Találatok a következő kifejezésre: Mi van már megvolt (15 db)

Mit tegyek? Mar kb.8 honapja van egy baratnöm, szeret engem es en is öt, mar megvolt szinte minden pettingeles, stb. de sehogy sem tudom ravenni a sexre, meg szüz.

Legjobb válasz: Már pedig még ráér :) Ha szereted vársz még. Ennyi. Addig marad a petting, stb. De ha nem akarja, ne erõltesd rá. Szar lesz neki. és ezáltal(ha szereted) neked is. Türelmesen;) 17/F

Már pedig még ráér :) Ha szereted vársz még. Ennyi. Addig marad a petting, stb. De ha nem akarja, ne erõltesd rá. Szar lesz neki. és ezáltal(ha szereted) neked is. Türelmesen;) 17/F
hány évesek vagytok?= ) miután megmondod a korod már tudok mit mondani erre a kérdésedre =)
A kérdező hozzászólása: 18/F, 15/lany.csak ne kezdjetek el, "h meg milyen fiatal es h raér még az ilyen dolgokkal"
A kérdező hozzászólása: De a lényeg az, h nem csak én szeretném, hanem ö is, csak nem tudja hogy mit tegyen, talán ö inkább attól fél, hogy a szülei megtudják, vagy ilyesmi, de mar ö is szeretné nagyon, szerintem csak egy kis biztatás kellene neki, szerintetek?
itasd le. aztán keféld meg. nemfog rá emlékezni.
Ha nem tudja eldönteni, akk még nem szeretné igazán. És beszélnie kéne a szüleivel.
ha nem voltál senkivel, akkor mért lennél terhes?-.-"
Ha 2 hónapja nem szeretkeztél, akkor nem lehetsz terhes! DE: lehet, hogy valami stresszhatáson mentél keresztül, ami befolyásolhatja a ciklusod, de más egészségügyi okai is lehetnek, akár valamilyen fertõzés vagy más betegség is sajnos! :S Ezért javaslom, hogy látogass el egy nõgyógyászhoz!
ha két hónapja nem voltál senkivel, és múlt hónapban megvolt a vérzésed, kakor miért aggódsz, hogy terhes vagy? Ha kételyeid vannak, akkor csinálj tesztet, lehet venni 600 forintért a drogériamarketekben, meg a gyógyszertárakban is. Ha meg menstruációs gondjaid vannak, akkor keress fel egy nõgyógyászt vagy kórhzban nõgyógyászati részlegen, vagy nõvédelmi ambulancián. Nekem gyakran van, hogy három hónapig semmi nem jön meg, pedig 23 éves vagyok, és voltak párszor terhességi tüneteim, pedig nem voltam terhes.
Barátnõm egyszer azon akadt ki, hogy neki mindig délelõtt jött meg, és már délután 2 volt... aztán meg az volt a probléma, hogy én nem vagyok ideges. :P Természetesen nem volt terhes. És a legvégén azon húzta föl a legjobban magát, hogy megint nekem lett igazam. :)

Mi van ha már megvolt az első csók, de több már nem akar összejönni?

14 éves csaj vagyok és csókolóztam egy sráccal és nagyon kedvelem de több csók nem akar összejönni....? akarjah h kezdeményezzek talán?mert mondta h akar még de állandóan azt kérdezgeti h miért nem kezdeményezek....miért van ez?

Legjobb válasz: Ha te kezdeményezel, akkor látja, hogy te is akarod. Kezdeményezz nyugodtan, utána majd õ is fog.

