Találatok a következő kifejezésre: Mi van lenyelem (13 db)

A gyerekem lenyelt egy 50 frt-ost. A röntgen kimutatta, hogy a gyomrában van. Azt mondták ki kell, hogy kakálja mi van ha nem? És mi van ha hányingere van visszafelé jöhet?

Legjobb válasz: szia, ne aggódj!!! Sok ilyen gyereket röntgeneztem már. nem lesz semmi baj, kikakálja. tovább fog menni a kis gyomrából és kikakilja, lehet, hogy 1 hétbe is beletelik, de ki fog jönni. addig úgyis minden nap, vagy másnap röntgennel ellenõrzik és ha valami nem úgy alakul, tájékoztatni fognak a lehetõségekrõl. mekkora a gyereked?

én már írtam hogy ne aggódj kijön belöle. De azt is vedd számításba hogy ö is izgul hogy jaja... és lehet a hányinger is azért volt mert ideges hogy most mi lesz vele. ahogy érzem te is ideges vagy ezt a gyerek nagyon érzi hogy anya ideges. ´szóval nyugodj meg és mond neki hogy nem lessz semmi baja, egyszer majd koppan a kakija aztán kint lesz. nem minden nap van széklete az embernek. ha elakadna (amit kétlek) akkor meg görcsei lennének. szóval ne izgulj.
szia, ne aggódj!!! Sok ilyen gyereket röntgeneztem már. nem lesz semmi baj, kikakálja. tovább fog menni a kis gyomrából és kikakilja, lehet, hogy 1 hétbe is beletelik, de ki fog jönni. addig úgyis minden nap, vagy másnap röntgennel ellenõrzik és ha valami nem úgy alakul, tájékoztatni fognak a lehetõségekrõl. mekkora a gyereked?
Nekem azt mondta egy gyerekorvos, hogy még a szög sem csinál problémát. Egyetlen dolog, amivel gond lehet, az elem. Szerintem nem lesz probléma. Nem hinném, hogy a pénz még a gyomrában lenne. Elképzelhetõ, hogy nem is ez okozza a hányingert. Felénk pl. dúl a hányós- hasmenõs vírus.
Ezt miért nem az orvostól kérdezted meg közveltelül a röntgen után???
A hányinger a bélelzáródás tünete is lehet, a helyedben azonnal visszavinném a kórházba! (remélem, már megtetted)
gondolom most az orvosok nyomon követik és ha valahol elakadna akkor mütét lesz. ha nem akkor koppan vécében. vissza felé nem hinném hogy kijönne már, ha igen akkor ugyan úgy ahogy felment kijön. igaz lehet egy kicsit felsérti a nyelöcsövét, de max annyira fáj mint amikor lenyelsz egy nagy szárazkenyér darabot. mivel nem éles ezért gondolom az orvosok is inkább azt akarják hogy kikakilja mint hogy müteni kelljen.
8??????ne haragudj de azt hittem h kb 3 ..egy 8 éves gyerek az már iskolásés nem tudja h nem szabad megenni?????legközelebb magyarázz el neki egy két dolgot...na de ne haragudj nem akartam most bunkó lenni..de nem lesz semmi baja fõleg h 8 éves...
A kérdező hozzászólása: A gyerekem 8 éves.Ma voltunk a háziorvosnál reggel viszem vissza a korházba.Remélem jol alakul minden.De ma pl. egyáltalán nem kakált.
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem röntgen után mert ez tegnap volt és eszembe se jutott csak most reggel mondja, hogy hányingere van és ettöl mwgijedtem mi van ha visszafelél jön és keresztbe beszorul?
A kérdező hozzászólása: hidd el meg van neki magyarázva!amugy már tul vagyunk rajta!simán kijött.
Én kifejezetten élvezem!De nem nyelem le azért!!!
Meleg, forró és izgató érzés. :) Ja és lenyelem. Mindííííííg minden körülmények között, mert izgató hatással van a bioritmusomra, a szervezetemre és az idegrendszeremre is. :D
Én is lenyelem. Nincs vele semmi gond. Szeretem csinálni is, meg a végtermék eltüntetése sem okoz gondot... De mindenkinek, más a jó.
Én lenyelem. El sem tudom képzelni másképp. Ha már engedem a számba élvezni, akkor semmivel sem perverzebb lenyelni :-D Aki nem nyeli le, hogyan kivitelezi? Kiköpi, vagy mi? Én pl. még párat rászívok mikor elélvezett, azt mondja az nagyon jól esik neki. 28/N
Szerintem, aki undorodik tõle, az a szájba se engedi, mint ahogy én sem, így a legegyszerûbb, van annak jobb helye...
A volt páromnak a getz olyan volt, mint másnak a szörp.
Hát neki nagyon jó érzés :) Nekem semleges ezért megteszem :) És lenyelem, de ha elsõnek csinálod akkor ajánlom tedd majd a makkjához a nyelved... nehogy elkezdj öklendezni ;)
Szívesen csinálom a páromnak, de nem nyelem le.
Már megint idehánytam!

