Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha mind a (1202 db)

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.

Mi van ha mind a ketten félnek az ismerkedéstõl?

Ezt a kérdést tették fel nekem nem rég: Mit lehet tenni akkor ha a fiú is és a lány is be van rezelve a randizástól, de szerelmesek egymásba?

Legjobb válasz: Így jártak. Maradnak maguknak.

Így jártak. Maradnak maguknak.
A kérdező hozzászólása: #10 Ezt most nekem mondod?? :DDD
Bibi akkor akkor van, ha kiszakad a gumi. Ne a találkozás miatt reszkessetek már...
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon is létezõ probléma. Van olyan hogy félelem típusú szexuális karakter. Ha két ilyen összetalálkozik akkor bibi van... :) )))
Hát, végül is ha segítesz nekik és olyan helyzetbe hozod õket, ahol kettesben tudnak maradni akkor már az hatalmas segítség nekik, szerintem.
nem a másiktól kell megoldást várni hanem maguknak megoldani. Nem azért vannak egymásnak hogy támogassák a semmit....
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem csak a holtponton kell átsegíteniük egymást nem?
Semmi, hacsak egyik nem jön rá, hogy meg kell próbálni.
pf......ovoda
Vagy erõt vesz magán az egyik fél, esetleg egy barát besegíthet nekik, vagy maradnak külön és várnak.
dedòsok
Akkor nem lesz belõle semmi.

Mit tegyek, ha mindig a legrosszabbra gondolok, és ezt be is magyarázom magamnak, hogy ez így van?

Például,van egy osztálytársam,akir?l egész eddig azthittem,hogy utál,aztán kiderült,hogy nagyon is nem,pont ellenkez?leg. Bemagyaráztam magamnak,hogy az egész osztály utál,és amikor szidtak valakit,azthittem,rólam beszélnek,majd kiderült,hogy mégse.

Legjobb válasz: ugyan ilyen vagyok én is... de ha jobban belegondolunk az osztálytársaink is ugyanolyan emberek,akik ugyanúgy félnek a kritikától,esetleg van amelyik erõsebbnek tûnik mint mi, az imidzse miatt... egyszerûen próbálj meg ne foglalkozni ezekkel a dolgokkal, merülj el egy könyvben vagy foglalkozz mással,és ne érdekeljen mások véleménye ha te jól érzed magad..

ugyan ilyen vagyok én is... de ha jobban belegondolunk az osztálytársaink is ugyanolyan emberek, akik ugyanúgy félnek a kritikától, esetleg van amelyik erõsebbnek tûnik mint mi, az imidzse miatt... egyszerûen próbálj meg ne foglalkozni ezekkel a dolgokkal, merülj el egy könyvben vagy foglalkozz mással, és ne érdekeljen mások véleménye ha te jól érzed magad..
Én úgy élem az életemet, hogy mindenki gyûlöl. Nem tudom miért érzem ezt, nincs rá nyomós okom, de borzasztó szar úgy járkálni, hogy legszívesebben mindenki leköpne. Nem tudom mi ez, de marhára idegesítõ.

Mi van ha bevettem a 72órásat és egy hét után még nem jött meg? Minden esetben meg kell jönnie pár napra azután h bevettem?

Legjobb válasz: Nem. Van, akinek sokat késik tõle. Nem lehet kiszámítani mikor jön meg, egyénfüggõ.

Nem. Van, akinek sokat késik tõle. Nem lehet kiszámítani mikor jön meg, egyénfüggõ.
Nem. Ha mostanra vártad a menstruációd akkor sincs baj. Mikor velem történt ilyen eset, akkor a doki azt mondta, hogy megjöhet korábban is, idõben is, vagy késve is.. Nekem késett kb 2 napot. Tehát ne aggódj, csak akkor ha nagyon késõn jön meg.
Én is vettem be 72órásat. szept. 16-án volt meg, utána bevettem a tabit és okt. 1-re jött meg.

