesztelj kedd magas valószínûleg alacsony még a HCG., kb. 3-4 hetes terhes lehetsz, 2 hét múlva pedig az uh kimutatja a petezsákot és benne a kicsi babócádat. Ne stresszelj.

Ezt velem is eljátszotta a szervezetem mensi elmaradás után 5 nappal nem mutatott semmit rá 4 napra pedig pozitív lett. Szerintem tesztelj kedd magas valószínûleg alacsony még a HCG., kb. 3-4 hetes terhes lehetsz, 2 hét múlva pedig az uh kimutatja a petezsákot és benne a kicsi babócádat. Ne stresszelj.
a menzid megjött vagy nem?és a hõd hogy áll?
háát, lehet az a kis "pötty" a babád.. a mégnyálkahártya megvastagodása is általában ezt jelenti, tesztet csináltál már? addig is sztem érdemes megpróbálkozni egyel.. aztán két hét múlva kiderül a dokinál úgyis! azért drukkolok neked:)
A kérdező hozzászólása: Csináltan tesztet tegnap ami negatív lett de a doki azt mondta csak 1 hét múlva csináljak csak nem bírtam magammal!!! 5 napja késik nem jött meg, hõmérõzni nem hõmérõzöm magam!!!
na én is igy vagyok nekem 10 napja késik, de nemmerem megem beleélni mert már volt hogy késett még többet is. DE a hõm meg fent ven.Szerintem tesztelj mégegyszer mert a hõdnek én jobban hiszek mint a tesztnek.
Séta, szobabiciklizés, gyógytorna,
igen a seta az mehet.nem mindegy a cipo sem. MBT. CIPOBEN BIZTOS A SIKER ES KIZART HOGY KART TENNE AZ IZULETEKBEN.olvass utana a neten az MBT-nek!
Elliptikus tréner is jó lehet..
130 kg-mal szerintem az a legjobb, ha rendszeresen sétálsz, úszol, és majd, ha 100 kg alá mész megpróbálkozhatsz lassú kocogással is, de most még nem érdemes. Ebben a nagy melegben csak a hajnali és a késõ esti órákkal számolj, nehogy rosszul legyél a napon. A táplálkozás megváltoztatása nagyon fontos, arra is ügyelj. Érdemes felkeresned egy kozmetikust is, létezik már pl. fogyasztó masszázs, ultrahangos zsírbontás, pár olyan kezelés, ami egy picit szintén le fog faragni a súlyodból.
Utolsó: az utolsó mondatod elég érdekes. :)

Kisbabán szája (ajka) ki van száradva. Mivel lehet bekenni amit nem baj ha le is nyalogat? Vagy sima szájápoló mint a Labello is, mehet? (9Hós)

Legjobb válasz: Esetleg körömvirág krémet. Bár azt is külsõleg ajánlják :) Ha 1 éves elmúlt volna már, akkor a mézet ajánlanám.

Esetleg körömvirág krémet. Bár azt is külsõleg ajánlják :) Ha 1 éves elmúlt volna már, akkor a mézet ajánlanám.
Én egy pici sea vajat kennék rá. A Labellot biztos nem.
gyógyszertári szõlõzsír, nincs annál jobb és piciknek ezt ajánlják, mert az se gond, ha lenyalogatja a baba.
Gyógyszertári szõlõzsírt szoktam használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)


Ha felnyúlok a hüvelyemben, akkor kb 10 centire egy kis golyószerű valamibe ütközök, aminek a közepén egy lyuk van. Az a méhem? Ha nem, akkor mi az?

Legjobb válasz: az a méhszájad :) a ciklusodtól függõen van amikor keményebb, van amikor puhább, és az elhelyezkedése is változik (feljebb-lejjebb).

