Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha valakinek a (926 db)

Mi van, ha valaki a maximális időtartam (1 év) után is beteg? Táppénzen maradhat, csak nem kap ellátást? Ha nem tud bemenni dolgozni, akkor nem írhatják vissza keresőképesre. Elvileg.

Legjobb válasz: 1 év után megszüntetik a táppénzt. Ha nem mész vissza dolgozni, kirúghatnak. Nem érdekes, hogy meggyógyultál-e.

1 év után megszüntetik a táppénzt. Ha nem mész vissza dolgozni, kirúghatnak. Nem érdekes, hogy meggyógyultál-e.
Ilyen baromságot se hallottam még. Cimbora: titkold el. Aztán meglátod.
semennyire
A kérdező hozzászólása: De egyébként úgy értettem a kérdést, hogy a fiatalok néha mennek bulizni és néha isznak alkoholt, akkor az mennyire befolyásolja az orvos dolgát?
A kérdező hozzászólása: xdddddd de akkor el felejtettem említeni, hogy a fiatalabb korosztály, akik csak néha bulikban fogyasztanak alkoholt.
"gondolom senki nem olyan hülye hogy mûtét elõtti nap beálljon" Egy rendszeresen alkoholt fogyasztó emberrel elõfordulhat, hogy van benne. Egy fogorvos ismerõsöm mondta, hogy idõsebb úriembereknél gyakran elõfordul, hogy foghúzás elõtt bedobnak egy-két felest szíverõsítõ gyanánt.
másrészt, ha komoly alkoholproblémái vannak, mûtét után megvonásos tünetei lesznek, ami nehezíti a gyógyulást...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a normális választ! :) De gondolom senki nem olyan hülye hogy mûtét elõtti nap beálljon :D
Ha van a véredben némi alkohol, és az találkozik az altatószerrel, akkor felerõsíthetik egymás hatását, illetve egész különleges hatásokat okozhatnak. Én például egyszer egy féldeci likõrre bevettem egy görcsoldót, aztán félóráig lebegtem a saját fejem felett, és láttam a fejem tetejét felülrõl. Bocs, ha én is félreértelmeztem a kérdést, ez esetben elismerem, hogy kettõnk közül valaki kocka :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem érted a kérdés lényegét, akkor ne válaszolj te nagyon elfoglalt kocka. Semmi ilyesmi nincsen, amirõl te beszélsz, engem a dolog elméleti része érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Hogy lesz mindenkinek barátnője? Mi van, ha valakinek egyszerűen nem jut, mert közömbös a külseje, személyisége? Szoktak így egyedül maradni emberek?

Legjobb válasz: igen , vannak emberek, akik egyedul maradnak.férfiak is nok is.ez van. amugy meg ne hidd azt, hogy azok akik párkapcsolatban vannak , olyan hihetetlenul boldogok.