Ha a vajaskenyér mindig a vajas oldalára esik, a macska pedig talpra, akkor mi van, ha bekenjük a macska hátát vajjal?

Legjobb válasz: ARE YOU FUCKIN' KIDDING WITH ME? XDDDDDD Az úgy van, hogy mi van, ha a macska hátára vajas kenyeret teszel.....

ARE YOU FUCKIN' KIDDING WITH ME? XDDDDDD Az úgy van, hogy mi van, ha a macska hátára vajas kenyeret teszel.....
végtelen energia
Lenyalja a beste!
Elsõé az epic win! :D
A macska háta NEM kenyér.
Ez egy igen tudományos kérdés. Macska a négyzeten, szorozva vajas kenyér vajas oldalával. Az eredményt oszd el kettõvel, majd vonjál belõle gyököt, és már is megkapod a választ.

Mit tegyek, ha mindig a szomszédnál van?

A macskám (kandúr, nem ivartalanított) állandóan a szomszédtól jön át .Ennek én azért sem örülök mert mindig fel puffadt hassal jön.És nem tudom mit adnak neki. Az én kajámtól nem puffad fel.Szerintetek káros a kaja amit adnak neki?

Legjobb válasz: Az se biztos, hogy a szomszédnál eszik. Lehet mást szedeget össze. Amúgy ha ivaros, ha nem, nem tudod meggátolni a járkálástól.

Az se biztos, hogy a szomszédnál eszik. Lehet mást szedeget össze. Amúgy ha ivaros, ha nem, nem tudod meggátolni a járkálástól.
A kérdező hozzászólása: Egészen biztos a szomszédnál eszik, mert a szonszédnál tovább nem mer menni és ha hívom akkor a sövény alól jön.Ha máshol lenne nem hallaná, hogy hívom.
Énhozzám is átjár a szomszédék cicája, mert õk alig vannak otthon, én meg többnyire itthon vagyok, és érzi a cica, hogy szeretem. Nem akarok neki rosszat, ahogy feltehetõleg a Te cicádnak sem akar rosszat a szomszéd, különösen, ha még eteti is. Örülj neki, hogy több szeretetben részesülhet, mint amennyit Te tudsz biztosítani neki.
Pl. ivartalaníttasd.
A kérdező hozzászólása: Nem is lenne bajom a szomszéddal, de multkor láttam, hogy a gyerekük olyan 14 éves körüli nyakon önti. vizével és ott röhögnek vagyis inkább vihognak azon ahogy. a macska menekül és megijed. de haén ezt mégegyszer meglátom átmegyek és szólok nekik, hogy hagyják ezt abba mert meg fázhat!
Utóbbit beszéld meg a szomszéddal. Az a baj, hogyha ivartalanítanád, akkor sem maradna már otthon nálad, mert már odaszokott, ahol kaja van :S a mienk is átjárós, szomszédék etetik, meg mondták, hogy szeretik, mert fogja az egeret :)
Szerintem beszéld meg a szomszédaiddal, hogyha átmegy hozzájuk a cica, akkor egész egyszerûen ne adjanak neki enni. Egy idõ után, ha észreveszi a macska, hogy nincs étel kitéve neki, akkor elhagyja az átjárogatást és megelégszik az otthoni koszttal.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van a bajom, hogy átmegy hanem, hogy úgy fel van puffadva a ahasa ami nem normülos szerintem.

Ha a vajaskenyér mindig a vajasoldalára esik, a macska pedig talpra, akkor mi van, ha bekenjük a macska hátát vajjal? XD

Legjobb válasz: Ha már plagizálsz, akkor pontosan: mi történik, ha a macska hátára kötözünk 1 szelet vajaskenyeret?

