Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha valaki annyira (19 db)

Mi van, ha valakinek annyira fáj a tetováltatás, hogy nem bírja ki a fájdalmat?

A tetováló mit csinálhat ilyen esetben?Valami érzéstelenít?t használ?Természetesen arra gondolok,hogy már elkezdte a tetoválást csinálni...

Legjobb válasz: én kevertettem be lidokainos krémet ilyen célra, de ha valaki úgy sem bírja, akkor ennyi, nem csinálom tovább... Neki is szenvedés, én meg nem tudok szépen dolgozni, ha ugrál a fájdalomtól.

én kevertettem be lidokainos krémet ilyen célra, de ha valaki úgy sem bírja, akkor ennyi, nem csinálom tovább... Neki is szenvedés, én meg nem tudok szépen dolgozni, ha ugrál a fájdalomtól.
A kérdező hozzászólása: És mennyire gyakori kb, h vki lidokainos krémmel együtt sem bírja ki? Én attól tartok, hogy nem tudnám kibírni, ha tetoválnak, pedig nagyon akarok tetkót... :-/
Ha nagyon szeretnél tetkót, akkor próbáld meg azt, hogy megkéred a tetoválót, hogy elõször csak sima vízzel (ne festékesen) húzzon rajtad egy vonalat, annak nem lesz nyoma. S akkor még visszakozhatsz, ha nagyon durvának találod. Vagy találjatok ki egy olyan mintát, aminek ha csak egy pici része lesz kész elsõre (mert nem bírod a fájdalmat), akkor az önmagában is mutatós, de akár bõvíthetõ is késõbb. (elsõ voltam) :)
Még valami, Te magad is tudod csökkenteni a fájdalomérzetedet apróbb trükkökkel. Egyrészt legyél maximálisan egészséges és kipihent, ha lány vagy, figyelj arra, hogy ne a mensi idõpontjára essen az alkalom. Szedj elõtte vitaminokat, igyál sok folyadékot. Alkoholt bátorításképpen semmiképp ne igyál elõtte, mert a vérbõség miatt még jobban fog fájni. Legyél nyugodt, és olyan tetoválóhoz menj, akiben maximálisan megbízol.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat. Sokat segített :) A videót látva viszont eléggé betojtam megintcsak XD
Még nem láttam ilyet, kíváncsi lennék rá.
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem mert én vagyok aki igy csinál..
Talán nem jól tûri a stresszt vagy a negatív helyzeteket.
Gondolom inkább az elfojtott feszültség miatt van a remegés. Pont mint a kukta ami mindjárt felrobban, ha nem engedi ki a gõzt.
Kicsit vicces, hogy én lány vagyok, de ugyanez a helyzet velem is. Dühroham. csak én elõször nekimegyek a falnak, szétverem, vagy amit csak találok, vagy látok azt verem szét, és csak azután kezdek el remegni nagyon. 14/L

Miért van az ha valaki annyit ivott hogy, sokmindenre nem emlékszik és lelki ismeret furdalása van, hogy mit csinálhatott vagy hogy miket beszélhetett? Ez minden embernél így van?

Legjobb válasz: Magamból kiindulva, senkinek sem hiszem el, h nem emlékszik, mert olyan részeg volt.Könnyebb arra fogni, mint beismerni, h hibáztunk.

Magamból kiindulva, senkinek sem hiszem el, h nem emlékszik, mert olyan részeg volt.Könnyebb arra fogni, mint beismerni, h hibáztunk.
Mindenre emlekeznek, de konnyebb "nem emlekezni".
Én pl. mindenre emlékszem majdnem mindig. Még ha fekvõ állapotba jutok is, nem kapcsol ki a tudatom, bár elõfordul, hogy teszek vagy mondok olyat amit még magam is rosszallok. Utána néha elõfordul 1 kis lelkifurdalás, de elkönyvelem, hogy "be vtam b*szva mint atom", és az akkor kevésbé számít. XD
Azért mert az agyad nyilván tudja, hogy nem normális dolog talaj részegre innod magad.Persze az alkoholt embernek találták ki, csak tudni kell tartani a mértéket.Hidd el durva dolgokat tud kihozni az emberbõl.Én is láttam barátomat az alkoholtól olyan módon szétcsúszva, hogy állatok nem viselkednek úgy ahogy õ viselkedett.

