Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha vadi (7 db)

Mi van akkor ha vadi újra lett feltelepítve a rendszer, 2 partícióra lett választva és bootolásnál nem találja a D-t hanem a C-t tölti be egyből?

C-r?l ha megnézem a D-t teljesen éppnek látszik minden ottvan windows,programfiles,dokumentumok...

Legjobb válasz: Üdv! Tehát ha jól értem akkor neked elméletileg a C-n és a D-n is van egy-egy feltelepített oprendszered. Namármost alapbeállításként minden esetben a C partíció az aktív, ezért, ha talál ellenörzéskor a rendszer bootolható C-t akkor nem is keres tovább. Ebben az esetben itt tudsz egy kis idõt adni arra, hogy választhass a 2 partíció között: Sajátgépre jobb katt -> tulajdonságok. Itt Speciális -> majd Indítás és helyreállításnál a BEÁLLÍTÁSOK gomb. A többi adja magát. Remélem tudtam segíteni

Üdv! Tehát ha jól értem akkor neked elméletileg a C-n és a D-n is van egy-egy feltelepített oprendszered. Namármost alapbeállításként minden esetben a C partíció az aktív, ezért, ha talál ellenörzéskor a rendszer bootolható C-t akkor nem is keres tovább. Ebben az esetben itt tudsz egy kis idõt adni arra, hogy választhass a 2 partíció között: Sajátgépre jobb katt -> tulajdonságok. Itt Speciális -> majd Indítás és helyreállításnál a BEÁLLÍTÁSOK gomb. A többi adja magát. Remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: köszi de ígyse oké mindent helyén találtam :S (rendszerek listájának megjelenítése be volt pipálva)...
lehet rossz a winchestered
A kérdező hozzászólása: de eddig tökéletesen mûködött
nézd meg a futó folyamatokat, hogy mi fogja a gépet.
A kérdező hozzászólása: hogyan kell?
CTRL+ALT+DELETE => Feladatkezelõ -> Folyamtok

Barátnőmmel ha vadul szeretkezünk van, hogy semmit sem érzek, úgy benedvesedik / kitágul. Mit tudnánk tenni?

...és igen, volt már hogy le is lankadtam közbe. Amikor fokozottabb a tempo, nagyon beindul ott lent, és ált semmit sem érzek, és csak azt veszem észre hogy lanyhulnak a kedélyek nálam...:/

Legjobb válasz: PC-izmok erõsítésével tudni fogtok javítani a helyzeten, szülés után is ezt javasolják.

