Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha mind a két (42 db)

Mi van akkor, ha mind a két fél akarja egymást, de senki se mer lépni?

mintha két fél járna, úgy viselkedik, közben még sem járnak, de akarnak.

Legjobb válasz: Szióka! Engedd meg hogy elmeséljem az én sztorimat..így talán vmit tanulsz belõle..:) Mi a párommal egy chates oldalon ismerkedtünk meg,kb másfél éve.Nagyon szimpatikusok voltunk egymásnak,de mivel több mint 300 km választott el minket,és õ nem akart távkapcsolatot,megbeszéltük hogy csak barátok maradunk.Csakhogy 8 hónapja kb,hogy megláttam õt hülyülni egy csajjal,akitõl õ nem is akart senkit,és irtó szarul esett nekem..bõgtem..kibuktam...egy kedves ismerõsöm azt mondta hogy lépjek én,és legyek a sráccal õszinte,értékelni fogja.Összeszedtem a bátorságomat,és beszéltem vele.Elmondtam neki,hogy rájöttem hogy szeretem,hiába hogy nem találkoztunk,és boldoggá tudna tenni,és én is boldoggá akarom õt tenni.Ez meginditotta a lavinát:)Nagymamámmal épp a megyéjébe készültünk rokonokhoz,és megbeszéltünk egy talit..amibõl lett egy második is,és így tovább:)Hogy mi van azóta?Március9én leszünk 7 hónaposak,és 3 hónap után összeköltöztünk.Feljött hozzánk lakni.Keresett itt melót.A családom imádja...és szerencsére engem is imád az õ családja.:)Eljegyzést,esküvõt,babát tervezgetünk:)Nagyon boldog vagyok.Számomra õ az igazi. Hogy ebbõl mi a tanulság?Nem feltétlenül kell lépnie mindig a lánynak...:) Sok sikert kívánok:)

Szióka! Engedd meg hogy elmeséljem az én sztorimat..így talán vmit tanulsz belõle..:) Mi a párommal egy chates oldalon ismerkedtünk meg, kb másfél éve.Nagyon szimpatikusok voltunk egymásnak, de mivel több mint 300 km választott el minket, és õ nem akart távkapcsolatot, megbeszéltük hogy csak barátok maradunk.Csakhogy 8 hónapja kb, hogy megláttam õt hülyülni egy csajjal, akitõl õ nem is akart senkit, és irtó szarul esett nekem..bõgtem..kibuktam...egy kedves ismerõsöm azt mondta hogy lépjek én, és legyek a sráccal õszinte, értékelni fogja.Összeszedtem a bátorságomat, és beszéltem vele.Elmondtam neki, hogy rájöttem hogy szeretem, hiába hogy nem találkoztunk, és boldoggá tudna tenni, és én is boldoggá akarom õt tenni.Ez meginditotta a lavinát:) Nagymamámmal épp a megyéjébe készültünk rokonokhoz, és megbeszéltünk egy talit..amibõl lett egy második is, és így tovább:) Hogy mi van azóta?Március9én leszünk 7 hónaposak, és 3 hónap után összeköltöztünk.Feljött hozzánk lakni.Keresett itt melót.A családom imádja...és szerencsére engem is imád az õ családja.:) Eljegyzést, esküvõt, babát tervezgetünk:) Nagyon boldog vagyok.Számomra õ az igazi. Hogy ebbõl mi a tanulság?Nem feltétlenül kell lépnie mindig a lánynak...:) Sok sikert kívánok:)
ezt úgy hívják hogy töketlenség és régen ezek nem szaporodtak :)
szop.ás
A kérdező hozzászólása: köszi szépen neked is :D tök jó fej vagy :D(K)(L) :D
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Tudom, hogy õ is szeret, tudom hogy én is Õt. De Õ nem tudja hogy én szeretem õt :D Na ezt bogózd ki:P Na tehát én nem merem neki bevallani, hiába tudom hogy szeret és akar, egyszerûen nem megy. De te, ha nem akarsz keserûségben élni, ahogyan én teszem azt, megteszed, hogy odaállsz elé, és bevallod, hogy igen, szereted és többet akarsz tõle!:D Hajráá!:D 18L
A kérdező hozzászólása: igen, igazad van Moncsi :D köszi szépen :)
Én vagyok a kedves utolsó:D de hivj csak Moncsinak..:) Nos, ha még nem is volt barátod, akkor is meglépheted, nem jelent semmit ha még senkid nem volt..próba szerencse...ha nem próbálod meg, akkor nem is sikerülhet...de ha megpróbálod, akkor van rá esély..:) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. :) (fõleg a kedves utolsónak:) igazad van, de amúgy én még sose jártam senkivel , azért tettem fel ezt a kérdést, mert kicsit félek ezektõl a helyzetektõl. .. :) létszi még írjatok!pls! thx. .. :)
elõzõ vagyok..bocsi..nem mindig kell a pasinak lépni, néha a csaj is léphet:)
Akkor valakinek lépnie kell mert abból nem lesz semmi ha senki semmit nem csinál :)
18:38 - Jellemzõ... Legyen egyenjogúság, de mégse legyen... Hát, ha már van, kérem szépen, akkor teljes egészében, vagyis nyugodtan menj csak oda te, ha õ nem mer. Attól, hogy gyáva, még lehet tök jó fej és odaadó, szeretõ társ. Vegyél példát a finn nõkrõl. Õk ezt már régen felismerték, nem is problémáznak ilyesmin. Amelyik fiú megtetszik nekik, ahhoz egyenesen odamennek és lecsapnak rá.
ijen emberek!!! nah figyelj legy bator es masz ra a baratodra ha ugy latod h nem eleg tokos h o tegye meg ezt szerintem meg orulni is fog neki ha nem akarja meg akor sem akor hagyd a fekete gyaszba, kezeles ala veszlek en ha gondolod 17 jovagasu (gyonnyoruszep) fiatalember ;)
Én is ugyanígy vagyok ezzel..
ISMERÕS! Az a fene nagy büszkeség. :S Én is ezzel küzdök..Vajon beszéljek vele errõl? Ne beszéljek? De úgy vagyok vele, hogy õ a férfi lépjen õ elõször. Ha valóban fontos neki úgyis megteszi egy idõ után..Ha nem, akkor így jártam...
18:38 Ugyanígy vagyok vele én is!Leírtál mindent...

