Találatok a következő kifejezésre: Mi van hogy ha barátnőmmel (79 db)

Mi van akkor, ha nagykorú vagyok, és a kiskorú barátnőmmel az utcán sétálva igazoltat minket egy rendőr csak úgy szúrópróbaszerűen, és látja, hogy nem teljesen legális pl ha szexuális kapcsolat van köztünk?

Legjobb válasz: Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.

Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.
ó te jó ég
szex közbe igazoltat?????
Gratulálok, hogy kislányokat kefélgetsz te barom.
Nem tenne semmit. De amúgy ezt hogy gondolod? Ránézésrõl megállapítja, hogy már megfektetted? Még ha ne adj' Isten úgy is van, akkor sem tudna semmit tenni, mert amint betölti valaki a 14. életévét, "megkapja a jogot" ahhoz, hogy azzal létesítsen hivatalosan is szexuális kapcsolatot, akivel akar, mindenféle jogi következmény nélkül.
15:53 "-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van", ez érdekes, akkor 18 fölött már erõszakolhatok lányokat vagy mi? 14-18 között akkor van büntetõ eljárás ha a szülõ jelent fel, 14 alatt mindenképp
lemardat a 15-18
A kérdező hozzászólása: Mittudomén, csak eszembe jutott a kérdés :D Köszi a válaszokat :D
Mennyi álszent, prûd IQ-harcos van itt...büntessék csak meg azt a srácot, akinek a barátnõje még csak 13, 99 éves, mert holnap lesz a 14. szülinapja, ugye?!
A helyszínen levágják a fütyidet.
14 éves miatt nem csücsülsz, de 13-ért igen. Amúgy is hogy együtt lát az utcán ahoz semmi köze. Ha utcán csókolózol és mégis igazoltatna (amit kétlek) akkor se büntethet meg érte. Ha rajta kap, hogy szexelsz akkor igazoltathat és ha büntethetõ akkor dutyiban fogod folytatni a jelenetedet.
Mekkora a korkülömbség?? o.O az ha 18-24 évesen van egy 15-17 éves barátnõd , az nem ütközik törvénybe, sem semmiféle etikettet sem szeg meg, viszont ha 14 alatt van, akkor kösd fel magad, és zárjanak börtönbe, amúgy a rendõr nem fog semmi tenni igazoltatás közben, nem is kell bevallani neki hogy a barátnõd, csak akkor fogalkoznának az üggyel ha valaki feljelentene evégett, Tehát 14 alatt pedofília /törvénybe ütkötõ/ 15-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van illetve ha feljelentenek vele, de ez nyilván nem a 16-18 éves párokra vonatkozik
xDDDDDD Bocs, ezt nem bírom tovább már xDDDDDD.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak sétálunk, de kezd-e vele valamit, h gyanusít egybõl, v vmi.. Vagy mûködik az ártatlanság vélelme?
A kérdező hozzászólása: 21/F és 14/L
Semmi nincs. Odaadjátok a személyiket, esetleg lekérdezi a központtól, ha nem vagytok kõrözés alatt, akkor visszaadja elköszön. Ha megjegyzést tesz (önjelölt erkölcsrendõr-aki egybõl csak arra gondol mert beteges a lelkülete), akkor csak tegye, a sétálás agyarországon nem büntethetõ.

Mi van akkor ha a barátnöm nemi szerve szörös, de én meg nem szeretem ha szörös a pina, akkor hogy lehet megmondani neki hogy borotválja le vagy ilyenkor mi a teendö?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen kérd meg rá õt!Mondd meg neki hogy neki hogy szereted és mindent megteszel neki,hogy jó legyen,de hogy még jobb legyen borotválja le neked :-)