Ha te kezdeményezel, akkor látja, hogy te is akarod. Kezdeményezz nyugodtan, utána majd õ is fog.
A kérdező hozzászólása: õ már kezdeményezett és nem ellenkeztem.....de lehet h van más oka neki amiért nem akar többet?
A kérdező hozzászólása: meg igazából nem vagyok valami jó ebben-nincs önbizalmam az ilyen dolgokban......és azt sem tudom h hogyan kedzeményezhetnék
Egyszer probálj kezdeményezni hidd el utánna õ fogja csinálni magátol csak gondolom megakarja tudni hogy te is akarod nem akarja erõltetni én is kicsit igy vagyok barátnõmmel ha nem érezném hogy õ is csinálja neki is jó valószinüleg én se csinálnám szoval sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszike....de hogyan csináljam mert nekem életetem elsõ csókja volt és fogalmam sincs h hogyan mutassam neki ki(jóh persze csókkal)de mégis mikor kedzeményezzek....valaki segítsen és h csináljam
Figyi tök egyszerû, nem kell áám annyira pánikolni, mivel ez acsók címû dolog ösztönös.Szóval csak annyi a dolgod, ha kezdeményzni akarsz, hogy fogod a kicsi okos fejed és közeledsz a párod kicsi okos fejéhez, aztán a szájára teszed a szádat.Ebbõl már tudni fogja mit akarsz, és átveszi az irányítást.Sok sikert! :) Írj majd, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: majd írok...nem a párom..és ne mond h kicsi okos fejemet......és úõgy gondoltam h milyen helyztedben lenne a legjobb...de azért köszi h írtál
holnap kezdõdik az emelt szóbeli idõszak idén..
A kérdező hozzászólása: Akkor ez még korai kérdés :D

Ha teherbe akarok esni és már megvolt az aktus ilyenkor ugye a sperma több ideig is él a női hüvelyben. Akkor mi van ha másnap is szeretkezünk és még kerül be sperma?

Legjobb válasz: Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.

Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.
Nagy lesz odabent a harc és a tömeg, ennyi. Az nyer, aki ügyesen és gyorsan eléri a petesejtet.
Ha már az elõzõ nap lett egy gyõztes, a petesejt lehúzza a redõnyt, hiába jön több jelentkezõ. És nem élnek sokáig...
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Kismamák! Ti mit éreztetek amikor megtudtátok, hogy babátok lesz? Feltudtátok fogni? Megvolt nálatok "az a bizonyos anyai érzés"? Éreztétek, hogy na igen most már biztosan van ott valaki (mielőtt még tudtátok volna)?

Mi most tervezzük az első babánkat! Eddig akárhányszor együtt voltunk a férjemmel védekezés nélkül (nem tudatosan, inkább csak a pillanat hevében..., de persze úgy, hogy nem lett volna baj ha baba lesz belőle), utána mindenféle terhes tünetet produkáltam magamon és aztán soha nem lett belőle semmi! És, hogy őszinte legyek volt bennem mindig egy kis félsz is, hogy talán én még erre fel sem vagyok készülve! Most viszont, amikor már tudatosan "belevágtunk", meglepően nyugodt vagyok, nincsenek beképzelt tünetek, viszont valahogy semmilyen érzésem sincs azzal kapcsolatban, hogy talán már valami "zajlik" odabent! Nem tudom elképzelni, hogy ez majd egyáltalán velem egyszer, lehet, hogy most megtörténik! Olyan érdekes, de tényleg semmi érzésem nincs ezzel kapcsolatban! Nektek volt? Ti hogy voltatok ezzel?

Legjobb válasz: Én sok év meddõség után nem számítottam már a babára. A pozitív teszt sokkolt. :) Legelõször sírtam egy jó nagyot. De az igazi anyai érzés nem akkor következett be, hanem amikor elõször láttam UH-n, mert igazából akkor tudatosult bennem a dolog. Aztán minden mozzanattal erõsödött. Most már egészen megvan, és noha néha bosszant, hogy feszíti magát a gyermek (hosszú, mint az apja :))) és engem is szétnyom, igazából minden pici mozdulatát imádom :)

