Találatok a következő kifejezésre: Mi van hogy ha (5014 db)

Mi van hogy ha letörlöm a NET Framework? Mert a sony vegasom ezért nem megy azt irja ki hogy starting erorr?

Legjobb válasz: Szerintem nem azt kéri, hogy letöröld hanem újabb verziót hiányol, nem?

Szerintem nem azt kéri, hogy letöröld hanem újabb verziót hiányol, nem?
A kérdező hozzászólása: honann szedjem le az ujabb versiot???
A kérdező hozzászólása: De ha letöröm szar lesz a gépem???Vagy ha letörlöm utána honann tudom letölteni és feltenni???

Most ilyenkor mi van? Hogy ha a barátom minden hétvégén nélkülem megy bulizni? Lehet nem gondol komolyan?

Legjobb válasz: Hát ezt tõle kérdezd. Minden esetre nem ez a természetes.

Hát ezt tõle kérdezd. Minden esetre nem ez a természetes.
Miért nem mész vele?
A kérdező hozzászólása: Mert nem mondja:(
Azt nem mondja, hogy megy bulizni vagy azt nem hogy menjél vele? Ha látod, hogy készülõdik, öltözz te is menj vele! Vagy szombat reggel van, mond neki, hogy este menjetek el bulizni!
nekem is ez a gondom :( csak õ meg is mondja, hogy nem mehetek, mert nem vagyok szimpi a haveroknak, vagy csak pasis este lesz, stb. Csak mindenki tudja, mi van akkor, ha a pasik sokat isznak...
ha nem engedi h menj akkor minek vagytok ilyenekkel ??

Mi van hogy ha tovább tarok szünetet a fogamzásgátlónál?

7nap helyett mondjuk 10et-

Legjobb válasz: Jól összezavarsz mindent. Akkor már inkább várj a következõ havidig és kezd elölrõl akkor.

Jól összezavarsz mindent. Akkor már inkább várj a következõ havidig és kezd elölrõl akkor.
gondolom azért akarod, mert nem tudtad megvenni a gyógyszert?Másra nem igen tudok gondolni..sztem ilyet ne csinálj, nem véletlen van így kitalálva, akkor inkább szüneteltess pár hónapig.
ha a 8. napon nem veszed be, akkor nem áll fenn a védettség és kiegészítõ védekezés szükséges, mert olyan, mintha kihagynál annyi napnyi tablettát.

Hogyan döntsek? Váltsak, keressek mást, de mi van ha közben terhes leszek? Mi van akkor ha próba idõ alatt leszek kismama? Mit tanácsoltok?

Jelenlegi munkahelyemen 4.éve vagyok,már nem lelel örömöm a munkámban,szívatnak a kollégák,éjjel-nappali mûszak 12.órában!Babát szeretnénk,de már kilenc hónapja nem jön össze!36.éves vagyok,fél oldala.

Legjobb válasz: Kedves lépés lenne ha az új munkahelyedre csak szülni mennél. A kérdéshez szólva: miért mi döntsük el ,hogy mit csinálj? Azt se tudjuk mit dolgozol, mi a szakmád, van e szaktudásod, pl ha egy gyárban vagy összeszerelõ, akkor annyira nem fognak kapkodni érted más helyen. erre a kérdésre nem lehet mit válaszolni, max annyit, hogy a próbaidõ alatt bármikor elküldhetnek természetesen.

Kedves lépés lenne ha az új munkahelyedre csak szülni mennél. A kérdéshez szólva: miért mi döntsük el , hogy mit csinálj? Azt se tudjuk mit dolgozol, mi a szakmád, van e szaktudásod, pl ha egy gyárban vagy összeszerelõ, akkor annyira nem fognak kapkodni érted más helyen. erre a kérdésre nem lehet mit válaszolni, max annyit, hogy a próbaidõ alatt bármikor elküldhetnek természetesen.
A kérdező hozzászólása: Kereskedelmi végzettségem van, benzinkúton dolgozom. Nem eldönteni kell, tanácsot, észrevételt várnék!

Mi van akkor ha nincs bent a naptárban hogy mikor van a kislány névnapja?

