Találatok a következő kifejezésre: Mi van két (1603 db)

Nem lehet, hogy feldugtál magadnak kiskorodban egy szatyrot?
A kérdező hozzászólása: kérlek ha már megtiszteltek a válaszaitokkal....értelmes legyen
és minden alkalommal fáj mikor behatol?
hogy érted hogy még mindig meg van? úgy, hogy nem véreztél még egyszer sem? mert akkor már nem is fogsz. vannak ilyen szerencsés típusok :D
Egy volt osztálytársammal is ez volt. Õt megmûtötték. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Nem véreztem egyáltalán. és nem mondom hogy abszolut nem fájt, de nem volt veszéjes
Neked ennyire rugalmas, erõs a szüzhártyád, vagy van már rajta egy nagyobb lyuk ami bejáratódott. Szerintem menj el nõgyógyászhoz, az majd bemetszi, utána nem fog fájni többet.
A kérdező hozzászólása: és e miatt lehet gyerekem?
lehetsz terhes , ja :o

Ha 18 évesen elköltözöm itthonról, akkor a családi pótlékból az én részem tudom, hogy mehet az én számlámra, de ez marad ugyan úgy 16 000Ft (mivel van két húgom ezért ennyi most)? ! (természetesen tanulnék a továbbiakban is)

És itt jön a következő kérdés, hogy szeptemberben az utolsó évem úgy kezdem hogy 17 vagyok még, de egy hónap múlva már 18 leszek. Ha tegyük fel november,december fele elköltözöm itthonról akkor az simán mehet vagy ilyenkor szokott lenni valamiféle akadály (törvényre gondolok például)?

Legjobb válasz: Elköltözhetsz, amint betöltötted a 18at. Akár aznap, nem kell várni. Az emelt csp viszont nem jár, mert annak feltétele hogy egy háztartásban legyen a 3 (vagy több) eltartott. Sõt, így anyukádéknak is a sima fog járni.

Elköltözhetsz, amint betöltötted a 18at. Akár aznap, nem kell várni. Az emelt csp viszont nem jár, mert annak feltétele hogy egy háztartásban legyen a 3 (vagy több) eltartott. Sõt, így anyukádéknak is a sima fog járni.
A csp nem neked jár, hanem a szüleidnek, hogy könnyebben gondoskodhassanak rólad. Ezért hívják családi pótléknak és nem tinisegélynek.
Kaphatod, de 12 ezret.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! A 2. válaszoló pedig szerintem ne ítéljen így és ha már nem velük élek, nem õk tartanak el akkor úgy gondolom, hogy az nekem jár egy kis anyagi segítségként.

Mi a franc történik a csillagokkal? Miért van két csillag szorosan egymás mellett? Aki teheti menjen ki és nézzen fel az égre!

Legjobb válasz: Nem csak két csillag van szorosan egymás mellett, hanem egy csomó: kettõscsillagoknak hívják õket. Nézz utánuk! Amúgy nem tudom, mire gondolsz. Nekem teljesen normálisnak tûnnek a csillagok most is.

Nem csak két csillag van szorosan egymás mellett, hanem egy csomó: kettõscsillagoknak hívják õket. Nézz utánuk! Amúgy nem tudom, mire gondolsz. Nekem teljesen normálisnak tûnnek a csillagok most is.
"Áh szinte tudtam hogy mire másodjára kimegyek, akkor nem lesz olyan, " "De 3-szor mentem ki megnézni és 3-szor olyan volt, negyedjére meg semmi." Máskor ne szívjál ilyen sokat, vagy legalább kínálj meg belõle minket is...
Hát ne igyál annyit, hogy duplán láss!
Bocs, csak egy jó tanács: soha ne dörzsöld a szemed. Egyrészt a kezedrõl bacikat vihetsz át, másrészt a szem körül nagyon érzékeny a bõr, és a dörzsölgetéstõl kinyúlik. Úgyhogy szükség esetén inkább menj a fürdõbe, és langyos vagy meleg vízzel mosd le. :)
A kérdező hozzászólása: Nincs szemtengely ferdülésem, ha erre akartál kilyukadni.De 3-szor mentem ki megnézni és 3-szor olyan volt, negyedjére meg semmi.Na de mindegy is jó éjt mindenkinek.
Kancsalság, fáradt voltál. Ilyenkor rövid idõre csukd be az egyik (a gyengébbik) szemed, akkor valószínûleg helyreáll a kép.
Ako'muslinca ment a szemedbe?De azok még ienko'nincsenek
A kérdező hozzászólása: Áh szinte tudtam hogy mire másodjára kimegyek, akkor nem lesz olyan, úgy értettem hogy mindegyik csillag mellett ott volt a tükörmása szorosan mellette.Mindegyiknek.Ez a hirtelen keléstõl lehetett?Lehet könnyes volt a szemem? De hát megdörzsöltem vagy 100szor és akkor is azt láttam. Most meg kimentem és semmi.Elképesztõ.
Had tudálékoskodjak egy kicsit! Igenis vannak kettõscsillagok. Az optikai kettõsök csak látszólag vannak egymás közelében, valójában több tíz , vagy száz fényévnyire vannak egy mástól. A fizikai kettõsök az igaziak, ezek egymás körül keringenek.
"Nincs szemtengely ferdülésem" Általában nincs, de most volt. Fáradt voltál valami miatt.
Én erõs fejfájásnál alapból tudok olyan duplán látni, hogy a Földbõl is kettõ van.