Én sok év meddõség után nem számítottam már a babára. A pozitív teszt sokkolt. :) Legelõször sírtam egy jó nagyot. De az igazi anyai érzés nem akkor következett be, hanem amikor elõször láttam UH-n, mert igazából akkor tudatosult bennem a dolog. Aztán minden mozzanattal erõsödött. Most már egészen megvan, és noha néha bosszant, hogy feszíti magát a gyermek (hosszú, mint az apja :) )) és engem is szétnyom, igazából minden pici mozdulatát imádom :)
Amikor az elsõ babát vártam, nem éreztem, hogy anyuka vagyok, csak azt, hogy mi most babát várunk, aki benne van a pocakomban és növekszik és aggódunk, hogy minden rendben legyen.Hétrõl hétre bújtuk a hírlevelet, mekkora már, mikor milyen fejlõdési szakaszban vagyunk, stb. nagyon szerettük, amikor rugdosott. Miután megszületett, akkor éreztem. Viszont a csúcs az, amikor azt kiabálja: nyanya-nyanya ( az én vagyok) és vigyorog hozzá a kis rizsszem fogaival. Az nagyon anyás érzés. Meg amikor nézem alvás közben és hasonlók. Most hogy újból babát várunk, az elején úgy éreztem, õt ( a pocaklakót) elhanyagolom. Nem tudtam annyit gondolni rá a nagy miatt. Tudtam, hogy növekszik, de mégis ... Hatalmasakat rugdos, már nem sokára velünk lesz, úgy hogy egészen belejöttem az érzésbe, hogy laknak a pocakomban.
Nagyon élveztem az elsö terhességem, de semmit nem vettem észre, csak miután a teszt kimutatta. Nagyon vágytunk rá, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz anyának lenni és hogy van élet szülés után. De már megszoktam, nemsoká 4 éves. Most, a második babánál, valahogy ugyanez az érzés fogott el. Ma voltam uh-on, láttam mocorogni, nagyon valós már. De nem tudom elképzelni, milyen lesz, ha a kicsivel hazajövünk a kórházból és itt lesz a nagyfiam is... Éppen 8 hete tudom, hogy terhes vagyok, de még mindig alig hiszem el. Két és fél éve vártunk már rá. Már kerekedik a pocakom, láttam már párszor, de mégis nagyon furcsa. Amugy ezt a terhességet sem vettem észre. Volt elötte 4 sikertelen inszeminációnk, akkor mindent beképzeltem magamnak, mármint tüneteket. A következö hónapban elutaztunk, hogy kipihenjük azt a rengeteg kórházi dolgot. És akkor összejött. Nem figyeltem magam, csak nem jött meg. Aztán észrevettem, hogy ráz a hideg és a 31. ciklusnapon délben pozi lett a teszt. Még sokáig nem volt semmi tünetem. 12+4hkm
Tévedésnek gondoltam a pozit, bár nem védekeztünk, terveztük, de már egy ideje elhitettem magammal, hogy nem lehet babánk. Nem fogtam fel, nem tudtam örülni, csak arra gondoltam, mikor megyek már dokihoz, aki mond valamit. A doki után sem tudatosult, persze örültem, de rengeteg félelmem volt, amikot összeolvastam a neten, korai vetélés, késõbb mi van, ha megáll a kis szíve, stb. Talán a 26. heti 4d után higgadtam le, és fogtam fel a dolgokat. Tüneteim nem voltak.
Nálam az igazi anyai érzés nem azonnal alakult ki. Még nem is a szülés után, hanem fokozatosan. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az életem is feláldoznám érte, pedig amikor megtudtam, hogy terhes vagyok az egész olyan szürreális volt. A terhesség is valahogy, persze tudtam, hogy baba meg, hogy mivel jár csak valahogy nem tudatosodott rendesen. Aztán amikor megszületett akkor is olyan furcsa volt az elején. A 2. gyerekkel más volt nála már a pozitív teszt után kialakult az anyukája vagyok érzés.