Mi van akkor, ha valaki annyira rosszul lesz vajúdáskor, hogy elájul, mert nem bírta tovább a fájdalmat?

Holnapra vagyok kiírva. Nem félek a fájdalomtól,mert ezt a fajtáját még nem ismerem,de mi van akkor ha nagyon nem bírom majd? Mi van ha esetleg elájulok? Vagy erre azért odafigyelnek,hogy ne történjen meg?

Legjobb válasz: Hat, baratnomet felpofoztak, mikor elajult, o kitolas kozben ajult el.

Hat, baratnomet felpofoztak, mikor elajult, o kitolas kozben ajult el.
Szia! Ne izgulj a fájdalom közben próbálj a babára gondolni hogy nemsokára meg lesz meg annak a csöpp pici embernek sem egy kellemes dolog: Minden esetre ha megindulna a szülés és beértek a kórházba kérdezd meg hogy milyen fájdalom csillapitót adnak és mennyivel hamarabb kell szólnod mert a kitolás elõtt közvetlenül már nem adnak!
Én ezt megkérdeztem egy szülésznõtõl a szüléselõkészítõ tanfolyamon, és õ azt mondta, hogy ilyen nem létezik. Én is ájuldozós vagyok, én sem féltem különösebben a szüléstõl, csak attól, hogy elájulok. Egyébként nem ájultam el, és így utólag én úgy gondolom, hogy a szülés alatt szinte lehetetlen elájulni, bár látom, hogy másnak van ehhez képest ellenkezõ tapasztalata is.
Én bármelyik pillanatban szülhetek, egy hete túlhordom a babám. Nem vagyok egy finnyás tipus, bírom a fájdalmat, de némely jóslófájás során már én is azt mondtam, hogy oké-oké, de ez már sok... :-) Biztos fájni fog, de millióan kibírták már, biztos mi is ki fogjuk bírni:-) Én amúgy attól félek, hogy hányni fogok...
Nem kell félni a hányástól sem, mert egyébként 99%, hogy fogsz. Nem gond, szólj és egybõl tartják a vesetálat. Én is csak azért emlékszem, hogy hánytam, mert a szülés után gyorsan végiggondoltam, mi is volt, nehogy elfelejtsem. Totál kikapcsolt az agyad.:)

Mi van ha annyira megijesztek valakit hogy szívrohamot kap?

van ilyen? mennyire gyakori? akkor én gyilkos vagyok, ha meghal ezért?

Legjobb válasz: Jogilag felelõs vagy, és ezért gondatlanságból elkövetett emberölésért is vádat emelhetnek ellened, úgyhogy igen, ha úgyvesszük gyilkos lennél. Amúgy én eddig csak legándákat hallottam ilyenrõl, semmi megbízhatót, és biztosat nem. De nyilván létezhet ilyen.

Jogilag felelõs vagy, és ezért gondatlanságból elkövetett emberölésért is vádat emelhetnek ellened, úgyhogy igen, ha úgyvesszük gyilkos lennél. Amúgy én eddig csak legándákat hallottam ilyenrõl, semmi megbízhatót, és biztosat nem. De nyilván létezhet ilyen.
Szerintem baromi ritka az ilyen jellegû, "megijesztés" által elõidézett szívroham (biztosan van, de nem hallottam még ilyen esetrõl városi legendákat leszámítva). Amennyiben szántszándékkal riogattad az illetõt, és pláne, ha tudomásában voltál, hogy beteg (egészségesekkel nem hiszem hogy megesik ilyen), akkor terhelhet téged a felelõsség. Ha a haveri körrel leültök nálatok egy horrorfilmet nézni, és valaki szívrohamot kap közben (megintcsak, sose hallottam ilyenrõl) akkor nem hinném, hogy felelõsségre vonható lennél.
én olyan sztoriitt hallottam, h volt egy tetszhalott ..akit el akartak temetni..az felkelt...és annyira megijedt, hogy meghalt(igazából)

