Találatok a következő kifejezésre: Mi van már megvolt az (10 db)

Mi van ha már megvolt az első csók, de több már nem akar összejönni?

14 éves csaj vagyok és csókolóztam egy sráccal és nagyon kedvelem de több csók nem akar összejönni....? akarjah h kezdeményezzek talán?mert mondta h akar még de állandóan azt kérdezgeti h miért nem kezdeményezek....miért van ez?

Legjobb válasz: Ha te kezdeményezel, akkor látja, hogy te is akarod. Kezdeményezz nyugodtan, utána majd õ is fog.

Ha te kezdeményezel, akkor látja, hogy te is akarod. Kezdeményezz nyugodtan, utána majd õ is fog.
A kérdező hozzászólása: õ már kezdeményezett és nem ellenkeztem.....de lehet h van más oka neki amiért nem akar többet?
A kérdező hozzászólása: meg igazából nem vagyok valami jó ebben-nincs önbizalmam az ilyen dolgokban......és azt sem tudom h hogyan kedzeményezhetnék
Egyszer probálj kezdeményezni hidd el utánna õ fogja csinálni magátol csak gondolom megakarja tudni hogy te is akarod nem akarja erõltetni én is kicsit igy vagyok barátnõmmel ha nem érezném hogy õ is csinálja neki is jó valószinüleg én se csinálnám szoval sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszike....de hogyan csináljam mert nekem életetem elsõ csókja volt és fogalmam sincs h hogyan mutassam neki ki(jóh persze csókkal)de mégis mikor kedzeményezzek....valaki segítsen és h csináljam
Figyi tök egyszerû, nem kell áám annyira pánikolni, mivel ez acsók címû dolog ösztönös.Szóval csak annyi a dolgod, ha kezdeményzni akarsz, hogy fogod a kicsi okos fejed és közeledsz a párod kicsi okos fejéhez, aztán a szájára teszed a szádat.Ebbõl már tudni fogja mit akarsz, és átveszi az irányítást.Sok sikert! :) Írj majd, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: majd írok...nem a párom..és ne mond h kicsi okos fejemet......és úõgy gondoltam h milyen helyztedben lenne a legjobb...de azért köszi h írtál
holnap kezdõdik az emelt szóbeli idõszak idén..
A kérdező hozzászólása: Akkor ez még korai kérdés :D

Ha teherbe akarok esni és már megvolt az aktus ilyenkor ugye a sperma több ideig is él a női hüvelyben. Akkor mi van ha másnap is szeretkezünk és még kerül be sperma?

Legjobb válasz: Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.

Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.
Nagy lesz odabent a harc és a tömeg, ennyi. Az nyer, aki ügyesen és gyorsan eléri a petesejtet.
Ha már az elõzõ nap lett egy gyõztes, a petesejt lehúzza a redõnyt, hiába jön több jelentkezõ. És nem élnek sokáig...
a hõd szerint igen, de ha tutira akarsz menni használhatsz a hõmérõzés mellé ovutesztet is. Én legalábbis használtam.. hogy tutira menjek :)

Kismamák! Ti mit éreztetek amikor megtudtátok, hogy babátok lesz? Feltudtátok fogni? Megvolt nálatok "az a bizonyos anyai érzés"? Éreztétek, hogy na igen most már biztosan van ott valaki (mielőtt még tudtátok volna)?

Mi most tervezzük az első babánkat! Eddig akárhányszor együtt voltunk a férjemmel védekezés nélkül (nem tudatosan, inkább csak a pillanat hevében..., de persze úgy, hogy nem lett volna baj ha baba lesz belőle), utána mindenféle terhes tünetet produkáltam magamon és aztán soha nem lett belőle semmi! És, hogy őszinte legyek volt bennem mindig egy kis félsz is, hogy talán én még erre fel sem vagyok készülve! Most viszont, amikor már tudatosan "belevágtunk", meglepően nyugodt vagyok, nincsenek beképzelt tünetek, viszont valahogy semmilyen érzésem sincs azzal kapcsolatban, hogy talán már valami "zajlik" odabent! Nem tudom elképzelni, hogy ez majd egyáltalán velem egyszer, lehet, hogy most megtörténik! Olyan érdekes, de tényleg semmi érzésem nincs ezzel kapcsolatban! Nektek volt? Ti hogy voltatok ezzel?