Mi van ha lenyelem a fogamból kiesett tömést?

Például ha evés közben kiesik a tömés, nem veszem észre és lenyelem. Lehet t?le valami bajom? Mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Mivel már legalább 7 perce lenyelted, te is tudod, hogy semmi.

Mivel már legalább 7 perce lenyelted, te is tudod, hogy semmi.
Semmit. Majd egy-két nap múlva alulról távozik. Nem fog bajt okozni.
Kikakilod :) Semmi bajod nem lesz tõle.
Mégis mit gondoltál, hogy mit lehetne tenni? Felvágni a hasad?
Hát persze, minden problémádat megoldottad már, a még meg nem lévõ 2415 fontosabbra pedig felkészültél és most következett az, hogy: mi van, ha lenyelek egy fogtömést. :)
A kérdező hozzászólása: Nem nyeltem le csak érdkeelt hogy ha egyszer talán úgy adódik tudjam mit kell tenni:D


Azt hallottam hogy az élesztő jó a pattanásokra, de mennyit kell belőle enni és mikor? Van vmi mellékhatása? Mikor hat jobban a lenyelem vagy ha hagyom h feleszívodjon a számba? Mennyi idő míg hat? Thx!

Legjobb válasz: Nekem a "Q10 50mg" vált be, talán a leghasznosabb pattanások ellen. shop.builder.hu-n vagy gyógyszertárban vagy DM-ben beszerezhetõ.

Nekem a "Q10 50mg" vált be, talán a leghasznosabb pattanások ellen. shop.builder.hu-n vagy gyógyszertárban vagy DM-ben beszerezhetõ.
(elnézést az off-ért): Tudnál nekem képet beszúrni [1. válaszoló] ? (Csak mert a keresõben több fajta is kijön :S ) köszönöm :)
Egyikõtök sem válaszolt a kérdésre! De mindegy! Én is itt olvastam az élesztõ hatásáról gondoltam egy próbát megér.Két hete eszem folyamatosan minden nap kb 4-5 csipetet=1kocka élesztõ negyede eszem is és hagyom is hogy felszívódjon Nekem úgynézki beválik a homlokomról nagyon sok patti eltûnt.
Az élesztõ jó..csak nem szabad hamar feladni! Külsõleg is lehet használni! Amúgy a legjobb a napfény...például a hátad egyszer csontig leégeted..akkor egyí évig búcsúzhatsz a pattanásoktól:D
utolso valaszolonak: s a leges utan bucsuizhatsz a patiktol, es koszonheted a borrakot...:) )...amugy az elesztoten 1 hete haszalom de mar latszik a hatasa
4. válaszolónak:A napfény tényleg jó KIS MENNYISÉGBEN, túlzottan azonban ez is pattanásokat okoz.És persze bõrrákot. Egy orvos.

Mi van ha lenyelem a spermát?

Legjobb válasz: Ha van hozzá gusztusod,nyeld le.Semmi bajod nem lesz.