Ma megyek 7 hetes vizsgálatra! 4 hetesen voltam elöszőr! Annyira izgulok mi van ha nincs ott semmi? Valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Ne izgulj, fõ a pozitív hozzáállás. Miért ne lenne ott a babád? Csak gondolj pozitív dolgokra és ne aggódj! Örömteli babavárást kívánok. 13+4 hkm

Ne izgulj, fõ a pozitív hozzáállás. Miért ne lenne ott a babád? Csak gondolj pozitív dolgokra és ne aggódj! Örömteli babavárást kívánok. 13+4 hkm
GRATULÁLOK!!!Ugyen milyen leírhatatlanul jó érzés?De akkor egy picit idõsebb a koránál.Mert nekem 8 hét 1 naposan volt 15 mm.
gratulálok!!! Nagyon sok boldogságot és most már próbálj meg kevesebbet izgulni! jól van az a picike! :)
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van 18 mm-es és dobogott a pici szíve!Fantasztikus volt!:-):-):-)
Én is ma megyek UH-ra! Én most 7+5 napos vagyok. 5+0 naposan voltam vérvételen, az kimutatta, hogy terhes vagyok. Rá egy hétre hívott vissza a dokim UH-ra, de még csak a petezsákot látták, szívhang még nem volt. Sajnos a dokim azt mondta, hogy elég csak a 12.heti UH-ra mennem, és hogy a félidõ után fogant a babám, azért nincs szívhang. Én ebbe nem nyugodtam bele, így kértem idõpontot egy UH rendelõbe. Én is nagyon izgulok! Mindenesetre felveszem a szerencsebugyim (még ha le is kell vennem)! Ja! És mindennap megküzdök az egész napos émelygéssel.
Szerintem ezzel mindenki így van. Én 6 hetesen voltam elõször orvosnál és 12 hetesen hívott csak vissza. Hosszú idõ volt. Ráadásul a gyomorégésen és az álmosságon kívül semmi tünetem nem volt. Szerencsére minden rendben volt. Neked is így lesz!! Ne izgulj!
Én is így voltam vele.4 hetesen állapították meg a terhességet, de akkor nem UH-oztak, mert az SZTK-ban voltam, és ott nincs gép.Így eleve 7 hetesen mentem az elsõ ultrahangra, ami elõtt konkrétan lerágtam a körmöm.Hogy megvan -e még a baba.A váróban a torkomban dobogott a szívem, izzadt a tenyerem.Még a párom is ideges volt, pedig õ nem egy aggódós típus.Ugyanezt éreztem.De a látvány majd kárpótol mindenért.Egy izgõ-mozgó pici szürke maszatot fogsz látni, pulzáló és dobogó szívecskével.Óriási élmény lesz!!!Én a 12. hetes UH elõtt pedig azon gondolkodtam, hogy mi van, ha nincs meg valamelyik szerve.Tudom, hülyeség, de ilyeneken agyaltam.A 18 hetes elõtt pedig azon, hogy nincs -e agykamra tágulat, szív rendellenesség stb.Ezzel csak azt akrom mondani, hogy valahol minden kismama végig aggódja a terhességét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Szörnyû ez a várakozás.....
Persze. én is izgultam. Nagyon korán voltunk dokinál és még csak egy petezsák volt. Várnunk kellett vagy 2-3 hetet, hogy lesz-e benne valaki. Lett. De azért baromi vacak volt úgy üldögélni egész nap, hogy nem tudod minden oké-e?
Nyugi:) nem lesz semmi baj....várjuk a hírt:) ))
A kérdező hozzászólása: 8 hét 2 naposra írta a doki :-)
Takarodj el egy kutyasuliba mert eszed nem sok van!
Még csak 3 hónapos!!!! Mit vársz tõle basszus? Esetleg a betörõt ne fogja meg?? Azért ilyen, mert még kölyök... Fog majd ugatni, de a neveléstõl is függ. Az meg, hogy nincs megkötve... hát még jó, hogy egy 3 hónapos kutya nincs megkötve...
