Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha választottam (6 db)

Nagyon kicsi az önbizalmam, pedig voltam egy casting-on, be is válogattak, ma lesz az első próba, de nagyon izgulok. Még ez se elég, azon filózok, hogy mi van, ha csak úgy véletlenül választottak be?

Folyton többet, és többet akarok magamtól. Mindig olyasmikhez kötöm a boldogságomat, hogy "majd ha hastáncfellépésem lesz", "majd ha promóciós lány leszek", "majd ha lesz portfólióm", "majd ha beválogatnak a modellek közé", ebből csak az nem jött össze eddig, vagyis nem mertem próbálkozni, hogy promóciós lány legyek, habár oda is hívtak egyszer, írtak üzenetet facebook-on. Most azon filózok, hogy mivel kevesen voltak az előző gárdából, kellettek új arcok, emberek, mi van, ha csak a hiány miatt vettek be? Na, de ha olyan csúnya lennék, nem vettek volna fel, nem? Más agenciókhoz sajnos, nem tudok csatlakozni, mert rengeteget kell fizetni, míg itt minden ingyen van, vannak támogatók, és az a terv, hogy mi is kapunk valamennyi pénzt.

Legjobb válasz: Kevés önbizalommal nem jutsz elõrébb.Ezt rendezd magadban,senki nem tud segíteni,csak saját magad.

Kevés önbizalommal nem jutsz elõrébb.Ezt rendezd magadban, senki nem tud segíteni, csak saját magad.
Te nem az a lány vagy, aki azon hisztizett, hogy a pasijától rákérdezett, hogy az a másik lány szép e és az meg õszintén megmondta, hogy igen, és te ezen beduzzogtál? Vagy valami hasonló sztori. A témához: Az önbizalmat saját magadban kell megtalálni, amíg az nincs meg, akárki akármit mondhat, ha te nem hiszed el saját magadról akkor tök mindegy. De amúgy ennyire nincsenek belsõ értékeid, hogy csak és kizárólag akkor érzed jól magad ha KÜLSÕLEG elismernek? 28/n
A kérdező hozzászólása: nem kérdeztem ilyeneket a pasimtól :D úgyh, nem, nem én vagyok.. belinkeled a kérdést, esetleg?
A kérdező hozzászólása: vannak belsõ értékeim, de miután egyre több olyan emberrel találkozok, akiknek még az se tartozik az alapjaikhoz, h ki írta a Szabadság, szerelem c. verset...... ezek után...... érted...... :(
Az a baj, hogy már rég volt, de megpróbálom megkeresni. :)
A kérdező hozzászólása: ok :)
A kérdező hozzászólása: de, az enyém a kérdés.. de ez az exemre vonatkozik, õ mondta h azok jobbak. szerencsére, a mostani nagyon is szépnek és jónak talál :)
Részlet kérdés, rákérdeztél, aztán behisztiztél, amikor az exed csak õszinte volt... És még mindig ezeken a kérdéseken lovagolsz, hónapok múlva is. Bocsi, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy úgy érzed, csak akkor lehetsz szép az egész világ meg mindenki elismeri, hogy te vagy a legszebb lány. Amíg ezeken az egyszerû dolgokon nem tudsz túllépni, hogy igenis vannak nálad szebbek, addig mindig is egy nullának fogod magad érezni, legalábbis én így látom a dolgot.
A kérdező hozzászólása: szia, akkor leirom h az exemmel h volt ez a dolog. namármost, igenis elvárom, h a páromnak én legyek a legjobb, abból az egyszerû okból kifolyólag, h ha nem igy van, akkor miért van velem? másrészt pedig, mert nekem is õ a legjobb. ha nem is lenne, nem lennék vele, és kész.. és nem kérdeztem rá, hanem az volt, h vettem neki a félévesre egy szívmedált, egyik felét õ hordta a másikat én. erre egyszer megkérdeztem tõle, h mit jelent ez neki(gondolva, remélve itt azt, h majd azt mondja h ez jelenti a szerelmünket, rám emlékezteti, és ennek változatai.....)ehelyett, tudod mit mondott? azt h ez arra való neki, h lekoptassa a többi lányt. nagyon el volt mindig is szállva magától, pedig közel se hajtottak rá annyian, mint ahogy õ azt elgondolta.. erre néztem h mivan? és mondta h hát a többiek is azért hajtanak rá, amiért én is vele vagyok, sõt, h igaz h a promóciós csajoknak szebb a hajuk, jobb az alakjuk, de õ engem szeret. tehát nem h csak a második, hanem a ki tudja, hanyadik vagyok. szerinted ez nem parasztság? én is a fejéhez vághattam volna, h "igaz h te csak 2 percig birod az ágyban, de én mégis veled vagyok", ennek ellenére, SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN nem vágtam ezt a fejéhez.