Semmi különös. :D Terhes nem leszel, a barátod örülni fog, és állítólag tele van vitaminnal meg hasznos ásványi anyagokkal is. :D Nyeld le nyugodtan.
Ha van hozzá gusztusod, nyeld le.Semmi bajod nem lesz.
én mindig lenyelem, és még élek...:) Petranova
baromira fog tetszeni a kedvesednek :)
Semmi az égegyadtavilágon. :)
Lent lesz.
se nem fehérjeforrás, se nem mellnövelõ. tévhit.
akkor valószínúleg le lesz nyelve -.- de vigyázz egy adag spermábanötven kalória van..*-* amiami 1 és kétharmad almának felelmeg.elhízol..xdd
Szívás...
Nagyon nagy fehérjeforrás. Ha lenyeled, akkor megemészted, terhes sem lehetsz. Ha állítólag análszexeltek, akkor ott felszívódik és mellnövelõ hatása van.? Ki tudja?
én nagyon szeretem :) olyan izgató...:) ha lehet töbször is kicumizom a párom 1 nap szegény nem gyõz termelni :) hát ez van nem lesz semmi bajod tölle és apárod is nagyot élvez majd :) ha le akarod nyügözni kérd meg hogy spricceljen a nyelvedre ettõl kiakadnak :) ja és õ elõtte nyeld le...
Kifejlõdik benned a 8.utas!!! soha ne nyeldle mert meghalsz és a földi élet is megszünik.
imádni fog a párod sosem fog megcsalni egy életen át fog szeretni és hûséges pulikutya lesz ágyba vistzi a reggelit. porszivozik, mosogat, fõz szóval haway KG.
Figyelj!ha nõ vagy akkor már rég terhes lennél :-)
Télen nagy hidegben az igazi. Legalább lesz valami meleg a gyomrodban! Shizu
én rendszeresen lenyalem napi 10szor.

Mi van akkor ha lenyelek egy apró mûanyagot?

aleset, egészség, környezet, biológia

Legjobb válasz: Semmi...

Semmi...
Hátul kijön
Mégis mit nyeltél le?

Mi van akkor, hogyha egy nő lenyel egy viagrát?

Tudom, hogy ez most kicsit ikszdéé..de tényleg..mi van akkor?

Legjobb válasz: Feláll a csiklója? :D

Feláll a csiklója? :D
xDxD sztem csak beizgulxD:D
Mivel a mõkben nem található szívacsos szövet, ezért SEMMI.
google a barátod, úgy látom mûködik, még mellékhatásai is akadnak.
feláll a mellebimbaja
Kipisili.
Ajjaj... Szegény csibe.
pf... szerintem semmit nem tudsz csinálni. Nem rosszból mondom de szerintem vágd le hiszen így nemsok esélye lehet az életbemaradásra.
Hát olyan nagy állatot nem nyelhetett le szerintem.Ha kibírja reggelig, akkor talán megmarad.
Nah hogy van a kicsi?

Már 3 napja mikor eszem és lenyelem az ételt akkor fáj a gyomrom ez mitől van?

Sürg?ss

Legjobb válasz: Esetleg savtultengésed van, gyomor idegesség is lehet a háttérben.

Esetleg savtultengésed van, gyomor idegesség is lehet a háttérben.
Szintén, nekem is ez van. Egyrészt lehet gyomorfekély, ha ez nem esélyes, akkor lehet elkaptad a mostani hányásos-hasmenéses vírust.
Velem is ugyanez van
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondják hogy reflux de szedem a gyógyszert és semmi :S
Ha csak mostanában érzed és egy idõ után javul akkor vírus, ha huzamosabb ideig érzed, hogy fáj a hasad a kajától az vagy bélgyulladás vagy candida is lehet...attól függ milyen kajától van ez, mert én bármit ettem nekem mindig fájt és kiderült, hogy liszt ill. tej érzékeny vagyok!
Szerintem a reflux máshogy mutatkozik. Nem valami kezdõdõ fekély?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy 14 vagyok szóval nem hiszem hogy fekély
7 perc
Az emésztõnedvek már a szájban elkezdik bontani az ételt. Mi a célod? Mérgezett az étel, vagy nem akarsz hízni? Ha mérgezett, akkor szerintem már mindegy hogy kihányod-e. Ha meg nem akarsz hízni, ne egyél.
Szerintem fordulj pszichológushoz meg beszélgess errõl a szüleiddel, mert magadra nézve is veszélyes az állapotod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!