Jézus, nem hiszem:D XD
az a méhszájad :) a ciklusodtól függõen van amikor keményebb, van amikor puhább, és az elhelyezkedése is változik (feljebb-lejjebb).
A kérdező hozzászólása: Nem tudnál linkelni? :D egyre jobban érdekel a dolog(persze, nem mintha kipróbálnám xD)
Hát jól hallottad, én láttam róla videót is... Nem is olyan rég, valaki belinkelt a szexualitás alcímbe egy videót, kérdezte, hogy ilyet lehetséges-e. Hát lehetséges. Teljesen ki volt tûrve a nõ méhszája, és úgy ujjazta magát, volt vagy 5 centis mûkörme... Nagy megbotránkoztatásokat váltott ki, hát nem is csoda! Kiábrándító, egyesek mit meg nem tesznek a pénzért. Hogy az eredeti kérdésedre is válaszoljak, igen, valóban a méhszájad, és teljesen normális, hogy kitapinthattad. Bizonyos pózokban könnyebben elérhetõ a saját ujjaddal is.
Mivel az nem a méhe, hanem a méhszája, igen, énis örülök, hogy lefelé pontoznak.
Sztem az egy elmeszesedett tampon volt:DD
örülök hogy lekell pontozni
10 centis az ujjad? XD Am viccet félretéve igen valszeg azt érezted.
A kérdező hozzászólása: xD én is furcsának tartottam :D
A kérdező hozzászólása: egy oldalon olvastam, hgy azt valaki megfogta és kihúzta a hüvelybõl... ez lehetséges? :D
A kérdező hozzászólása: jóvan :D nemtom, azt tippeltem :D amúgy zongorázok, szóval lehet hogy akkora ;)
nem akarok senkit kiábránditani, de pl. nõgyógyász is csinál ilyet. spirál felhelyezésénél eszközzel lejjebb húzza a méhet - na nem ki a hüvelybõl - és úgy helyezi fel a spirált.

Volt 8 hónapja egy vetélésem amit műtéttel kellett befejezni. Már van egy 3 éves gyermekem, ő elsőre összejött. Lehet, hogy mivel kikaparták a méhet ezért nem tudok teherbeesni? Szedek Elevitet, figyelem a peteérést.

Legjobb válasz: A nyálkahártyanak havont kéne újratermelõdnie, a kikaparás már nyomokban sem lehet gond.Talán orvos segíthet, mert lehet, hogy gyenge a peteérésed. Kérdezd meg segítene -e ,ha clostilbeggyt szedhetnél, vagy bromocriptin, de ezeket csak vizsgálatok alapján írják fel, 3 hónap után nekem bejött. Mert lehet hogy neked is magas a prolacti szinted vagy valami.

A nyálkahártyanak havont kéne újratermelõdnie, a kikaparás már nyomokban sem lehet gond.Talán orvos segíthet, mert lehet, hogy gyenge a peteérésed. Kérdezd meg segítene -e , ha clostilbeggyt szedhetnél, vagy bromocriptin, de ezeket csak vizsgálatok alapján írják fel, 3 hónap után nekem bejött. Mert lehet hogy neked is magas a prolacti szinted vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ ! Erre már én is gondoltam 14 -re nem várom , ha mégis megjön utánna elmegyek az orvosomhoz.Talán okosabb leszek.
Szia! Lehetnek pszichés okai is, hogy nem sikerül teherbe esned. Nekem is volt elhalt terhességem és másfél évig kellett várni az újbóli terhességre. A lelkem mélyén féltem, hogy újból elveszithetem a babát. Mindenképpen keress fel egy dokit, hogy fizikálisan rendben vagy-e.

Esti edzés után, aminek olyan 7-8 vagy akár kilenckor van vége, fehérje után mit lehet ilyenkor még enni? Csirkemell rizzsel mehet ilyenkor is? És feltétlenül szükséges ilyenkor enni még? Nem elég már csak a fehérje így este?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy mennyi ment napközben, a lényeg hogy legyen meg a napi bevitel. Én ennék utána is húst kis rizzsel zöldséggel vagy túrót, amibe mehet kis összetett ch is akár, ha nincs meg a napi ch még. Szálkásításkor csak túró menne nálam a protein után kb 40 perccel.

Ez attól függ, hogy mennyi ment napközben, a lényeg hogy legyen meg a napi bevitel. Én ennék utána is húst kis rizzsel zöldséggel vagy túrót, amibe mehet kis összetett ch is akár, ha nincs meg a napi ch még. Szálkásításkor csak túró menne nálam a protein után kb 40 perccel.

Van olyan gyógyszer, amitől a lusta méh aktivabb lesz és igy könnyebben lehet teherbeesni és nem ártalmas a női szervezetre és amit bárki szedhet? Ha igen, mi a neve ennek a gyógyszernek?

Legjobb válasz: A magzatvédõ vitaminok erõsítik a méhed (Pl. Elevit). Ezt jó , ha elkezded szedni, ha babát akartok. Ha pedig valami komolyabb gond van, akkor inkább nõgyógyászhoz fordulj.

A magzatvédõ vitaminok erõsítik a méhed (Pl. Elevit). Ezt jó , ha elkezded szedni, ha babát akartok. Ha pedig valami komolyabb gond van, akkor inkább nõgyógyászhoz fordulj.
Hát én a cickafarkfû teát tudnám ajánlani, én ma kezdtem el inni, de nagyon sok-fõként nõgyógyászati-problémára jótékony hatással van.Amúgy gyógyszertárban és drogériákban lehet kapni, 200 Ft.Szóval kibírható. :) Sok sikert!