PC-izmok erõsítésével tudni fogtok javítani a helyzeten, szülés után is ezt javasolják.
Gondolom gumival csináljátok. Nálam ez olyan mintha esõkabátban zuhanyoznék. Ki van zárva, hogy én óvszerrel menjek el. A másik az ha nagyon akarom akkor se tudok elmenni mert annyira elfáradok hogy ott döglöm meg. Egyáltalán nem élvezetes számomra, csak az orális szextõl tudok elmenni. Csináld úgy, hogy elõjáték, szex és utána megint orálisan, és ott elmész. Mást ötletem nincsen.
ismerem a kegel gyarkorlatokat, alkalmazom, bár nem rendszeresen. A hüvelyösszehúzás jól megy, elõzõ barátom csak attól elment, ha azt csináltam...ettõl függetlenül az aktuális partnerrel gond van ilyen szempontból, õ kisebb az átlagnál, én meg jobban felizgulok, tehát nedvesebb a pálya...evvan. Mondjuk, szerintem nem szempont, ettõl függetlenül jók vagyunk együtt, csak rácsodálkoztam, mijafene az hogy tág hüvely. Nem tág - ha egy ceruzát dugsz be, az is úgy áll mint a cövek, nem lötyög, nem mozog... nem kísérleteztem ceruzával, de aplikátorral már igen, szal ez a "tág punci" kifejezés nekem sántít. Elõzõ barátnõddel az aktuálishoz képest milyen volt a szex
A kérdező hozzászólása: hát akkor ez tényleg egy hasznos kérdés volt, ha te (mint nõ) sem tudod a választ..:D am alighanem rajtad is segítene ez a pc izom torna amiket írtak. talán alegkönyebbne kivitelezhetõ, és bárhol alkalmazható, az, amikor a pisilstszabályozod. engeded, összezsortod, elzárod, majd ujra engeded....:D
ezt nem igazán értem. Én nõ vagyok, 30on túl. Nem szültem hüvelyi úton, de néha én sem érzem a hímvesszõt, és igen, én is nedvesedem...de nem vagyok tág. Ez tutti, mert néha ha az intimtölcsérrel manipulálok, alig tudom kivenni, annyira nincs hely az ujjamnak, amit be kéne helyezni a tölcsér mellet...Szinte összeprésel. A barátom viszont elég szerény paraméterekkel rendelkezik. Nem mintha szemrehányást tennék, mert nekem õ a világ legjobb pasija, és az, hogy felizgat, sokkal többet jelent az orgazmusnál. De akkor hogy is van ez? Tág volnék mégis? Õ elmegy, elsõ körben gyorsan, második-hermadik alkalommal lassan, 4.-5. alkalommal meg úgy érzem sose lesz vége :D
Ebbõl az lesz, hogy 3 hét múlva újabb kérdés: Mit lehet tenni korai magömlés ellen?:D
Nálunk is dettó ugyanez a helyzet, és néha nem is élvezem ez miatt.. Úgyhogy ez egy hasznos kérdés volt!
masik otlet: nekem az egyik kedvenc poziciom a csaj a hasan fekszik s al teszel egy parnat hogy a csipoje kicsit megemelkedjen. Ebben a pozicioba sokkal szukebbnek erzem.
A kérdező hozzászólása: kegel gyakorlatok...:) halottam róla. Beszélek a csajjal ezügyben :)
A kérdező hozzászólása: nem, nemgumival csináljuk egyébként, tabit szed.
Hüvelysúly = gésagolyó Orvosi segédeszköz boltban lehet kapni. Nap közben felteszi magának és sétál vele.
Hüvely torna ezerrel..televan velük a net, nézzetek utána.
Beszél meg a csajjal ezt, amit nekünk leírtál! Kegel-gyakorlatok... http://www.szexologia.hu/cikkek/cikk_Kegel_gyakorlatok.html
A kérdező hozzászólása: értem persze. a hüvely fala rugalmas, és simaizmokkal van tele, tehát mindig az aktuális péniszmérethez alkalmazkodik. (lásd nem lötyög benne a ceruza, filctoll stb) elõzõ barátnõm valahogy szûkebb volt, illetve kevésbé nedves. ott sokkal hamarabb el si élveztem általában, mondjuk ezt is várta el, gyors meneteket szerette. gyanítom hogy nem a "tágsággal" hanem a nedvességgel lesz itt a baj. baj..hát ugyan...:D én nagyon szeretem ha nedves..:D nem tudok betelni vele, hisz az annak a jele, hogy igencsak jól csinálok valamit :D és kíván a csaj. lehetséges azonban, hogy pont ezen túlzott nedvesség miatt, nem érzek sokat, hisz csúszkál a pénisz rendesen. Ne foglalkozz a mérettel szerintem. Ha jó vele, ha szereted, imádod, és élvezed vele a szexet, akkor nincs értelme agyalni. jól teszed, hogy csinálod ezeket a gyakorlatokat, ártani biztosan nem árt. megpróbálom majd a barátnõmet is rávenni erre, bár most kicsit összekaptunk...

Van egy pitbull kiskutyám és mit tegyek h ha felnő ne legyen vad játékos legyen barátkozon a többi kutyával stb?

