Találatok a következő kifejezésre: Mi van huszoneves sracokkal Egyik (3 db)

Mi van a huszoneves sracokkal? Egyik sem akar hazasodni?

Nemreg szakitottunk 2 ev utan a baratommal, 20ak votunk, mert felt h tul komoly lesz a kapcsolatunk, s o meg kiakarta szorakozni magat.Kisse megviselt a dolog..Most megismertem egy sracot, 28 eves...es ugy erzem h hulyit csak..vagy mintha felne lekotni magat...tudom fiatal vagyok, de mar ideje volna egy komoly kapcsolatra, h par ev alatt hazassag legyen belole..en ilyen vagyok..Miert fel mindegyik srac ugy tole?Persze en sem kezdem azzal h hazasodni akarok, csak h normalis komoly kapcsolatot akarok..Mitol felnek?

Legjobb válasz: Én szintén huszon éves srác vagyok! Mondjuk én nem félek a házasságtól! Nekem már volt olyan barátnõm akit eljegyeztem aztán 4 év után mégiscsak meggondolta magát! Szerintem nem akarják elkötelezni magukat olyan fiatalon a fiuk! Ki szeretnék magukat bulizni amig még lehet! Inkább most tegyék mint mikor már megházasodtak!

Persze hogy nem akarnak, a korán kötött házasságok nem tartanak sokáig. Ennyi idõsen az ember még bulizzon, tanuljon, mert ha leköti magát akkor már nem teheti úgy meg. 25 éves vagyok, eszembe nem jutna még házasodni nekem sem, hiszen még tanulok jó pár évig. Gyerekek meg fõleg nem kellenek még, hiszen mibõl tartanám el mikor manapság egy biztos munkahelyet alig lehet találni.
én 31 vagyok és nem akarok. közös lakásunk van, és babapojekten dolgozunk. mégsem akarok. minek? csak a papírért fölösleges, rendes lakodalomra meg nincs pénzünk...
naná, hogy nem akarunk huszonévesen házasodni, ráérünk még lekötni magunkat egy életre, huszonévesen az ember még bulizzon, szórakozzon, kalandozzon, stb.. Hova kell rohanni? nem úgy van már, mint 30-40 éve, hogy 18 évesen már házasodott a gyerek..
Én szintén huszon éves srác vagyok! Mondjuk én nem félek a házasságtól! Nekem már volt olyan barátnõm akit eljegyeztem aztán 4 év után mégiscsak meggondolta magát! Szerintem nem akarják elkötelezni magukat olyan fiatalon a fiuk! Ki szeretnék magukat bulizni amig még lehet! Inkább most tegyék mint mikor már megházasodtak!
Minek kéne huszonévesen házasodni? Én lány vagyok 28 éves, de eszem ágában sincs férjhez menni. Ha 30 körül megismerkedek valakivel aki komolynak tûnik, bõven elég 35 körül összeházasodni és gyereket szülni. Ha nem, akkor meg így jártam... Szerintem ez teljesen rendben van. 22 évesen szerintem még te se gondolkozz ezen.. De amúgy a válasz tényleg az, ahogy elõttem is leírták. Mert élni és bulizni akar, és egyébként is jócskán ki van már tolva a házasodás és gyerekcsinálás határideje.
Szerintem teljesen rendben van, hogy komoly kapcsolatra, házasságra vágysz. A modern hülye életvitel még nem törölte ki belõled az ösztönöket. Én 18 éves múltam, több, mint 3 éve együtt vagyok a párommal, talán hamarosan összeköltözünk, és mindketten fiatalon akarunk családot alapítani, reméljük, hogy együtt. Tény, hogy manapság az anyagiak sokakat visszatartanak, de ezt köszönjük meg a nagy feminizmusnak. Azt meg, aki 35 évesen gondolkozik szülésen, csak sajnálni tudom, mire a gyereke 20 éves lesz, addigra õ majdnem 60 (ha egyáltalán lesz gyereke), és soha az életben nem látja majd az unokáit. Lehet, hogy most leszólnak, mert 18 vagyok és fiatal, de szerintem nem ez lenne a normális.
Én egy három évnyi együtt élés és plusz egy év jegyben járás után el tudom képzelni a dolgot - 23 éves vagyok, még nem dolgozom. Sehol nincs leírva, hogy csak úgy lehet házasodni, ha az embernek van lakása, háza, autója, nyaralója, milliói. Az sincs leírva, hogy rögtön gyereket vállaljon az ember. Nem kell nagy lagzi se, ha nincs rá pénz. Mindezt csak a fogyasztói társadalom akarja elhitetni.
Szia. Én is huszonéves srác vagyok. Komoly kaocsoltot akarok de össz jössz valakivel akkor kell idõ hogy megismerjétek egymást. Kell adni idõt úgymond az udvarlásnak is!!!! én nem vagyok híve annak h.pl. 1esek már megismerkedés után 2-3héttel összköltöznek (szerintem nem nornális dolog) nem is lesz belõlük ált. hosszú házasság sem.
A kérdező hozzászólása: ja es nagyon meguntam bulizgatni ...bulizni s szorakozni a parommal is tudok, ha szeretnek..en inkabb azt az eletet szeretemm...attol meg kaphatok valakit ha en ugy erzem nekem itt az ideje? Tudom megallnek egy par eves kapcsolat utan(mert annyi kell h megismerd, h vele akarj elni), de az is meg kell legyen
A kérdező hozzászólása: Mindenki azt mondja, h akarmilyen sracot megkaphatok...akkor miert nem akarnak komolyat?
A kérdező hozzászólása: en az utolso hozzaszoloval egyetertek. szoval mindenki tudja h mi jo maganak. De eloszor is a hazassag nekem nem egy papir..hanem Isten aldasa arra a csaladra amit formalni fogok! Masodszor meg 30 ev utana raktol kezde rengeteg betegsegnek nagyobb az elofordulasa szuleskor, s a baba is problemas lehet..ugyh azon elgondolkoznek...de latom az ilyenek mint en "kihalo felben" vannak.
Manapság kitolódott az az idõ amikor házasságra adják a srácok a fejüket. Anyagi háttér elõteremtése lett a cél. Elõbb kocsit akarnak, vagy lakást. Esetleg ezeket közösen a párjukkal, de már ettõl is félnek az elkötelezettség miatt. Egyszerûen nem úgy van már mint anyáink idejében hogy hipphopp szerelembe estek, összeházasodtak és majd lesz valami alapon nekiláttak az életnek. Most anyagi háttér nélkül kevés az aki bevállalja fiatalon a házasságot.
Hát, sajnos erre nincs jó mód hogy hogyan tudhatnád meg! Ezt érezni kell hogy szívbõl szeret-e, vagy csak szeret de semmi komolyat nem akar tõled! Kérdezz rá hogy szeretne-e valami komolyat a késõbbiekben!
A kérdező hozzászólása: Akkor honnan tudhatom en h a srac komolyat akar, ha meg o se tudna meg csak par ev mulva? nem szeretnek meg egy ilyen csalodast...:(
Szerintem pedig vannak akik akarnak. Én 20 vagyok. 15 éves korom óta csak buliztam nagyon sok mindent (nem kell rosszra gondolni) kipróbáltam rengeteg helyen jártam a nagy világban... Úgymond kiéltem fiatalságom és boldogan várom hogy lekössem magam egy életre a szerelmemmel ha minden igaz jövõre mert akkor végzek a sulival.:)

