Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha nem jött (72 db)

Ha terhes lennék, s dolgozom 12ór, nehéz fizikai, mit tehetek, hogy el ne menjen a baba, mivel dokihoz ugye csak a + teszt után 1-2 héttel érdemes. Addig nem is akarok szólni, mert mi van ha mégsem jött össze? Se baba, se munkahely:- ( Mit tehetek?

Legjobb válasz: Én is így lennék. Ha van egy pozitív teszted, akk a háziorvos vesz fel táppénzre addig, amíg a nõgyógyász nem vehet fel. És mikor megvan a baba szívhangja(6 hét körül), akk már végleges táppénzre mehetsz. Szia

Én is így lennék. Ha van egy pozitív teszted, akk a háziorvos vesz fel táppénzre addig, amíg a nõgyógyász nem vehet fel. És mikor megvan a baba szívhangja(6 hét körül), akk már végleges táppénzre mehetsz. Szia
Mit dolgozol? Kell emelned? Vagy csak állómunka? Én az 5.hónapomig dolgoztam napi 12 órát heti 1 szabadnappal, állómunka... Nem lett baj, sõt, nagyon fitt kismama voltam és minden rendben volt. Ha emelned kell, az a baj, menj el táppénzre ha nagyon aggódsz, még nem tudsz biztosat.
Én a pozitív teszt után egybõl mentem nõgyogyihoz, megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok, szívhang még nem volt, de egybõl mentem táppénzre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos választ. Eddig ezt nem tudtam, hogy házi orvos is felvehet. Mihelyt lesz + teszt, amit remélek, hogy hamarosan lesz, már megyek is táppénzre. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Szia! Állok, emelek. Konyhán dolgozom. Remélem, hogy (eddig ugyan - a teszt, de még nem is lehetne + csak én nem bírok magammal, )nem lett semmi baj a sok emeléstõl, nem éreztem semmit.Nem volt hirtelen nyilalás, szúrás.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is a választ! Most már ezen a téren teljesen nyugodt vagyok. Most már csak egy + teszt kéne, de az nagyon:-))

Ki szeretném próbálni a Vichy Dermablendet. De nem tudom sok jót hallottam róla, de mi van ha nem jó, ahhoz nekem túl drága?

Legjobb válasz: Én már kb 4 éve ezt használom minden nap,mert elég pattanásos a bõröm :( Szerintem nagyon jól fed,anyukém szokta mondani,hogy egyáltalán nem lehet észrevenni hogy rajtam van.Elég atombiztos,szóval csak szappannal jön le,egész nap a helyén marad.Hátránya viszont,hogy nekem ezzel együtt is csillog egy idõ után az arcom,de erre van a papírzsepi :)

Én már kb 4 éve ezt használom minden nap, mert elég pattanásos a bõröm :( Szerintem nagyon jól fed, anyukém szokta mondani, hogy egyáltalán nem lehet észrevenni hogy rajtam van.Elég atombiztos, szóval csak szappannal jön le, egész nap a helyén marad.Hátránya viszont, hogy nekem ezzel együtt is csillog egy idõ után az arcom, de erre van a papírzsepi :)
Olyan 5000 körül van.Nem valami olcsó, de ezért cserébe igazán minõségi cuccot kapsz, ami nem tesz rosszat a bõrödnek garantáltan.Lehet hozzá venni fixálópúdert ugyanennyiért, de azzal olyan szinten levakolod a fejedet, hogy szerintem nem egészséges!Én amikor elõször vettem ilyet, ezt is megvettem, talán kétszer használtam a kritikus idõszakomban...
mivel mkinek más a bõre és mkinek más a jó, anélkül nem fogod megtudni, hogy neked milyen míg ki nem próbálod! Nekem nem használt semmit, a bnõmnek viszont bevált!
Ha eltakarni szeretnél vele, akkor nem ajánlom, mert nem jól fed és nehéz feltenni.Helyette vannak a Dermacolor és az ArtDeco termékek.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kéne mert zsíros a bõröm... és sokmindent kipróbáltam direkt ilyen mattítot, de nem nagyon volt jó... 1-2 óra múlva már csillogott is az arcom...
A kérdező hozzászólása: Hmm...ez tényleg jól hangzik:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) és azt még nem tudod hogy mrnnyibe kerül?:) gondolom elég borsos az ára...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, úgy látom rossz helyre írtam :(
Hány éves vagy?Ha csak igy voltatok együtt, attól nem leszel terhes!Majd megjön!Mi az, hogy elég rég?Mennyiszer maradt el a menzid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de valószínûleg megoldódott minden, mert nagy a valószínûsége, hogy csak nem írtam fel a napokat. Az utóbbi idõben már arra sem emlékszem, mit mikor csináltam. Csak annyira megijedtem, de így már reményem szerint nincs semmi baj. Még egyszer köszönöm, és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. :)

