Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha nem jött meg (51 db)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, úgy látom rossz helyre írtam :(
Hány éves vagy?Ha csak igy voltatok együtt, attól nem leszel terhes!Majd megjön!Mi az, hogy elég rég?Mennyiszer maradt el a menzid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de valószínûleg megoldódott minden, mert nagy a valószínûsége, hogy csak nem írtam fel a napokat. Az utóbbi idõben már arra sem emlékszem, mit mikor csináltam. Csak annyira megijedtem, de így már reményem szerint nincs semmi baj. Még egyszer köszönöm, és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. :)

Mi van akkor, ha nem jött meg a barátnőmnek a menszije, de mégis úgy érzi, mint ha meglenne, de késett már neki elég sokat?

Legjobb válasz: Akkor az van, hogy elképzelehtõ hogy terhes! Talán nem kellett volna gumi nélkül? Vagy talán kellene venni egy tesztet? Vagy talán el kéne menni nõgyógyászhoz? Vagy talán elöbb gondolkodni kéne, mielõtt szétteszi a lábát?

Akkor az van, hogy elképzelehtõ hogy terhes! Talán nem kellett volna gumi nélkül? Vagy talán kellene venni egy tesztet? Vagy talán el kéne menni nõgyógyászhoz? Vagy talán elöbb gondolkodni kéne, mielõtt szétteszi a lábát?
99%, hogy terhes.Gondolom, hogy kicsit fiatal még egy babához.Irány az orvos.Legközelebb gondolkozni, mielött cselekedne.!!!!!!

Mi van akkor ha nem jött meg a mensesem de a teszt is negatív lett?

Legjobb válasz: Szedsz fogamzásgátlót vagy nem? Mert lehet hormonprobléma is. Én nem rég hagytam abba, és úgy néz ki most kezdd beállni.

Szedsz fogamzásgátlót vagy nem? Mert lehet hormonprobléma is. Én nem rég hagytam abba, és úgy néz ki most kezdd beállni.
Késõi PÉ - korai teszt, nem volt Pé, fogamzásgátló abbahagyása utáni hormonrendetlenkedés, ciszta...úgy hirtelen ezek jutottak eszembe.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit és 4 hónapja pórbálkozunk h összejöjjön a baba
Szia lehet hogy korán csináltad a tesztet.mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: elvileg 27.én nem vártam
Szia.elvileg én is 27 re nem vártam.azota se jött meg de a teszt negativ lett csinálj késöbb is tesztet én is azt fogom tenni.drukkolok neked hogy összejöjjön
Szia! Én is 27-re nem vártam, de megjött. Egyrészt örülök neki hogy nem ciszta miatt vagy más baj miatt késett, de nem örülök hogy nem baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Erica 17-Te mikor csinálsz újra tesztet, én gondoltam várok a hétvégéig.
én vasárnap csinálok.de hétfön mindenképpen megyek dokihoz.

Gyermeket szeretnénk a párommal, lehetek akkor terhes ha nem jött meg a menstruációm de az adott naptól mikor megkellett volna jönni nagyon pici pecsét van a tisztaságibetétemen de nem vérzek?

4 napja késik a menstruációm. Ha terhes vagyok akkor már több mint két hete, mikor csináljak tesztet?

Legjobb válasz: már megcsinálhatod nyugodtan,reggeli elsõ pisibõl.