ne izgulj, ugatni fog, majd a postás, meg a szórólapos fejleszti a védõösztönét:) ))
Ha azt akarod, hogy ugasson, akkor semmiféle idegen magától ne menjen be a kapun. Csengessen, a kutya ugatni fog, ha már felnõtt, te kimész, csendre inted, megdicséred, és beengeded az idegent.
emlékszem régen a kutyáinktól bárki bejöhetett gond nélkül. a "bajok" mindig akkor kezdõdtek mikor a kutyák már teljesen ivarérettek nem lettek. kb. 1, 5-2 évesen egyik napról a másikra kitalálták hogy a házban lakókon kívül bizony senki nem jöhet csak úgy be. és ezt igen kemény morgással az "idegenek" tudtára is adták. õ még nagyon pici. ha eljön az ideje minden bizonnyal be fog kapcsolni benne a megfelelõ ösztön. fõleg ha azt számítom hogy a kölyök már most semleges az idegenek irányában tehát még csak nem is barátságos. azok a kutyák amelyeket említettem mind barátságosak voltak mígnem el nem jött az idõ és az ösztöneik bekapcsoltak.
A kérdező hozzászólása: Na jól van akkor, köszi
A jelentkezési sorrend, ahogy látom, kimaradt az életedbõl.
Arra veszik fel, amelyikre jelentkezett, vagy ha mindkettõre, akkor oda, amelyiket elõrébb jelölte meg.
Igen, amelyik elõrébb van a listádon, oda vesznek fel.
A kérdező hozzászólása: hú ez tényleg elég evidens lett volna. azért köszi a válaszokat :) amúgy engem nem érint, csak nézegetem a ponthatárokat és felmerült bennem hogy hogy is van ez.
Örülök.
hát tényleg szánalmas de ez van :(
kicsit szerencsétlen lett megfogalmazva a kérdés, de egyetértek a kérdezõvel. akármilyen kérdés van és kiderül hogy a kérdezõ csaj akkor minden második válasz az hogy: küldesz/küldtem privit
Egyet kell rtenem nekem is...
erre megy ki a játék, az ismerkedésre
hát tényleg szánalmas... én az ilyen embereket azonnal leírom, de élõben is pl. füttyögnek, beszólogatnak az utcán, vagy nyomják a "de menõ vagyok" szöveget... pffffff -.-
Itt az embereknek általában sokkal nagyobb a szájuk mint a valóságban. El tudom képzelni az olyanokat, akik írják, hogy írnak privit, meg majd õk meg...-ják a csajt, stb, fogadjunk, pattanásos, serdülõ 13 évesek.
Amikor valaki nem tud egy kérdést kulturált magyar nyelven és helyesen leírni, az sokkal szánalmasabb. Nem akarok ujjal mutogatni. (Bár itt nem is tudnék...)
Egyikre sem igaz.
nem életkortól függ az élvezet, hanem a partnertõl :) masztinál meg az egyéb módszerektõl.
Masztizásra is igaz. Nézd meg mennyit maszturbál egy 15 éves suhanc és egy 40 éves férfi.
Az igazi szexualitásra mind nõként mind férfiként meg kell érni. Én ezt tapasztalatból is tudom. 25 vagyok, de már most teljesen más a szex, mint 6-8 éve volt. Tapasztaltabb lettem, jobban ismerem a saját és a férjem igényeit, vágyait. És ennél majd csak jobb lesz, ugyanis a szexualitás csúcsát a nõ 30 éves kora körül , a férfi 40 éves kora körül éri el. Mi kb egy idõben érjük ezt el. Ez a test és a lélek változása miatt van. De pusztán az életkor, vagy a mennyiség nem fogja befolyásolni, ha nem megfelelõ a partnerünk és a saját felkészültségünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!