Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha nagyon vörös (4 db)

Mi van akkor, ha nagyon vörös egy négy napos baba?

Néha -ált reggelre bevörösödik nagyon és jég hideg.Én arra gondoltam,hogy fázik pedig beöltöztetem,de lehet nem eléggé.Nem gondoltam,hogy ennyire tudnak fázni .Tudom nem jó még a h?háztartása de tényleg ett?l lehet??

Legjobb válasz: Hány fok van nálatok?

Hány fok van nálatok?
Szia!Ez még természetes dolog, hogy egy négynapos baba vörös színû.Az én gyerekem is pár napig vörös volt a bõre és aztán lett puha, baba színû.
A kérdező hozzászólása: 25-26fok van a lakásban, de a khban is volt ilyen jelenség sak mire a csecsemõsök látták azt mondták melege van-mert én felmelegítettem már addigra...pedig jég hideg volt.Amúgy nem mindig ilyen színû csak néha, fõleg reggelre..
Igaz, ennek nincs köze a fázáshoz, de nem lehet, hogy sárga is? Akkor szoktak vöröses színûek lenni.
A kérdező hozzászólása: Abszolút nem sárga, szerencsére
Szia!Az lehet, hogy még nem tisztult le a babád bõre!Ilyenkor egy kicsit érdesebb és vörös szokott lenni a babák bõre és szépen le fog tisztulni és szép lesz.
OFF: Velem is ugyan ez van :/
disznózsírral kend be picit, nem viccbõl írom!õsi gyógymód :)
Nekem is ilyen :( Én sok korrektort szoktam rákenni, attól azért kevésbé látszik. Szerintem erre nincs megoldás.

Mit csináljak ilyen esetben? A problémám az hogy nagyon brutálisan néz ki az arcom. Ha ideges vagyok vagy ha tükör van elöttem akkor elkezdem nyomkodni és elborul az agyam. Addig nyomkodom ameddig vörös nem lesz másnap meg az egész fejem tiszta seb.

Olyankor meg kaparom.Ezt az egészet szinte tudtomon kivül csinálom.. És nem bírom abbahagyni .. Mi a teend? ilyenkor ?: ( B?rgyógyászra kozmetikusra nincsen pénzem.. : (

Legjobb válasz: A bõrgyógyászhoz nem kell pénz. (Max akkor, ha kiír valamit az arcodra, de ha elmondod neki, hogy mi a szitu anyagilag, akkor gyógyszertári krémet/ olyan készítményt fog felírni, amit a gyógyszertárban kevernek ki neked, és az egybõl sokkal olcsóbb).

A bõrgyógyászhoz nem kell pénz. (Max akkor, ha kiír valamit az arcodra, de ha elmondod neki, hogy mi a szitu anyagilag, akkor gyógyszertári krémet/ olyan készítményt fog felírni, amit a gyógyszertárban kevernek ki neked, és az egybõl sokkal olcsóbb).
Le kell szoktatnod róla magad tudatosan! Egy idõben én a karomon csináltam unalomból, hogy nyomkodtam a miteszereket, amik amúgy nem is látszódtak. Ha nem nyomkodnád az arcod, lehet hogy helyre jönne szépen. Találj vmi mást amivel lekötöd magad. Ez egyfajta kényszercselekvés. Mihelyt elkezded nyomkodni, fogj bele vmi másba. A bõrgyógyász meg néha nagyon olcsó krémeket, szereket szokott felírni. Fõleg, ha külön megkéred, hogy olcsó, de hatásos dolgot írjon.
én naturland termékcsaládnak használom az arcszeszét, nekem nagyon bevállt, jobban, mint eddig bármi. nem minden gyógyszertárban lehet kapni, és olyan 600 forint körül van, nem kell hozzá recept sem

Pár napja a hímvesszõm makkjának az alsó része kicsit vörös lett és nagyon nagyonpici alig látható hólyagok is vannak rajt, és kicsit viszketõ érzés ha a fitymámat húzom. Mi lehet?

5ször szexeltünk bnõmmel mindig volt megfelelõ gumi (masculan szuper vékony) megfelelõen ráhelyezve a péniszemre, orálisan meg már másfél hónapja kényeztet, és semmi bajom nem volt. Mitõl lehet ez? Súlyos? Szex közben kellemes érzés is, de nem olyan szép látvány (nem látszik amúgy annyira) és nem szeretném hogy baj legyen belõle.

Legjobb válasz: Herpesz.

Herpesz.
A kérdező hozzászólása: A péniszen? Oo biztos vagy te ebben? Ha igen akkor mit lehet vele csinálni?
herpesz sajnos igy kezdõdik !!! Menny minél hamarabb orvoshoz mert elhatalmasodik és egyre több fog kijönni szörnyü lessz hàziorvos kiir krémet esetleg még gyògyszert is!! saját tapasztalat jol teszed ha rám halgatsz mert velem is ugyanez történt csak soká mentem orvoshoz és nagyon rosszul jártam. (nõ vagyok)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!