Mi van ha valaki két tabit vesz be?

Egyik barin?mmel elgondolkodtunk..és arra jutottunk, h ha valaki elfelejti bevenni pótolni kell..de mi van ha valaki hülye és kétszer veszi be egy nap:D??? vagy ilyen nincs???

Legjobb válasz: Sajnos van ilyen, bár nem fogamzásgátlónál, ott viszonylag jól belesulykolják az emberbe, hoyg csak annyit és akkor, maikor za orvos mondta. Viszont más gyógyszerek esetén ez gyakori hiba, hogy valaki elfelejti, és aztán kettõt vesz be egyszerre, hogy pótolja. Ha figyelt volna biológia órán, akkor tudná, hogy a gyógyszerek nem így mûködnek, két pirulának nem kétszeres lesz a hatása, hanem sokszoros, magarul túladagolja magát. Az, hogy fogamzásgátló túladagolásnál pontosan mi lesz nemtom, de valószínûleg felborítja a hormonháztartást, de lagalábbis belezavar. Ha elfelejti valaki a pirulát, akkor inkább ne pótolja, minthoyg kettõt vegyen be egyszerre.

Sajnos van ilyen, bár nem fogamzásgátlónál, ott viszonylag jól belesulykolják az emberbe, hoyg csak annyit és akkor, maikor za orvos mondta. Viszont más gyógyszerek esetén ez gyakori hiba, hogy valaki elfelejti, és aztán kettõt vesz be egyszerre, hogy pótolja. Ha figyelt volna biológia órán, akkor tudná, hogy a gyógyszerek nem így mûködnek, két pirulának nem kétszeres lesz a hatása, hanem sokszoros, magarul túladagolja magát. Az, hogy fogamzásgátló túladagolásnál pontosan mi lesz nemtom, de valószínûleg felborítja a hormonháztartást, de lagalábbis belezavar. Ha elfelejti valaki a pirulát, akkor inkább ne pótolja, minthoyg kettõt vegyen be egyszerre.
Elõfordulhat, hogy hányingere lesz, hányás vagy hasmenés, rossz közérzet, mert ez sok hormon egyszerre.. tudok ilyen példát, aki kipróbálta. A tájékoztató szerint amúgy érdemes bevenni, ha kimaradt és nem telt el 12 óra (utána már mindegy) de sajnos lehet ez az ára..
A kérdező hozzászólása: köszi:) ...azért nem próbálnám ki a fogi gátlót kétszer bevenni:) ...ja és köszi az értelmes válaszokat!!:) (manapság az embert csak oltogatják:) )
Nos, én a napokban lehet, hogy így jártam. :) Sajnos nem tudom. Reggel ébredés után szoktam bevenni, így nem is mindig tudom, hogy bevettem-e már, olyan szokássá vált, hogy szinte ahogy kinyitom a szemem veszem be a bogyót, persze van, hogy késõbb. Na tegnap elõtt nem emlékeztem rá, kiszámoltam és láttam, hogy hopp egyel több van, mint kellene :) Bevettem még egyet. Remélem aznapit! De olyan is volt, hogy dupláztam az adagot, nem olvastam el a tájékoztatót. De semmi bajom nem lett. Ezekben a gyógyszerekben nincsenek olyan nagy adagok :) Egyébként egyéb gyógyszernél tényleg veszélyesebb lehet.
A kérdező hozzászólása: szóval azt mondod, h elfelejteni gázosabb, mint kétszer bevenni??
:) Hát sztem igen. Mert ha belegondolsz, ha kétszer veszed be védve vagy, ha elfelejted, akkor kevésbé. Meg akkor hogy szeded tovább? Mintha semmi nem történt volna? Nekem ez így nagyon kényelmes, hogy hétvégére elmúlik (majdnem) és ha úgyanígy folytatnám, akkor az egész hétvégém odalenne. Tudom, gyerekes és hülye gondolkozás :D Én már kaptam hormonkezelést is. Tudom, hogy az mennyire borítja ki a szervezetem. Másrészrõl meg, ahogy nekem a gyógyszereket mindenféle vizsgálat nélkül fel meri írni egy orvos, így ennyit én is be merek vállalni.
Szerintem semmi nincs. A tájékoztatója is ezt írja, hogy semmilyen következménnyel, mellékhatással nem szokott járni. Persze odaírják mellé, hogy mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert ha véletlen bajod lesz, akkor ezzel védekezhetnek, hogy hát õk odaírták!!! De Nincs semmi következménye szerintem sem.
Mennyi idõs a kicsi?
És a nagy mennyi?
A kérdező hozzászólása: 5 éves és 16 hónapos.
Teljesen átérzem a problémád, pedig nálunk a nagy fiú. Én most újdonságokra vadászok, amilyen még nem volt a nagynál kapható. Pl ez: http://www.tudatosszulo.hu/katalogus/scotchi-tepozaras-fejle.. és ez: http://fakopancs.hu/uj-termekek#ty;pagination_contents;/uj-t.. Könyvekbõl kettõ Bogyó és Babóca jelent meg azóta, amióta a nagy nem igényli, illetve a Boribont "gyûjtjük" most majd ki. Ha van valami jó ötleted, én is várom. :)
Teljesen átérzem a problémádat. Három lányom van. Mindig bajban voltam a középsõ kislányommal, míg nagyon kicsik voltak, de most már szerencsére eltérõ az érdeklõdésük a naggyal. Most a legkisebbnek nem tudom mit vegyek. Most próbálok az újdonságok közül választani, és nem veszek nagy ajándékokat.
Nekem is két lányom van, de más az érdeklõdési körük, így könnyû dolgom van. Oké, egy 16 hósnak még nincs érdeklõdési köre, de nem is fog megsértõdni, ha õ most karácsonyra csak egy csomag gyurmát kap, míg az 5 évesed kap egy komolyabb ajándékot. Jövõre meg már a picidnek is meglesz a maga kis érdeklõdési köre és könnyebb dolgod lesz.