Legjobb válasz: Nekem staffim van. de a játszótársa egy pitbull. Nagyon sokat vittük/visszük társaságba, sok kutya közé, ha vadul játszik, rá kell szólni. Amúgy nem a fajtától függ milyen lesz a kutya, hanem hogy neveled. Legyél vele türelmes, nagyon okos kutyák, és nehezen kezelhetõk. Annyi nem elég, hogy belopod magad a szívükbe, nevelni is rengeteget kell.

Nekem staffim van. de a játszótársa egy pitbull. Nagyon sokat vittük/visszük társaságba, sok kutya közé, ha vadul játszik, rá kell szólni. Amúgy nem a fajtától függ milyen lesz a kutya, hanem hogy neveled. Legyél vele türelmes, nagyon okos kutyák, és nehezen kezelhetõk. Annyi nem elég, hogy belopod magad a szívükbe, nevelni is rengeteget kell.
Vidd el kutyaovodába, majd iskolába.Én járok a kiskutyámmal oviba, annak az ára se olyan vészes!Ha valami gond akad a kutyával, egy jó oviba/suliba tudják mit kell tenni.
Sokat kell majd vele foglalkozni az egyszer biztos, a pitbullra amúgy is jellemzõ, hogy más kutyákkal szembe, fõleg kan, fölényesen viselkedik, ez ilyen fajta.
Elég tekintélyt parancsoló kutya, és azért valljuk meg, nem a legjámborabb fajta. Mindenképp vidd el kutyaiskolába, és erõs kézzel fogd, úgy nem lehet baj késõbb. Egyébként a dobbermanokról is azt hittem, hogy gyilkos jószágok, aztán egyszer megismerkedtem egy gazdival, akinek 3 dobija van. 2 kan, 1 szuka. Jesszusom milyen okosak és jól neveltek! Barátnõm kan goldija elkezdett iszonyatosan morogni rájuk 1 méterrõl, azok meg elnéztek a másik irányba:) De ne vedd a lelkedre, ha nem minden gazdi meri odaengedni a kutyáját a Tiédhez.
Mindenképpen járj vele oviba, és suliba, ugyanis ez egy olyan fajta, amit direkt úgy szelektáltak, hogy kivesszen belõle a félelem érzet. Tehát ha nincs megfelelõ belsõ kisugárzásod, nem lesz tekintélyed a kutya szemében, azt meg felejtsd el, hogy majd agresszióval, meg veréssel megszerzed a tekintélyét, ugyani simán ki fog röhögni, és mivel az agresszió agressziót szül, könnyen ellened is fordulhat.

Van egy ló, aki így gyerekeknél vadul viselkedik, a fogát mutatja, harapni próbál, és a bokszába ha kezdő lovas megy be rúgni próbál. Nem tudom hogy ha velem ezt csinálja mi tegyek?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõzõvel, ha nem a te lovadról van szó - és úgy érzem a kérdésbõl, hogy iskolaló - akkor hagyd a vele való munkát a személyzetre. Egyedül nem fogod tudni megváltoztatni a viselkedését, hiszen rajtad kívül még nagyon sokan foglalkoznak vele.

Egyetértek az elõzõvel, ha nem a te lovadról van szó - és úgy érzem a kérdésbõl, hogy iskolaló - akkor hagyd a vele való munkát a személyzetre. Egyedül nem fogod tudni megváltoztatni a viselkedését, hiszen rajtad kívül még nagyon sokan foglalkoznak vele.
Ha nem tudod, mit kell tenni, ne menj be. Nyilvánvalóan nem vagy elég képzett és tapasztalt hozzá, hogy kezelni tudd a helyzetet. Akkor meg minek.. foglalkozz másik lóval.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudok a lóval semmit tenni?
Nem, te nem tudsz semmit tenni a lóval. Akik lepontozták a válaszokat, kérlek írjátok le a véleményeteket, hogy szerintetek mi a teendõ a kérdezõ számára ilyen helyzetben, szívesen olvasnám, hogy mit javasolnátok!

Ha van egy macskám, aki kb.1-2 éves és nagyon vad, nem engedi hogy a kertben megsimogassam, mit csináljak vele, hogy szelídebb legyen? Van valami tippetek?