Húgom kislánya a Ramira nevet kapta. Sehol nem találom mikor van a névnapja. A húgom sem tud róla semmit. Esetleg itt valaki akinek így hívják a kislányát?

Legjobb válasz: Attól, hogy egy nevet elfogad a nyelvtudományi intézet és bekerül a naptárba még nem lesz hivatalos névnapja, mivel a névnapok eleve nem "hivatalos" ünnepek, hanem inkább szokás kérdése. Én ha nagyon szeretné névnapot tartani, akkor szerintem 3 lehetõség van: 1. Ha meg van keresztelve, akkor ahhoz kell egy védõszentet választani, mivel Ramira nevû tudtommal nincs... így az õ napja lesz a névnapja. 2. Választhattok egyet szabadon én pl. a szülinapjától legmesszebb lévõ napot választanám ki :) 3. Kerestek egy hasonló vagy rokon nevet és annak a névnapját ünneplitek.

Attól, hogy egy nevet elfogad a nyelvtudományi intézet és bekerül a naptárba még nem lesz hivatalos névnapja, mivel a névnapok eleve nem "hivatalos" ünnepek, hanem inkább szokás kérdése. Én ha nagyon szeretné névnapot tartani, akkor szerintem 3 lehetõség van: 1. Ha meg van keresztelve, akkor ahhoz kell egy védõszentet választani, mivel Ramira nevû tudtommal nincs... így az õ napja lesz a névnapja. 2. Választhattok egyet szabadon én pl. a szülinapjától legmesszebb lévõ napot választanám ki :) 3. Kerestek egy hasonló vagy rokon nevet és annak a névnapját ünneplitek.
Ha bejegyezték, ez lett a neve, akkor van Névnapja is! Engedélyeztette resód a nevet?
Szia! Mi kislányunknak sincs névnapja a naptárba, de google-ba ha beírod a nevét névnap keresõbe , akkor kidobja. Mi lányunk Lilien. július 11. július 27. augusztus 11 Nekem õ rá ezeket dobja ki, de másik oldalt meg ezt Nem: nõi Név eredete: angol-magyar eredetû név A név jelentése: Lásd: Lilian Névnapok: július 27., augusztus 11. De ha naptárat megnézed sehová nincsen beírva ez a név, hanem mindegyiken Lili, Liliána van pl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekem állandóan csak a mira névre keres rá a google. Talán ünnepelhetné Mira napkora névnapját. Május 10 vagy Szeptember 21.
Ramon és Ramóna a magyar párja a Ramira névnek! A Névnapot ebbõl adodoan július 4en "szokták" tartani! De mivel a nevnap rendszerint ismeretlen így kereshettek Ti is egy napot ami szimpatikus!
Próbáltam rákeresni a neten, és valóban nincs semmi találat a névnapjára.Én a helyetekben választanék egy napot, vagy mondjuk Mira névnapom tartanám.Az én névnapom sincs benne a naptárban, így egy hasonló hangzású névnek a napján tartom a mai napig.Nemrég találtam meg a Wikipédiában a hivatalos napot, de aznap született a kislányom és közel van a szülinapomhoz is, így most már marad a szüleim által kitalált névnap.
Ha egyáltalán nincs benne sehol, akkor a hasonló nevek névnapjai közül választanék : Ramóna, Tamara. pl a Lara ismertebb név, még sincs hivatalos névnapja.
Én is ráböknék egy napra az anyuka helyében. Esetleg a Nyelvtudományi Intézettel érdemes volna felvenni a kapcsolatot, Õk engedélyezik az utóneveket, így talán tudnak segíteni névnap-ügyben is. De ha nem akarják a szülõk, akkor kijelölnek egy bármilyen nekik szimpatikus napot és akkor ünneplik.
Szia, én kineveznék neki egyet, mondjuk amikor fogant :) , esetleg a szülinapjával együtt ünnepelném.
A kérdező hozzászólása: Az utónév könyvbõl nézte ki.
Én is utánakerestem :) Ramirát nem találtam de mivel spanyol eredetû, néztem Ramirót. Ramiro nap Spanyolországban március 11-én és március 13-án van. Ha távol van a szülinapjától választhatjátok ebbõl is valamelyiket. Itt a link: http://calendar.zoznam.sk/search_nameday-hu.php?fSearch=rami..