már megcsinálhatod nyugodtan, reggeli elsõ pisibõl.
Nekem már a nemvárt elõtt három nappal kimutatta a teszt. Tesztelhetsz nyugodtan
szerintem már most is csinálhatsz tesztet nyugodtan. nekem még nem is késett, már tudtam, hogy terhes vagyok. UH laborban dolgozom és ránéztem a hasamra. igaz, nagyon vékony voltam, így könnyen látszódott. aznap vettem tesztet és az is pozitiv volt, 2 nappal azelõtt, hogy meg kellett volna jönnie.
A kérdező hozzászólása: Ok, megfogom csinálni majd minnél elõbb, nagyon szeretném ha sikerülne bár ez még csak december óta probálkozunk. (Hihetetlen lenne ha elsõre sikerült volna! :) )
A kérdező hozzászólása: Különben 9 évig szedtem fogamzásgátlót és dec. elején hagytam abba. Milyen tesztet érdemes venni ami elég érzékeny (jobb minõségû), mit tanácsoltok?
A kérdező hozzászólása: Vettem két tesztet egyet ami bármikor elvégezhetõ és egyet ami a reggeli elsõ vizeletbõl.. Ami bármikor elvégezhetõ negativ lett! :( sajnos. De reggel megcsinálom a másikat is.
A másikat csináld meg holnap reggel, elsõ vizeletbõl. Drukkolok!
Nem vagy meddõ, hisz anyukád sem volt az. Nekem is késõn jött meg, no para.
Szerintem sem késõ. Amúgy is örülj. Én minden percét átszenvedem.
Azt szokták mondani az orvosok, hogy kb. mindenkinek olyan idõsen jön meg, mint az anyukájának. Szóval ezzel nincs semmi baj :)
azért ez nem így van, hogy örülj, hogy még nem jött meg. 10-15 évvel ezelõtt normális volt, hogy egy lány 16 évesen menstruál elõször. Ma már nem az. Én a helyedben nõgyógyászhoz fordulnék ezzel a problémával.
te lány, inkább örülj, hogy nincs havi gondod :D...egyáltalán nem vagy vele megkésve, aggódj majd 18 évesen...viszont egy jó tanács, tegyél a táskádba egy-két betétet és egy pótbugyit, mert amilyen szerencséd van, nem otthon fog megjönni ;)
Szia! Nyugi! És inkább örülj, hogy minél késõbb indulnak be a hormonok (tapasztalat) :) Majd akkor nekiállhatsz aggódni, ha már 18 vagy, de szerintem még akkor sem, inkább el kell menni nõdokihoz és õ megmondja akkor tutit... A többieknek meg nem kell tudni, hogy neked még nem jött meg... tegyél be egy betétet, havonta egyszer, legyél levert, csinálj úgy mintha görcsölne a hasad... ennyi az egész :) közben meg jókat kuncoghatsz magadba :)
19:55-nek Pont hogy az a rendellenes, hogy egyesek már tíz évesen menstruálnak. A 16 igenis normális, unokahúgom 18 volt, mikor megjött neki. Nem veszít semmit, sõt. Éveket spórol. Teljesen egyedi, hogy ki mikor érik meg hormonálisan. Õ még nem érett meg. Ez nem betegség. Nekem sokkal betegebbnek tûnik, hogy kislányok tíz évesen (sõt, egy rokon kisály kilenc évesen!) menstruálnak.
De egyébként nem vagy túl vékony? Mert az gyakran szokott gondot okozni.
A kérdező hozzászólása: nem hinném... 178cm vagyok, és 54 kg... sokat sportolok...
178 centihez az 54 kg az elég kevéske, lehet, hogy nálad is ez a gond.
Kedves 13:47 Én most vagyok 176cm 49kg 28 éves... és már megvan jó ideje... 16 éves koromban kb. 160 cm voltam és 40 kg... Szerintem semmi gond sincs a súlyával, feltéve, ha õ is jól érzi magát a bõrében :)
Szerintem is menj el nõgyógyászhoz, biztos ami biztos. A barátnõmnek sem jött meg, õ is elment dokihoz, és õ kapott is gyógyszert (16 volt akkor õ is). Lehet, hogy nálad nem is kell gyógyszer, de azért mégis megnyugszol te is.
Szerintem inkább örülj hogy nem fáj a hasad:D Bár én fiú vagyok, nem menstruálok:D de biztos nem lehet jó érzés.A biztonság kedvéért azért menj el nõgyógyászhoz!
fehér folyás is csak akkor lesz, ha menstruálsz már, és tényleg ne aggódj, teljesen normális, hogy még nem jött meg (3-4-5-6 évet már így is megspóroltál, nem kellett kellemetlen betétben ücsörögj és nem kellett rá költeni se :) )