Nekem a barátom sms-ben írta meg... Szépen megkérdezte hogy nem lennék-e rá hajlandó, és odaírta az is hogy ha NEM õ attól ugyanúgy szeret. igaz hogy a szemem felakadt, mert csak úgy odadobta az egyik üzenete végére és nem számítottam ilyen kérdésre... meg az is igaz hogy nem volt józan állapotban amikor megírta, és másnak bocsánatot kért, megkérdezte hogy nem bántott-e meg vele... Én nem sértõdtem meg persze, de aranyos volt tõle a másnapi üzenet :D de ha van merszed szóban is megkérdezheted tõle, én akkor sem sértõdtem volna meg, most nincs abban semmi. De ez csak az én véleményem, nem tudom barátnõdnek mi lehet a véleménye. Lényeg hogy szép finoman add elõ szerintem.
Szerintem egyszerûen kérd meg rá õt!Mondd meg neki hogy neki hogy szereted és mindent megteszel neki, hogy jó legyen, de hogy még jobb legyen borotválja le neked :-)
Hát szépen meg kell mondani. Hogy bocsi drágám, de engem zavar, hogy szõr megy a számba, nem gondoltál még rá, hogy leborotváld?
Tényleg nem értem én se, hogy néhány lány hogy gondolja ezt. :D Már bocs, de ez kb ez is a divat része. Igazuk van, szólj neki, beszéld meg vele. Kedvesen, nyugisan, hogy mi lenne ha... Mert igy is nagyon nagyon szexi és nagyon tetszik neked, de úgy még jobb lenne. Ha megsértõdik õ a hülye.. Szerintem tisztában kell lenni vele, h manapság mi a helyzet. És nem csak azért mert szép, hanem mert úgy higénikus.
HA a bnöd nem hajlando, akk fogadd el igy ha igazán szereted...
Mondd meg neki! Mutasd meg nyali után hogy ottmaradt a szádba! Attól majd biztos rájön! De ha meghagyja akkor meg majd a szád körül ragad a szõr és olyan lesz mintha körszakállad lenni és az jó!
Szereted? Ha nem, dobd. Ha igen, akkor legelõször célozgass rá, ha nem esik le neki majd kérdezz rá.
Azt kell mondanod: Báttya heee csuppaszörrr a juncod hhe hát borotváld mán' le nekem heee!
és mi van akkor, ha te ajánlod fel, hogy leborotválod neki?:)
A kérdező hozzászólása: Atila heee ezé kaptam miattad xD
És mi lenne, ha azt ajánlanád fel, hogy te borotválod le neki?:)
Vagy csak simán mondd meg neki, hogy kíváncsi lennél rá, hogy milyen szõr nélkül! És sztem úgyis meg fogja neked tenni, és majd õ is rájön, hogy mennyivel kényelmesebb, higiénikusabb, stb...!
szerintem dobd be nyugodtan a témát, pl vesd fel, hogy mit gondol errõl - úgy általánosságban? és esetleg akkor elmondhatod, hogy te úgy szeretnéd, hogy sima legyen neki. vagy kérdezz rá, hogy meg van-e elégedve a te állapotoddal - már, ha te csupasz vagy. :D mert mondjuk, ha te nem vagy az, akkor tõle se várd el...
Beszéld meg vele, hogy mi a helyzet. Nálam fordítva van a helyzet.A barátom térdenállva könyörgött, hogy ne nyulljak a borotvához :D De ez komoly igy volt.Ugyhogy csak a kedvéért kénytelen vltam lemondani a szõrtelenítésrõl :)
Mondd neki: Édikém, olyan szexin állna neked a csupasz punci.(vagy ha nem vagytok olyan nyitottak, "olyan szexi lennél csupaszon ott lennt") Vagy borotváld le te is!
Mondjuk sztem alap lenne a lánytól, hogy megkérdezze... de mivel nem így történt: én azt javalom, hogy dobd be neki, hogy borotváljátok le egymást. Elõjátéknak sem rossz ám...! Gondolom te úgyis szeded a magadét, ha már ilyen kritériumaid vannak a barátnõddel szemben... én megkérném egy közös borotválásra :)
Egész egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnéd, hogy leborotválja! Ha nem hajlandó, de szereted, akkor fogadd el, ha meg nem szereted, akkor keress másikat, aki nem szõrös!
másnak = másnap Csak a félreértés elkerülése végett
A kérdező hozzászólása: Ha lehert vki normálisat irjon már légyszives -.-
A kérdező hozzászólása: De én nem szeretném igy..mert mikor kinyalom akkor ször marad a számba xD
Ha még nem vagy borotvált, egyik nap lepd meg egy teljesen csupi farokkal. Én imádom ha a férjem leborotválja, csak sajna ritkán teszi. Ha eddig nem borotválta a barátnõd semmijét, akkor nem is igen jártas benne. Én a te helyedben becsempészném a hálószobába a cuccot és egy elõjáték során felvetném, hogy kicsim, most leborotválom neked. Utána meg dicsérgetném hogy milyen szép, szexis, kívánatos így. Ennek bizonyságául egy hatalmas orális kényeztetést is adhatsz neki, orgazmusig. És utána is mondhatod, hogy ez mennyivel jobb így, mert ugye nem zavar a szõr, tehát kitartóbb vagy a nyalásban. Ajánld fel, hogy cserébe te is mindig csupi leszel. Mert egy nõnek is kiábrándító ám, mikor nem tudja leszedni a nyelvére ragadt szõrt :s

Olyan prolémám van, hogy ha elmegyek barátnőmhöz az internetük egy bizonyos idő után ledob és azt irja hogy az internet elérés korlátozott . Nem csatlakozik ezek után . Mit csináljak?

egy lenovo z500 as gépem van zsir uj otthon minden rendesen megy rajta (wifin) .