Legjobb válasz: Esetleg ha kajalas kozben simogatod vagy a kezedbol eteted es ugy simogatod? Elobb- utobb megszokja es mar kaja nelkul is engedni fogja. De nagyban fugg szerintem a cica egyenisegetol is. Volt anyukameknal egy testverpar cica, ott szulettek. Kezdettol kezhez voltak szokatva, egyikuk szelid, a masik pedig nagyon tartozkodo pedig ugyanolyan szeretettel volt veluk bamva. Az a cica sosem szelidult meg igazan, kicsikent is vadabb volt.csak azt engedte neha hogy megsimogassuk.

Esetleg ha kajalas kozben simogatod vagy a kezedbol eteted es ugy simogatod? Elobb- utobb megszokja es mar kaja nelkul is engedni fogja. De nagyban fugg szerintem a cica egyenisegetol is. Volt anyukameknal egy testverpar cica, ott szulettek. Kezdettol kezhez voltak szokatva, egyikuk szelid, a masik pedig nagyon tartozkodo pedig ugyanolyan szeretettel volt veluk bamva. Az a cica sosem szelidult meg igazan, kicsikent is vadabb volt.csak azt engedte neha hogy megsimogassuk.
*banva bocsi, ... elso voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt még nem próbáltam...Lehet hogy most már sikerülni fog megszelidíteni :) )

Találtunk egy vad galambot, átvolt fagyva mostmár jól van, de nem eszik. Ha elengedjük megfog fagyni. Mit tegyek hogy egyen?

Legjobb válasz: Egyszer meg kell itatni úgy hogy a csõrét bele kell a vízba nyomni. Akár többször is.Azután fõtt rizst vagy gerslit kell neki adni úgy hogy fínoman a szétnyítva a csõrét bele kell pár szemet dugni és akkor lenyeli majd.Ha egy ideig nyel akkor már van remény hogy elkzdi felenni is.Mindíg itatni kell elõször az állatot hogy ne legyen a torka száraz azért kell fõzni is elötte.

Egyszer meg kell itatni úgy hogy a csõrét bele kell a vízba nyomni. Akár többször is.Azután fõtt rizst vagy gerslit kell neki adni úgy hogy fínoman a szétnyítva a csõrét bele kell pár szemet dugni és akkor lenyeli majd.Ha egy ideig nyel akkor már van remény hogy elkzdi felenni is.Mindíg itatni kell elõször az állatot hogy ne legyen a torka száraz azért kell fõzni is elötte.
Nem ajánlatos tésztát adni! Nincs rizs?Azt kell fõve adni.A galamb nem tudja lehéjazni a magot mint a papagáj
Idõvel biztos fog enni. :) Ma találtátok?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel, lepottyant a fáról. Betettük egy kalitkába de egy helybe ül "alszik" dölöngél.:/ nem iszik nem eszik.
A kérdező hozzászólása: fõtt tészta nem jó? van még ilyen papagájoknak való pici mag de semmi.:/
Nem akarom kedved szegni, de ha nem eszik-nem iszik és csak dülöngél, nem jók a kilátásai... :( Szemcseppentõvel vagy injekciós fecskendõvel nyomhatsz a csõrébe vizet, etetni etetheted beáztatott és pici olajjal leöntött kölessel, ha hajlandó lenyelni (valószínûleg nem fogja). Vagy zúzhatsz össze hántolt, sózatlan napraforgómagot, szintén egy kevés vízzel és olajjal pici golyókat gyúrhatsz belõle és beletömheted a csõrébe. És mindenekelõtt tartsd meleg helyen. De ha egy madár nem hajlandó enni, az nem túl biztató. Könnyen elpusztulnak. Ha esetleg elpusztulna, ne hibáztasd magad, nem rajtad múlik, gyakorlatilag szinte lehetetlen õket megmenteni, ha betegek, és legalább behoztad, hogy ne kelljen megfagynia, vagy ne egy macska gyomrában végezze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!