Akik már túl vannak két kisgyerekkel egy váláson, adnának tanácsokat? Hogy mondtátok el a gyerekeknek, milyen idõsek voltak, mit rontottatok el utólag visszagondolva, mit csinálnátok másként, mennyi idõ alatt jöttek "helyre" a gyerekek?

Az enyémek 2.5 és 4 évesek, a férjem a hétvégén fog elhagyni minket. Nem tudom hogyan és miként mondjuk el nekik, és hogyan tehetném nekik könnyebbé úgy, hogy engem is borzasztóan megvisel a dolog.

Legjobb válasz: elõször is ne akard megjátszani elõttük, hogy minden rendben! ugyanis a gyerekek nem hülyék! érzik, hogy nincs rendben valami, de nem értik miért mosolyogsz akkor... így feszültek lesznek... tehát: nyugodtan sírj elõttük! nyugodtan mond el nekik, hogy szomorú vagy mert apu elköltözik... ne akarj nekik olyat bemesélni, hogy csak dolgozik, meg elutazott... ne hazudj! a legfontosabb hogy érezzék is hogy õszinte vagy hozzájuk! biztosítsd õket arról, hogy azért mert apu elköltözik, attól õ még ugyanúgy szereti õket és találkozni is fognak apuval... (ugye normális ilyen téren a férjed???? )ne szidd az apjukat, mert az visszaüthet! nehéz... tudom... átéltem én is... nem írtál elõzményt, hogy miért költözik... hirtelen jött, vagy már jó ideje beszéltetek róla... de igazából mindegyik megrázó, bárhogy is van... kell pár hét míg az ember összeszedi magát, de a gyerekek szeretete és közelsége át fog segíteni... kitartás!