Mi van olyankor ha mind a két fél szüz az elsö együtlét során?

Barátnöm azér nem szeretné mer ö ugy gondolaj h ügyetlenek vagyunk és csak elrontjuk az elsöt ... : (

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle konkrétan, hogy akkor végül is mit akar? Nem járhattok együtt életetek végéig szex nélkül. Szerintem ez csak kifogás, ha nem veled, hanem másal akar szexelni, akkor mondja meg! Ha a pár mindkét tagja szûz, annak is megvan a maga bája és érdekessége, amúgy meg semmi jelentõsége nincs annak, hogy az elsõ szex sikeredik jóra vagy a második.

Kérdezd meg tõle konkrétan, hogy akkor végül is mit akar? Nem járhattok együtt életetek végéig szex nélkül. Szerintem ez csak kifogás, ha nem veled, hanem másal akar szexelni, akkor mondja meg! Ha a pár mindkét tagja szûz, annak is megvan a maga bája és érdekessége, amúgy meg semmi jelentõsége nincs annak, hogy az elsõ szex sikeredik jóra vagy a második.
hátha nem veled akkor kivel akarja? ha mindketten szûzek vagytok az aelég ideális.mert egyik fél se érzi magát esetleg kellemetenü.az tökjó ha egymásnak elsök vagytok .sztem:D
Együtt tapasztaltok ki mindent ez tök jó szerintem! Legyetek nyitottak és beszéljetek meg mindent, fontos! és jó próbálkozást!;)
Pontosan, együtt tapasztaltok és tanultok ami nagyon jó. Én is így voltam párommal :) . Mai napig együtt vagyunk és gyakorolunk :P
szerintem is ez csak kifogas! lehet meg varni szeretne valami okbol! nem rossz az ha mindketten szuzek vagytok az elso alkalomkor! sot neha vicces pillanatokra is szert tehettek... tapasztalat :D
Mi is így voltunk a barátommal egymásnak elsõk:) háth igenn kicsit bénáskodtunk..de hidd el utána sokal jobb volt együtt minden jót átélni:) sok boldogságot:)
Mi 27 hónaposak vagyunk a bnõmmel és és 15 hónap után feküdtünk le elõször! Mindketten kezdõk voltunk... :) A legeslegjobb együtt tanulgatni a dolgokat :P:P IMÁDOM :D:D
Szerintem az a legjobb dolog :) Nekem is így volt az elsõ. Én is eléggé paráztam, hogy mi lesz nem tudunk összehozni valami normálisat, de ez azért szép, mert ha szeretitek egymást, akkor együtt tapasztaljátok meg a sex gyönyöreit :) és ráadásul tudtok nevetni együtt a másik esetleges kis bénáskodásain ;) És ez hülyeség hogy elrontjátok... Akkor nem is akar Veled soha lefeküdni, mert fél, hogy elrontjátok...? ne akarja, hogy tökéletes legyen, mert annál inkább el fogja rontani... Szerinte ha szeret, akkor teljesen mindegy, hogy ki a szûz, és ki nem!
Szerintem úgy az ideális :) Ha már mertek õszinték lenni akkor érdekes dolog még ha tapasztalatlanok is vagytok, ha mertek segíteni egymásnak semmi gond nem lehet. Egy életed, egy halálod, de még szüzességed is csak egy van, használd ki :)
Olyankor mi van? Brutális katasztrófa kisapám, tömegszerencsétlenség, ötödik világháború... A Balfaszkodás Orgiájának is nevezik hozzáértõk ezt az esetet... Nem áll fel, lekonyul mire ráhúznád a gumit, elsül ahogy húzkodod a gumit, leszakad róla a gumi, a pina szûk, száraz és ellenáll, a szûzhártya meg mintha kettes saválló lemezbõl lenne... Sok sikert.
szerintem az tök jó ha mind a ketten szüzek vagytok mert ha valamit nem úgy csinálnál ak azt a barátod nem venné észre mert õ sem tapasztalt benne....:)
Nálunk is igy volt...sõt egymással is pettingeltünk elõször..és nagyon jó volt vele elõször is..ha szeretsz valakit nem hiszem hogy lehet rossz..az elsõ inkább lelkis dolgo mint elélvezõs...
kifogás, és elképesztõen béna kérdezz rá ha mellé beszél hagyd ott a [email protected]