Most akkor mikor van peteérés? Ha lent van a hő, és hirtelen felugrik, akkor volt, amikor lent volt? Tehát hőmérőzésből csak utólag lehet megtudni, hogy mikor is volt?

Kicsit tapasztalatlan vagyok e téren,bocsi... Akkor nekem tegnap volt?

Legjobb válasz: Igen, aznap van peteérés mikor lent van a hõd! És Igen a hõgörbének az a "hátránya" hogy csak utólag tudod leolvasni a dolgokat. Egyébként az sem feltétlenül fontos, hogy leessen a hõd,akkor is peteérésed van ha simán csak felmegy a hõd. (és persze aztán már nem esik le) Itt a te esetedben eddig úgy néz ki, hogy tegnap volt ovulációd. De még változhat, várni kell a további hõd alakulására!!!

Igen, aznap van peteérés mikor lent van a hõd! És Igen a hõgörbének az a "hátránya" hogy csak utólag tudod leolvasni a dolgokat. Egyébként az sem feltétlenül fontos, hogy leessen a hõd, akkor is peteérésed van ha simán csak felmegy a hõd. (és persze aztán már nem esik le) Itt a te esetedben eddig úgy néz ki, hogy tegnap volt ovulációd. De még változhat, várni kell a további hõd alakulására!!!

Mi van akkor ha a hugycsőnyílásom alatt egy fehér duzzanat van? Nem jár fájdalommal kicsit éget mikor pisilek, de észre se veszem és régóta van meg. Már pár éve csaka zt hittem normális. Mi ez és hogy tüntethetném el?

Nem fáj csak fel van dagadva az a fehér rész.

Legjobb válasz: Az, hogy sok éve megvan nem jelenti, hogy normális. A rendszertelen tisztálkodáshoz lehet köze, a sok maszturbáláshoz csak akkor, ha a sok maszturbálás nem megfelelõ tisztálkodással párosul. Ha egy kicsit éget, az nem jó jel. Szóval valami fertõzésre tippelek. Urológia, vagy bõr és nemibeteggondozót keresd fel, mert jó lenne tisztázni, hogy pölö terjesztesz-e valamit.

Az, hogy sok éve megvan nem jelenti, hogy normális. A rendszertelen tisztálkodáshoz lehet köze, a sok maszturbáláshoz csak akkor, ha a sok maszturbálás nem megfelelõ tisztálkodással párosul. Ha egy kicsit éget, az nem jó jel. Szóval valami fertõzésre tippelek. Urológia, vagy bõr és nemibeteggondozót keresd fel, mert jó lenne tisztázni, hogy pölö terjesztesz-e valamit.

Mi kell ahhoz hogy megkomolyodjak? Mi van ha én nem komolyodok meg? és mi van akkor ha nem sikerül a szülinapomig megkomolyodni? Vajon akk szakít velem?

A barátom azt mondta h szerinte még nem vok elég komoly... szó szerint azt mondta h még látszanak a gyermeteg vonások, de nem fél ett?l mert nem sokára elérem azt a kort h megkomolyodok... én személy szerint addig tartottam magam érettebbnek a koromhoz képest amíg ezt kin nem jelentette... aggódom... nem tudom mit tegyek... Légyszííí segítsetek

Legjobb válasz: Ha emiatt szakít veled, akkor a barátoddal van baj, nem pedig veled, és örülj hogy megszabadulsz tõle.

Ha emiatt szakít veled, akkor a barátoddal van baj, nem pedig veled, és örülj hogy megszabadulsz tõle.
A kérdező hozzászólása: és szerinted egy ember 2hónap alatt képes megkomolyodni?
Csak úgy nem fogsz megkomolyodni. Ha átélsz valamit ami nagy hatással van rád (általában rossz dolog), akkor nagyon fiatalon megkomolyodhatsz.
Szerintem na akarj megkomolyodni szándékosan. Jön az magától. Légy önmagad. Mondom, ha valaki azért nem szeret mert te ilyen vagy, akkor õ a gáz. Nehogy már valaki megmondja neked milyen legyél... Ilyen ember nem "barát". Egyébként hány éves vagy? Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: 16
A komolyodáshoz idö kell, ha megtapasztalod az életet jo és rossz dolgok sorát eljön, viszont nem kell 16 évesen megkomolyodni jó persze vannak dolgok amiket nem árt komolyan venni, de a fiatalságot ki kell élvezi ameddig tart.És ha barátod ezért akar veled szakitani akkor nem szereti azt aki vagy, miatta ne változz meg.