elõször is ne akard megjátszani elõttük, hogy minden rendben! ugyanis a gyerekek nem hülyék! érzik, hogy nincs rendben valami, de nem értik miért mosolyogsz akkor... így feszültek lesznek... tehát: nyugodtan sírj elõttük! nyugodtan mond el nekik, hogy szomorú vagy mert apu elköltözik... ne akarj nekik olyat bemesélni, hogy csak dolgozik, meg elutazott... ne hazudj! a legfontosabb hogy érezzék is hogy õszinte vagy hozzájuk! biztosítsd õket arról, hogy azért mert apu elköltözik, attól õ még ugyanúgy szereti õket és találkozni is fognak apuval... (ugye normális ilyen téren a férjed???? )ne szidd az apjukat, mert az visszaüthet! nehéz... tudom... átéltem én is... nem írtál elõzményt, hogy miért költözik... hirtelen jött, vagy már jó ideje beszéltetek róla... de igazából mindegyik megrázó, bárhogy is van... kell pár hét míg az ember összeszedi magát, de a gyerekek szeretete és közelsége át fog segíteni... kitartás!
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon nagy segítség nekem, amit írtál, köszönöm. Nem is gondoltam ebbe bele, csak azon járt az agyam, hogy ha nem sírok elõttük, kevésbé veszítik el a biztonságérzetüket. Köszönöm. Tavaly karácsony elõtt mondta a férjem, hogy baj van. Akkor abban maradtunk, megpróbáljuk rendbehozni. Amit mondott problémának, azon igyekeztem változtatni. Most azt mondja, hogy látja a törekvésem, és pozitív, de közben elhidegültünk egymástól, már nem szeret. És nem akar több idõt áldozni ránk, mert szerinte már sosem tudna újra szeretni. Mindezt úgy, hogy az elmúlt évben végig úgy csinált mintha javulnának a dolgok, ha kérdeztem, ezt mondta. Majd 1.5 hónapja azt mondta, hogy már majdnem olyan mint régen. Rá két hétre pedig, hogy válni szeretne. Ez volt 2 hete. Azóta hiába állok a fejem tetejére, már késõ. Részben megértem õt. Mint nõ és feleség, elrontottam :(. Még anyaként szeretnék helyt állni.
Csináljatok magatoknak programokat, menjetek játszóházba, stb. AZ nagyon fontos hogy ne mondj semmi rosszat a férjedre a gyerekek elõtt, még ha úgy gondolod akkor se! A gyerekek nem tehetnek semmirõl és nincs annál rosszabb mint amikor rosszat kell hallaniuk valamelyik szülõrõl! Találkozzatok ismerõs szülõkkel, nagyszüleikkel, kitartás! Idõvel jobb lesz!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 3-as is jól mondja, csináljatok programokat, menjetek el nagyszülõkhöz... õszintén becsüllek, hogy nem a férjed szidod itt nekünk, hanem belátod, hogy te is követtél el hibákat... :) Kevés ilyen Nõ van! én annak idején 2 hétre hazaköltöztem anyuékhoz, hogy ne kelljen végignéznem míg elpakolja cuccait... mi házasságunk se volt jó már, inkább egymás mellett éltünk mint egymással... de az i-re a pontot az tette fel, hogy megtudtam szeretõje van... (akkor már 2 éve) ez borzasztóan bántott... hogy megalázott 2 éven keresztül... miért nem szólt az elején, hogy beleszeretett másba... így úgy éreztem 2 évet "ellopott" az életembõl... (11 éve történt, a mai napig azzal a nõvel él) férjed becsületére válik, hogy õ ezt nem várja meg... nem akar megalázni, inkább kilép elõtte, ezzel neked is esélyt adva a boldogságra... ha jól gondolom gyes-en vagy otthon a picivel... neked is azt javasolnám 1-2 hétre menj haza... azóta én férjhez mentem még egyszer és nagyon boldog házasságban élek :) tehát ne csüggedj ez nem a vég(bármennyire is úgy érzed most) hanem egy újabb esély arra hogy boldog életed legyen :) "1"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon kedves vagy. Semmi okom szapulni a férjemet. Ha már szapulnék valakit, az én vagyok, hogy nem vettem észre hamarabb hogy mekkora a baj és nem tettem ellene idõben :(. Dehát a múlt már megtörtént. Mint Apa, csodálatos, a gyerekek is imádják, úgyhogy szavam nem lehet. Igen, még gyesen vagyok ebben a hónapban. Viszont a gyerekek már oviba, bölcsibe járnak. Nem tudom jó ötlet-e kivenni õket emiatt, bár én is gondoltam már rá. De a férjem biztosan nem örülne, hogy elviszem a gyerekeket "elõle", mert õ úgy tervezi, hogy minden nap jön majd este hozzánk.

Febr.12-e óta készítek minden délután ovu tesztet. Azóta minden nap van két csík.16-án volt a legerősebb, azóta is csak kevésbé halványodott. Mi az oka a folyamatos két csíknak? Sosem lesz negatív?