Poker kérdés. Nekem A, 2-m van az ellenfelemnek A, 10. Feljön az asztalra egy A. Ha végigmegy és mind a kettõnknek egy A párja van akkor mi alapján viszi õ a pénzt, vagy felezzük el?

Legjobb válasz: Hát sok fajta póker van, de ha nem tévedek texas pókernél az ellenfeled kapja a nyereményt mivel ilyenkor a kezetekben lévõ lapok össz. erejét veszi döntõnek.

Hát sok fajta póker van, de ha nem tévedek texas pókernél az ellenfeled kapja a nyereményt mivel ilyenkor a kezetekben lévõ lapok össz. erejét veszi döntõnek.
A kérdező hozzászólása: Volt olyan hogy nálam volt a magasabb lap és még is feleztünk. Amúgy texas holdem.
mindig az öt legmagasabb lap dönti el ki nyeri a leosztást.Ha mondjuk az asztalon ez van: JJK66 akkor mind a kettõtöknek két párja van plusz egy ász.ez ugye 5 lap tehát tökmindegy milyen kísérõ van az A mellett, mert ígyis-úgyis felezitek a kasszát.
így van de ha flhus öds van akkor akkor mindenképen te nyersz de azt tis kell nézni mivan az asztalon mert nem csak a párob mulika a nerés vagy a vesztés pl ?? neked (j, j) ellenfélenek pedig meg (j, 8) és ha lejön mongyuk két ász akkor meg te nyarsz mert 4 párod van de azt is nézt ho pike vagy ilyesmni :)

Mi különbség a dvd ólvasó és íro között? Nem értem mert nekem van egy dvd lejátszóm és tudok vele mind a ketőt csinálni. Ha írni akkarok lemezt ahoz külön kell dvd íro is? Köszönöm hülyék kíméljenek : P

Legjobb válasz: Egy dvd íróval lehet írni és olvasni is.Viszont egy dvd olvasóval csak cd-t lehet írni és olvasni,valamint dvd-t csak olvasni.Ebbõl következik,hogy neked dvd íród van.

Egy dvd íróval lehet írni és olvasni is.Viszont egy dvd olvasóval csak cd-t lehet írni és olvasni, valamint dvd-t csak olvasni.Ebbõl következik, hogy neked dvd íród van.
Akkor én kiméllek :)
én meg inkább nem szólok erre semmi se. na vajon mi a különbség. benne foglaltatik a nevében. OLVASÓ-ÍRÓ nehéz volt megfejtenem de annyira nem vagyok hülye. ha mégis akkor bocs hogy nem kíméltelek.
Óvakodj önmagadtól akkor......
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat most mindenki azt hiszi hogy seg hülye vagyok:p azért mert nem tudtam hogy akkor mi ez
Nem hisszük azt! Viszont egy ilyen kissé együgyû kérdésnél te se hülyézd le az olvasókat :) Szép napot teneked! :)
A kérdező hozzászólása: vissza vonnom neked is szép napot szebbet :)

Ha egy háznak két tulaja van és mind a kettő élne elővásárlási jogával és megvenné a másik részét, mi a helyzet?