20:06..anyu tanítványai között is akadt egy 9 éves kislány, képzelheted, szegény kis másodikost, mikor sírva ment be a WC-rõl anyuhoz, hogy õ nagyon beteg, mert vérzik :(
20:00 "19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??" Ha esetleg cikizik az osztálytársai...nálunk sajnos sûrûn elõfordult... tudod milyenek ha valaki különbözik a többitõl..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat kicsit megnyugodtam:) Azért parázom, mert még fehérfolyásom sem volt..
19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??
A cickafarok+margaréta (vagy milyen) tea segít hogy hamarabb megjöjjön ;)
Mit akarsz mèg 12 évesen? Én 14 voltam. Majd szendvedsz mèg vele eleget!!
atyaúristen. 11 évesen hol aggódsz még?! A legtöbb lánynak ebben a korban jön meg, szóval vagy neked is megjön vagy nem. Nem vesztesz sokat, ha mondjuk csak 2 év múlva jönne meg. Nagymamáink korában meg azon csodálkoztak, ha valakinek 13-14 évesen jön meg, mert akkor az átlag 16-17 volt. Én 14 múltam amikor megjött és jövõ hónapban töltöm a 15-t. Ha 12 évesen sem jön meg, ne idegeskedj, úgyis akkor jön, ha már nem számítasz rá. Mellesleg 16 éves korodig várhatsz, szóval bõven van rá 5 éved. A lányok többségéhez hasonlóan lehet, hogy úgyis abban a pillanatban utálni fogod, ahogy meglátod a barna vagy vöröses bugyidat/pizsidet/wc papírt/nadrágodat. Én nem utálom, csak a néhai görcsöktõl tudok plafonra mászni, na meg ha késik. Mellesleg a legtöbbünknek a legrosszabbkor is jön az elsõ, általában valami program elõtt vagy közben és többnyire nincs nálunk betét. Szóval légy tisztában vele, hogy lehet, hogy nem fog fájni, stb. De hogy sok kellemetlen pillanatot fog okozni, arra készülj, akárhogy várod! Ne tudd meg azt az érzést, amikor például úgy ballagsz el, hogy közben vérzel! 14L
dehogy baj. 16 éves korodig kell megjönnie. Örülj neki hogy addigis egy gonddal kevesebb. Sajnálom akik már 10 évesen kezdik, csak a flösleges macera, én 12 multam 8 nappal mikor megjött elöször.
Tapasztalatból mondom, örülj amíg nincs. Amikor ennyi idõs voltam, mint most Te minden nap sírtam az anyukámnak, hogy már mindenki menstruál csak én nem. 15 évesen jött meg elõször, és hidd el, azóta áldom azt az idõszakot amikor még nem volt. Ráérsz még bõven, semmi baj nincs, hogy még nem jött meg, majd meg fog :)
én 13 voltam
Majd ha a 16. születésnapod lesz és addig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menned. Addig viszont ne aggódj! :)
Nincs kõbe vésve hogy 12 évesen kell megjönnie. kb 11 és 15 év kor közt jellemzõ hogy megjön valakinek, valakinek elõbb jön meg, valakinek késõbb. Én nekem 11 évesen jött meg elõször akkor is csak csúszott meg 2-3 hónapot kellett várnom a következõig, de egyik barátnõmnek például 14 éves korában jött meg elõször. Õ már 13 évesen kétségbe volt esve és ment dokihoz, de mondták neki hogy még bõven nincs túl késõ, még 16 éves koráig természetes ha nem jön meg valakinek.
Én kereken tíz voltam, és örültem volna, ha 12 évesen még semmi nem lett volna. 16 évesen sem baj, de akkor azért ajánlott a nõgyógyászati vizsgálat, megbizonyosodni arról, hogy minden rendben. Ne aggódj. Ráérsz. Ha már meglesz, még visszasírod ezt a kort. Olyan pedig nagyon ritkán van, hogy egyáltalán nem jön meg. Vagy betegség az oka, vagy a valószínûtlen egybeesés, hogy épp az elsõ peteérésedkor estél teherbe, még mielõtt elõször menstruálhattál volna. A harmadik eset, hogy nem nõnemû vagy. :D
nyugodt lehetsz, meg fog jönni, és még egyáltalán nincs késõ. 16 éves korodig nincs semmi gond, ha nem jön meg. Elhiszem, hogy már alig várod, de még nem maradtál le semmirõl. Nem annyira kellemes dolog az, hidd el.
Nekem 12 évesen jött meg.Akkor van baj ha 16 évesen nem jön meg.13/L
Nem baj, van még idõ, kb 16 éves korodig..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszolóknak .. megnyugodtam :)