AFP-ről segítenétek? Mik a határértékek és, hogy mi van akkor ha magasabb és ha alacsonyabb? Tényleg igaz, hogy az uh a mérvadóbb? Összefüggésben van a 12. heti nyakiredő értékkel?

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/articles/Az_AFP_jelentosegerol?aid.. Önmagában az AFP nem jelent semmi biztosat, csak az ultrahang vizsgálatok eredményével együtt mérvadó. Tény, hogy van doki aki akkor is további vizsgálatra küldi a kismamát, ha csak az AFP nem jó. Ezzel perszer jól megijesztik a kismamát, de a másik oldalon ott van, hogy jobb félni mint megijedni, illetne nem hátrány ha több orvos is látja a kismamát.

http://www.hazipatika.com/articles/Az_AFP_jelentosegerol?aid.. Önmagában az AFP nem jelent semmi biztosat, csak az ultrahang vizsgálatok eredményével együtt mérvadó. Tény, hogy van doki aki akkor is további vizsgálatra küldi a kismamát, ha csak az AFP nem jó. Ezzel perszer jól megijesztik a kismamát, de a másik oldalon ott van, hogy jobb félni mint megijedni, illetne nem hátrány ha több orvos is látja a kismamát.
Így van, de a Béta-Hcg-vel is összevetik, amibõl ún. rizikót számolnak. Ha ez magas, akkor jön a genetikai tanácsadás, kromoszómavizsgálat, stb.
Azt hiszem, ha alacsony, akkor Down-kockázat, ha magas, akkor velõcsõzáródási. De mondom, önmagában semmi, ráadásul, nagyon ritka, hogy pontosan jó idõben veszik le, 1-2 nap is számít. Ne aggódj!

Most hogy számoljam ki? Összevissza jön meg, de babát szeretnénk. Hogy számoljam ki mikor van peteérés, ha egy szer 30, 35, 43 naposak a ciklusaim?

Legjobb válasz: Nekem is ez a problémám.Párommal mi is babán vagyunk kb. 7 hónapja!A ciklusaim 24,25,27 naposak,de mindig másképp jön!Most voltam dokinál,aki elküldött most hormonvizsgálatra,ezzel akarja kideríteni,mi a rendszertelen ciklus oka!Ha gond van,akkor hormonkezelést kapok,de még nem tudom az eredményt!Így én sem tudom,mikor van peteérésem!Ajánlom fordulj orvoshoz és õ rendbeteszi!