Legjobb válasz: akkor nyilván nem a géppel van gond, hanem az ottani nettel.

akkor nyilván nem a géppel van gond, hanem az ottani nettel.

Mi van akkor, ha a barátnőd nem nyeli le a spermád, illetve nem engedi hogy a szájába élvezz? Mit csinálsz? Félrelépsz olyannak aki megteszi, esetleg megmondod h ennyi volt, ha nem teszed csá?

Csajok TI is irhatjátok a véleményetek,hogy mit gondoltok arról,h a pasitok a szátokba élvezzen,és nektek köteleségetek lenyelni a permáját?

Legjobb válasz: Kötelességem?!?!? Mármint ki szerint? Mert ha egy pasi ehhez köti a kapcsolatot, akkor attól a pillanattól kezdve szabad ember. Én sem nyelem le a férjemét, még soha nem tettem, ettõl még szeretjük egymást, jó együtt.

Kötelességem?!?!? Mármint ki szerint? Mert ha egy pasi ehhez köti a kapcsolatot, akkor attól a pillanattól kezdve szabad ember. Én sem nyelem le a férjemét, még soha nem tettem, ettõl még szeretjük egymást, jó együtt.
1. A párkapcsolatban fontos a kielégítõ szex, de nem minden. Egy komoly kapcsolatban rengeteg dolog számít még. Ezért ilyen apróság miatt, mint ami a kérdésben le van írva, egy komoly kapcsolat nem fog megszûnni. 2. Érett gondolkodású emberek között kompromisszum van a szexben is. Úgy értem, hogy figyelembe vesszük, hogy a párunknak mi a jó, és ha valamit nem akar megtenni, akkor azt nem erõltetjük. Egy párkapcsolatban nem az a szex célja, hogy kiéljük a legutolsó perverz vágyunkat is, hanem, hogy a szex által is kifejezésre juttassuk az érzéseinket a párunk iránt. Ha a párunk azonban benne van a perverz dolgokban is, az annál jobb :P Viszont, ha csak komolytalan dologról van szó, és két tini összejön, csak hogy hétvégente szexeljen egy jót, akkor viszont "szakító ok" lehet ez a dolog, amit a kérdésedben megfogalmaztál. Szerintem így mennek a dolgok.
Ha nem akarja ne eröltesd!
Hát, ha ezért elhagy, akkor tõlem kapna egy használati utasítást a családfájához.
Már miért szakítanák emiatt vele? Ha csak szexet akarok akkor nem egy nõt fogok dugni.Ergo nem csak emiatt vagyok vele.
Hagyd el. Komolyan mondom. De a lány érdekeit nézem. Nem kell neki egy ilyen befásult gondolkodású pasi, mint te.
Santorini, te egy másik topikban még nem szûzen akartál férjhez menni?!?!? Vagy az orrba-farba nem számít, csak a hártya legyen ép? Na ez az igazi álszentség!!!!
Én szeretem. Hát maradjunk annyiban mindenki más. Az biztos, a férfinek is jobb ha a szájba élvez és a nõ lenyeli, nem pedig azt látja a másik köpköd, meg törölgeti a száját. Nekem ez természetes, nem tudnám másként elképzelni.
Egyszer egyszer lenyelem, de rendszert nem csinálok belõle mert bántja a gyomromat! Olyan nincs, hogy ez kötelesség legyen! Ha ez kötelességként kezelné a párom azért nagyon súlyos árat fizetne..már ha nem dobnám ki azonnal! Ha megteszem akkor fõként azért mert szeretnék örömet okozni neki, ha látom hogy élvezi az engem is izgat.
Csajok TI is irhatjátok a véleményetek, hogy mit gondoltok arról, h a pasitok a szátokba élvezzen, és nektek köteleségetek lenyelni a permáját? Nem buktam semmit írásilag erre gondoltam olyan szó nincs hogy permáját + a kötelességetek is 2 s-betû !
Nem kötelességem, lenyelem magamtól is.
Ott a pont 6-os!!!
Elõször is tanulj meg írni mielõtt kérdést teszel fel ! Ha lenyel lenyel ha nem akkor nem ezért miért kéne félrelépni van-akinek bejön van akinek nem !
A kérdező hozzászólása: Én nem erõltetek semmit, csak kérdezek!Szingli vagyok:D
Nos igen nálam a szüzesség odalent értelmezendõ. Száj szüzesség miféle baromság?? ÁÁáá Ha nekem lett párom aki megtisztel annyival, hogy vár a szexxel miattam az a legkevesebb, hogy örömet szerezzek neki. Nem értem miért lennék ettõl álszent! Azt írtam szüzen szeretnék, ez nem jelenti azt, hogy fogok is.. Nem mintha bármi közöd lenne hozzá..