Legjobb válasz: Én sok év meddõség után nem számítottam már a babára. A pozitív teszt sokkolt. :) Legelõször sírtam egy jó nagyot. De az igazi anyai érzés nem akkor következett be, hanem amikor elõször láttam UH-n, mert igazából akkor tudatosult bennem a dolog. Aztán minden mozzanattal erõsödött. Most már egészen megvan, és noha néha bosszant, hogy feszíti magát a gyermek (hosszú, mint az apja :))) és engem is szétnyom, igazából minden pici mozdulatát imádom :)

Én sok év meddõség után nem számítottam már a babára. A pozitív teszt sokkolt. :) Legelõször sírtam egy jó nagyot. De az igazi anyai érzés nem akkor következett be, hanem amikor elõször láttam UH-n, mert igazából akkor tudatosult bennem a dolog. Aztán minden mozzanattal erõsödött. Most már egészen megvan, és noha néha bosszant, hogy feszíti magát a gyermek (hosszú, mint az apja :) )) és engem is szétnyom, igazából minden pici mozdulatát imádom :)
Amikor az elsõ babát vártam, nem éreztem, hogy anyuka vagyok, csak azt, hogy mi most babát várunk, aki benne van a pocakomban és növekszik és aggódunk, hogy minden rendben legyen.Hétrõl hétre bújtuk a hírlevelet, mekkora már, mikor milyen fejlõdési szakaszban vagyunk, stb. nagyon szerettük, amikor rugdosott. Miután megszületett, akkor éreztem. Viszont a csúcs az, amikor azt kiabálja: nyanya-nyanya ( az én vagyok) és vigyorog hozzá a kis rizsszem fogaival. Az nagyon anyás érzés. Meg amikor nézem alvás közben és hasonlók. Most hogy újból babát várunk, az elején úgy éreztem, õt ( a pocaklakót) elhanyagolom. Nem tudtam annyit gondolni rá a nagy miatt. Tudtam, hogy növekszik, de mégis ... Hatalmasakat rugdos, már nem sokára velünk lesz, úgy hogy egészen belejöttem az érzésbe, hogy laknak a pocakomban.
Nagyon élveztem az elsö terhességem, de semmit nem vettem észre, csak miután a teszt kimutatta. Nagyon vágytunk rá, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz anyának lenni és hogy van élet szülés után. De már megszoktam, nemsoká 4 éves. Most, a második babánál, valahogy ugyanez az érzés fogott el. Ma voltam uh-on, láttam mocorogni, nagyon valós már. De nem tudom elképzelni, milyen lesz, ha a kicsivel hazajövünk a kórházból és itt lesz a nagyfiam is... Éppen 8 hete tudom, hogy terhes vagyok, de még mindig alig hiszem el. Két és fél éve vártunk már rá. Már kerekedik a pocakom, láttam már párszor, de mégis nagyon furcsa. Amugy ezt a terhességet sem vettem észre. Volt elötte 4 sikertelen inszeminációnk, akkor mindent beképzeltem magamnak, mármint tüneteket. A következö hónapban elutaztunk, hogy kipihenjük azt a rengeteg kórházi dolgot. És akkor összejött. Nem figyeltem magam, csak nem jött meg. Aztán észrevettem, hogy ráz a hideg és a 31. ciklusnapon délben pozi lett a teszt. Még sokáig nem volt semmi tünetem. 12+4hkm
Tévedésnek gondoltam a pozit, bár nem védekeztünk, terveztük, de már egy ideje elhitettem magammal, hogy nem lehet babánk. Nem fogtam fel, nem tudtam örülni, csak arra gondoltam, mikor megyek már dokihoz, aki mond valamit. A doki után sem tudatosult, persze örültem, de rengeteg félelmem volt, amikot összeolvastam a neten, korai vetélés, késõbb mi van, ha megáll a kis szíve, stb. Talán a 26. heti 4d után higgadtam le, és fogtam fel a dolgokat. Tüneteim nem voltak.
Nálam az igazi anyai érzés nem azonnal alakult ki. Még nem is a szülés után, hanem fokozatosan. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az életem is feláldoznám érte, pedig amikor megtudtam, hogy terhes vagyok az egész olyan szürreális volt. A terhesség is valahogy, persze tudtam, hogy baba meg, hogy mivel jár csak valahogy nem tudatosodott rendesen. Aztán amikor megszületett akkor is olyan furcsa volt az elején. A 2. gyerekkel más volt nála már a pozitív teszt után kialakult az anyukája vagyok érzés.
Alig hittem a szememnek, mikor pozitív lett, mert pcos vagyok, és azt hittem, hogy kõkemény küzdelmek állnak majd elõttünk. Erre a második próbálkozós hónapban teljesen spontán sikerült, hála Istennek. Én sem hittem, hogy velem történik... Sokat aggódtam, tudtam, hogy ott a pici bennem, de emlékszem, az elsõ olyan nagyon erõs érzés, hogy anya vagyok, akkor fogalmazódott meg bennem, mikor a pici elkezdett rugdosni a pocakomban a turmixgép hangjától, gondolom megijedt tõle. Akkor önkéntelenül elkezdtem simogatni a hasam, nyugtatgattam. :) Akkor éreztem elõször, hogy õ a mi kicsi babánk... Persze vágytuk, és sokszor volt apróbb katarzis, mikor láttuk uh-n mozogni, mikor elõször éreztem, stb. De ez volt a leghatározottabb. :) 24 hetes kismama
Szia! Én akkor fogtam fel igazán, hogy "anyuka" lettem, amikor már otthon voltunk. De igazából néha még most is fura, amikor azt mondja valamelyik kisfiam, hogy " anya ". :)
nekünk a negyedik hónapban jött össze, de mivel nem paráztunk rá, a pozitív tesztet csak jó elõjelnek vettük, nem volt semmi összeborulós sírás és nem is éltük bele magunkat kb az elsõ trimeszterig. Utána is még szokni kellett a gondolatot, nem kapott el azonnal az anyatigris-érzés még az elsõ ultrahangnál sem .:) nekem is késõbb és fokozatosan alakult ki
Másfél évig görcsösen akartam babát. Minden hónapban kudarcnak fogtam fel, amikor nem sikerült. Sajnos anyukám nagyon súlyos beteg lett... Két munkakör mellett én jártam be a párommal hozzá a kórházba(nõvérem 6 hónapos terhes volt, H1N1 vírus ideje!!!). Fõztem, mostam apukámra, a nagymamámra (akkor volt 91, most lesz 94!!!)! Na, ekkor eszembe nem jutott, hogy én-mindenképpen-babát-akarok! Most múlt 17 hónapos! :D (Szerencsére anyu is jól van azóta!)
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Melyik az a Firefox kiegészítő, ami lefordítja a weboldalakat? Újra kellett telepíteni a gépemet, a régin megvolt, de fogalmam sincs mi volt a neve, és honnan szedtem. Igaz a Chrome-ban már ott van, de a róka sokkal gyorsabb.