igen , vannak emberek, akik egyedul maradnak.férfiak is nok is.ez van. amugy meg ne hidd azt, hogy azok akik párkapcsolatban vannak , olyan hihetetlenul boldogok.
Én is agyaltam ilyeneken, de felesleges. Ha nem vagy kamugép meg rendes vagy, akkor lesz valakid. Csak ne fordulj be, meg ne legyél mogorva, és járj el társaságba...
Persze, én eddig még nem találtam barátnõt.
A kérdező hozzászólása: "amugy meg ne hidd azt, hogy azok akik párkapcsolatban vannak , olyan hihetetlenul boldogok." Ez a másik, ami aggaszt. Konkrétan azon tûnõdöm sokat, hogy vajon hány férfi van, aki úgy házasodott meg, hogy kompromisszumot kötött az élettel, vagyis nem elégedett a párjával, csak elfogadta, akit dobott a gép. Meg hány férfi van, aki tele van frusztrációval, mert visszagondolva nem lehetett annyi nõje és kalandja, mint akarta volna. Ezt akarom nagyon erõsen elkerülni. "Csak ne fordulj be, meg ne legyél mogorva, és járj el társaságba..." Na, látod, itt kezdõdnek a bajok :D Ha ezek bármelyikére képes lennék, nem irkálnék ki ide ilyen kérdéseket...
Olyan nincs, hogy valakinek közömbös a személyisége. Valami biztosan különlegessé teszi. Innen már csak meg kell találni azt, aki számára ez vonzó. Igen, rengeteg ilyen rossz házasság van, ez gyakoribb, mint hogy valaki egyedül marad. De semmit nem szabad ilyen görcsösen akarni. Másrészt ne arra koncentrálj, amit el akarsz kerülni, hanem arra, amit el akarsz érni.
A kérdező hozzászólása: Nekem tökmindegy, mire koncentrálok... "Olyan nincs, hogy valakinek közömbös a személyisége. " Miért, mi van mondjuk azzal, aki depressziós, állandóan otthon ül, nem megy ki sehova, nincsenek barátai, és nem csinál semmit?
Nem csak így maradnak egyedül emberek, ennek nagyon sok oka lehet :S
Ez a másik, ami aggaszt. Konkrétan azon tûnõdöm sokat, hogy vajon hány férfi van, aki úgy házasodott meg, hogy kompromisszumot kötött az élettel, vagyis nem elégedett a párjával, csak elfogadta, akit dobott a gép. Meg hány férfi van, aki tele van frusztrációval, mert visszagondolva nem lehetett annyi nõje és kalandja, mint akarta volna. Ezt akarom nagyon erõsen elkerülni. sajnos ezt nem lehet.még amelyikrol nem is gondolnád , az is ilyeneket gondol, hogy miért hagyott ki egy egy lehetoséget, meg ha alkalma nyílik rá, és nyilni fog, akkor megteszi, és kihasználja a helyzetet.sok ilyet láttam már. a párkapcsolatok lényegében gazdasági kapcsolatok, az elején van egy kis szerelem vagy mi.meg arra jó hogy mégse vagy egyedul a nagyvilágba. nem olyan jó ám párkapcsolatba élni.hiába van korulotte ilyen maszlag...

Mi van ha valaki sem a fiúkra sem a lányokra nem bukik akkoor mi van? 15/F

Legjobb válasz: Az kérlek szépen aszexuális... Te lennél az a "valaki"?

Az kérlek szépen aszexuális... Te lennél az a "valaki"?
akkor nézzél pornót és majd elmúlik
Ha rólad van szó, akkor inkább azt mondanám, hogy késõn érõ típus vagy.
Ha majd 18 éves korodban is így leszel ezzel, akkor gyere vissza... ;)
Még nem vagy elég érett a szexhez vagy akár a szerelemhez:) ez szépen kialakul majd nálad, de nyugi ezzel semmi gond nincs, csak most éppen más téma jobban érdekel:) 17/L:)
A nyugdíjas postást várja.
ha nemkrofil lenne, akkor is kéne vonzódnia valamelyik nemhez nem-.^ namindegy.-.- egyébként valószínûleg csak késõn érõ típus vagy, semmi gond.(:
szerintem az HIBRYD
most jelenleg engem se izgat senki (nõ)
Zoofil/Bestiofil v Nekrofil vagy.
Én 17 évesen kezdtem el, nagyon-nagyon késõn érõ típus voltam :) De sebaj!
aszexuális ahogy már mondták elõttem is. hát nem vonzódsz EGYENLÕRE egyik nemhez se.
Akkor vagy pap leszel, vagy még számítógépezel pár évig, aztán érdekelni fog valamelyik csoport, remélhetoleg a lányok!
hálisten az ilyenek nem fognak szaporodni és nem lesznek aszexuális lányaik...
Én is ilyen vagyok, pontosabban voltam, sokáig inkább a gép elott ultem :D De az egyik volt gimis tanárom volt olyan kedves, hogy az osztálytársaim tobbségét (beleértve engem is) lényegében lehulyézett, ill. lehazugozott ezért. Az volt a kérdése, hogy kit mi érdekel a legjobban (asszem harmadikos gimisek voltunk), és aki nem azt mondta, hogy a nok/pasik, arra a végén azt mondta, hogy az nem igaz, mert minden normális gyereket ilyenkor az ellenkezo nem érdekel a legjobban. Bek_phatja! És még o tanította a társadalom-ismeretet, az embertípusokat (kolerikus, melankolikus, ...), neki kellett volna az ilyesmit a legjobban tudnia. Ezt csak azért, hogy ha hasonló helyzetbe kerulsz, akkor tudd, mit kell mondani...