Mit tegyek akkor ha barátnömnek baja van de mikor megkérdezem tölle, hogy mi a baj azt válaszolja, hogy semmi töbször is?

ilyenkor egy idö után agyf...szt kapok.

Legjobb válasz: A fenéket! [email protected] a fejére! Az ilyen sértõdõs p*csa jobbat úgysem érdemel..

A fenéket! [email protected] a fejére! Az ilyen sértõdõs p*csa jobbat úgysem érdemel..
Hagyd békén. Amúgy az ilyen tipusú emberekkel nem lehet mit kezdeni. Meggyõzik magukat arról, hogy õket mindenki utálja, aztán meg leszúrnak mindenkit h milyen bunkó h nem törõdnek vele.
A kérdező hozzászólása: onnan tudom mert ugy értettem ezt az egész kérdést, hogy mondjuk beszélgetek vele a valamit sértönek talál bocsánatot kérek de tovább duzzog csöndben van morcos de mégis azt mondja h nincs semmi baja pedig nyilvánvaló, hogy van
és mivan ha télleg nincs semmi baja? most magambol indultam ki mert a barátom tölem is kérdi h mi a bajom miközbe semmi bajom sincs de ö csak mondja h dee van valami bajood.pedig nincsis:d
barátom az a helyzet, hogy ez nem csak nálatok van így. Barátnõd a fontos dolgairól sosem fog beszélni veled rendesen hidd el tudom. Szerintem hagyd békén ha annyira fontos neki akkor majd elmondja ha meg nem akkor had üsse meg a guta :D Csak arra vigyázz, hogy mikor kérdezi, hogy mi volt ekkor meg akkor veled akkor te is maradj titokzatos. Lehet nem javít a helyzeteden de ennél rosszabb se igen lehet :D
Ez nekem is ilyen...de ilyenkor hagyom, h lenyugodjon, és ha hiányzom neki, akkor szól, vagy vmi..de am az agyfasz engem is kerülget..most is :@
öleld meg és adj Neki egy hatalmas puszit! aztán mondd meg Neki, hogy számíthat Rád és nyugodtan elmondhatja... ismerõs :)
mondd neki hogy neked elmondhatja ha van valami és maradj ott vele de ne beszélj hozzá elöbb utobb megtöri acsendet
Mondd, hogy szóljon, ha segíthetsz, és hagyd.
banyek, hány hosszú évig csináltam ugyanezt... :D és néha még most is, pedig letelt a 25. évem fele... nehéz róla leszokni, pedig tényleg jó nagy hülyeség. tehát mint a másik fél, aki jártas a semmibajom témában :D írom, hogy igen, van baja. sértett, és Tõled várja, hogy kitalált, mi is az õ baja. ha tovább kérdezõsködsz, elõ fog kerülni a "magadtól is rájöhetnél" reakció is. vagy rájössz magadtól, és megbeszélitek, vagy hagyod a francba. egyedfüggõ, hogy mennyi idõ után (órák, napok), de napirendre fog térni fölötte. meg remélhetõleg kinövi.

Mi van akkor ha az orális sex vagyis petting szopás nyalás jobban izgat mint az aktus? Pedig barátnőm elvárja hogy nagyon megd*gjam!

Szopásra bármikor áll a farkam dugásra meg oly ritkán kihez forduljak ilyen problémával!Félek hogy agyban van a baj és beteges szopás mániás vok ! Jó lenne ha keményen megdugnám dugni de nem nagyon megy a dolog!

Legjobb válasz: rém egyszerû szopáshoz részedrõl nincs akkora teljesítménykényszer mint dugáshoz, és mivel voltak már negativ élményeid dugással kapcsolatban, emiatt mind jobban stresszeled magad ezen a téren, és egyre kevésbé jön össze a dolog engedd el magad, ne akarj görcsösen dugni, mert úgy nem fog sikerülni, ne érezd viláágvégének, ha nem jön össze, próbálkozzatok szép lassan, meg gumi nélkül, persze ehhez megértõ, szeretõ partner is kell