APEH tartózásunk van ilyenkor mit tehetnénk ha nem jött be semmi > jövedelem?

Els?sorban tudom, hogy visszamondatom az igazolványt de mit > tehetnék részletfizetés nélkül? Annyira szoros a nadrág szíj, hogy egy > darabig nem tudjuk fizetni! 3 hónappal maradtam el de olyan kamatot > tettek rá! Kérem segítsenek a válaszomra! Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Részletfizetés kérelem? Azzal eleve 1-2 hónapot csúsztathatsz, de 2200 Ft illetéket be kell fizetned.

Részletfizetés kérelem? Azzal eleve 1-2 hónapot csúsztathatsz, de 2200 Ft illetéket be kell fizetned.
Igaz, évekkel ezelõtt, de nekem egyszer elengedtek egy tartozást szociális alapon. Kitöltettek velem az APEH irodában egy papírt, hogy nincs sem ingó, sem ingatlan vagyonom, sem jövedelmem. Mondjuk az csak néhányezer forint volt, és még diák voltam. Meg persze még nem ezek a barmok voltak az ország élén, akik a bõrt is lehúznák az emberrõl.
Nem vagy meddõ, hisz anyukád sem volt az. Nekem is késõn jött meg, no para.
Szerintem sem késõ. Amúgy is örülj. Én minden percét átszenvedem.
Azt szokták mondani az orvosok, hogy kb. mindenkinek olyan idõsen jön meg, mint az anyukájának. Szóval ezzel nincs semmi baj :)
azért ez nem így van, hogy örülj, hogy még nem jött meg. 10-15 évvel ezelõtt normális volt, hogy egy lány 16 évesen menstruál elõször. Ma már nem az. Én a helyedben nõgyógyászhoz fordulnék ezzel a problémával.
te lány, inkább örülj, hogy nincs havi gondod :D...egyáltalán nem vagy vele megkésve, aggódj majd 18 évesen...viszont egy jó tanács, tegyél a táskádba egy-két betétet és egy pótbugyit, mert amilyen szerencséd van, nem otthon fog megjönni ;)
Szia! Nyugi! És inkább örülj, hogy minél késõbb indulnak be a hormonok (tapasztalat) :) Majd akkor nekiállhatsz aggódni, ha már 18 vagy, de szerintem még akkor sem, inkább el kell menni nõdokihoz és õ megmondja akkor tutit... A többieknek meg nem kell tudni, hogy neked még nem jött meg... tegyél be egy betétet, havonta egyszer, legyél levert, csinálj úgy mintha görcsölne a hasad... ennyi az egész :) közben meg jókat kuncoghatsz magadba :)
19:55-nek Pont hogy az a rendellenes, hogy egyesek már tíz évesen menstruálnak. A 16 igenis normális, unokahúgom 18 volt, mikor megjött neki. Nem veszít semmit, sõt. Éveket spórol. Teljesen egyedi, hogy ki mikor érik meg hormonálisan. Õ még nem érett meg. Ez nem betegség. Nekem sokkal betegebbnek tûnik, hogy kislányok tíz évesen (sõt, egy rokon kisály kilenc évesen!) menstruálnak.
De egyébként nem vagy túl vékony? Mert az gyakran szokott gondot okozni.
A kérdező hozzászólása: nem hinném... 178cm vagyok, és 54 kg... sokat sportolok...
178 centihez az 54 kg az elég kevéske, lehet, hogy nálad is ez a gond.
Kedves 13:47 Én most vagyok 176cm 49kg 28 éves... és már megvan jó ideje... 16 éves koromban kb. 160 cm voltam és 40 kg... Szerintem semmi gond sincs a súlyával, feltéve, ha õ is jól érzi magát a bõrében :)
Szerintem is menj el nõgyógyászhoz, biztos ami biztos. A barátnõmnek sem jött meg, õ is elment dokihoz, és õ kapott is gyógyszert (16 volt akkor õ is). Lehet, hogy nálad nem is kell gyógyszer, de azért mégis megnyugszol te is.
Szerintem inkább örülj hogy nem fáj a hasad:D Bár én fiú vagyok, nem menstruálok:D de biztos nem lehet jó érzés.A biztonság kedvéért azért menj el nõgyógyászhoz!
fehér folyás is csak akkor lesz, ha menstruálsz már, és tényleg ne aggódj, teljesen normális, hogy még nem jött meg (3-4-5-6 évet már így is megspóroltál, nem kellett kellemetlen betétben ücsörögj és nem kellett rá költeni se :) )
20:06..anyu tanítványai között is akadt egy 9 éves kislány, képzelheted, szegény kis másodikost, mikor sírva ment be a WC-rõl anyuhoz, hogy õ nagyon beteg, mert vérzik :(
20:00 "19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??" Ha esetleg cikizik az osztálytársai...nálunk sajnos sûrûn elõfordult... tudod milyenek ha valaki különbözik a többitõl..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat kicsit megnyugodtam:) Azért parázom, mert még fehérfolyásom sem volt..
19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??
A cickafarok+margaréta (vagy milyen) tea segít hogy hamarabb megjöjjön ;)