Alig hittem a szememnek, mikor pozitív lett, mert pcos vagyok, és azt hittem, hogy kõkemény küzdelmek állnak majd elõttünk. Erre a második próbálkozós hónapban teljesen spontán sikerült, hála Istennek. Én sem hittem, hogy velem történik... Sokat aggódtam, tudtam, hogy ott a pici bennem, de emlékszem, az elsõ olyan nagyon erõs érzés, hogy anya vagyok, akkor fogalmazódott meg bennem, mikor a pici elkezdett rugdosni a pocakomban a turmixgép hangjától, gondolom megijedt tõle. Akkor önkéntelenül elkezdtem simogatni a hasam, nyugtatgattam. :) Akkor éreztem elõször, hogy õ a mi kicsi babánk... Persze vágytuk, és sokszor volt apróbb katarzis, mikor láttuk uh-n mozogni, mikor elõször éreztem, stb. De ez volt a leghatározottabb. :) 24 hetes kismama
Szia! Én akkor fogtam fel igazán, hogy "anyuka" lettem, amikor már otthon voltunk. De igazából néha még most is fura, amikor azt mondja valamelyik kisfiam, hogy " anya ". :)
nekünk a negyedik hónapban jött össze, de mivel nem paráztunk rá, a pozitív tesztet csak jó elõjelnek vettük, nem volt semmi összeborulós sírás és nem is éltük bele magunkat kb az elsõ trimeszterig. Utána is még szokni kellett a gondolatot, nem kapott el azonnal az anyatigris-érzés még az elsõ ultrahangnál sem .:) nekem is késõbb és fokozatosan alakult ki
Másfél évig görcsösen akartam babát. Minden hónapban kudarcnak fogtam fel, amikor nem sikerült. Sajnos anyukám nagyon súlyos beteg lett... Két munkakör mellett én jártam be a párommal hozzá a kórházba(nõvérem 6 hónapos terhes volt, H1N1 vírus ideje!!!). Fõztem, mostam apukámra, a nagymamámra (akkor volt 91, most lesz 94!!!)! Na, ekkor eszembe nem jutott, hogy én-mindenképpen-babát-akarok! Most múlt 17 hónapos! :D (Szerencsére anyu is jól van azóta!)
add el olcsón :)
Mivel utána már kifejezetten kényelmetlenek voltak a merevítõs melltartók, áttértem a háromszög alakú, merevítõ nélküliekre. Outletben 500-1000 Ft egy darab - elõtte 5-8.000 volt egy db, ami tényleg jól formált.
Minek kellett ennyi melltartó? Nekem összesen kettõ van. Többre nincs szükség. Amúgy add el mondjuk vaterán, zsibvásáron... annak nincs értelme hogy tartogasd a szekrényben.
Azért kettõ elég kevés..1 fekete 1 fehér?:o
Ha még nem volt használva, én szívesen vennék C kosarasat.
A vatera jó dolog. Lehet licitálni, vagy fix árak is vannak. Regisztrálj, és nagyon sok segítség van alapból. Próbáld ki!
Amúgy szívesen vennék pár 80B-s melltartót!
A kérdező hozzászólása: Hogy mükódik ez a vatera meg ilyenek? Élõben nincs valami vásár ahova ki lehetne vinni? Rengeteg ruham is van de nem akarom kidobni valahogy a pénz meg jol jönne
Hát Anyunak azután volt mellmûtétje, miután megszült engem, szóval elcsomagolta nekem a melltartókat.:D De mivel nagy rám a 70/B-C, így nem tudom mit fogok velük kezdeni, mert van 3 zacskónyi. Szóval ha valakinek kell, szóljon.xd
Vatera, Teszvesz!
OFF: Hogy lehet 2 darab melltartóval élni??? Az ilyen naponta mos, vagy 3-4 napig ugyanazt hordja, aztán vált? Jézusom. Minimum minden napra legyen elég egy hétig, úgy gondolom. Amúgy ha valaki szereti a szép fehérnemûket, akkor nem tud elmenni egy szép melltartó mellett csak úgy. Nekem is van legalább 60 melltartóm. Hiába fõleg a basic darabokat hordom, de a szexi darabok jól jönnek az ágyban. ON: Én is a vaterát ajánlom. Ha belépsz az oldalra el tudod olvasni, hogy hogyan mûködik. Nem bonyolult, és nagyon jó oldal, én is szoktam használni, bár inkább vásárlóként. Mindenképp érdemes lenne megpróbálnod, nagyon sokan vásárolnak ezen az oldalon, hisz a bolti árnál mindenképp kedvezõbb áron juthatnak hozzá dolgokhoz, még ha azok használtak is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!