Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha valaki annyira rosszul (3 db)

Mi van akkor, ha valaki annyira rosszul lesz vajúdáskor, hogy elájul, mert nem bírta tovább a fájdalmat?

Holnapra vagyok kiírva. Nem félek a fájdalomtól,mert ezt a fajtáját még nem ismerem,de mi van akkor ha nagyon nem bírom majd? Mi van ha esetleg elájulok? Vagy erre azért odafigyelnek,hogy ne történjen meg?

Legjobb válasz: Hat, baratnomet felpofoztak, mikor elajult, o kitolas kozben ajult el.

Hat, baratnomet felpofoztak, mikor elajult, o kitolas kozben ajult el.
Szia! Ne izgulj a fájdalom közben próbálj a babára gondolni hogy nemsokára meg lesz meg annak a csöpp pici embernek sem egy kellemes dolog: Minden esetre ha megindulna a szülés és beértek a kórházba kérdezd meg hogy milyen fájdalom csillapitót adnak és mennyivel hamarabb kell szólnod mert a kitolás elõtt közvetlenül már nem adnak!
Én ezt megkérdeztem egy szülésznõtõl a szüléselõkészítõ tanfolyamon, és õ azt mondta, hogy ilyen nem létezik. Én is ájuldozós vagyok, én sem féltem különösebben a szüléstõl, csak attól, hogy elájulok. Egyébként nem ájultam el, és így utólag én úgy gondolom, hogy a szülés alatt szinte lehetetlen elájulni, bár látom, hogy másnak van ehhez képest ellenkezõ tapasztalata is.
Én bármelyik pillanatban szülhetek, egy hete túlhordom a babám. Nem vagyok egy finnyás tipus, bírom a fájdalmat, de némely jóslófájás során már én is azt mondtam, hogy oké-oké, de ez már sok... :-) Biztos fájni fog, de millióan kibírták már, biztos mi is ki fogjuk bírni:-) Én amúgy attól félek, hogy hányni fogok...
Nem kell félni a hányástól sem, mert egyébként 99%, hogy fogsz. Nem gond, szólj és egybõl tartják a vesetálat. Én is csak azért emlékszem, hogy hánytam, mert a szülés után gyorsan végiggondoltam, mi is volt, nehogy elfelejtsem. Totál kikapcsolt az agyad.:)
Már hogyan érted, hogy játszik veled?Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 17 hát az hogy egyszer velemvan jól érezzük magunkat , aztán másnap nem is beszélünk , vagy napokig , nem ir vissza semmi :( aztán mástol tudom meg hogy nem is akar töllem semmit , aztán megint jön és nemtudok mit kezdeni , mert szeretem :(
Érzelmi függõségbe kerültél. Elõfordul ilyen, de uralkodni tudni kell magadon, fõleg, ha tudod, hogy csak játszik veled. Ne dédelgess ábrándokat, ha kölcsönös lenne , akkor nem szenvednél, hanem boldog volnál. Hagyd elmúlni ezt a fellángolást, nem vezet jóra. Szia.(Skorpió vagy egyébként)
A kérdező hozzászólása: omg , honnan tudtad hogy skorpó vagyok ?:O
Ebbõl van diplomám.
A kérdező hozzászólása: jó neked :P
Remelem hogy tullettel rajta es rajottel hogy nem is neked valo.
vagy várj, vagy adj lejjebb az igényekbõl. Sajnos nagyon ritka hogy a szerelmed a legjobb barátod is legyen.
Ne tegyél semmit, mindennek eljön az ideje.Addig is foglald le magadat a tanulàssal.
Sztem meg ne adj le az igényeidbõl. (Kivéve ha tényleg a szõkét várod fehér lovon.) Ha le is adsz, úgy is zavarni fog, abból meg jó kapcsolat nem jön ki. Én sem adtam le, hiába mondták, de meg is találtam azt, aki megfelelt. Tökéletes pasi nincs, ahogy tökéletes nõ, kapcsolat, és házasság sincs, de azért nem árt, ha nem állsz össze minden jött-menttel. És hidd el, bár közhely, majd akkor jön, amikor nem számítasz rá..
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm a válaszokat. remélem minél elõbb eljön az ideje!!
Mutass magadról képet :P
Én 23 évesen szeretném ugyanezt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!