Mennyi esélyem van olyan 14-16 év körüli lányt találnom a mai világban, aki járna egy 23 éves sráccal? Huszonéves srácok mik a tapasztalaitok ez ügyben?

Nem tudom miért, csak sejtem, hogy mi lehet az oka, de jobban bejönnek a fiatalabb, középsulis lányok, mint a korombeliek. Nem egy lány magától is kezdeményezett már nálam, de mikor megtudta a koromat megijedt és nem akarta folytatni a dolgot. Jó lenne olyan fiatal lányt találni, akit nem zavarna a korom és tudna szeretni így is. Amúgy jó pár évvel fiatalabb szoktak nézni, gondolom azért is próbálkoznak be nálam id?r?l-id?re a f?leg 13-15 éves lányok. Egyébként normális, komoly, hosszabb távú kapcsolatot szeretnék.

Legjobb válasz: keress inkább 18-20köztit.

keress inkább 18-20köztit.
azért ha bele gondolsz egy 14 éves lánytól egy 23 éves srác vajon mit akarhat a lánytól? :DD
Azért gondolj már bele , hogy egy 10 évvel fiatalabb lánynak mennyivel másabb a lelkivilága mint egy 23 évesnek?
Én is nagyon szeretnék egy bújós, kedves, csendes lányt találni, de nem ennyire fiatalt, inkább 17-tõl. 20/f A kérdésedre válaszolva pedig nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy 14 éves kislányon mit tudnál szeretni.
Sejtem, hogy miért keresel ilyen fiatal lányt. Én magamból indulok ki, és a tapasztalatlanságom miatt próbáltam fiatalabb lányokkal ismerkedni. Nem is tudnék mit kezdeni egy 23 éves nõvel. Egy 23 éves nõ azért már elég érett, határozott, általában túl is van már egy komolyabb párkapcsolaton.Valószínûleg dolgozik, én meg még tanulok, ami szintén rossz szempont. Szóval teljesen más a helyzet, mint egy fiatalabb lánynál. De azért ezt a 14-et erõs túlzásnak érzem. Egy normális apa olyan nyaklevest lekeverne neked, miután a 14 éves lánya hazavitt, hogy csak néznél, és többet be nem tennéd a lábadat. Hidd el, 17-20 év körüli lányok között is vannak olyanok, akik még kezdõk a párkapcsolat terén. Lehet õket irányítani, akár te lehetsz az elsõ az életében ha szerencséd van.