Van olyan program amivel le tudom korlátozni, hogy egy program milyen időben mehet és mikor nem mehet?

Tehát mondjuk azt szeretném hogy egy program mondjuk 21:00 és 7:30 között nem indulhat el.

Van egy 8 hónapos kutyánk és mikor lefekszik és hozzászólok, elkezdem simogatni oda akar kapni, meg morog. Amikor eszik akkor meg szinte senki nem mehet a közelébe, akkor is mormog, morog, ugat. Mi lehet a problémaa? Vagy hogyan tudnánk orvoslni?

Tehát van egy külyök Drótszőrű tacskónk.Adunk neki enni , akkor senki nem mehet utána a közelébe ,elkezd morogni, ha pl a nappaliban van és megprobál valaki a tányérja felé menni akkor oda megy és elkezdi védeni.IGy van akkor is ha mondjunk fekszik. Nem érhet hozzá senki . elkezd morogni .De ha neét szólito és elhivom akkor jön oda bujik lehet simogatni.ugyan is van mikor kaját kap.Köszönöm Előre is !

Legjobb válasz: Elhanyagoltátok a nevelését ezért a leírás alapján felállított veletek szemben a domináns egyed három kiváltságából kettõt. A "privát terület határa" és az "ez az én dolgom" kiváltságot. Gyanítom, hogy amikor szórakozásra vágyik, akkor megy hozzátok és nyaggat, hogy játsszatok vele, dobáljátok a labdát meg ilyesmi, esetleg pórázon is húz, szóval szerintem meglesz a harmadik is, a "közös akció irányítása". Hajlandóak vagytok kutyaiskolába menni, vagy próbáljunk meg írásban tanácsot adni? Elég rossz a helyzet, szóval nem biztos, hogy egyedül megbirkóztok a problémával.

Elhanyagoltátok a nevelését ezért a leírás alapján felállított veletek szemben a domináns egyed három kiváltságából kettõt. A "privát terület határa" és az "ez az én dolgom" kiváltságot. Gyanítom, hogy amikor szórakozásra vágyik, akkor megy hozzátok és nyaggat, hogy játsszatok vele, dobáljátok a labdát meg ilyesmi, esetleg pórázon is húz, szóval szerintem meglesz a harmadik is, a "közös akció irányítása". Hajlandóak vagytok kutyaiskolába menni, vagy próbáljunk meg írásban tanácsot adni? Elég rossz a helyzet, szóval nem biztos, hogy egyedül megbirkóztok a problémával.
A kutya a fõnök. Leírásból pedig ez ellen nem tettetek semmit. Ha ez így folytatódik tovább még rosszabb lesz. Olvass utána a falkavezérségnek, Jan Fennel Kutyapszichológia címû könyvét el lehetne olvasni, nem hosszú könyv és netrõl is le lehet tölteni. Ha így nem megy, akkor kutya iskola. Még csak 8 hónapos, késõbb rosszabb lesz, ha ráhagyjátok.
Az elõttem szólóknak bizony igaza van.A kutya domináns veletek szemben, magát tekinti falkavezérnek, mert úgy gondolja, ti nem töltitek be ezt a szerepet.Vagyis õ dönti el, mikor simogathatjátok és természetesen a zsákmányát sem osztozkodik veletek.ha nem fogadtak szót, megfegyelmez, rátok morog, ti pedig engedelmeskedtek, mer abbamarad a simi és elkerülték ha eszik.Neki minden egyes sikeres meghátrálásotok megerõsíti a viselkedését, a pozícióját.Mivel fiatal a kutya könnyen lehet ezen változtatni, de a megoldás összetett, nem csak ennek a két helyzet kezelésére vonatkozik ezért keressetek szakembert pl.Tükör Kutyasuliba-akár néhány alkalmas egyéni oktatást ha nincs idõ tanfolyamra, mert a kutya csak jobban a fejetekre nõ és harapásig fajul hat a dolog.van kérdezz felelek rovatunk is, meg gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok is, mert a problémád gyakori.
a kutya már 8 hónapos és irányít titeket! falkavezérségenk olvass utána illetve ajánlom Cesar Milan mûsorát és könyvét is.. ha pedig magatoktól nem megy akkor szakember segítségére van szükségetek!
Leírás alapján a kutya a falkavezér és nem ti. Ez így nem jó. Még talán nem késõ 8 hónaposan vidd el kutyaiskolába vagy kérd szakember segítségét!