Legjobb válasz: Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.
Szia! Lehet ivarzik mindkettõ és zavarja õket ha macerálod õket.
Tudod mi a baj? Hogy nem néztél utána az általad tartott állatfajnak és együtt tartod a MAGÁNYOSAN ÉLÕ ÁLLATOKAT!!! -.-"
#2-nél a pont. Magányos állatok, vedd õket külön. Meg fogja ölni a gyengébb az erõsebbet, ha nem veszed külön õket.
A kérdező hozzászólása: Elõször is én nem szoktam piszkálni õket másodszor erre rájöttem és nekiadtam az egyiket az ismerõsömnek úgyhogy gond letudva!
Csörgesd meg õket vagy menj be megkérdezni. Nincs abban semmi.

Mit csináljak? Van az iskolában egy fiú, aki nagyon tetszik. Csak aza baj, hogy az iskolában van két különböző "banda" akik utálják egymást, és ő van az egyikben én meg a másikban.

És mikor multkor is ez kiderült, nagy botrány lett, mert a (volt) csaja is abban a bandában van. Egy id?re elis felejtettem ezt a fiút, de a napokban észre vettem hogy mindig engem néz. És mikor feléjük megyek, rögtön rám mutat és elkezdenek a barátaival beszélni. És mindig úgy néz, mikor én nem veszem észre de utána mikor ránézek rögtön elkapja a fejét. És mikor focizik és én arra megyek, akkor mindig leveszi a pólóját és direkt odarugja nekem a labdát h dobjam vissza. És mostanában mindig ezen gondolkozom, és érzem hogy újra szeretem! De tudom, hogy soha nem lehetünk eggyüt, mert ha ez kiderülne akkor nekem végem.:( Most bejelöltem facebookon, hogy "adjak neki valami jelet". Nagyon reménytelen vagyok! Kérlek sokan segitsetek, mert nembirom! köszi:)

Legjobb válasz: Mi a redvás [email protected] kell gyûlölködni???!!! Mi az hogy két banda!!! Te meg mész a csorda után és utálod azt akit kijelölnek neked hogy utáld??? Nem tartod ezt egy kicsit szánalmasnak??!!! Lép ki az idióták közül!!! Ha a csávó értelmes és veszi a lapot akkor õ is így tesz, és lehet ismerkedni! Komolyan a fiatalok néha annyira idióták hogy az már fáj!!!! 28F

Mi a redvás [email protected] kell gyûlölködni???!!! Mi az hogy két banda!!! Te meg mész a csorda után és utálod azt akit kijelölnek neked hogy utáld??? Nem tartod ezt egy kicsit szánalmasnak??!!! Lép ki az idióták közül!!! Ha a csávó értelmes és veszi a lapot akkor õ is így tesz, és lehet ismerkedni! Komolyan a fiatalok néha annyira idióták hogy az már fáj!!!! 28F
Kemény bandák lehetnek. Na de a lényeg, hogy emiatt hülyeség nem beszélni vele, vagy ilyesmi.
ha meg nem jelent semmit akkor meg kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: istenem minek irsz választ ha ennyire retardált vagy??-.- a bandát (már másodszorra irom) nem olyan értelemben írtam!!!!!! fellehetne fogni és csak a másik "bandában"" van ez..hogy nyomatékositsam ..
Yo hoomie, this is Groove Street bro... Mond meg CJ-nek, hogy válasszon.
Írtam privit!
A kérdező hozzászólása: kérlek segits!!
A kérdező hozzászólása: nyáriszünet van, de ez az amit még mostanában tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: de nem merek ráirni. és mégis hogy kezdjem!? mert tudta hogy tetszett nekem! és vajon mit gondolhat?
Most nem nyáriszünet van?
El kell dönteni, hogy a banda a fontos vagy az élet!
A kérdező hozzászólása: a bandát azért irtam ugy, azt nem ugy értettem. de ha meg beszélek vele , akkor megint azlesz hogy mitakarok tõle. várom, hogy õ tegye meg az elsõ lépést , de még semmi. de érzem hogy van valami!
"két különbözõ "banda" akik utálják egymást" Ezt te írtad te nagyon korlátolt!!!! [email protected] hogy minek nevezed a kis galeridet, de végtelenül ostobán viselkedsz!!!! Ha ennyire hülye vagy akkor oldd meg magad a dilemmádat!!!! Az együtt szót pedig rövid gy-vel írják! Kár hogy erre nincs eszed de kötekedni meg van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!