Mi van, ha valaki sosem jön be azoknak a csajoknak, akik tetszenek neki? Mondjak le az olyan nõkrõl, akikrõl álmodozom?

21 éves vagyok. Egyszer volt csak valami kapcsolat-félém, de sok lánnyal ismerkedtem (a nagyrészét elb*sztam, köszönhetõen annak, hogy elhittem a meséket a lovagi erényekrõl, meg arról, hogy a lányok szeretik az érzékeny fiúkat). Nekem a vékony, szép arcú lányok jönnek be, de még sosem találtam olyan lányt azok közül, akik nekem bejöttek, akiknek én is bejövök. Én is vékony vagyok ugyan, de arányosan izmos. De az utóbbi években egyik kudarc a másik után ért, és azon kapom magam, hogy már kb. maszturbálni sincs kedvem, mert annyira lehangol a tudat, hogy én csak eddig a szintig jutottam el. A nemi vágyam is lecsökkent, az önkielégítést se élvezem annyira. Nem tudok boldog lenni azzal a tudattal, hogy nem kellek az olyan csajoknak, akik nekem tetszenek. (Egyébként leginkább másnak se). Most gyógyszereket szedek és pszichológus kezel depresszióval. Mik a kilátásaim, mit reméljek ettõl a helyzettõl! Elegem van! Semmi hitem nincs már magamban és nem is tudom, miért kéne, hogy legyen. Sose lesz nekem jó csajom? 21/F

Legjobb válasz: Pl., ha nem külsõ alapján ítélnél...