Mivel tudom a 15 hónapos kislányomnak megtanítani, hogy nem mehet a feje után, és nem mindig az van amit ő akar?

Lassan ott tartunk, hogy egész nap hisztizik, ordít, dobálja magát, rugkapál, stb. Ha kimegyünk sétálni, állandóan az úttestre akar szaladni, szép szóval nem lehet a járdán tartani. Végül a hónom alatt hozom haza, miközben iszonyú er?vel rugdos és próbál szabadulni. Itthon mndig csak a lépcs?zés menne, ha nem engedem, ugyanaz a szitu mint az el?bb. A lakásban csak azok kellenek neki amik vagy drágák ha tönkremennek (pl telefon, távirányító, üvegfed?, 1000 Ft-od fogkrém, cd-k, stb). Ha nem adom, már üvölt is, veri a fejét a padlóba. Szürny?, nagyon nehezen viselem, szinte egész nap csak rendszabályozom szegényt és mégsem használ. Arra gondoltam, hogy ilyen esetekben berakom a járókába és mindig vissza is kerül, ha hisztizik. Mit gondoltok? Ez beválna? Vagy van valami ötletetek, mivel lehetne "jólneveltté" tenni, hogy emberek közé is ki lehessen vele menni? Tudom, türelem, kitartás, sokat mondogtani, hogy nem szabad, de mióta elindult ( 4 hónapja), ezt mondogatom neki minden nap és semmi foganatja.

Legjobb válasz: Sajna ez ilyen nagyon sok gyerek ilyen az én lányom is. Azt hittem megbolondulok mikor ilyen volt ja és nekünk pont beteges idõszak volt tavasszal. Hát majd kinövi. 15hós korától volt 25 hósig tiszta dilis, már jobb a helyzet de 10kg-ot fogytam.

Sajna ez ilyen nagyon sok gyerek ilyen az én lányom is. Azt hittem megbolondulok mikor ilyen volt ja és nekünk pont beteges idõszak volt tavasszal. Hát majd kinövi. 15hós korától volt 25 hósig tiszta dilis, már jobb a helyzet de 10kg-ot fogytam.
Szia. Csináld azt (elõször otthon), hogy amikor hisztizik, egyáltalán nem foglalkozol vele, nem létesíts szemkontaktust sem, nézd teljesen levegõnek, esetleg fordulj is el. Ha elkezded, utána mindig csináld így, mert akkor észreveszi benne a rendszert, hogy ha hisztizik, akkor nem fogsz vele foglalkozni. És miután abbahagyta, akkor se add oda neki azt, amit eredetileg nem akartál, és ha így megint rákezdi, megint ne foglalkozz vele. Nehéz, nagyon-nagyon idegesítõ, hogy visít, de így elõbb-utóbb megunja, és abba fogja hagyni.
Ez lesz egy darabig, kitartás. Nálunk a járóka egy ideog bevált, majd kétévesen ha rosszalkodott magától bement. errõl ennyit. Ha folyamatosan magadat nem meghazudtolva következetes vagy, akkor elõbb utóbb eléred a célod. Csak ez hosszú idõ, kori sajátosság. Õk nem konnyen adják fel, a lényeg, hogy te se add fel, ne õ nyerjen. Az meg, hogy minden más érdekli a játékon kívül, szerintem minden gyereknek van ilyen heppje egy idõben. ami olyan tényleg el kell rakni, bár mondom én, sikerült tonkretennie a távirányítót és a telefont is. Itt kettõ kisgyerek van, így a figyelmem nem mindig van ott 100%ban mindenhol...Kitartás..
10:39-es vagyok. A járóka jó ötlet, akkor nem veri szét a fejét, csak ne kedveskedj közbe neki, mikor hisztizik.
Tudom, sokan nem hisznek a Suttogóban, de szerintem erre nagyon jó megoldásokat kínál. Nálunk úgy tûnik beválik. Az én lányom is 15 hónapos, egyetlen egyszer volt egy másfél órás ordítás de az szinte folyamatosan. Nagyon akaratos gyerek, de azóta ilyen hatalmas balhé nem volt. Hamar megérti hogy ha nem akkor nem és ha hisztizik akkor pedig fõleg nem. Ha abbahagyja a sírást akkor beszélhetünk a dologról, így általában abbahagyja. Olvasd el legalább az errõl szóló részt ha még nem olvastad, szerintem lehet tanulni belõle. Nálunk sem vlt be minden amit írt, de ez (lekopogom) eddig mûködik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!