rém egyszerû szopáshoz részedrõl nincs akkora teljesítménykényszer mint dugáshoz, és mivel voltak már negativ élményeid dugással kapcsolatban, emiatt mind jobban stresszeled magad ezen a téren, és egyre kevésbé jön össze a dolog engedd el magad, ne akarj görcsösen dugni, mert úgy nem fog sikerülni, ne érezd viláágvégének, ha nem jön össze, próbálkozzatok szép lassan, meg gumi nélkül, persze ehhez megértõ, szeretõ partner is kell
az utolsónak a teljesítménykényszerben igaza van, de én még azt is hozzátenném - bár nem leszek népszerû - hogy érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy nem inkább a saját nemedhez vonzódsz-e.
dugni ott is szokás nem a szopáshoz nem kell úgy állni, mint a dugáshoz ha meg azon stresszelsz, hogy jaj nem fog összejönni most sem, akkor nem is fog ellenben egy kiadós fél órás reszelés megnöveli az önbizalmadat, és rájössz, hogy még sincs bajod sokat kell csinálni, és nem baj ha nem jön össze, fog az menni esetleg érdemes meginni elõtte egy üveg bort (kettesben)
Szerintem ne dugni akarj hanem szeretkezni es akkor esetleg jo is lesz :D
"de nem nagyon megy a dolog" fordulj szakemberhez.
:) De nagy gondjaid vannak. :P
Kicsit belekavarodtál a fogalmazásba. Lehetne érthetõbben?
A kérdező hozzászólása: szóval, hogy ha lefekszem a barátnõmmel. 10 perc se.. inkább és elélvezek.. de ha pl kézzel, vagy orálisan kielégítjük egymást akár egy óráig is bírom. mi az oka hogy szexnél olyan hamar elmegyek?
gondolom ha közösültök akkor lösz el hamar. Mint mindent ezt is gyakorolni kell.minél többet csinálod annál jobb lesz.
Talán nem vagytok túl régóta együtt, rágörcsölsz s ettõl. Minden fejben dõl el, ne agyalj, meg ne erõltesd, idõvel összejön az is.
Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodt 40-60 percet. Mikor érzed, hogy majdnem elmész, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erõsebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az anuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, elõtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen mûködni fog. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett. Olyankor válts pózt, v. lassíts. Talán ez segít. Esetleg még ezt is meg/kipróbálhatod; neten találtam: A magömlés késleltetésének egyik technikája A magömlés késleltetésének egyik technikája. A korai magömlés lényege az ejakulációs reflex feletti hiányos uralom. Míg az erekciót nem lehet akaratlagosan elõidézni, addig az orgazmust ill. magömlést lehet idõzíteni. Annak, hogy ez nem minden férfinek és nem mindig sikerül, számos oka lehet. Aki eléggé elszánt és kitartó, azért megtanulható egyedül is. Nos, lássuk hát!! Az ejakuláció késleltetésének lényege, hogy a férfi tanulja meg és tudatosítsa az orgazmust megelõzõ érzeteit. Ezeket a testi jeleket "preejaulációs" jeleknek nevezzük, egyénileg kell felismerni ezeket. Néhány hét gyakorlás után már tapasztalhat változást, ami megrendült önbizalmát kissé helyrebillentheti. Jó tapasztalni, hogy testét saját maga irányítja, és nem fordítva. A gyakorlás elsõ része önkielégítéssel kezdõdik. Nyugodt körülmények között kezdjen hozzá. A merevedéstõl a magömlésig terjedõ idõt kell mérnie, a fityma fel-le húzása számít "egy"-nek. Folytassa a mozdulatokat, míg nem érzi a magömlés közeledtét. Ekkor három ujjával végezzen szorítást közvetlenül a makk alatt, úgy, hogy az "ejakuláció azonnal bekövetkezik" érzés szûnjön meg. Tartson addig a szorítás, míg a magömlés veszélye el nem múlik. Ezalatt a mozdulatok számát írja le! Majd kezdje elölrõl a mozdulatokat és a számolást is. Ezt ismételje meg még egyszer. Ha már a harmadik szorítás után van, kezdje el negyedszer is a mozdulatokkal az ingerlést, viszont most már az elszorítás helyett a magömlésig folytassa. Egy alkalommal így négy számot fog feljegyezni. Fontos, hogy lejegyezze a számokat, mert így tudja csak követni a változást, a saccolás nagyon csalóka! Az elsõ próbálkozásokkor elõfordulhat, hogy