Pl., ha nem külsõ alapján ítélnél...
A kérdező hozzászólása: "Miért kell szenvedni? Le kell sz_rni. Nincs nõ nincs sírás..." ...nincs szex... Egyébként nekem nem csak ez kell. Egyszerûen úgy érzem, belülrõl, hogy szükségem van egy társra, egy lányra, akivel elmehetek helyekre, akiben megbízhatok. Úgy érzem, hogy folyamatosan szerelmes akarok lenni, és végre meg akarom élni ezt egy lánnyal. Boldog akarok lenni.
A kérdező hozzászólása: "Városi nyápic. Mennél ki tanyára, az élet valós dolgaival és szépségeivel foglalkoznál nem lenne gondod, lenne idõd a szerelemre is. Nem lenne idõd depizni. Nem tudlak sajnálni, nem az a lényeg hogy ki milyen helyzetbe kerül, hanem az hogy hogyan reagál rá és hogy mit tanul belõle. Sokkal durvább helyzetekbõl is ki tudnak jönni emberek gyógyszer nélkül, pusztán pl a megbocsátással vagy megértéssel és befelé fordulással. Bocs de tényleg nem tudok mit mondani." Nem hinném, hogy az igazság ennyire egyszerû lenne. Szerinted minden depressziós és önértékelési zavarban szenvedõ ember problémáját meg lehet annyival oldani, hogy kiküldjük a tanyára dolgozni? Egyébként értem, mit akarsz mondani, csak én egy kicsit más formába tenném. Úgy fogalmaznám meg, hogy le kéne foglalnom magam valamivel, és dolgoznom kell, hogy tapasztalatok szerzésével helyrekerüljön a valóságról alkotott képem. Még abban is egyetértek veled, hogy ennél sokkal erõsebbnek kéne lennem. De az a gond, hogy egyszerûen nem olyan környezetben nevelkedtem, ahol megtanultam volna legyûrni ezeket a dolgokat, vagy ahol kevés idõ jutott volna az agyalásra. Szerintem errõl nem én tehetek.
Városi nyápic. Mennél ki tanyára, az élet valós dolgaival és szépségeivel foglalkoznál nem lenne gondod, lenne idõd a szerelemre is. Nem lenne idõd depizni. Nem tudlak sajnálni, nem az a lényeg hogy ki milyen helyzetbe kerül, hanem az hogy hogyan reagál rá és hogy mit tanul belõle. Sokkal durvább helyzetekbõl is ki tudnak jönni emberek gyógyszer nélkül, pusztán pl a megbocsátással vagy megértéssel és befelé fordulással. Bocs de tényleg nem tudok mit mondani. Fuss azok után akiknek nem kellesz. Ha majd megtanultad a leckét úgyis feladod az önsajnálatot.
Miért kell szenvedni? Le kell sz_rni. Nincs nõ nincs sírás...
Belsõddel van a gond csak úgy megsúgom. Én is ugyanígy vagyok vele csak nekem a külsõmmel vannak gondok, igaz nekem nincsenek nagy igényeim a nõket illetõen, ismerkedtem már egy modell lánnyal is vele volt is kapcsolatom érdekes módon csak ahogy kiismertük egymást bebizonyosodtam rajta hogy a csaj teljesen sötét és hát õ ment mindenki után még a nálam kövérebb tagokkal is lefeküdt sõt, õ csak egy bizonyos dolgot lát egy férfiba, szóval teljesen mindegy. Volt egy másik aki nem volt túl szép, igaz vékony volt de aránytalan volt a teste meg a stílusa is az a nagyon lázadó stílus volt, vele is inkább csak haverok maradtunk bár volt egy éjszaka amikor mindketten részegek voltunk és akkor le is feküdtünk egymással, pedig csak haverok voltunk, de legalább volt annyi eszünk hogy gondoltunk a védekezésre mert nagy vonalakban emlékszem a dolgokra mi volt meg hogyan történt de arra a mai napig nem