Aki huszonéves és sosem volt komoly kapcsolata az mi miatt van? Hogyan közelednétek egy ilyen sráchoz?

Jól néz ki, vannak barátai, nem antiszoc...

Legjobb válasz: Én egy ilyen fickó vagyok. Ez nem valami fogadalom, inkább egyszerû lustaság. Nem sûrûn találkozom olyan lányokkal, akikkel érdemes összejönni. (Vagy akivel szeretnék.) Amíg máskk görcsölnek egy rossz párkapcsolatban, én jót mulatok ezeken a problémázásokon. (Látom, hogy a haverjaim hogy vitatkoznak teljesen egyértelmû dolgokról a barátnõjükkel. A legtöbb lány tényleg problémás.) Én majd akkor kezdem el a párkapcsolatosdit, ha találok egy megfelelõen intelligens lányt, akit még szerdtni is tudok. Addig marad a független élet, és a pornó.

Én egy ilyen fickó vagyok. Ez nem valami fogadalom, inkább egyszerû lustaság. Nem sûrûn találkozom olyan lányokkal, akikkel érdemes összejönni. (Vagy akivel szeretnék.) Amíg máskk görcsölnek egy rossz párkapcsolatban, én jót mulatok ezeken a problémázásokon. (Látom, hogy a haverjaim hogy vitatkoznak teljesen egyértelmû dolgokról a barátnõjükkel. A legtöbb lány tényleg problémás.) Én majd akkor kezdem el a párkapcsolatosdit, ha találok egy megfelelõen intelligens lányt, akit még szerdtni is tudok. Addig marad a független élet, és a pornó.
Lehet, hogy nem akarja elkötelezni magát. Én el akarom, viszont nem nézek ki "jól" (átlagosan), nincsenek barátaim, és a lányokat sem úgy kezelem, hogy most akkor összejövök akárkivel. Nekem tényleg egy komoly kapcsolat kell, ehhez pedig eddig nem találtam megfelelõ társat. 21f
épp ezért jó a sétálás ;)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom tetszem-e még neki, de általánosban tetszedtem...bár az elég rég volt, most 22 vagyok õ meg 24...
hívd el sétálni ! abban nincs semmi xtra , meg tuTTok dumálni, mindenféle zavar nélkül...
Nekem konkrétan azért, mert 18-19 éves koromig nem érdekelt az egész párkapcsolatosdi. Azóta meg nem nagyon tettem az ügy érdekében, hogy legyen barátnõm. Mondom majd jön magától... a fenét ez nem mûködik. Azóta rájöttem így 22 évesen, hogy nekem kell keresnem õt és akkor lehet valami. De egyenlõre semmi jó, haveri körben kevés csaj van és azok is foglaltak, eljárok itthonról bulizni is, de ott meg komoly kapcsolatra nehéz találni bárkit is. Próbáltam neten is, de az még rosszabb mint bármi. De mindegy, egyszer úgyis sikerül. De a legjobban az bánt, ha ismerkedem egy csajjal és rákérdez az elõzõ kapcsolataimra, és elmondom neki az igazat, akkor egybõl elkezd találgatni, hogy mégis miért nem volt senkim. Meg hogy biztos van velem valami gáz stb... Pedig nincs velem semmi gebasz :D Sztem hívd el valahova a srácot és beszélgessetek sokat. Valahogy add a tudtára finoman, hogy érdeklõdsz utána. Ha ez után se akar lépni, akkor mond el neki.. vagy hagyd a fenébe.
nem, vagyis nem tudom, sztem ha nem rohanod le nem ijed be, már ha tetszel neki, csak mert én is ilyen vagyok, de egy rossz tulajdonság miatt, mert válogatós vagyok
A kérdező hozzászólása: Akkor ti lusták hogy kéne érkezzen a sült galamb?:) ) Nem ijednétek meg ha hirtelen valaki elhivna valahová mint derült égbõl villámcsapás?
Szerintem lusták ismerkedni, várja a sültgalambot. Én is ilyen vagyok, csak lányban :D
Hívd el valahova!
Nekem szimplán azért mert dagadt vagyok és hiába járok heti 5-7x kondiba, nem leszek szebb. Ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!