Legjobb válasz: Arra gondolok ,hogy kevered a dolgokat és nem is a FF fordított nálad eddig sem ,hanem a firefoxhoz külön letölthetõ Google Toolbar.

Arra gondolok , hogy kevered a dolgokat és nem is a FF fordított nálad eddig sem , hanem a firefoxhoz külön letölthetõ Google Toolbar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nem ezekre gondoltam. A Google fordító annyira eltéveszthetetlenül rossz, hogy azt megismerem, a másik meg nem automatikus weboldalfordító. Amit keresek, az olyan, mit ami a Chrome-ba van. Bosszant a dolog, mert egyszer már megvolt, és egy róka-kiegészítõs oldalon volt, ami ugye azóta se lett meg.
én ugyan nem értek hozzá de sztem keresd vhol a Firefox hivatalos oldalán, vagy mi a bigyon XD
bántani nem akarod. pedig ehhez nevelés kell. annyi nem elég, hogy "nem szabad bobika"
A kérdező hozzászólása: Bocs rossz értelemben fogalmaztam pl agyonverni vagy felkötni nem akarom
A kérdező hozzászólása: Kössz ezzel sokat érek.
felkötni és agyonverni persze hogy nem kell :) de meg kell regulázni a kutyákat, aki azt mondja, hogy nem, az nem jó gazdának. egy állatot nevelni kell. szerintem butaság azt mondani, hogy állatkínzás. Meg kell néha ütni azt a kutyát, hogy tudja hol a helye.
talán most lettek ivarérettek? dominancia-hierarchia lehet, nem? sztem próbálják eldönteni, hogy melyikük legyen a másik felett álló. Amelyiken látod, hogy dominánsabb, nagyobb öntudatú azt részesisd elõnyben ->a másik is lássa, hogy a "nagy fõnök" (te) is elfogadja a kialakulóban lévõ hierarchiát. Azért ne zárd el õket, csak akkor ha nem vagy ott. Idõvel kialakul, és ha az egyik hagyja magát akkor utánna már nem lesz gond. Egyébként annyira nem fogják széttépni egymást, csak nekünk tûnik úgy! Fontos, hagyd hogy lerendezzék, eldöntsék egymás között. Az elején nem kell közbe avatkozni, csak ha nagyon egymásnak mentek és azt húzd el amelyik nem kezdeményezte (igy valszeg õ lesz a rangsorban alatta álló) Melyik kezdi a verekedést? És miért? kaja, terület, gazdi..? Majd irj hogy mi lett!
Az elõzõ hozzászólónak! Nem szabad hagyni, hogy maguk közt lerendezzék, hisz erre utasítást csak a 'nagyfõnök' azaz a gazdi adhat. Önálló akcióra egyik kutyának sincs jogosultsága. Fordulj szakemberekhez (kutyasuli, kutyakiképzõ), õk tudnak segíteni abban, hogy mit és hogy csinálj. Költséges, de hosszú távon nagyon megéri!! (tapasztalatból mondom).
Kanok vagy szukák? Kanoknál segíthet az ivartalanítás. Szukáknál nem sok esélyed van összebékíteni õket.
A kérdező hozzászólása: Mind kettõ kan. Igazából nem tudom megmondani hogy mirt csak álltak egymásal szemben és összeugrottak.Azt viszont nem akartam hagyni hogy õk döntsék el mert nekem mind kettõ fontos és szerintem addig nem állnak le amíg valamelyik el nem pusztúl vagyis ahogy én láttam.Egyenlõre marad az elzárás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!