Mi van akkor ha a cégem először adott egy M30-as nyomtatványt, majd utána pár hétre rá adott egy M29-est? Azt választottam egyébként korábban, hogy ők csinálják meg az adóbevallásomat.

Legjobb válasz: Tõlük kellene megkérdezni... Ugyanis õk tudják, mit jelentettek le a NAV-nak. Lehet, rájöttek, hogy tévedtek, amikor M30-ast adtak, és megkaptad az M29-est utána. Szóval kérdezz rá, hogy õk mit adtak le a NAV felé.

Tõlük kellene megkérdezni... Ugyanis õk tudják, mit jelentettek le a NAV-nak. Lehet, rájöttek, hogy tévedtek, amikor M30-ast adtak, és megkaptad az M29-est utána. Szóval kérdezz rá, hogy õk mit adtak le a NAV felé.

Mi van akkor, ha választottam orvost, magánrendelésre járok hozzá, mégis alig tudom elérni telefonon?

Kórházban is dolgozik és nincs aszisztense aki felvenné a mobilját. Szerencsére eddig csak az id?pontkérés miatt kerestem, de mi van ha esetleg történik valami hogy érem el? Multkor szóvá tettem azt mondta hogy legyek kitartó mert nem mindíg tudja felvenni.. na hát azt észrevettem, és ha szülök akkor mi van? Mit csináljak? Amúgy meg vagyok vele elégedve!

Legjobb válasz: SMS. Mi ezt csináljuk a dokimmal. Leírom mit akarok, és vagy válaszol vagy felhív vagy kér hogy hívjam fel. A jó dokik általában elfoglaltak. Amúgy meg ne pánikold túl a dolgot, szülés esetén (is) el fogod tudni érni, nomeg akkor a szülésznõ szól neki.

SMS. Mi ezt csináljuk a dokimmal. Leírom mit akarok, és vagy válaszol vagy felhív vagy kér hogy hívjam fel. A jó dokik általában elfoglaltak. Amúgy meg ne pánikold túl a dolgot, szülés esetén (is) el fogod tudni érni, nomeg akkor a szülésznõ szól neki.
Nekem is magándokim van. Sokszor volt, hogy rögtön felvette a telefont. Nekem mondta, hogy reggel 9-10 között hívhatom , akkor biztos felveszi, elõtte megbeszélés szokott lenni, utána pedig mûtétek. Kérdezd meg, hogy általában mikor a legvalószínûbb, hogy el tudod érni.De volt már, hogy idõpontot egyeztettünk és várnom kellett 2 órát.(mert császármetszést kellett csinálnia). Sajnos számolni kell azzal, hogy biztos sok betege van , ügyelnie kell a kórházban meg még sok más dolog. Szüléskor azonban a kórház is értesíti majd. Ne izgulj!
Nekem szerencsém van, az enyém visszahív, ha legalább 2x kerestem már.Az biztos, hogy nemcsak mi vagyunk nekik, és nehéz õket elérni, ha szülni mész meg majd értesítik, nem neked kell a szülõszobáról telefonálni, ne aggódj.Ha csak valamiért keresed, meg nem tudsz mit tenni, hívod, elõbb utóbb csak sikerül.
Megertem az aggodalmad, nekem is mindig ez jart a fejemben.Igaz az en dokim mindig felveszi, pedig neki is rengeteg paciense van, volt olyan hogy gatseb varrasa kozben hivtam es akkor is valaszolt. En is rakerdeztem hogy mi van ha ejjel indul be a szules es aztmondta hogy akarmikor, szombat hajnalban is akar hivhatom.