jövök rá mivel vettem rá a csajt hogy feküdjünk le. Bár megbántuk mindketten a dolgot mert haverok voltunk csak, semmi szerelem nem volt, én is hamar kiábrándultam belõle. De sajnos én is olyan szerencsétlen vagyok mint te, mert tartós kapcsolatom sosem volt, én érzékeny pasi vagyok, tudok romantikus lenni, meg kedves is, de ugyanakkor határozott és ez kell a legtöbb lánynak amit eddig mindenki megmondott hogy ez bejön csak a külsõm volt a hátrány meg sokan inkább csak barátnak akartak mert túlságosan szerettek ahhoz hogy kapcsolatba kerüljünk mert féltek attól hogy ha szakítunk örökre elveszítenek. Én sok lánnyal ismerkedtem, a volt munkahelyemen is volt 1-2 diáklány olyan 17-18 körüliek akiknél nagyon bevágódtam és akartak is tõlem valamit, egyikkel már olyan szinten közel kerültünk egymáshoz hogy már majdnem kimondta azt hogy szeret engem és járni akar velem, de sajnos az élet közbe vágott õt kirúgták onnan mert elkövetett egy nagy hülyeséget, és mivel õ koleszos volt ott, de nem bírta ellátni magát mert a szüleinek nem volt pénze így a lakóhelyéhez közeli iskolába kényszerült. Egyébként úgy volt hogy ideköltöznek és akkor együtt lehettünk volna de így nem akart, közben meg egy régi osztálytársa mászott rá mire eljutottam odáig hogy találkozzak vele és valamit kitaláltam volna hogy mindkettõnknek jó legyen. Ez ám a pech. Szóval nem mindenkinek jut nõ az életbe sajnos, és ez az amit meg kell értenünk, de nem is szabad feladni, mert bármikor eljöhet az az idõ amikor tényleg összejön egy tartós párkapcsolat. A haverom is nagy kigyúrt állat, egy nagyon normális srác, a csajok döglenek utána õ is szerelmes volt sok lányba már, na õ sem az a válogatós fajta az tény de neki sem volt 1 barátnõnél több. És õ idõsebb nálam másfél évvel, de õ is csak szenved meg minden, õ sem talál magának normális lányt.
Ezt elsõsorban a pszichológusoddal kéne megbeszélned, nem csak egy problémára jó a szakember, mindent elmondhatsz neki, ami foglalkoztat téged.
A kérdező hozzászólása: Nem EZÉRT szedem a gyógyszereket, bár gyanítom, hogy a depresszió kialakulásában ezek a kudarcok nagymértékben közrejátszottak.
Ne add fel! 21 évesen fõleg ne. Ezért gyógyszereket szedni és depizni, több mint gáz.
Átérzem a helyzeted. Én is béna vagyok a csajozásban. Igazából nem is csajozok, mert annyira vesztesnek érzem magam, hogy úgy érzem semmi esélyem a csajoknál. Kinézetre is kb. átlagos vagy még rosszabb vagyok a pattanásfoltjaim miatt. A csajoknak szerintem az tetszik egy férfiben, ha az sikeres->van pénze, intelligens, humoros, sportos kinézetû. Igazából ezek tények. Van egy nagyon jó könyv a témában: Allan es Barbara Pease - A ferfinak szex kell, a nonek szerelem. Szóval én próbálok sikeres lenni és elkezdtem edzeni. Van még csajozás témában csomó könyv. Nézz utána, olvass és változz meg. Önfejlesztõ könyveket is nagyon ajánlom. Szar helyzetben vagy te is én is. Ez van, így alakult. De lehet változtatni! Viszont csak te tudsz magadon változtatni! Ez a TE feladatod. Nem sírni kell, hanem TENNI azért, hogy jobb legyen. És ha folyamatosan teszed amit kell és fejleszted magad akkor JOBB LESZ. Ennyi.