Mit jelent az ha a bugyimban sötét barna (feketés) valami van? (meg nem jött meg a havim) van valami köze hozza?

Legjobb válasz: A soron következõ nem jött meg, vagy még egyáltalán nem menstruálsz? De szerintem ez alvadt vér. Nem csíp vagy viszket a puncid?

A soron következõ nem jött meg, vagy még egyáltalán nem menstruálsz? De szerintem ez alvadt vér. Nem csíp vagy viszket a puncid?
Többféle válasz érkezett. De én is azt tudnám tanácsolni, hogy menj el nõgyógyászhoz. Nem kell félni. Õ majd vizsgálat alapján megmondja, hogy mi a probléma. Szerintem ez lenne a megnyugtató dolog a számodra.
Ha nõ lennék elmennék a nõgyógyászomhoz vele. Barnafolyás?
Nekem is 1.-2. nap olyan szinu volt.Aztan verszinu lett.Furcsa de megszokod:) Kitartast:)
De az a barnás még van? Mert bizti, hogy az lesz, csak napok kérdése. De lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz, csak a következõben. De már ez is mensinek számít, úgyhogy megjött ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. :) de meg mindig nem jött meg.
A vér, ha lassan folyik ki barnás, akár feketés színû lesz. Ez teljesen természetes. Megjött a menzeszed!
Ha még egyszer sem jött meg, nem kell nõdokihoz menni. Nemsokára meg fog jönni ;)
Ha még sohasem jött meg, akkor nemsokára megjön az elsõ! ;) Szerintem órákon belül, de lehet, hogy csak holnap fog! Amúgy nekem is így volt, ez alvadt vér. úgyhogy már megjött neked :D Gratulálok! Ja és rakj be betétet!
szerintem viszont annyit jelent, hogy hamarosan megjön az elsõ :)
Kérdezõ: Végülis mi volt az? Meg jött azután? :)

Mit csinálnak ha nem fizetem a hitelt több éve? és felszólítás is jött van erre börtön?