Mit jelent az ha a bugyimban sötét barna (feketés) valami van? (meg nem jött meg a havim) van valami köze hozza?

Legjobb válasz: A soron következõ nem jött meg, vagy még egyáltalán nem menstruálsz? De szerintem ez alvadt vér. Nem csíp vagy viszket a puncid?

A soron következõ nem jött meg, vagy még egyáltalán nem menstruálsz? De szerintem ez alvadt vér. Nem csíp vagy viszket a puncid?
Többféle válasz érkezett. De én is azt tudnám tanácsolni, hogy menj el nõgyógyászhoz. Nem kell félni. Õ majd vizsgálat alapján megmondja, hogy mi a probléma. Szerintem ez lenne a megnyugtató dolog a számodra.
Ha nõ lennék elmennék a nõgyógyászomhoz vele. Barnafolyás?
Nekem is 1.-2. nap olyan szinu volt.Aztan verszinu lett.Furcsa de megszokod:) Kitartast:)
De az a barnás még van? Mert bizti, hogy az lesz, csak napok kérdése. De lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz, csak a következõben. De már ez is mensinek számít, úgyhogy megjött ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. :) de meg mindig nem jött meg.
A vér, ha lassan folyik ki barnás, akár feketés színû lesz. Ez teljesen természetes. Megjött a menzeszed!
Ha még egyszer sem jött meg, nem kell nõdokihoz menni. Nemsokára meg fog jönni ;)
Ha még sohasem jött meg, akkor nemsokára megjön az elsõ! ;) Szerintem órákon belül, de lehet, hogy csak holnap fog! Amúgy nekem is így volt, ez alvadt vér. úgyhogy már megjött neked :D Gratulálok! Ja és rakj be betétet!
szerintem viszont annyit jelent, hogy hamarosan megjön az elsõ :)
Kérdezõ: Végülis mi volt az? Meg jött azután? :)
A stressz igen lehet oka annak, hogy késik.Nekem egyszer 36 napra jött meg.A doki azt mondta, hogy van ilyen.Azért nem árt ha megnézeted magad.

Van esély rá hogy késői peteérésem volt? Mikor csináljak új tesztet, ha nem jön meg? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg! Segítsek rá palástfűteával hátha? :D

A múlt hónapom elég zűrös volt mert költöztünk, így se a hőmet nem tudtam mérni, se azt nem jegyeztem fel, hogy mikor voltak együttlétek! Egyet tudok az a 19. ciklusnapon volt! :) ennyi maradt meg.. Az előző ciklusaim 24-25 napra alakultak, de úgy, hogy előtte minimum 1-2 nappal már pecsételtem! Most sehol semmi és a 26odik napomat írom... Csináltam tesztet, de igazából én negatívnak mondanám, mert igaz én láttam rajta egy igen halvány rózsaszín csíkot, de azt rajtam kívül senki sem látta. :) Ha akkor teherbe estem a 19. napon akkor ugye most az pont egy hete volt most lehet a beágyazódás? Akkor még ne is csodálkozzak ha negatív a teszt! :) Mikor csináljak újat, ha nem jön meg?

Legjobb válasz: meg ma se jott meg...

A kérdező hozzászólása: meg ma se jott meg...
A peteéréshez képest számolj 14 napot és csak utána csinálj tesztet!!! Mert peteérés után egészséges szervezetnél 14 nap után jön meg. Szóval csak a 34. napon csinálj tesztet, ez még korai volt! A palástfûrõl meg annyit, hogy nekem (szerintem az) segített, én elkezdtem inni két nappal pé után(egy csészével egy nap)! Meg szedtem E-vitamint minden másnap(a többin multivitamint) és abban a hónapban összejött a babánk és szép vastag nyálkahártyám lett! Szóval légy türelmes, még van egy heted a nemvártig! :) 17hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy írtál, már nagyon ideges vagyok. 7. hónapja próbálkozunk a babával, de eddig mindig megjött nagyjából pontosan és elõtte tényleg már 1-2 napig pecsételtem is... most meg már ez a 3. nap hogy nem jön és akkor a pecsételést nem is számolom..:) Türelmes leszek, mert tök feleslegesen nem fogok teszteket csinálni! Viszont a teát elkezdem inni, még szerintem pont segíthet, és vasárnap én csinálok egy új tesztet! Egyébként tényleg nagyon fáj a hátam már most 2 napja... Nagyon köszönöm a választ! Puszika Megírom hogy mi lett végül az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Azota se jott meg meg 5. napja. Volt ilyen barnazasom, de meg mindig nem lett belole mensi. Holnap reggel tesztelek. Ez a 7. honap hogy probalkozunk. Szerintetek?
Nem Én válaszoltam eddig, de drukkolok! Nekem még egy hetet kell várni hogy tesztelhessek. :S Írd majd meg, h. sikerült! ++
Hááát, elég babagyanús a dolog! :) Drukkolok, és kíváncsian várom a holnapi tesztedet! :)
A kérdező hozzászólása: Kepzeljetek megjott igy 5 nap utan... :( de nem baj igy egy nappla korabban tudtam meg az eredmenyt... koszonom hogy irtatok es en drukkolok... :)
oh :( sajnálom, de jön egy új hónap ;) Fel a fejjel! Köszi:) )

NORCOLUT-ot ítr fel a doki mert nem jött meg a menstruáció, mi van akkor ha elkezdem szedni és megjön? Ezt elfelejtettem megkérdezni akkor abba kell hagyni?

Legjobb válasz: Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)

Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)
Szia. Nekem mindig csak a 10 napos szedés után 3-4 napra jön meg. Talán nem is tud addig megjönni, amíg szeded, mivel az elhagyása után jön megvonásos vérzés tudtommal. De ha közben megjönne, hát már nincs miért szedni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!