elkésik, és nem lesz ideje a szorításra, vagy elõvigyázatosságból jóval elõbb szorít, mint kéne. Ne ijedjen meg, ha a szorításkor a merevedése kicsit csökken. Nem kevés gyakorlás kell ahhoz, hogy megtanuljon odafigyelni a teste jelzéseire, ami mindig megelõzi a magömlést. Ha ez már jól megy, síkosító krémmel kenje be a péniszét! Ez jóval izgatóbb lesz, nehezíti a magömlés fékezését is. Hogy miért van erre szükség? Ezzel azt akarjuk elérni, hogy a csikló síkos érzéséhez is szokjon hozzá. A síkosító helyettesíti most a hüvelynedvet. A gyakorlás a háromszori szorítással addig folytatódjon, míg az elsõ merevedéstõl a szorítások utáni magömlésig legalább tíz perc el nem telik! Ezután lehet bevonni a párját a gyakorlásba, ha nem idegenkedik a dologtól. Elõször magyarázza meg neki a gyakorlás célját, és azt is fogadtassa el vele, hogy most nem az õ orgazmusa a fontos. Taritsa meg neki a pénisz ingerlését, ön pedig csak dõljön hátra, és behunyt szemmel összpontosítson az érzékeire, a teste jeleire. Amint úgy érzi, küszöbön a magömlés, jelezze partnerének, aki most a szorítást végzi./mutassa meg elõbb a szorítás módját./ Ezt hasonlóan a már leírtakhoz, háromszor ismételjék meg. Ha már 10 percig megy, használjanak síkosítót! Három sikeres próbálkozás után már lesz elegendõ biztonságérzete önnek ahhoz, hogy közösülés során próbálkozzanak a szorítással. Ehhez legajánlatosabb testhelyzet, amikor a lány van felül. Ha a gyakorlásnak ez a szakasza is jól megy, nincs szükség a pénisz kivételére és a szorításra sem, elég csak megállni a mozgással. Késõbb már a késleltetés vágyának gondolata is hatni fog. Ne adja fel, ha az elsõ próbálkozások nem lesznek kielégítõék, vagy ha gyors magömlés miatt egy szorítás nem sikerül. A feltételes reflex kialakításához sok gyakorlás kell! Ha egy-két hónap múlva sem tapasztal biztató változást, akkor nagy valószínûséggel rejtett pszichés gondok is meghúzódnak a problémája mögött, amit egyedül nem lehet leküzdeni. Ebben az esetben forduljon szakemberhez.
akkor te egy pedómaci vagy
Semmi. De a korban hozzád illõ lányoknál elég ritka, hogy még ne jöjjön meg neki...
Öt év börtön.
Bele teszed a fasz0d milenne-.-
A kérdező hozzászólása: Még nem volt orvosnál , de neki is van több barátnõje akik 16 évesek és van aki 17 de még nem jött meg nekik.
Ez NEM normális, hogy 17évesen nincs vérzése... Már rég el kellett volna mennie orvoshoz ...!
Nem mindig jelent bajt, ha még nincs ilyen korban. De lehet pont a barátnõdnél van valami gáz, azért kell elmenni orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes kommenteket , mindenképpen mondani fogom neki , hogy menjen el orvoshoz.
Nyugodtan megdughatod, nem befolyásolja a dolgot. Orvoshoz meg tényleg mindenképpen menjen el.
Ha 16 éves korig nem jön meg, akkor orvoshoz kell menni. És a többi barátnõje is hülye, ha nem mentek el.
Még nincsen 17. Márciusban lesz. De majd most megy a szüleivel. Nem nagyon faggattam rola, csak szoba került, amikor épp nyavajogtam hogy görcsölök._:)
Barátnõd volt már orvosnál?Mert nem mondanám éppen normálisnak, hogy 17 évesen még nem menstruál.De ha még nincs menstruációja, akkor testileg nem mondanám éppen érettnek a szexhez.
17 évesen már orvoshoz kellett volna mennie. Vagy volt már orvosnál?
Akkor travi.
Nekem is van egy barátnõm, aki 17 lesz, d emég nem menstruál..bocsi az offért, de kiváncsi vagyok..:) 17l
Legkésõbb 13 évesen megjön, tehát mindenképpen liliomtiprás.
A kérdező hozzászólása: barátnõm most lesz 17 éves és hülye kommenteket hanyagoljátok köszi.
xD majd megjön utána :D
Hasznos lenne tudni a barátnõd korát.
Elõbb mindenképpen menjen el orvoshoz, mert ez nem normális. Ha pedig nincs semmi baja, és mégis szexeltek, akkor mindenképpen gumival, mert ugye nem lehet tudni, hogy mikor jön meg neki elõször, tehát azt se fogjátok tudni, hogy mikor lesz elõször peteérése. És biztos nem lenne kellemes, ha még nem is menstruált, de már gyereke lenne.