Miért van az, hogy egyetlen élet tettei döntik el, hogy a halál után az ember örökké szenved vagy örökké boldog? Mi van, ha valakinek kisiklik az élete és megtagadja Jézust/Istent, viszont lehet, egy másik életben előbbre léphetne?

Legjobb válasz: Szia! Én azt gondolom, hogy egy élet elegendõ arra, hogy kiderüljön: valaki alkalmas-e egy örök életre, vagy sem. Az örökké tartó szenvedés nem bibliai tanítás, ez a lélek halhatatlanságának pogány elképzelésével szûrõdött be a kereszténységbe. Meggyõzõdésem és tapasztalatom is, hogy nincs olyan mély válság egy emberi életben, ahonnan ki ne tudná az Isten az embert hozni! Üdv. Péter

Szia! Én azt gondolom, hogy egy élet elegendõ arra, hogy kiderüljön: valaki alkalmas-e egy örök életre, vagy sem. Az örökké tartó szenvedés nem bibliai tanítás, ez a lélek halhatatlanságának pogány elképzelésével szûrõdött be a kereszténységbe. Meggyõzõdésem és tapasztalatom is, hogy nincs olyan mély válság egy emberi életben, ahonnan ki ne tudná az Isten az embert hozni! Üdv. Péter
Nem biztos, hogy így van.Még senki sem támadt fel, hogy elmesélje, mi is van a halál után.
...tisztelt elõzõ válaszoló! Isten munkájában ne keresd az emberi (saját) logikádat!...:)
Andrea Emma Jób története roppant logikus... kinyírja isten a családját Jóbnak, utána meg még õ játssza a hû, de irgalmas valakit. A másik az igaz hitrõl: Ha elhiszed, hogy áldozáskor Jézus testét eszed, akkor az kannibalizmus. De ha nem, akkor továbbra is csak ostyaként nézel rá, ami viszont azt jelenti, hogy nem vagy igaz hívõ. Habár lehet, hogy Jézus testét is a pékek gyúrják.
Ezen már én is gondolkodtam régebben és akkor egy nagyon jó barátom azt mondta, hogy erre a legjobb példa Jób története. Miután megtörténtek vele a bajok, Õ akkor sem tagadta meg Istent... Továbbra is hitt benne és Isten a végén megajándékozta a hûségéért.Mindennek amit elvesztett a többszörösét kapta vissza. Az az ember, aki igazán hisz Istenben, az soha nem fordul el tõle. Ha viszont mégis megteszi valaki, az nem volt igazi hívõ.
Mennyi ember van, aki hívõ, de mondjuk hajléktalan, vagy halva születik a gyereke, vagy aki súlyos beteg és épp vért prüszköl az egyik kórházban, ahol talán egyik rokona se látogatja, s már csak napjai vannak hátra. Nekik mit ajánl az istened? Félre ne érts, nem tudom, hogy van-e tudat, vagy valami a halál után, a világegyetemet ki teremtette és véges-e. De attól még nem kellene belemagyarázni egy mesébe az életet, ráadásul olyanba, ami eléggé bûzlik. Szerinted egy mohamedán, egy zsidó hülyeségnek, vagy ókorban a rómaiak nem épp a te vallásodat tartották szektának (katólikusokat)? Az ember határozza meg az életét, s nem istenek. Én az összes vallást megvetem, mert csak negatív befolyásoló tényezõk.
..hmmm:) ..ugyanaz a kérdés merült föl bennem is , mint az elõzõ válaszadóban...:X ...ha eleve kételkedsz egy bizonyos állításban (amelynek az elsõ része helyes, de a folytatása tõled kíván meg kutatást), akkor kutass fáradhatatlanul, míg olyan válaszra nem találsz, amely már kielégíti szíved, elméd egyaránt...:)
"Miért van az, hogy egyetlen élet tettei döntik el, hogy a halál után az ember örökké szenved vagy örökké boldog? Mi van, ha valakinek kisiklik az élete és megtagadja Jézust/Istent, viszont lehet, egy másik életben elõbbre léphetne?" Te miért veszed biztosra, hogy így van?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem lazáskodnák el jobban. Akik pedig mégis, azok most is vagy teljesen elfordulnak vagy közömbösek. De lehet, hogy ugyanazok, akik most elfordulnak, egy másik inkarnációban, többet tanulva, esetleg más körülmények között megtérnének. A törekvõknek pedig "mindegy", mert így is úgy is törekednek a Cél felé. De lehet, valami folytán elhibázzák azt egy életben...és akkor nekik is volna lehetõségük helyreállítani azt egy másik inkarnációban. Tehát a reinkarnáció semmiben sem ássa alá Jézus áldozatát. :)
Ha így lenne, akkor a legtöbben ellazáskodnák, és mindig csak halogatnák hogy majd a következõ életben megtérnek. De senki sem tudja teljesen biztosan, hogy holnap is láthatja-e a napot.
Bocs a hibákért, asszem koffein mérgezésem van és megyek aludni xD
Hogy érted, hogy kisiklik az élete??? Attól, hogy kisiklik a szaros kis élete, vagy rájön, hogy az egész világ értelmetlen és ocsmány, még nem kell másokat csonkítani és elvakultan önzõ állatnak lenni. Jézust elõdlegesen tettekben tudod megtagadni. Hiszem, hogy az Úr, hogy igazságos és senkit nem bûntet meg, aki nem érdemli meg vagy becsületes.
A kérdező hozzászólása: Ezt elsõsorban hívõ keresztényektõl kérdezném, azoktól, akik ebben hisznek. De köszönöm az eddigi választ is! :)
"Isten tettébe ne keress emberi logikát." "Isten útjai kifürkészhetetlenek". Blablabla! Az emberek naivak, de azért ez már nekem fáj!

Mi van ha valakit sokkolóval pont a szívén találnak el?

Pl. belehal vagy lesz valami baja, vagy annyira azért nem vészes? Nyugi nem akarok senkit bántani nincs is sokkolóm haha :) csak épp tegnap mutatták nekem hogy milyen a sokkoló és felmerült bennem ez a kérdés.

Legjobb válasz: ha jól tudom, vannak területek, ahova nem szabad "célozni", pont amiatt, hogy nagyobb bajt is okozhat. de ha önvédelembõl, véletlenül találja el az ember pont ott..hát akkor valószínûleg megérdemelte a támadó.

ha jól tudom, vannak területek, ahova nem szabad "célozni", pont amiatt, hogy nagyobb bajt is okozhat. de ha önvédelembõl, véletlenül találja el az ember pont ott..hát akkor valószínûleg megérdemelte a támadó.
Inkább akkor lehet baj, ha az az ember éppen szívbeteg és/vagy eleve gyenge ez a szerve, akin kipróbálják. Az bizony belehalhat, nálunk többek közt ezért nincsen a rendvédelmiseknél rendszeresítve.

Mi van, ha valaki megvádol valamivel? Ezért már tárgyalásra szólíthatnak engem is, mert ő állít rólam valamit? Továbbá, mi lesz a dolog vélhető kimenetele, ha semmiféle bizonyítékkal nem tud előállni, se tanú, semmi, csak azt mondja, ő látott?