Legjobb válasz: csak akkor van elõvásárlási joga bármelyiknek, ha eladó az ingatlan...addig nincs

csak akkor van elõvásárlási joga bármelyiknek, ha eladó az ingatlan...addig nincs
a bíróságon azonban lehet kérni a közös tulajdon megszüntetését....mondjuk annak árverés lesz a vége és jó nyomott áron mindkettõ bukja a házat
Aki többet ad érte, azé. Lényegében úgy mûködik, hogy közösen kell megállapítani az értéket. Lesz egy pont, ahol az egyiknek még megéri megvenni a másiktól, a másiknak meg már nem.
Rosszul tudod. Nem feltétel, hogy mindkét szülõ dolgozzon.
A kérdező hozzászólása: fél órája hívtam a mákot és ott mondták :/ akkor az egyik szülõ elmehet munkanélkülire is?
anyukám volt gyesen, én nem dolgoztam, csak a párom, nem volt feltétel. http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/gyermekgondoz..

Csak úgy hallom mind a két oldalról a zenét az iPodomból, ha csak félig van bedugva. Mi lehet a gond?

Ha teljesen, akkor csak az egyiket hallom. De minden fülhallgatóval ez van.Ha másba teszem tökéletesen m?ködik.

Legjobb válasz: az iPod csatijávan a gond - szerviz

az iPod csatijávan a gond - szerviz
Ja, valószínûleg egyszerû jack kontakt hiba. Azt még megpróbálhatnád, hogy amilyen erõsen csak tudsz, belefújsz a csatlakozóba (nyál nélkül :D)

Mi van abban az esetben, ha egy felsőfokú szakképzésnél nem tudok teljesíteni egy tantárgyat, és több mint két évig tart a képzés?

Arra gondolok, hogy például egy tantárgyal fél évet csúszok, csak egy tárgy miatt, akkor párhuzamosan jelentkezhet?

Legjobb válasz: Az okj nem olyan mint az egyetem. Ha megbuksz egy tárgyból akkor nem viheted tovább következõ félévre és nincsen olyan, hogy ráépülõ tárgyak. Ha megbuktál, kibuktál. Ennyi. Természetesen pótvizsgára van lehetõség. De ne menj olyan helyre amit nem tudsz elvégezni.

Az okj nem olyan mint az egyetem. Ha megbuksz egy tárgyból akkor nem viheted tovább következõ félévre és nincsen olyan, hogy ráépülõ tárgyak. Ha megbuktál, kibuktál. Ennyi. Természetesen pótvizsgára van lehetõség. De ne menj olyan helyre amit nem tudsz elvégezni.

Nem dolgozom az útolsó két hónapban már, ilyenkor hogy működik? Fogadott orvos ad igazolást a háziorvos meg kiír? Mit ír ha amúgy minden rendben van csak nem akartam végig maradni?

Legjobb válasz: Szia! Én 17 hetes vagyok, jövõhéttõl nem dolgozom, velem is minden rendben van. A nõdokim adott igazolást: semmi extra, olyan mint egy beutaló, csak igazolás, és gondolom a veszélyeztetett terheseknek szoktak ilyet adni, mert erre is az van írva kb., hogy kérem kismamánkat veszélyeztett terhessége miatt táppénzre venni. Az én körzetim mondjuk rendes, nem csinál problémát a táppénzbõl... Boldog babavárást és jó pihenést ebben a két hónapban!

Szia! Én 17 hetes vagyok, jövõhéttõl nem dolgozom, velem is minden rendben van. A nõdokim adott igazolást: semmi extra, olyan mint egy beutaló, csak igazolás, és gondolom a veszélyeztetett terheseknek szoktak ilyet adni, mert erre is az van írva kb., hogy kérem kismamánkat veszélyeztett terhessége miatt táppénzre venni. Az én körzetim mondjuk rendes, nem csinál problémát a táppénzbõl... Boldog babavárást és jó pihenést ebben a két hónapban!
Igen, a nõdoki ad egy igazolást és az alapján ír ki a háziorvos.
Igen a nõdoki ad igazolást és a háziorvos ír ki. Mindenféle verziót ráírhat.pl:távoli munkahely, veszélyes munkakör, veszélyeztetett terhesség stb. Én veszélyes munkakör miatt nem dolgozom már december óta. 33 hetes km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!