Mi van akkor hogy ha barátnőmmel vagyok és belénk kötnek Pl (cigányok)?

Nem vagyok rasszista de gyakran el?fordul ez,

Legjobb válasz: Akkor tényleg fussatok inkább. Vagy ne járjatok olyan idõben olyan helyen ahol erre nagyon nagy esélyetek lenne

Akkor tényleg fussatok inkább. Vagy ne járjatok olyan idõben olyan helyen ahol erre nagyon nagy esélyetek lenne
lefûrészelt csövû sörétes, leselejtezett kala, nézz körül a padláson meg a pincében, és a ballonkabátod alatt mindig legyen, még nyáron is, nekem bevált, bár eddig még nem kellett használnom, egyszer kellett csak elõvillantanom meg felhúzni, aztán a téme le volt zárva
ááá nem vagy rasszista kicsit se:D fuss el vagy ne menj olyan helyen, v. hívd ki a rendõröket:D vagy hordj magaddal ilyen fújósprayt:D
a cigányoknak tetszik a barátnõd, rúgd szájba a mocskos cigányt, ha többen vannak akkor fuss el:D
még ha egyedül van akkor se verd meg.mert kifigyel és amikor te vagy egyedül akkor20 másikkal jön a kis geci:S legyetek óvatosak.
Hát igen... A cigány beszólhat, de ha vissza mersz szólni, akkor lerúgják a fejedet. Nem kell velük foglalkozni, kezdjetek el dumálni vmirõl a barátnõddel, vagy kerüljétek ki. Nekem a kerülõ be szokott válni.
Hát igen belém is belémkötnek csak nekem nincs barátnõm :( az elõzõ gyerek jól mondta de mi lenne ha ti is többen mennétek??? ha meg kettesben akartok lenni utazzatok el Egerbe:D
Ha nincs fgyvered, hordjál magadnál tiszta benzint, olyant amelyel a régi, benzines öngyujtókat töltõték fel.Egy öngyújtot, ez nem fegyver, hassználati cikk.A tõbbi úgy mûkõdik, nyomod a dõgre a levet utána, megkinálod tûzzel.Egy flakon elég egy kis csoportra.
A cigányok ellen csakk a Magyargárda, vagy a skinhedek adnak segitséget.Kell a fegyver és lõd le mint veszett kutyát.Megéri, még ha leültetnek is.Gyere hozánk ukrajnába, meglátod hogy teszük rendbe a mórét.
Inkább zsidók, kínaiak meg más nemzetiségûek jöjjenek be csak ne CIGÁNYOK!!!
Szánalmasak ezek a kis férgek bejönnek az országunkba kötekednek, kifosztanak, lopnak, csalnak, hazudnak, 19 éves vagyok és még amikor 15 éves voltam akkor még ilyen kis csicska voltam és rám szált pár aztán elegem lett az egészbõl és visszavágtam onnantól már nem kötekedtek. Vagyis elég õket jól megrugni szétverni meg minden onnantól békénhagynak vagy ha peched van akkor jönnek 20-an rád. Amugy persze vannak köztük kivétel is elég sok de elég sok nem kivétel. úgy, hogy HAJRÁ:)
Ne menj olyan helyre ahol büdös cigányok vannak.Bár manapság már minfenhová beette magát az aljanépség.Kínos.Pár év múlva már ki sem lehet mozdulni az otthonunkból, mert mindne sarkon ki akarnak rbaolni vagy megdugni, vagy csak pofázni.de hát ez Magyarország.
Az elõttem szólónak teljesen igaza van én utálom az összes cigányt mocskos nép ez egyedül nem mer beszólni még elis fut de ha sokan vannak az gáz ott már nem tudsz mitcsinálni.És komolyan kérdezik hogy miért utálja mindenki a cigányokat?Ez egy vicc az egész.
Jaaj de utalom a ciganyokat!Ha a baratnoddel vagy keruljetek el oket!Aztan ha egyedul avgy akkor is keruld el oket utana meg egy nagy csapat menjetek rajuk!;)
Ne vedd fel! Ha + versz 1 cigányt akkor a következõ sarkon már 5 lesz vascsõvel ha kung-fu harcos kisnidsza vagy és levered õket akkot a kövi sarkon 25 zsigulival nézhetsz farkasszemet (k.b.)
Rendõröket ki ne hívd mert úgyis kihozzák hogy te vagy a hibás. Meg mire kijönnek, addigra már hússzor összevernek...
Én is a gázspray-t ajánlom, mert kis helyen elfér, nem engedélyköteles, és elég durván kicsinálja az esetleges támadókat. És ez nem nagyis nyugdíjas módszer, mint a filmekben, mert azért frankó ha rádjön 4 köcsög és egy 2másodperces körbespricceléssel el is vannak intézve vagy 40 percre... :D Amúgy nem csak a cigányok köcsögök... õk eddig csak pofáztak nekem, de tegnap 3 rohadák (amúgy fehérmagyar) összerugdosott Pesten, mert megvédtem tõlük egy srácot akinek épp a mobilját csórták el.... röhely...
én anno így oldottam meg:összehaverkodtam egy cigánnyal.innentõl kezdve hogy volt egy cigány haverom, soha többet nem kötöttek belém.valahogy futótûzként terjedt köztük ez az új barátság.és furcsa mert ettõl kezdve egyre több cigány haverom lett, és jobban tiszteltek mint a magyarok...