Nekem is ez a problémám.Párommal mi is babán vagyunk kb. 7 hónapja!A ciklusaim 24, 25, 27 naposak, de mindig másképp jön!Most voltam dokinál, aki elküldött most hormonvizsgálatra, ezzel akarja kideríteni, mi a rendszertelen ciklus oka!Ha gond van, akkor hormonkezelést kapok, de még nem tudom az eredményt!Így én sem tudom, mikor van peteérésem!Ajánlom fordulj orvoshoz és õ rendbeteszi!
Nem tudod kiszámolni.Én ugyan igy vagyok.24-50 napos ciklusaim vannak.A tabletta elhagyása után vagyok, soha ilyen rendszertelen ciklusom nem volt még.De talán egy kis jo is történik velem.Elmesélem hátha tudok segiteni.A legutulso ciklusomnál elkezdtem inni a cickateát.23 napon ovu teszt alapján azt hittem hogy PÉ-m van és elkezdtem inni a palástfüteát.Közben folyamatosan szedtem a zafir barátcserjét.A ciklusom 46 napján voltam orvosnál, eredmény semmi.Na ekkor mondtam hogy most már a leszarom tablettát fogom bevenni, leálltam az összes csodaszerrel.A ciklusom 58 napján ujra orvos, és láss csodát:21 mm-es domináns tüszö.Azt hittem hogy napokon keresztül kiszakad a hasam annyira fájt.Megtörtént hosszu idö után amire vártam hogy éreztem hogy van PÉ-m.Ezt csak azért irtam le neked hogy, lásd nem vagy egyedül ezzel a problémával , és nekünk is sikerülhet.Mielöbbi babásodást kivánok neked is mindenkinek!
15.43-as.Én vagyok az élö példa hogy közel 60 napos ciklusnál is van példa.
14.41-es és elözö vagyok ujra.Én tudom ajánlani a teák mellé még a barátcserjét.én esküdni mernék rá hogy segitett hogy legyen PÉ-m.
A kérdező hozzászólása: Kedves 15.43 azt akkartad írni, hogy pé?Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget!Nagyon aranyosak vagytok!:)
A kérdező hozzászólása: A teát most szeretném elkezdeni majd inni.Tényleg?meg kell várni míg elmúlik a mensi vagy már az elsõ nap inni keell?Tavaly voltam dokinál mert kimaradt egy egész hónapot , csinált hormon vizsgálatot, de problémát nem talált.
A kérdező hozzászólása: Hát igen!Csodák mindig vannak!:) )Remélem a teák nekem is segítenek és helyreáll a rend.Érdekes az elsõ két ill 3 gyerek irtó könnyen összejött.Sõt a harmadik sajnos:(Most meg nem sikerül:(
Most láttam az utolso kérdésed.Mint irtam a pé-t onnan is tudom mert uh vizsgálaton voltam, ez igazolta az otthoni ovu tesztem eredményét.nem volt semilyen folyásom. Összegzem a tényeket:nekem a papirformával ellentétben 35 nap után is van peteérésem(lásd.elözö válaszom)58 nap peteéréskor olyan száraz voltam mint a sivatag.Megállapitásom a következö:Én egy orvosi csoda vagyok!!
A kérdező hozzászólása: De, ha van tojcsis és nyúlós nyákom az nem azt jelenti, hogy van pém?
menj elõbb dokihoz h állítsa be a ciklusod, mert lehet h nincs peteérésed! legalábbis 35, meg 43 napnál nagyon valószínû h nincs. azt mondják, h 25napnál kevesebb és 35napnál hosszabb ciklusoknál nincs.
A kérdező hozzászólása: Bocs!A tapasztalat hülye kérdés volt itt.:) )
A kérdező hozzászólása: Na, jó akkor elkezdem a cickafarkot és a ciklus végefelé meg a palástot.A kettõ keveréke nem jó véletlenül a klimaxos panaszokra?Esetleg valami tapasztalat?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak4Nagyon aranyos vagy:) Köszönöm!Neked is minnél elõbbi babavárást!
A kérdező hozzászólása: Miért?Mi a baj a palástfûvel?
Cickàt akàr mikor elkezdheted, segiti rendbe tenni a kismedencét, érleli a petét stb.! Na hàt én palàstfüvet nem fogom inni, volt pàr kérdés a mi nap, keress rà!
Elsõ vagyok!Nem tudom, csak a nyák alapján tudom, hogy most van peteérés!Sajnos:( egyenlõre nem tudok másra hagyatkozni, meg annyi, hogy érzem a peteérés pillanatát egy hatalmas menzesz görcs szerûvel!De tényleg csak ennyi...
A kérdező hozzászólása: Lehet akkor én is a nyák vizsgálatára hagyatkozom:(Csak az a gáz, most akkor azt sem tudom mikor igyam majd a palástfüvet.:(
Elsõ vagyok!Én nagyjából tudom megállapítani, mert akkor tojásfehérje színû és nyúlik!De elõtte sose, hogy két nappal, csak akkor közvetlen!A hõmérõzést már nem csinálom, nem igazán hiszek benne.
Hömérözést probàltàtok màr? Nem mondom hogy 100%, de nekem kimutatta mikor van peteérés! Ja és cickafark teàt iszom!
Én ajánlom, hogy a tested megfigyelése mellett használj lh-tesztet. kb. 24-36 órával elõtte jelzi a peteérést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!