Indítsd el.
(Ezt most komolyan mondom, véletlenül, amikor még elõször babrálgattam a wint) DAEMON Toolsból is el lehet indítani a telepítõt (ez 1.), és ha megy rendesen a windows, ami most rajta van, akkor felesleges bootolgatni, meg ilyenek, simán ki is csomagolhatjuk egy mappába az ISO fájlt, onnan is elindíthatjuk a telepítõt. Szóval, ha teheted, ne bootolgass.
A 2. nem jól gondolja. Itt egy leírás: [link]
(#2) De komolyan mûködik, még szép, hogy mûködik. Azért vvan a Setup.exe, hogy windows alatt elindítva ugyanúgy feltelepítse nekünk a windowst, mint ha bootolással csinálnánk. Eddig még csak egyszer csináltam a bootolós módszerrel a telepítést, mert akkor muszáj volt. Meg legalább 10-szer a sima "katt a Setup.exe-re... "
#2-es: CD-rõl még el is hinném. Felülírja a boot-részt, oké. De hol helyezkedik el akkor a Daemon Tools amikor leformázom a merevlemezt?
Ja, én nem szoktam formázni a merevlemezt... bocsi_

Ha egyetemre járok, és rájövök hogy rossz kart választottam, akkor át tudok jelentkezni, vagy mi van akkor?

Ha teljesen más mint aminek képzeltem.

Legjobb válasz: Nem igazán. A nagyon hasonló karok közt lehetséges az átjárás. Ha te teljesen mást képzelsz el magadnak, mint amilyenre most jársz, akkor valószínû nem valami rokon karra akarsz átmenni, hanem valami egészen más témájúra, ezért az átjárás nem lehetséges.

Nem igazán. A nagyon hasonló karok közt lehetséges az átjárás. Ha te teljesen mást képzelsz el magadnak, mint amilyenre most jársz, akkor valószínû nem valami rokon karra akarsz átmenni, hanem valami egészen más témájúra, ezért az átjárás nem lehetséges.
Nem a kar a lényeg, hanem, hogy a szak, amire át akarsz menni, milyen képzési területen van. Ha ugyanazon, mint amire jársz, akkor gond nélkül átjelentkezhetsz. Ha viszont két különbözõ képzési területen vannak, akkor nem valószínû, hogy átjelentkezhetsz, akkor újra kell felvételizned.
alkohol, prosti, mégtöbb alkohol
Idézek: "a férfiak versenyeznek egymással, vetélytársak" vagyis mostmár csakazért is szedd fel a csajt
Ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy hamarosan úgyis szakítanak és milyen szar lesz nekik, míg te vígan éled az életed.
A leírtak alapján te csak hajtottál volna rá, nem de? Ezt közönséges nyelven úgy hívják hogy lecsapta a kezedrõl elég sokat fogsz még csalódni az életben szokj hozzá! De legalább tanultál annyit hogy legközelebb gyorsabbnak kell lenned ha akarsz valamit. A másik dolog meg hogy ha valakit meg akarsz szerezni akkor tökösebbnek kell lenned! és nem hagyni hogy más lecsaphassa a kezedrõl.
A kérdező hozzászólása: igen az haverom (volt)
Ha hajtott egy lányra, a srác, és meg sem említette, akkor õ kid is neked ? haverod ? XDDDD
hát ezt kell ismételni amíg nem felejted el
A kérdező hozzászólása: okés az már megvolt
na jó a prosti helyett lehet bármilyen disco 1 estét kaland, de csak részegen !
belépek a waffen-ss-be :D (jah az már megszünt :( )
Válasz új csajt ugyis szakitotál volna egyszer vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!