Legjobb válasz: én is ilyen cipõbe járok. már két éve nincs munkám, és emiatt már nem csak barátságos törlesztõk vannak havonta, hanem egy összegben a nagy tartozás, milliók, amit természetesen nem tudok kiegyenlíteni. :) börtön nincs rá, de ha melózni kezdessz, letilthatják a harmadát minden hónapban, illetve ha bármi a neveden van, azt vihetik.

én is ilyen cipõbe járok. már két éve nincs munkám, és emiatt már nem csak barátságos törlesztõk vannak havonta, hanem egy összegben a nagy tartozás, milliók, amit természetesen nem tudok kiegyenlíteni. :) börtön nincs rá, de ha melózni kezdessz, letilthatják a harmadát minden hónapban, illetve ha bármi a neveden van, azt vihetik.
Kérdés, hogy milyen hitel.Ha lakásra, kocsira van, akkor a bank elveszi a lakásodat, kocsidat.Ha egyéb, akkor ahogy az elsõ írta, bármilyen jövedelmed lesz, 30%-a a banké, addig míg le nem telik.Ja, és közben végig ketyeg a kamat, meg a késedelmi.Egyre több lesz a tartozásod.
Egy bizonyos összeg felett, bizony leültetik:-// Ja és az adósság örökölhetõ, tehát a gyerekeiddel bacol ki.
Csak akkor ültethetnek le ha bebizonyosodik a szándékosság. Tehát ha pl. nem teljesítettél egyetlen törlesztõrészletet, nem reagáltál a felszólításra stb. Ezt majd a bíróság állapítja meg.Összeghatár nincs tudtommal. A gyerekeid örökölhetik de nem kötelezõ elfogadniuk az örökséget, Közjegyzõ elõtt el is utasíthatják. De akkor semmit se kaphatnak.

PayPal-tõl jött 2 levelem (angolul), h lejárt a xxxx végû kártyám, és adjam meg az újat. Ez igaz is, de nem merem, mert mi van ha adathalász?

Több helyen is elmondták, már, h e-mailben kapott linkre kattintva soha nem adjunk ki bankkártya adatokat.Nem is emlékszem anno hogy regisztráltam magam a Paypal-ra.

Legjobb válasz: menj a paypal.com-ra és kérd le a forgot passworddel az e-mailedre a jelszavad. Ha regeltél elküldi, de ha nem is használod akkor minek foglalkozol vele? Töröld ki a levelet a csába.

menj a paypal.com-ra és kérd le a forgot passworddel az e-mailedre a jelszavad. Ha regeltél elküldi, de ha nem is használod akkor minek foglalkozol vele? Töröld ki a levelet a csába.
Ha nem is emlékszel rá és nem használod, akkor minek foglalkozol vele? AMúgy meg ahogy az elõzõ mondta. Ne a linkrõl lépj be.
Van egy nagyon egyszerû módja az adathalász levél kiszûrésének. Ha a Paypal által küldött emailben a megszólítás Dear Teljes Neved, akkor a levél valódi. Ha adathalász levél, akkor Dear Customer a megszólítás, mert a valódi nevedet nem tudják és tömegesen küldik szét a csalók, tehát nem névre szól, hanem általános alany van megszólítva.
nehogy válaszolj, mert ilyen dolgokat soha, de soha nem kérnek e-mailben!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jótanácsokat! Nem az e-mailbõl léptem be, és kértem jelszó emlékeztetõt, beléptem és sikerült kibogoznom a menüpontokból a régi kártyaszám törlését és az új megadását. Közben az is kiderült miért regisztráltam anno, webáruházakban egyre több helyen lehet így fizetni. Köszi a válaszokat!