Köszi a válaszokat! Elméleti kérdés, de tartok egy ilyen rágalmazástól most...

Legjobb válasz: Vádolni az ügyész szokott, õ pedig igen, berendelhet, sõt, biztos berendel. Ha nem tudják bizonyítani, akkor ejtik a vádat, ez esetben pedig Te indíthatsz ellene pert, rágalmazásért, becsületsértésért.

Vádolni az ügyész szokott, õ pedig igen, berendelhet, sõt, biztos berendel. Ha nem tudják bizonyítani, akkor ejtik a vádat, ez esetben pedig Te indíthatsz ellene pert, rágalmazásért, becsületsértésért.

Mi van, ha valakinek annyira fáj a tetováltatás, hogy nem bírja ki a fájdalmat?

A tetováló mit csinálhat ilyen esetben?Valami érzéstelenít?t használ?Természetesen arra gondolok,hogy már elkezdte a tetoválást csinálni...

Legjobb válasz: én kevertettem be lidokainos krémet ilyen célra, de ha valaki úgy sem bírja, akkor ennyi, nem csinálom tovább... Neki is szenvedés, én meg nem tudok szépen dolgozni, ha ugrál a fájdalomtól.

én kevertettem be lidokainos krémet ilyen célra, de ha valaki úgy sem bírja, akkor ennyi, nem csinálom tovább... Neki is szenvedés, én meg nem tudok szépen dolgozni, ha ugrál a fájdalomtól.
A kérdező hozzászólása: És mennyire gyakori kb, h vki lidokainos krémmel együtt sem bírja ki? Én attól tartok, hogy nem tudnám kibírni, ha tetoválnak, pedig nagyon akarok tetkót... :-/
Ha nagyon szeretnél tetkót, akkor próbáld meg azt, hogy megkéred a tetoválót, hogy elõször csak sima vízzel (ne festékesen) húzzon rajtad egy vonalat, annak nem lesz nyoma. S akkor még visszakozhatsz, ha nagyon durvának találod. Vagy találjatok ki egy olyan mintát, aminek ha csak egy pici része lesz kész elsõre (mert nem bírod a fájdalmat), akkor az önmagában is mutatós, de akár bõvíthetõ is késõbb. (elsõ voltam) :)
Még valami, Te magad is tudod csökkenteni a fájdalomérzetedet apróbb trükkökkel. Egyrészt legyél maximálisan egészséges és kipihent, ha lány vagy, figyelj arra, hogy ne a mensi idõpontjára essen az alkalom. Szedj elõtte vitaminokat, igyál sok folyadékot. Alkoholt bátorításképpen semmiképp ne igyál elõtte, mert a vérbõség miatt még jobban fog fájni. Legyél nyugodt, és olyan tetoválóhoz menj, akiben maximálisan megbízol.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat. Sokat segített :) A videót látva viszont eléggé betojtam megintcsak XD

Van egy anyajegy a karomon, és egy szál szőr áll ki belőle, gyantázásnál azt nem szabad kitépni ugye? Mi van ha valaki mégis kitépi?

Legjobb válasz: Vágd le tövig rövidre kisollóval és véletlenül sem fog kitépõdni. Persze attól is függ milyen anyajeg, mert egy kiálló anyajegynek nem teszel jót, ha rákenõdik a gyanta és meg van cicálva.

Vágd le tövig rövidre kisollóval és véletlenül sem fog kitépõdni. Persze attól is függ milyen anyajeg, mert egy kiálló anyajegynek nem teszel jót, ha rákenõdik a gyanta és meg van cicálva.
Nem szabad kitépni, mert a sejtek rosszindulatúvá válhatnak a mechanikai hatásra. Vágd le ollóval, abból nem lehet baj. egy kozmetikus
Nekem is van. Én kiszedem szemöldökcsipesszel. Már 6 éve ezt csinálom, semmi probléma nincs vele.
Ha kitéped az elég fájdalmas lehet, én legalábbis még nem mertem. Kisollóval levágod pár hetente/naponta és kész:D
veletlenul se tepd ki, mert nagyon konnyen, nagy esellyel elrakosodhat!nekem szerencsere nincs, de komolyan mondom ne h ha jot akarsz:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!