Ha már plagizálsz, akkor pontosan: mi történik, ha a macska hátára kötözünk 1 szelet vajaskenyeret?
Talpra esik a vajas macska. A vajas kenyér nem mindig esik a vajas oldalára, ahogy a macska sem esik mindig talpra. Valószínûség szerint a kenyér 50-50%-ban eshet vajas vagy nem vajas oldalra, míg a macska legalább az esetek 90%-ában talpra esik. Ezen felül ha a macska hátát bekened vajjal, még mindig a macska talpra esése lesz a döntõ többség, egyrészt a nagyobb valószínûség miatt (a kenyér véletlenül esik egy oldalára, míg a macska akaratlagosan talpra), másrészt amiatt hogy a macskára kent vaj az nem vajas kenyér lesz, ezért nem fogja a vajas kenyér esetét reprodukálni. A vizsgálat pedig úgy kezdõdik, hogy egy téglatest 2 nagy felületû és 4 kis felületû oldalából az egyik nagyot kened meg, míg a macska nem téglatest. Ezt a tézist így simán rá lehetne ragasztani bármire, amit vajjal megkensz, és mégsem fogadnánk el az azt állítást hogy egy vajjal megkent gúla, gömb, vagy más térbeli alakzat a vajas felére fog esni, így egy macskával sem érvényesülhet két különbözõ vizsgálat unióba foglalása. Ha a kérdés arra irányul-e, hogy lehet-e lebegést elõidézni, arra az a válasz, hogy csak a trollfizika szerint, így a kérdést is a humor kategóriába kell sorolni.
Az utolsó milyen szépen válaszolt! =)

Mi van ha minden icon ami a gépen van felveszi pl a "word" ikonját?

mindenlétez? ikon a gépen valami oknál fogva word lett és nagyon idegesít?, mi a megoldás? nem szeretném egyesével vissza változtatni.

Legjobb válasz: Rendszer-visszaállítás arra az idõpontra amikor még nem társítottad az összes parancsikont a Word-höz :) ezt a start menüben találod, használd a "programkeresõt"

Rendszer-visszaállítás arra az idõpontra amikor még nem társítottad az összes parancsikont a Word-höz :) ezt a start menüben találod, használd a "programkeresõt"
A kérdező hozzászólása: de azt írja most néztem, hogy nincs visszaállítási pontom ilyenkor mi a teendõ?

Mi van ha nem a gyemekorvosunk lövi ki a kislányom fülét? Már 3 hónapja mindig közbejön valami, mert csak havi egyszer ügyeleti időben csinálja!

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést :) Szerintem nem baj :) Nekünk nem is orvos csinálta, sõt, a gyerekorvosok nem is vállalják, védõnõ is már csak elvétve. Sokan rendes kozmetikában csináltatják, én védõnõre bíztam.

Nem értem a kérdést :) Szerintem nem baj :) Nekünk nem is orvos csinálta, sõt, a gyerekorvosok nem is vállalják, védõnõ is már csak elvétve. Sokan rendes kozmetikában csináltatják, én védõnõre bíztam.
Semmi baj, nálunk nem is vállalják. A lányomnak kozmetikus csinálta.
Kozmetikushoz vittem én is.
Vidd kozmetikushoz vagy védõnõhöz vagy vissza a kórházba a csecsemõs nõvérekhez.
Nekünk kozmetikus csinálta meg 3hónapos korában.Nem volt semmi gond vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megbeszéltük az orvossal, hogy õ csinálja, de csak ügyeleti idõben, de mindig közbejön valami, emiatt lehet kozmetikushoz viszem, remélem nem fogja ezt nehezményezni a dokink!

Nagy baj ha 7 hetes terhesen kisebb a petezsák mint kellene lennie? Viszont a baba teljesen normális méretű és szívműködés is van már. Mi van ha nem nő a petezsák? Terhes vitamint szedhetek vagy ki kell kérni az orvos véleményét?

Legjobb válasz: Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.

Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.
A kérdező hozzászólása: Elment a babám mert a petezsák kisebb volt és nem is nõtt tovább :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!