Sztem legjobb, ha karate vagy bunyó edzésekre jársz, mert az az általános erõnlétedet is javítja ! Ha az erõdemonstrációt te nyered, akkor vagy nem jönnek többet, mert onnantól tisztelnek, vagy ha mégsem, akkor jönnek 10 - en, te viszel 20 - at, és ott tuti vége a dolognak. Ez xxx településen történt, nem akarom leírni a nevét, mert ezt is olvassák a varnyúúúk.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert egyet lelehet verni de ha már többen vannak akkor nincs mit tenni és hát fõleg hogy a barátnõm is ott van ...
A kérdező hozzászólása: és ha elkezdenek kötekedni? ha elkezdek velük szívózni akkor összevernek ha meg nem akkor milyen égõ már a barátnõm elött ... mocskos cigányok hu de utálom õket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de inkább valóban hasznos tanácsokat várnék de az eddigieket is nagyon köszönöm
Ha ismerõs cigányok, akkor az ellen van 1 jó emgoldás, szedjél össze egy akkora bandát hogy a fülük is kettéláljon, mi egyszer 45en mentünk el 5emberhez:) ! de lényeg hogy vagy kigyúrt haverjaid vagy sok havert szedjél össze. ha látják hogy neked is van ismerettséged, akkor nem szívóznak. csak a gyengébekkel van szájuk....
Ha egydül van nem kötekedik! Ha többen vannak, és elhangzik a klasszikus kérdés: "Mit nézõõ!?", akkor úgyse úszod meg, mert vagy "parasztot" akarnak verni, vagy ki akarnak fosztani! Olyankor szégyen a futás, de hasznos! Kivéve ha te vagy Chuck Norris, mert csak az erõ nyelvén értenek!
Gázspray nem túl drága (2-3000 Ft), és legális... Csak gyakorold a célzást. 3 cigót simán le lehet fújni egy kis gyakorlás után egy lendülettel. Utána fél óráig köõni-nyelni nem tudnak (szó szerint egybe folyik taknyuk-nyáluk), és lehet rúgni õket, ahol éred. De a gyakorlás elengedhetetlen, hogy gyors legyél, mert ha elveszik, akkor szopás :(
nyáron ballonkabát alatt?:D na bocsi a viccért:P Cigányok egy idegesítõ nem is tom mik..:Sé csak elkerülni lehet öket..mert ezeknek semmi se számít.legyen fiatal/idös lány /fiu...
nem kell õket észrevenni. én mindig ezt csináltam. barátnõm 1 fejjel volt magasabb mint és elég feltûnõ mindig kötekedtek a kisebbségek sikertelenül. a cigányban is van egy ilyen gátló tényezõ, hogy ok nélkül nem bír megütni. ezt kell ellenük forditani. tûrni kell, persze megalázó meg minden, de ezekkel felvenni a kesztyût nem érdemes. szar nép ez.
Mond neki hogy elátkozod egy életre ha veled kötözködik az átoktól nagyon félnek!és mindig légy velük nagyon komoly nekem bevált!
Hali. Szerezz egy jó vastag láncot:) Ha baj van elõveszed, azt adig ütöd még mozog :D Nekem is ez a helyzet minden nap olyan helyen vagyok ahol CSAK cigányok vannak. Egydül el se megyek már (haza fele utam, a suliból) csak haverokkal 4-en minimum hogy legyen esélyünk azért :) Én ezért járok pillangóval.. ) De a lánc az jó.. haverom mondta, azzal jár mindenhova :) vagy sokkoló :D vagy vipera... van itt minden... :D na bye
Nem röhej.. hanem szánalom..
Kezdj el nyelvtanozni, azzal tuti nem bántod meg.
Elsõ lecke. A teccik az nem egy szó. Így írd helyesen: tetszik. Második lecke: A "barátnömnek" helytelen. Helyesen így írd: Barátnõmnek. Harmadik lecke: Vagy DE vagy Viszont. A kettõt nem használjuk egymás után! Negyedik lecke: "Evel" ez egy új állatfaj? Ha nem akkor így írd helyesen: Evvel... A szóval hosszú Ó. A tehetének milyen szó??? Ja és ha már a kib.szott böngészõk lehetõvé teszik a helyesírás ellenõrzést és aláhúzzák a hibás szavakat pirossal javítsd már ki bakker!!
A kérdés inkább az, hogy mit tehetnél, hogy ne bukj meg nyelvtanból. De a te kérdésedre is van válasz: miért "adnád" át a barátnõdnek? Õ látta meg elõször? Óvodások vagytok, vagy mi?
Talán tanuld meg helyesen használni a saját anyanyelvedet. 14 hibád van 2 kib4szott mondatban. Szerinted ez nem szégyen?
Kedves 3. válaszoló! Ha már kijavítod a kérdezõt akkor helyesen javítsd ki.Nem úgy írjuk hogy teccik, hanem úgy hogy tetszik, Errõl ennyit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!