SOS! Most ilyenkor mi van, ha még mindig nem jött meg a vateráról megvásárolt és kifizetett cucc?

Sima levélként adták fel hétf?n, azaz augusztus 6-án. Most már péntek van, 10-e és még mindig nem jött meg! Magyarországról van szó, tehát nem külföld!!

Legjobb válasz: Ha sok pozítívja van biztos tényleg elküldte, azért kár hogy nem ajánlottként kérted. Az eladók többsége felhívja a figyelmet hogy sajnos a posta helyett nem tud felelõsséget vállalni. Én sima postával nem is küldök semmit! Nekem volt hogy egy hetet is ültek rajta a postán úgyhogy még elvileg jöhet. Értékelni meg ráérsz hetek múlva is.

Ha sok pozítívja van biztos tényleg elküldte, azért kár hogy nem ajánlottként kérted. Az eladók többsége felhívja a figyelmet hogy sajnos a posta helyett nem tud felelõsséget vállalni. Én sima postával nem is küldök semmit! Nekem volt hogy egy hetet is ültek rajta a postán úgyhogy még elvileg jöhet. Értékelni meg ráérsz hetek múlva is.
A kérdező hozzászólása: De amúgy tényleg nem értem, hogy a postának mi tart ilyen sokáig hogy megérkezzen valami? Elvileg pár nap múlva meg kellett volna jönnie, nem? Még sose volt ilyen, hogy ilyen sokáig ne jött volna meg valami és nagyon aggódom. Mi van ha nem jön meg sose? Akkor annyi a pénzemnek???
A kérdező hozzászólása: Vagy a posta visszafizeti nekem a pénzt? Mert van róla bizonyítékom hogy kifizettem.
A posta nem fizet ki neked semmit. Bármilyen hihetetlen, a Posta maga SEMMILYEN felelõsséget nem vállal azért, hogy egy levél megérkezik-e vagy sem. Olvasd el egyszer a feltételeiket, hajmeresztõ dolgokat írnak le benne...
A kérdező hozzászólása: Hogy r*hadna meg a posta! Én biztos vagyok benne hogy õk a hibásak, mert egy másik cuccomnak is meg kellett volna már érkeznie és az se jött még meg, azt is kifizettem és postázták!!!
Érdemes lenne elmenned orvoshoz, lehet, hogy vm hormonproblémád van. Nõgyógyász, aztán endokrinológus lenne a jó sorrend.
Orvoshoz még véletlenül se menj el! Kérdezz meg inkább pár dilettáns gyakorikérdésezõt, azok majd biztos meggyógyítanak!
Csak kukacoskodás de ha 2011 októberében jött meg utoljára akkor még 12 hónap se telt el nem 14.Menj el nõgyógyászhoz és beszéld meg anyukáddal.
én a helyedben legkésõbb 2-3 hónap után elmentem volna, de lehet neked van igazad, és sokkal jobb várni 14(!) hónapot, aztán megkérdezni a gyakorin, hogy mikor fog megjönni... -.-" 14... ez még gombócból is sok!
Az teljesen normális, hogy az elsõ idõkben rendszertelenül jön meg, vagyis ritkán. Normál és vékony testalkatú lányoknál késõbb áll be a rendszer... Nekem anno 14 éves koromban jött meg és rá fél évre, majd rá félévre, majd 3 havonta, valahogy így, már nem emlékszem, és olyan 16-17 éves lehettem, mire beállt. Mások azok, akit nagyobb testûek és már 10-12 éves korban jön meg náluk, ne hasonlítsd magad hozzájuk! Viszont nõgyógyász nem árt.
Csak orvos tud biztos választ adni, és ha van valami baj, csak õ ajánlhat rá gyógymódot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Jah és igen, 2010. okt. 26-án jött meg elõször, és utoljára 2011. márc végén.
Akkor pláne orvoshoz kell menned, ha már több mint egy éve nem menstruálsz! Minél jobban halogatod, annál több kárt csinálsz saját magadnak!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!